- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.641
Zeytın yağa pamuğu batırıp o bölgeye koyarsan bıraz faydası oluyor yumuşak kaldıkça bu kadar sıkıntı çıkarmıyor. En ıyısı sıcak suya zeytın yag yapıp oturmak ama sıcak su problemmiş maalesefBende okudum iyi geliyormuş ama dediğin gibi doğumu başlatabilirmiş bebişler için nelere katlanıyoruz ya
Şimdi yerimden kalkabilirsem hemen koyacağım çantama teşekkür ederimGelecek inşallah hiç aklına aksi bir şey getirmeyanına çörek otu al sezeryan sonrası onu çiğne gaz vb çok iyimis ayva jelini yapmadıysan tahinin üstündeki yağı al yanına süt sagdikca hafif hafif sür hiç yara olmaz dedile4
Sıcak su torbası aldın mıŞimdi yerimden kalkabilirsem hemen koyacağım çantama teşekkür ederim
Aslında bende gelecek diye düşünüyorum ama küveze gireceği için biraz ikilemdeyim sabaha kadar emzirsem belki iki güne gelir de işte o imkanım olmayacak
Hap formuna tatlımŞuan banyo yapmak istiyorum sabah yaptım ama kendimi kirlenmiş hissediyorum ayaklarımı uzatıp çekirdeğimi meyvemi alıp film izlemek istiyorum amaaa gel gör ki yatıyorum
Evet yapacak birşey yok
İlk gebeliğimde kramptan çok çektim b12 desteği vermişti doktorum o zaman çok kullanmadım ama iyi gelmişti sor istersen doktoruna olabilir mi diye
Şase formuna mı geçtin
Canim benim hic oyle dusunme. Benim oglumda kuvoze girmisti dogumdan bi kac saat sonra. 3 saatte bir emzirmeme izin vermislerdi. Belki sana da izin verirler. 2-3 gune gelmisti sutum de. Sutun gelecek insallah bol bol da sutun olacakŞimdi yerimden kalkabilirsem hemen koyacağım çantama teşekkür ederim
Aslında bende gelecek diye düşünüyorum ama küveze gireceği için biraz ikilemdeyim sabaha kadar emzirsem belki iki güne gelir de işte o imkanım olmayacak
Yok be İnternetten araştırma yaptımEvet evet sonradan dank etti ama anlarsın diye düzeltmedim zeki arkadaşım benim
Aslında yiyorum çekirdek de.Kabak çekirdeği iyi geliyor bir de bebek yeteri kadar kalsiyum alamazsa annesinin bacağından alıyormuş kalsiyumu
Bugün bir doktoru izledim guzel nefes alıyorsa kuveze sokmuyoruz diyorduŞimdi yerimden kalkabilirsem hemen koyacağım çantama teşekkür ederim
Bacakta da biterse disAslında yiyorum çekirdek de.
Direk bacağımıZdan alıyorlar o net zaten
Aslında bence de öyle solunum da sıkıntı yoksa kuveZ zorunlu değil bana göre de.Bugün bir doktoru izledim guzel nefes alıyorsa kuveze sokmuyoruz diyorduhem kuveze de girse fotoğrafını çekersin bakınca da süt hemen geliyormuş burada birinin öyle sütü gelmişti
Bacakta da biterse dis
Sanırım ben diş evresindeyım. dişim kırıldı dolgum düştü. Bende diyorum hayırdır üst üsteBacakta da biterse dis
Medicanaya gidiyroum canm şimdi tekrar Nst bakılıyorHangi hastaneye gidiyorsun canım inşallah sorun çıkmaz haber ver bize
Tam olarak anlamadım bir kere Nst ye girmiştim daha önce ama burada beni rahatlattilar biz de bir bakalım öyle tedbir alalım dediler. Devlette çok korkutmuslardi beni şimdi buradaki Nst sonucuma göre doktoruma haber verecekler ben daha iyi hissediyorum ilk geldigime goreNst de kaça vurdu sancinçok geçmiş olsun
Tavsiyeniz üzerine aldım ama nerde kullanacağımı unuttumSıcak su torbası aldın mı
Ay hadi inşallah dediğiniz gibi olurCanim benim hic oyle dusunme. Benim oglumda kuvoze girmisti dogumdan bi kac saat sonra. 3 saatte bir emzirmeme izin vermislerdi. Belki sana da izin verirler. 2-3 gune gelmisti sutum de. Sutun gelecek insallah bol bol da sutun olacak
Çok tatlısın yaYok be İnternetten araştırma yaptımNeyse bir bilgi öğrendim kaval kemiği nerede bilgisini kazandım
Yoğun bakımı hazırlattı bile ama evet Doğumdan sonra belli olacak inşallah gerek kalmazBugün bir doktoru izledim guzel nefes alıyorsa kuveze sokmuyoruz diyorduhem kuveze de girse fotoğrafını çekersin bakınca da süt hemen geliyormuş burada birinin öyle sütü gelmişti
Tam olarak anlamadım bir kere Nst ye girmiştim daha önce ama burada beni rahatlattilar biz de bir bakalım öyle tedbir alalım dediler. Devlette çok korkutmuslardi beni şimdi buradaki Nst sonucuma göre doktoruma haber verecekler ben daha iyi hissediyorum ilk geldigime gore
Orda daha çok ilgilenirler canım merak etmeMedicanaya gidiyroum canm şimdi tekrar Nst bakılıyor
Sırt ağrısını oluyor demişlerdiTavsiyeniz üzerine aldım ama nerde kullanacağımı unuttum
Ay hadi inşallah dediğiniz gibi olur
Çok tatlısın ya
Yoğun bakımı hazırlattı bile ama evet Doğumdan sonra belli olacak inşallah gerek kalmaz
O devletlerin anasını avradınıTam olarak anlamadım bir kere Nst ye girmiştim daha önce ama burada beni rahatlattilar biz de bir bakalım öyle tedbir alalım dediler. Devlette çok korkutmuslardi beni şimdi buradaki Nst sonucuma göre doktoruma haber verecekler ben daha iyi hissediyorum ilk geldigime gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?