2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Benim de başım ağrıdı bugün ama dayanılmayacak gibi değildi içmedim, onun dışında çok kötü ağrım olursa parol içtiğim zamanlar oldu. 3. Trimester’a denk geldi mi hatırlamıyorum ama doktoruna danış istersen, her trimesterda farklı oluyor çünkü

Canım inşallah ağrısız sızısız kolay bir doğum olur bebişinle senin için sağlıklı sıhhatli gecsin inşallah

Ebe olabilir o zaman Türkiye’de ebe ile doktor arasında çok fark var eğitim olarak
Eco yapıyor rutın kontrolleri baştan beri onlar yapıyor sorun oldukça hastaneye gidiyorsun. Sağlık ocağı gıbı ahrı bır yerde sadece hamılelerle ılgılenıyor ama tam adlarını bılmıyorum valla. Ama bilgililer.

Kızlar benimde ilk çocuk sancı nedir ayırt edemiyorum mu sancım yok mu bilmiyorum, ama bir haftadır ayaga kalktigimda bebek cok assagida hissediyorum bi kac saniye kala kalıyorum, hareket edemiyorum. İki gündür de karnım ağrıyor tuvalete gidiyorum, çıkıyorm ama tam rahatlamamis gibiyim mi desem bu sancı mi yoksa diye de korkuyorum

Canım kaçıncı haftadasın kaç gram şu anda

KeinkndenKe

Kendini suçlama nasibi yokmuş seni cennete bekliyor

Sabah kramplarla uyanınca direk gruba yazasım geldi anaa girmiyor ben napcam dedi. bağımlılık yapıyorsunuz kızlar bazen konuları kaçırıyorum okuyorum ama yazacak vaktim olmuyor ama sonradan okumak bile güzel.
Ahaha aynen öyle baya alıştık buraya ama sokakta yanyana geçsek birbirimizi tanımayız

ayyyy Allah kolaylıkla her şeyin yoluna girmesini nasip etsin kız bu oğlan sana kavuşmak istiyor bir an önce dayanamadı Her şey hallolur canını sıkma temizlikmiş hazırlıkmış hepsi 1 günlük iş, yakınların halleder sen kendini kasma bırak rahatlat kafanı bebişine kavuşacaksın

Ben detaylı ultrason gittiğimde suyu vb her şey çok şükür normaldi ama detaylı ultrasondaki doktor dikkat edilsin kordon boynuna dolanmasın demişti
Her kontrolde bakıyorlardır canım ona ben bı özel bı devlet 2 haftaya bir gidiyordum şimdi devlet 2 haftaya düştü 32bitti nst icin senin kaç haftalık

kız benim canım ondan mı nesquik çekiyor acaba? sütte inanılmaz şişiriyor zaten nesquike bayılıyorum ama yemiyorum zararlıdır diye. doktor dediyse yiyeyim

kız benim canım ondan mı nesquik çekiyor acaba? sütte inanılmaz şişiriyor zaten nesquike bayılıyorum ama yemiyorum zararlıdır diye. doktor dediyse yiyeyim
Şekeri sordu bi şekerin yoksa içebilirsin dedi. Gene sorma şansınız varsa sorun değişir mi bilmiyorum. Ben günde bir buçuk bardak içiyorum iki kaşıkla ama laktozsuz sütle içiyorum. Gaz sorun olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…