- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.581
Kızlar bu lodos beni fena çarptı heralde hadi dün bilmiyordum da bugün dikkat de ettim üstelik. Baş ağrısından kurtulamadım. Doktorum ilaçları yavaş yavaş bıraktırırken parol içsem mi içmesem mi bilemedim. Sizler kullanıyor musunuz bu haftalarınızda? Bu zamana kadar dediğim gibi sadece bir kez içtim. Zararlı değil biliyorum ama danışayım istedim.
Canım inşallah ağrısız sızısız kolay bir doğum olur bebişinle senin için sağlıklı sıhhatli gecsin inşallahRabbim şu durumda seninde yardımcın olsun inşallah ilk fırsatta size yazacağım
Ah ah planlı gibi plansız olan bir Doğum aslında diyorum ya bu hafta biter diye bekliyorduk hepimiz bugün birden bire yarın alıyorum bebeği deyince mala bağladım
İkinci ismi o yüzden Cem olacak
Amin hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
Amin canım benim sağol... ilk fırsatta burda olacağım
Bacımcımm bide o yönetimi bana sor ama gerçekten Allah’a şükür dört buçuk hafta dayandık oğlumla
Sancım var evde temizlik hala devam ediyor kadın beni deli etti
Son düzenlemeleri yapıyorum sancım yükselişte
Kahve molası verdim şimdi
Kesinin ve dikişin ne durumda olduğunu bilemeyiz dedi her doktor aynısını söyledi riske girdiğimden beri dikişler önemli diye
Şimdi o yüzden sancılar tehlikeli durumdalar hiç geçmiyor rahimde yumuşama bile yok aslında düşün
Dikişlerden sonrada bebek önemli her an strese girebilir sıkıştığı için
Peh kim getirecek onları
Yuppiiii
Amin allah razı olsun
İnşallah ilki gibi hemen ayaklanırım
Eco yapıyor rutın kontrolleri baştan beri onlar yapıyor sorun oldukça hastaneye gidiyorsun. Sağlık ocağı gıbı ahrı bır yerde sadece hamılelerle ılgılenıyorEbe olabilir o zaman Türkiye’de ebe ile doktor arasında çok fark var eğitim olarak
Canım kaçıncı haftadasın kaç gram şu andatam adları ne bılmıyorum karşılığı ebe/ kadın doğumcu gibi birşey olması lazım. Protein diyeti yapıyorum suan bebek ıcın gerıden geliyor. Süt içemiyorum ben sade şekilde şekerin yoksa nesquik ile içebilirsin nesquik protein olarakta yüksek dedi. D vitamini takviyelileri var sana daha iyi olur dedi bizde onu aldık 10 günü aşkın kullanıyorum.
KeinkndenKeBende salak gibi bir doktorun doğum demesiyle 2 cm açıkla sancı var diye doğurmuştum. Ve burda bu kadar sancı ya sıkıntıya rağmen doğurulmadigını gördükçe kendimi çok suçluyorum
Balım cybex şu an yüzde 45 indirimde.
Sen aldığın fiyat mı daha uygun kasım kamşanyası mı?
Bir kıyas yapar mısın?
Ayy ben bilmiyordum sitede sorun olduğunu kendi işlerimden fırsat bulamadım
Balım ilk planlı sezeryan günü sana verildi.
Sağlıkla gelsin yakışıklı. Valla sana helal olsun kaç haftadır yine iyi tuttun bebeği içinde bunca şeye rağmen kriz yönetimin harika
Pozitifliğin enerjinçınar da annesi gibi tatlı olacak
Oğlun 10 yaşında bu kadar eski sezeryan nasıl açılma riski var ben onu anlamadım.
Geçmiş olsun balım.merak etme bebeğin bekleyecek. Sabit doktor olmadığı için hepsinin huyu suyu tarzını bilmiyorsun. Merak etme zamanını bekleyecek.
Aminhediyeler altınlar gelir işte erkenden rahat rahat harcarsın ✌
2-3 tane kızın var 4. Erkek mı olsun istiyor ne erkek sevdası bana da biri kız olsa dedi paraladım valla. Doğuracak olmuşum artık kalmış 5.5 hafta saçmalıyor.
Balım farklı yerlerden farklı markalar farklı zamanlarda aldım. Yani nerden baksan 4-5 aydır bez alıyorum sanırım.
Şu ana kadar en ucuz @Kaskade nin paylaştığı
N11 e bebek satıcısı 4 numara 86 lı
150 ye 50 kuponla 193 e geliyor.
Kendini suçlama nasibi yokmuş seni cennete bekliyorBende salak gibi bir doktorun doğum demesiyle 2 cm açıkla sancı var diye doğurmuştum. Ve burda bu kadar sancı ya sıkıntıya rağmen doğurulmadigını gördükçe kendimi çok suçluyorum
Balım cybex şu an yüzde 45 indirimde.
Sen aldığın fiyat mı daha uygun kasım kamşanyası mı?
Bir kıyas yapar mısın?
Ayy ben bilmiyordum sitede sorun olduğunu kendi işlerimden fırsat bulamadım
Balım ilk planlı sezeryan günü sana verildi.
