- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.361
peki ultrasonla bakıldı mıOoktor artık o değere çokta bakmıyoruz önemli olan ultrason dedi bende çok anlamadım açıkçası
47 bin baya yuksek bir rakam. 5 6 hafta olamaz kan degerı okadar artıyormu bilemedim. Bugun acilen doktora gidinMerhaba bende 5-6 haftalık kadar hamile olduğumu öğrendim betahcg değerim 47048 burada okuduğum diğer değerlere göre çok fazla sizce neden böyledir?
Maşallah darısı başımıza. Bende 8.haftada yım cuma kontrol vardı sonrasında ne bulantı var nede bir belirti. Son gunler asırı uykum geliyordu oda kesildi 2 gündür. Belirti arıyorumKızlar kontrolden geldim 9+3 üm 9+1 ultrason 6 haftalıkken kalp atışı çok yüksek değildi şimdi gayet güçlüartık 12.hafta kontrolü olacak ense kalınlığı nazal kemik falan burada hiç belirtim yok benim şükür benim gibi olanlar endişelenmesin şanslıyız
Hayir, bahcesehirAlakasız ama, istinye hastanesi Gaziosmanpaşa mı?
Evet evet. Cok arasturdim doktirumda anlattigi tam da sizin yazdiklariniz.. okdr prednolu fln bosuna icmedik :/Doktorum bu konuda şöyle demişti bu olay tüp bebekte yaşanıyomuş daha cok cunku bizim tüplerde bebek oluşmuyo döllenmesi vucut dısında gelişmesi vucut dısında oluyor, rahıme tık diye bi embrıyo gelıyo ve vucut dısarıdan gelen herşeyı dısarı atmaya calışan bir mekanizma o yuzden tüp bebekte riskli bagısıklık normal hamilelikte vucut herşeyı kendı yapıyo, hatta tüplerde döllenme olmadıgı için progestanıda vucut 3. 4. Aya kadar salgılamıyormuş bizde salgılanıcak kısım calışmıyomuş bu da kanama alanı oluşturuyomuş ilk 3 ay bebek saglıklı ise kanamalar bu yuzden oluyomuş
Ya bana nasıl iyi geldi bu yazdıklarınız bilemezsinizKızlar kontrolden geldim 9+3 üm 9+1 ultrason 6 haftalıkken kalp atışı çok yüksek değildi şimdi gayet güçlüartık 12.hafta kontrolü olacak ense kalınlığı nazal kemik falan burada hiç belirtim yok benim şükür benim gibi olanlar endişelenmesin şanslıyız
Evet canım bebek küçük olduğu için kalp atışı güçlü değildir üzülme güçlenerek artarYa bana nasıl iyi geldi bu yazdıklarınız bilemezsinizbende 6. Haftada gittim cuma günü kalp atışı yavaş 100 un altında demişti. Dinletmedi sadece ekranda gösterdi. Benimde belirtim yok bazen kotu şeyler geliyo aklıma ister istemez. Siz 6. Haftadan sonra 9+3 te mi muayne oldunuz . Bana vakit geçmiyor çarşamba özele gitmeyi düşünüyorum
Yine biz geldikkk geçenkinde foto net olmadığı için tahmin yürütememiştiniz. Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar
Benim doktorum kötü ihtimali söyledi direk yükselmesi lazım yükselmezse düşük olur dedi. 3 hafta çok iyi dayanmışsınEvet canım bebek küçük olduğu için kalp atışı güçlü değildir üzülme güçlenerek artarbelirtim ve rahatsızlığım olmadığı için 3 hafta dayanabildim bugün gittim şükür herşey yolunda hamile olduğumu unutuyorum bazen 6.haftada 103 tü doktorda küçük daha sorun yok demişti içini ferah tut
Bence kız canım saglıkla gelsin inşallah
İkiz olursa şaşırmayınMerhaba bende 5-6 haftalık kadar hamile olduğumu öğrendim betahcg değerim 47048 burada okuduğum diğer değerlere göre çok fazla sizce neden böyledir?
Kötü giden birşeyler olduğunda belli oluyor canım kanama vs sebepsiz olmuyor ilk gebeliğim değil belki ondanBenim doktorum kötü ihtimali söyledi direk yükselmesi lazım yükselmezse düşük olur dedi. 3 hafta çok iyi dayanmışsın5 günde gelişme olur diye düşünüyorum
Bende yaptırmayı düşünmüyorumKızlar 9+4 den selamlar.
Kalp atışını duyduk sağlığımız yerinde çok şükür.
12. Hafta için tekrar çağırdı ense kalınlığına bakacam dedi.
Form falan verdi de daha onlara bakamadım.
Sanırım ikili tarama testi.
Bu testler down durumu dışında her hangi bir bilgi veriyor mu ilaçla tedavi edilebilir.
Eğer vermiyorsa yaptırmıycam.
Tedavi edilecek bir bilgi vermiyor ise gerek yok bana göre.Bende yaptırmayı düşünmüyorum
Aynen yaa benim bildiğimde vermiyo o yüzden çokta şeyapmadım isteyen yaptırsın tabikiTedavi edilecek bir bilgi vermiyor ise gerek yok bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?