- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.661
EPidural olacağım sırt ağrısı yapıyor mu acabalar ya bel ağrısı da yapıyor diyorlar ikilemde bıraktı ailem beniSırt ağrısını oluyor demişlerdi
Pek bilmiyorum kızlara sormak lazımEPidural olacağım sırt ağrısı yapıyor mu acabalar ya bel ağrısı da yapıyor diyorlar ikilemde bıraktı ailem beni
Canım izne ayrıldıktan sonra iş yerinde İk yada muhasebe düzenli senin doğum izninde olduğunu belirtiyor .Tatlım bu 3/2 ödeneği için her hangi bir yere başvurmaya gerek var mı?
Peki bu paralar nereye yatıyor?
Canım senin bebiş kaç kiloydu aklıma takıldıEpidural olan vaaar mıııııı
Ben hic agri yasamamistim canim. Insallah sen de yasamazsin. Hatta ben migrenim var bas agrisi yapar mi acaba diye korkmustum, o da olmamisti cok sukurEpidural olan vaaar mıııııı
Bir numarayı ne aldın hangi marka hangi renk?He kalmamış o başka zamana inşallah artık bana da haber verin
Maşşallah balım sanaRabbim şu durumda seninde yardımcın olsun inşallah ilk fırsatta size yazacağım
Ah ah planlı gibi plansız olan bir Doğum aslında diyorum ya bu hafta biter diye bekliyorduk hepimiz bugün birden bire yarın alıyorum bebeği deyince mala bağladım
İkinci ismi o yüzden Cem olacak
Amin hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
Amin canım benim sağol... ilk fırsatta burda olacağım
Bacımcımm bide o yönetimi bana sor ama gerçekten Allah’a şükür dört buçuk hafta dayandık oğlumla
Sancım var evde temizlik hala devam ediyor kadın beni deli etti
Son düzenlemeleri yapıyorum sancım yükselişte
Kahve molası verdim şimdi
Kesinin ve dikişin ne durumda olduğunu bilemeyiz dedi her doktor aynısını söyledi riske girdiğimden beri dikişler önemli diye
Şimdi o yüzden sancılar tehlikeli durumdalar hiç geçmiyor rahimde yumuşama bile yok aslında düşün
Dikişlerden sonrada bebek önemli her an strese girebilir sıkıştığı için
Peh kim getirecek onları
Yuppiiii
Amin allah razı olsun
İnşallah ilki gibi hemen ayaklanırım
Ya bir arkadaşım aradı uyardı onu dinlemedim ne kadar salağım halbuki ddoktorla da limoni idik o ara ozilliye nasıl güvendim tek doktor. Şimdi üç beş doktora sormadan güvenmiyorum o zaman nasıl saf aptal acemi imişim yaşım da küçük değildi 25 di. 2 yıllık memurdum yani bu kadar da salak olunmaz.Kendini suçlama nasibi yokmuş seni cennete bekliyor
Eylül anneleri mı ekim anneleri mı ne onlarda a aşırı fazlaydı erken doğuran hatta burda sayılarını bile konulmuştuk9 yil once de boyle hamile grubumuz vardi. Orda 2 kisi vardi erken dogum yapan sadece koca gruptan. Herkes vaktinde dogurmustu. Önceden onceden sanci muhabbeti filan da hic olmamisti. Giderek bebekler daha mi erken gelmeye calisiyor ne. Ilginc gercekten
Belden uyuşmalı demiEpidural olan vaaar mıııııı
Benim çok yakın arkadaşım epidural oldu sadece ilk tuvalete giderken ağrım oldu onun dışında hiçbir şey hissetmedim dedi hatta sezeryan olursan sen de epidural ol diye sürekli söylüyorEpidural olan vaaar mıııııı
Son haftalar tabi tadını çıkarınben de çayın demini arttırdım bir tık
Magnezyum eksikliği de çok yapıyor canımTam olarak anlamadım bir kere Nst ye girmiştim daha önce ama burada beni rahatlattilar biz de bir bakalım öyle tedbir alalım dediler. Devlette çok korkutmuslardi beni şimdi buradaki Nst sonucuma göre doktoruma haber verecekler ben daha iyi hissediyorum ilk geldigime gore
Bunun çözümü yok canım doktorum bile bir şey yapamıyor, aksatmadan günde iki kez kullanıyorum ama kramptan kurtulamıyorumKızlar magnezyumum bitti bir gün içmedim sadece gece bir kramp girdi bacağıma. O bölge hala ağrıyor.
Şuan gene aynı bölge de ağrı şiddetlendi. Aynı noktada sabahta yürürken zorluyordu
Var mı tavsiyesi olan.
Kalsiyum takviyesi verdiler miSanırım ben diş evresindeyım. dişim kırıldı dolgum düştü. Bende diyorum hayırdır üst üsteDoğum sonrası giderım diye beklıyorum .
Harika bir benzetmeAhahahaha nasıl bir sömürgecilik bu.
Ya krampda hani girer kıvrandırır aslanlar gibi edebiyle gider.
Yaşadığım kramp yatılı gelen kaynana gibi.
Bir girdi gitmiyorgitmesini istiyorsun ama gitmiyor ya kaynanan öyle bir acı işte
Senden gelen bildirim gördükçe aklıma limonata geliyor istemsizceHarika bir benzetme
Z Zecmel canım dua neydi unutuyorum balık hafızamla çekelim şifa olur inşallah. Hepimiz dökülmeye başladıkKızlar mesajlara bakamıyorum tek tek genel bir bilgi vereym buradaki ölçümde de düzenli sancm çıktı. Yatış verdiler ciğer geliştirici vuracaklar doktoruma da haber verdiler onu bekliyrouz o gelince ne yapılacağına karar verir dediler. Daha çok minik inşallah bekler biraz daha oğlum
İnşallah kuşum bize haber et yineKızlar mesajlara bakamıyorum tek tek genel bir bilgi vereym buradaki ölçümde de düzenli sancm çıktı. Yatış verdiler ciğer geliştirici vuracaklar doktoruma da haber verdiler onu bekliyrouz o gelince ne yapılacağına karar verir dediler. Daha çok minik inşallah bekler biraz daha oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?