Sağlıkla gelsin yakışıklı. Valla sana helal olsun kaç haftadır yine iyi tuttun bebeği içinde bunca şeye rağmen kriz yönetimin harika
Pozitifliğin enerjinçınar da annesi gibi tatlı olacak
Oğlun 10 yaşında bu kadar eski sezeryan nasıl açılma riski var ben onu anlamadım.
Geçmiş olsun balım.merak etme bebeğin bekleyecek. Sabit doktor olmadığı için hepsinin huyu suyu tarzını bilmiyorsun. Merak etme zamanını bekleyecek.
Aminhediyeler altınlar gelir işte erkenden rahat rahat harcarsın ✌
2-3 tane kızın var 4. Erkek mı olsun istiyor ne erkek sevdası bana da biri kız olsa dedi paraladım valla. Doğuracak olmuşum artık kalmış 5.5 hafta saçmalıyor.
Balım farklı yerlerden farklı markalar farklı zamanlarda aldım. Yani nerden baksan 4-5 aydır bez alıyorum sanırım.
Şu ana kadar en ucuz @Kaskade nin paylaştığı
N11 e bebek satıcısı 4 numara 86 lı
150 ye 50 kuponla 193 e geliyor.
Ahaha aynen öyleSabah kramplarla uyanınca direk gruba yazasım geldi anaa girmiyor ben napcam dedi.bağımlılık yapıyorsunuz kızlar bazen konuları kaçırıyorum okuyorum ama yazacak vaktim olmuyor ama sonradan okumak bile güzel.
ayyyy Allah kolaylıkla her şeyin yoluna girmesini nasip etsinKızlaaaaar sabahtan beri kafayı yedim hepiniz gibi giremedim yazamadım koşturmam vardı hastanede o arada bile hep baktım allahım dedim tam gününü buldu kızlara yazamıyorum
Harbiden bağımlılıksınız
gece sancılandım yine bir saat 5 dk da bir geldi
Sabah erken hastaneye gittim yarım saat önce Eve girebildim
Artık bebeği ilaçla bile tutamıyoruz ilaçlara rağmen sık ve yüksek kasılmalar yaşıyorum
Herşeyime bakıldı ciğer geliştirici vuruldum tekrar gece ikinci dozu da vurulacağım randevu alındı yarın sabah dokuzda hastaneye yatışım verildi yüksek ihtimal 1 de ameliyatta olacağım yarın ÇINAR GELİYOOOO VE BEN HİÇ HAZIR DEĞİLMİŞİM onu anladım
Yeni yeni sakinleşiyorum hala şoktayım ben bu haftada biter diye düşünüyordum nstdeydim geldi doktorum bugün en geç yarın alıyorum bebeği dedi başladım ağlamaya
Şuan ev temizleniyor kocam yolda ben panik haldeyim çok sakin gibi oturdum kahve içiyorum
gerçekten he ben çoğunuzu tanıyor gibiyimAhaha aynen öylebaya alıştık buraya ama sokakta yanyana geçsek birbirimizi tanımayız
Su an emniyet berkemalgerçekten he ben çoğunuzu tanıyor gibiyimçok yorgunum grubu okuyamadım başka doğuracak var mı bilgilendirin beni lütfen
Ya evet yaAhaha aynen öylebaya alıştık buraya ama sokakta yanyana geçsek birbirimizi tanımayız
35+0 olduk bugünCanım kaçıncı haftadasın kaç gram şu anda
Her kontrolde bakıyorlardır canım ona ben bı özel bı devlet 2 haftaya bir gidiyordum şimdi devlet 2 haftaya düştü 32bitti nst icin senin kaç haftalıkBen detaylı ultrason gittiğimde suyu vb her şey çok şükür normaldi ama detaylı ultrasondaki doktor dikkat edilsin kordon boynuna dolanmasın demişti
kız benim canım ondan mı nesquik çekiyor acaba? sütte inanılmaz şişiriyor zaten nesquike bayılıyorum ama yemiyorum zararlıdır diye. doktor dediyse yiyeyimtam adları ne bılmıyorum karşılığı ebe/ kadın doğumcu gibi birşey olması lazım. Protein diyeti yapıyorum suan bebek ıcın gerıden geliyor. Süt içemiyorum ben sade şekilde şekerin yoksa nesquik ile içebilirsin nesquik protein olarakta yüksek dedi. D vitamini takviyelileri var sana daha iyi olur dedi bizde onu aldık 10 günü aşkın kullanıyorum.
Evet sancı yok kasılma var sanırımCanım bu sancı zaten. Ağrı mı eşlik etmiyor diyorsun?
Şekeri sordu bi şekerin yoksa içebilirsin dedi. Gene sorma şansınız varsa sorun değişir mi bilmiyorum. Ben günde bir buçuk bardak içiyorum iki kaşıkla ama laktozsuz sütle içiyorum. Gaz sorun olmasın diye.kız benim canım ondan mı nesquik çekiyor acaba? sütte inanılmaz şişiriyor zaten nesquike bayılıyorum ama yemiyorum zararlıdır diye. doktor dediyse yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?