- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.621
2 demlik çay içen ben şokben de çayın demini arttırdım bir tık
Tatlım bu 3/2 ödeneği için her hangi bir yere başvurmaya gerek var mı?Canım
Diyelim ki Ekim ayında full çalıştın Kasımda ekim maaşını zamaında alırsın iş yerin öder
Kamu çalışanıysan iznin başlayıncade maaşın tam yatmaya devam ediyor
Benim gibi özel sektör çalışanları maaşlarının 3/2'sini alacak. ( İş yerinde aylık bildirim yapılırsa her ay düzenli - Toplu bildirim yapılırsa raporun biteceği ay topluca alıyorsun ödemeyi
Tamm canım mutlaka haber ver bize deKızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
Kramp gireceğini anladığında bacağını uzat ayağını kaval kemiğine doğru kaldır anında kesiliyor şimdide yap belki iyi gelir ağrıya birkaç defa tekrarlaKızlar magnezyumum bitti bir gün içmedim sadece gece bir kramp girdi bacağıma. O bölge hala ağrıyor.
Şuan gene aynı bölge de ağrı şiddetlendi. Aynı noktada sabahta yürürken zorluyordu
Var mı tavsiyesi olan.
Kızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
B12 değerlerin nasıl magnezyum dışında hamilelikte kramp uyuşma gibi şeylerin b12 eksikliğiyle de ilgisi varTatlım bu 3/2 ödeneği için her hangi bir yere başvurmaya gerek var mı?
Peki bu paralar nereye yatıyor?
Son saatler bile çekeceksin yapacak bir şey yok,İşler bitti sıra bende ama hiiiç mecalim kalmadı
Midem yanıyor sırtım ve kaburgam ağrıyor nefes nefese kaldım yatıyorumson saatler iyi olaydım bari ya
Tavsiyene uyacam canımB12 değerlerin nasıl magnezyum dışında hamilelikte kramp uyuşma gibi şeylerin b12 eksikliğiyle de ilgisi var
Nst de kaça vurdu sancinKızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
Afiyet bal olsun sana bebeişe de et kemık can olsun ınsşekerim yok. valla senden gazı aldım siparişi verdim
Ayak parmaklarımı geriye doğru çekeceğim doğru mu?Kramp gireceğini anladığında bacağını uzat ayağını kaval kemiğine doğru kaldır anında kesiliyor şimdide yap belki iyi gelir ağrıya birkaç defa tekrarla
Şuan banyo yapmak istiyorum sabah yaptım ama kendimi kirlenmiş hissediyorum ayaklarımı uzatıp çekirdeğimi meyvemi alıp film izlemek istiyorum amaaa gel gör ki yatıyorumSon saatler bile çekeceksin yapacak bir şey yok,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İlk gebeliğimde kramptan çok çektim b12 desteği vermişti doktorum o zaman çok kullanmadım ama iyi gelmişti sor istersen doktoruna olabilir mi diyeTavsiyene uyacam canım
Düzenli tahlillerim yapılıyor aslında.
Magnezyum formatı değişmişti iyi gelmişti aslında ama bir gün içmemek bile kötü yaptı.
Kabak çekirdeği iyi geliyor bir de bebek yeteri kadar kalsiyum alamazsa annesinin bacağından alıyormuş kalsiyumuKızlar magnezyumum bitti bir gün içmedim sadece gece bir kramp girdi bacağıma. O bölge hala ağrıyor.
Şuan gene aynı bölge de ağrı şiddetlendi. Aynı noktada sabahta yürürken zorluyordu
Var mı tavsiyesi olan.
Evet evet sonradan dank etti ama anlarsın diye düzeltmedim zeki arkadaşım benimAyak parmaklarımı geriye doğru çekeceğim doğru mu?
Yarın bu saatlerde süt telaşındasinŞuan banyo yapmak istiyorum sabah yaptım ama kendimi kirlenmiş hissediyorum ayaklarımı uzatıp çekirdeğimi meyvemi alıp film izlemek istiyorum amaaa gel gör ki yatıyorum
Evet yapacak birşey yok
İlk gebeliğimde kramptan çok çektim b12 desteği vermişti doktorum o zaman çok kullanmadım ama iyi gelmişti sor istersen doktoruna olabilir mi diye
Şase formuna mı geçtin
ALLAhın izniyle inşallah süt gelsindeYarın bu saatlerde süt telaşındasin
Gelecek inşallah hiç aklına aksi bir şey getirmeALLAhın izniyle inşallah süt gelsinde
Pompa soramadım bugün ya inşallah vardır hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?