2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende okudum iyi geliyormuş ama dediğin gibi doğumu başlatabilirmiş bebişler için nelere katlanıyoruz ya
Zeytın yağa pamuğu batırıp o bölgeye koyarsan bıraz faydası oluyor yumuşak kaldıkça bu kadar sıkıntı çıkarmıyor. En ıyısı sıcak suya zeytın yag yapıp oturmak ama sıcak su problemmiş maalesef

Şimdi yerimden kalkabilirsem hemen koyacağım çantama teşekkür ederim
Aslında bende gelecek diye düşünüyorum ama küveze gireceği için biraz ikilemdeyim sabaha kadar emzirsem belki iki güne gelir de işte o imkanım olmayacak

9 yil once de boyle hamile grubumuz vardi. Orda 2 kisi vardi erken dogum yapan sadece koca gruptan. Herkes vaktinde dogurmustu. Önceden onceden sanci muhabbeti filan da hic olmamisti. Giderek bebekler daha mi erken gelmeye calisiyor ne. Ilginc gercekten

Sıcak su torbası aldın mı

Hap formuna tatlım

Canim benim hic oyle dusunme. Benim oglumda kuvoze girmisti dogumdan bi kac saat sonra. 3 saatte bir emzirmeme izin vermislerdi. Belki sana da izin verirler. 2-3 gune gelmisti sutum de. Sutun gelecek insallah bol bol da sutun olacak

Bugün bir doktoru izledim guzel nefes alıyorsa kuveze sokmuyoruz diyordu hem kuveze de girse fotoğrafını çekersin bakınca da süt hemen geliyormuş burada birinin öyle sütü gelmişti

Bugün bir doktoru izledim guzel nefes alıyorsa kuveze sokmuyoruz diyordu hem kuveze de girse fotoğrafını çekersin bakınca da süt hemen geliyormuş burada birinin öyle sütü gelmişti
Aslında bence de öyle solunum da sıkıntı yoksa kuveZ zorunlu değil bana göre de.
Ama yeni yönetmelik farklı ise bilmiyorum
Eşim 7 aylık doğmuş.
Annesi al memeyi tutarsa eve götürürsün demişler.
Memeyi tutmuş eve yollamışlar direk.
Eskiden öyleymiş sanırım.

Kedisi olan kızlar royal canin cok ıyi fıyata gelıyor.. Satıcı hamayna

Eklentiler

• Screenshot_20231106_213755_com.pozitron.hepsiburada.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 33
Bacakta da biterse dis
Ahahahaha nasıl bir sömürgecilik bu.
Ya krampda hani girer kıvrandırır aslanlar gibi edebiyle gider.
Yaşadığım kramp yatılı gelen kaynana gibi.
Bir girdi gitmiyor gitmesini istiyorsun ama gitmiyor ya kaynanan öyle bir acı işte

Nst de kaça vurdu sancin çok geçmiş olsun
Tam olarak anlamadım bir kere Nst ye girmiştim daha önce ama burada beni rahatlattilar biz de bir bakalım öyle tedbir alalım dediler. Devlette çok korkutmuslardi beni şimdi buradaki Nst sonucuma göre doktoruma haber verecekler ben daha iyi hissediyorum ilk geldigime gore

Sıcak su torbası aldın mı
Tavsiyeniz üzerine aldım ama nerde kullanacağımı unuttum
Canim benim hic oyle dusunme. Benim oglumda kuvoze girmisti dogumdan bi kac saat sonra. 3 saatte bir emzirmeme izin vermislerdi. Belki sana da izin verirler. 2-3 gune gelmisti sutum de. Sutun gelecek insallah bol bol da sutun olacak
Ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur
Yok be İnternetten araştırma yaptım Neyse bir bilgi öğrendim kaval kemiği nerede bilgisini kazandım
Çok tatlısın ya
Yoğun bakımı hazırlattı bile ama evet Doğumdan sonra belli olacak inşallah gerek kalmaz

Medicanaya gidiyroum canm şimdi tekrar Nst bakılıyor
Orda daha çok ilgilenirler canım merak etme

Sırt ağrısını oluyor demişlerdi

O devletlerin anasını avradını
Çok severim
İyiki çıktın zaten benim gibi apar topar ameliyata almaya kalkarlardı bak bi hafta on gün daha durdu karnımda iyiki çıkmışım şimdi sana boş serum yapabilirler rahim rahatlatmak için sonra bide ilaç verir duruma göre sıkı kontrole alır korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…