2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben birkaç saat önce ağrı mi sancı mı neyim var tam bilmiyorum demiştim gittikçe arttı değişik bir hal aldı acile gidiyorum inşallah yorgunluktan falandır korkuyorum
Ay bize de haber et

şekerim yok. valla senden gazı aldım siparişi verdim

Evet sancı yok kasılma var sanırım
Doktora da söylüyorum ama umursamıyor bu sefer haftaya gidip söyleyeceğim
Çirkin bir çekilme hissi

Canım nst iste doktorundn orda çıkar sancıların, büyük ihtimalle düşük güçte sancıların var o yüzden ağrı eşlik etmiyor. Alıştırma sancıları olabilir

Kızlar ya bir şey sorucam da utanıyorum benim totom çok ağrıyor şişmiş de galiba tuvalette filan da zorlanıyorum hemoroid bu mu oluyor
makattan bir parça geliyor genelde kuzum şişlik gibi bir et parçası, dışarda duruyor da olabilir ıkınmayla dışarı çıkıyor da olabilir. wcde ağrı yapıyor hele ıkınırsan bayağı acıyor, ben de özellikle inanılmaz kaşıntı yapıyor. basınç etkisiyle oluyormuş kabız olmamak gerekiyormuş, doğum sonrası geçer dedi bana genel cerrah.

İçeriden gelen bir parça yok da dışarısı şişmiş ağrıyor

Kızlar ben birkaç saat önce ağrı mi sancı mı neyim var tam bilmiyorum demiştim gittikçe arttı değişik bir hal aldı acile gidiyorum inşallah yorgunluktan falandır korkuyorum
Bize de haber ver

gerçekten öyle, anne hakkı bundan ödenmiyormuş insan anne olmadan anlamıyormuş gerçekten

napiyim ya can boğazdan gelirmiş boşverin yiyin için bakın keyfinize
Ben de artık biraz fazla çay içiyorum Allah affetsin

Canım inşallah ağrısız sızısız kolay bir doğum olur bebişinle senin için sağlıklı sıhhatli gecsin inşallah
Amin canım sağol hepimize öyle geçsin inşallah
Bende yanıyorum kavuşmak için anasının kuzusu azıcık daha duraydı iyiydi ama vakti allah biliyor en güzel zamandır gelmesi için inşallah
S Seray94 canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz biz bile burda heycanlandik seni düşünemiyorum
Ben karışığımm o ilk heyecan geçti ama sabaha nasıl olurum bilmiyorum
Çok garip ya aynı bedende son günüm duygusalım
Hayırlı haberlerle gel inşallah
Kızlar ya bir şey sorucam da utanıyorum benim totom çok ağrıyor şişmiş de galiba tuvalette filan da zorlanıyorum hemoroid bu mu oluyor
Tam olarak kabaca söylemek gerekirse basur oluyor
Ablam da olmuştu çok çekmişti en son doktor stik gibi birşey vermişti o hafifletmişti adını unuttum yıllar oldu doktoruna sor istersen hamilelikten sonra geçiyor ama merak etme

Kızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
Korkma beni feyz al bak dört buçuk hafta dayandım düzenli sancılarla Allah’ın izniyle ilaçların yardımıyla kontrol altına alınır

Kızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
Hangi hastaneye gidiyorsun canım inşallah sorun çıkmaz haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…