- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.601
Ay bize de haber etKızlar ben birkaç saat önce ağrı mi sancı mı neyim var tam bilmiyorum demiştim gittikçe arttı değişik bir hal aldı acile gidiyorum inşallah yorgunluktan falandır korkuyorum
şekerim yok. valla senden gazı aldım siparişi verdimŞekeri sordu bi şekerin yoksa içebilirsin dedi. Gene sorma şansınız varsa sorun değişir mi bilmiyorum. Ben günde bir buçuk bardak içiyorum iki kaşıkla ama laktozsuz sütle içiyorum. Gaz sorun olmasın diye.
Evet sancı yok kasılma var sanırım
Doktora da söylüyorum ama umursamıyor bu sefer haftaya gidip söyleyeceğim
Çirkin bir çekilme hissi
makattan bir parça geliyor genelde kuzum şişlik gibi bir et parçası, dışarda duruyor da olabilir ıkınmayla dışarı çıkıyor da olabilir. wcde ağrı yapıyor hele ıkınırsan bayağı acıyor, ben de özellikle inanılmaz kaşıntı yapıyor. basınç etkisiyle oluyormuş kabız olmamak gerekiyormuş, doğum sonrası geçer dedi bana genel cerrah.Kızlar ya bir şey sorucam da utanıyorumbenim totom çok ağrıyor şişmiş de galiba tuvalette filan da zorlanıyorum hemoroid bu mu oluyor
İçeriden gelen bir parça yok da dışarısı şişmiş ağrıyormakattan bir parça geliyor genelde kuzum şişlik gibi bir et parçası, dışarda duruyor da olabilir ıkınmayla dışarı çıkıyor da olabilir. wcde ağrı yapıyor hele ıkınırsan bayağı acıyor, ben de özellikle inanılmaz kaşıntı yapıyor. basınç etkisiyle oluyormuş kabız olmamak gerekiyormuş, doğum sonrası geçer dedi bana genel cerrah.
muhtemelen hemoroiddir ama başka bir şeyden şüpheleniyorsan bir dr gözük canım geçmiş olsunİçeriden gelen bir parça yok da dışarısı şişmiş ağrıyor
Teşekkür ederim yok başka bir şeyden şüphelenmiyorum da acaba öyle mi yoksa değil mi diye düşündümmuhtemelen hemoroiddir ama başka bir şeyden şüpheleniyorsan bir dr gözük canım geçmiş olsun
olabilir gebeliğe bağlı gelişiyor zaten çok insanda. sıcak suya filan oturma, doğumu başlatabilirmiş dr öyle dediTeşekkür ederim yok başka bir şeyden şüphelenmiyorum da acaba öyle mi yoksa değil mi diye düşündüm
olabilir gebeliğe bağlı gelişiyor zaten çok insanda. sıcak suya filan oturma, doğumu başlatabilirmiş dr öyle dedi
Yarın 36+0Her kontrolde bakıyorlardır canım ona ben bı özel bı devlet 2 haftaya bir gidiyordum şimdi devlet 2 haftaya düştü 32bitti nst icin senin kaç haftalık
Seninki önden gidiyor zatenkız benim canım ondan mı nesquik çekiyor acaba? sütte inanılmaz şişiriyor zaten nesquike bayılıyorum ama yemiyorum zararlıdır diye. doktor dediyse yiyeyim
Bize de haber verKızlar ben birkaç saat önce ağrı mi sancı mı neyim var tam bilmiyorum demiştim gittikçe arttı değişik bir hal aldı acile gidiyorum inşallah yorgunluktan falandır korkuyorum
gerçekten öyle, anne hakkı bundan ödenmiyormuş insan anne olmadan anlamıyormuş gerçektenBende okudum iyi geliyormuş ama dediğin gibi doğumu başlatabilirmiş bebişler için nelere katlanıyoruz ya
napiyim ya can boğazdan gelirmiş boşverin yiyin için bakın keyfinizeSeninki önden gidiyor zatenyeme sene
Ben de artık biraz fazla çay içiyorumgerçekten öyle, anne hakkı bundan ödenmiyormuş insan anne olmadan anlamıyormuş gerçekten
napiyim ya can boğazdan gelirmiş boşverin yiyin için bakın keyfinize
ben de çayın demini arttırdım bir tıkBen de artık biraz fazla çay içiyorumAllah affetsin
Amin canım sağol hepimize öyle geçsin inşallahCanım inşallah ağrısız sızısız kolay bir doğum olur bebişinle senin için sağlıklı sıhhatli gecsin inşallah
Bende yanıyorum kavuşmak için anasının kuzusu azıcık daha duraydı iyiydi ama vakti allah biliyor en güzel zamandır gelmesi için inşallahayyyy Allah kolaylıkla her şeyin yoluna girmesini nasip etsinkız bu oğlan sana kavuşmak istiyor bir an önce dayanamadı Her şey hallolur canını sıkma temizlikmiş hazırlıkmış hepsi 1 günlük iş, yakınların halleder sen kendini kasma bırak rahatlat kafanı bebişine kavuşacaksın
Ben karışığımm o ilk heyecan geçti ama sabaha nasıl olurum bilmiyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar ben birkaç saat önce ağrı mi sancı mı neyim var tam bilmiyorum demiştim gittikçe arttı değişik bir hal aldı acile gidiyorum inşallah yorgunluktan falandır korkuyorum
Tam olarak kabaca söylemek gerekirse basur oluyorKızlar ya bir şey sorucam da utanıyorumbenim totom çok ağrıyor şişmiş de galiba tuvalette filan da zorlanıyorum hemoroid bu mu oluyor
Korkma beni feyz al bak dört buçuk hafta dayandım düzenli sancılarlaKızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
Hangi hastaneye gidiyorsun canım inşallah sorun çıkmaz haber ver bizeKızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?