2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba bende 5-6 haftalık kadar hamile olduğumu öğrendim betahcg değerim 47048 burada okuduğum diğer değerlere göre çok fazla sizce neden böyledir?
47 bin baya yuksek bir rakam. 5 6 hafta olamaz kan degerı okadar artıyormu bilemedim. Bugun acilen doktora gidin

Maşallah darısı başımıza. Bende 8.haftada yım cuma kontrol vardı sonrasında ne bulantı var nede bir belirti. Son gunler asırı uykum geliyordu oda kesildi 2 gündür. Belirti arıyorum

kızlar ben bugun 6+2 yim dün öğleden sonra bir başladı mide bulantım aman allahım yerlerde sürünüyorum ne su ne yemek yiyebildim düşüncesi bile mide bulantımın artmasına sebep oluyor

Evet evet. Cok arasturdim doktirumda anlattigi tam da sizin yazdiklariniz.. okdr prednolu fln bosuna icmedik :/
Bnmde gecen hafta kanamam oldu aklimiz cikti hastaneye gidene kdr sizi cok iyi anliyorum oyuzden.. cok cok gecmis olsun
Ama yine de 2-3 gun yatin dinlenin kalkmayin ayaga cok

Ya bana nasıl iyi geldi bu yazdıklarınız bilemezsiniz bende 6. Haftada gittim cuma günü kalp atışı yavaş 100 un altında demişti. Dinletmedi sadece ekranda gösterdi. Benimde belirtim yok bazen kotu şeyler geliyo aklıma ister istemez. Siz 6. Haftadan sonra 9+3 te mi muayne oldunuz . Bana vakit geçmiyor çarşamba özele gitmeyi düşünüyorum

Evet canım bebek küçük olduğu için kalp atışı güçlü değildir üzülme güçlenerek artar belirtim ve rahatsızlığım olmadığı için 3 hafta dayanabildim bugün gittim şükür herşey yolunda hamile olduğumu unutuyorum bazen 6.haftada 103 tü doktorda küçük daha sorun yok demişti içini ferah tut

Benim doktorum kötü ihtimali söyledi direk yükselmesi lazım yükselmezse düşük olur dedi. 3 hafta çok iyi dayanmışsın 5 günde gelişme olur diye düşünüyorum

Kızlar 9+4 den selamlar.
Kalp atışını duyduk sağlığımız yerinde çok şükür.
12. Hafta için tekrar çağırdı ense kalınlığına bakacam dedi.
Form falan verdi de daha onlara bakamadım.
Sanırım ikili tarama testi.
Bu testler down durumu dışında her hangi bir bilgi veriyor mu ilaçla tedavi edilebilir.
Eğer vermiyorsa yaptırmıycam.

Benim doktorum kötü ihtimali söyledi direk yükselmesi lazım yükselmezse düşük olur dedi. 3 hafta çok iyi dayanmışsın 5 günde gelişme olur diye düşünüyorum
Kötü giden birşeyler olduğunda belli oluyor canım kanama vs sebepsiz olmuyor ilk gebeliğim değil belki ondan kızımda herhafta doktordaydım bazen olacakların önüne geçemiyorsun yiyecek ekmeği varsa derler ya o misal kızımda bitmek bilmeyen kanamalarım vardı yüreğim ağzımda busefer gitti dediğim çok oldu ama doğdu şimdi abla olacak stres iyi gelmiyor hem bize hem bebeğe sonra kolik falan oluyor bunlar

Bende yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…