2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tatlım bu 3/2 ödeneği için her hangi bir yere başvurmaya gerek var mı?
Peki bu paralar nereye yatıyor?
Canım izne ayrıldıktan sonra iş yerinde İk yada muhasebe düzenli senin doğum izninde olduğunu belirtiyor .

Doğum gerçekleştikten sonra maaşlar e-devlet üzerinden PTT yada iş yerinin anlaşması v.s varsa senin maaş hesabına yatabiliyor .

Bazı iş yerleri toplu bildirim yapıyormuş doğum izni bitince mart - Nisan gibi topluca yatırılan doğum parasıda olabiliyormuş

He kalmamış o başka zamana inşallah artık bana da haber verin
Bir numarayı ne aldın hangi marka hangi renk?
Neyden devam edeceksin karar verdin mı?
İndirim sürekli var. Goon, mavı molfix, Sleepy vs. Haber ederim tabi ama ne istediğini bilmek lazım. Bir de n11 kuponları ile dene her gün onlar uyguna geliyor
Maşşallah balım sana
Kendini suçlama nasibi yokmuş seni cennete bekliyor
Ya bir arkadaşım aradı uyardı onu dinlemedim ne kadar salağım halbuki ddoktorla da limoni idik o ara ozilliye nasıl güvendim tek doktor. Şimdi üç beş doktora sormadan güvenmiyorum o zaman nasıl saf aptal acemi imişim yaşım da küçük değildi 25 di. 2 yıllık memurdum yani bu kadar da salak olunmaz.
Eylül anneleri mı ekim anneleri mı ne onlarda a aşırı fazlaydı erken doğuran hatta burda sayılarını bile konulmuştuk
Epidural olan vaaar mıııııı
Belden uyuşmalı demi
Ben oldum acı eşiğim olmadıgı için öyle şeyler olmadı ama sonrası baş dönmesi nefes alamama filan oldu suyu az içmişim vs. Daha çnde bir kaç kez anlatmıştım.

Epidural olan vaaar mıııııı
Benim çok yakın arkadaşım epidural oldu sadece ilk tuvalete giderken ağrım oldu onun dışında hiçbir şey hissetmedim dedi hatta sezeryan olursan sen de epidural ol diye sürekli söylüyor

Magnezyum eksikliği de çok yapıyor canım

Bunun çözümü yok canım doktorum bile bir şey yapamıyor, aksatmadan günde iki kez kullanıyorum ama kramptan kurtulamıyorum

Harika bir benzetme

Kızlar mesajlara bakamıyorum tek tek genel bir bilgi vereym buradaki ölçümde de düzenli sancm çıktı. Yatış verdiler ciğer geliştirici vuracaklar doktoruma da haber verdiler onu bekliyrouz o gelince ne yapılacağına karar verir dediler. Daha çok minik inşallah bekler biraz daha oğlum

Z Zecmel canım dua neydi unutuyorum balık hafızamla çekelim şifa olur inşallah. Hepimiz dökülmeye başladık

İnşallah kuşum bize haber et yine Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. Korkma tamam mı dua da ettik Allah’ın izniyle bişi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…