2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım senin bebiş kaç kiloydu aklıma takıldı
En son 2 buçuk kiloydu bakalım kaç çıkacak
Ben hic agri yasamamistim canim. Insallah sen de yasamazsin. Hatta ben migrenim var bas agrisi yapar mi acaba diye korkmustum, o da olmamisti cok sukur

Belden uyuşmalı demi
Ben oldum acı eşiğim olmadıgı için öyle şeyler olmadı ama sonrası baş dönmesi nefes alamama filan oldu suyu az içmişim vs. Daha çnde bir kaç kez anlatmıştım.

Benim çok yakın arkadaşım epidural oldu sadece ilk tuvalete giderken ağrım oldu onun dışında hiçbir şey hissetmedim dedi hatta sezeryan olursan sen de epidural ol diye sürekli söylüyor
Çok rahatlattınız beni teşekkür ederiiim
Bel ağrısı özellikle sonraki zamanlarda çok oluyor diye duydum yağmurlu havalarda artıyormuş falan şehir efsaneleri o zaman bunlar

Allah'ın izniyle bir şey olmayacak

İnşallah herşey cok güzel gececek canım hiiic stres yapma

Canım hic korkma hastanedesin güvenli yerdesin artık grupta herkesin bebegi riskli haftaları atlattı gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey olmaz korkma sen Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle

Gerçekten çok değişikler burda da orda da düzenli sancın var dediler ama deyiş olarak arada o kadar çok fark var ki. Bu arada aklımabhemen sen geldin zaten ve senden cesaret alarak imza atıp çıktık gerçekten Şuan sancı durumum çok daha iyi ciğer geliştirici yapıldı doktorumu bekliyroum

Canım hic korkma hastanedesin güvenli yerdesin artık grupta herkesin bebegi riskli haftaları atlattı gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey olmaz korkma sen Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle
Teşekkür ederim iyi ki varsınız sayenizde daha iyi hissediyorum

İnsallah canım, sancıları kontrol altına alırlar kac haftalıksınız?

Korkma korkmaaa sakinleş ve tevekkülle Allah’a sığın
Yatış vermeleri İnan ki kötü değil bebeği almak için içeride tutmak için verdiler o yatışı sıkı takip altında emin ellerdesin
Allah ın izniyle birşey olmayacak inşallah
Gelirse de allah vaktinden önce birşeyi vermez bize biliyorsun vakti demek ki de ve gönlünü oğlunu görmeye hazırla

Sen harikasın sana cesaret vermiş olmak bilinçli davranmana çok sevindim gerçekten

S saskito hb de ay sonuna kadar mı ürün indirime girerse fiyat farkı yatıyor.

Tuğda da yüzde 25 indirim ayağına 225 den 177 ye aldım diye sevinirken aynı ürün trendyolda 154 oldu

Şimdi bana hb sonradan fiyatı düşürürse para yatırır mı?

K Kaskade bak e ticaret
Ben ürün normal fiyatını bilmediğim için tongaya düştüm doğumdan sonra yerim diye aldıydım sırf

Aynen haklısın her şeyin hayırlısı olsun çok şükür kendimi sakinlestirdim hatta telefonda ağlayan annemi bile sakinlestirdim

S saskito dan da ses yok. Insallah iyidir

İnşallah kuşum bize haber et yine Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah. Korkma tamam mı dua da ettik Allah’ın izniyle bişi olmayacak
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız dua ediyorum sürekli artık hayırlısı neyse o olsun doktorum gelince haber ederim size

Canım bebişini sağlıkla al kucağına inşallah Allah'ın izinyle inşallah hemen kucağına verirler hiç kuveze falan da gerek kalamaz hayırlı ağrısız sancısız bı doğum olsun inşallah
Kızlar ben birkaç saat önce ağrı mi sancı mı neyim var tam bilmiyorum demiştim gittikçe arttı değişik bir hal aldı acile gidiyorum inşallah yorgunluktan falandır korkuyorum
Canım korkma inşallah allahin izinyle birşey olmaz gelsede hayirlisyla vaktinde gelsin inşallah sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…