- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.701
Amin inşallah teşekkür ederimCanım bebişini sağlıkla al kucağına inşallah Allah'ın izinyle inşallah hemen kucağına verirler hiç kuveze falan da gerek kalamaz hayırlı ağrısız sancısız bı doğum olsun inşallah
Canım korkma inşallah allahin izinyle birşey olmaz gelsede hayirlisyla vaktinde gelsin inşallah sağlıkla gelsin
Haber ederdi canım bende gündüz girilmediği için girememiştir.@saskito dan da ses yok. Insallah iyidir
Hali yerine oyun mati baksanaKızlar merhaba, iki konuda yardımınıza ihtiyacım var1. Bebek için antialerjik halı önerinizi beklerim 2. İstanbul Avrupa yakası için koltuk yıkama firması arıyorum bileniniz varsa üzerime telefon numarası atsın
her şeyi hazır arkadaşım çantaya girecek sadece acelemiz ne daha doğuma var
Simdi baktim da fiyat soyleyemiyorum bnm aldigim modeller kalmamis sadece aton var suan sitede.Bende salak gibi bir doktorun doğum demesiyle 2 cm açıkla sancı var diye doğurmuştum. Ve burda bu kadar sancı ya sıkıntıya rağmen doğurulmadigını gördükçe kendimi çok suçluyorum
Balım cybex şu an yüzde 45 indirimde.
Sen aldığın fiyat mı daha uygun kasım kamşanyası mı?
Bir kıyas yapar mısın?
Ayy ben bilmiyordum sitede sorun olduğunu kendi işlerimden fırsat bulamadım
Balım ilk planlı sezeryan günü sana verildi.
Sağlıkla gelsin yakışıklı. Valla sana helal olsun kaç haftadır yine iyi tuttun bebeği içinde bunca şeye rağmen kriz yönetimin harika
Pozitifliğin enerjinçınar da annesi gibi tatlı olacak
Oğlun 10 yaşında bu kadar eski sezeryan nasıl açılma riski var ben onu anlamadım.
Geçmiş olsun balım.merak etme bebeğin bekleyecek. Sabit doktor olmadığı için hepsinin huyu suyu tarzını bilmiyorsun. Merak etme zamanını bekleyecek.
Aminhediyeler altınlar gelir işte erkenden rahat rahat harcarsın ✌
2-3 tane kızın var 4. Erkek mı olsun istiyor ne erkek sevdası bana da biri kız olsa dedi paraladım valla. Doğuracak olmuşum artık kalmış 5.5 hafta saçmalıyor.
Balım farklı yerlerden farklı markalar farklı zamanlarda aldım. Yani nerden baksan 4-5 aydır bez alıyorum sanırım.
Şu ana kadar en ucuz K Kaskade nin paylaştığı
N11 e bebek satıcısı 4 numara 86 lı
150 ye 50 kuponla 193 e geliyor.
O ofsistimcidden görüyon dimi şu kız evi tadilattan çıkartıp çantasını hazırladıHaha ben bile canta yaptim yahu hic oldumu
Hali yerine oyun mati baksana
Simdi baktim da fiyat soyleyemiyorum bnm aldigim modeller kalmamis sadece aton var suan sitede.
Çektim canım şifa olur inşallahValla öyle oldu ya mübdi dicez kuşum
Benimki de hiç durmadı, hala da durmuyorSabah biraz iş yaptım alt tarafı ağrım sancım yok ama karnım çok sertleşti bugündu bakalım Allah hayr etsin. Bide bebem maşallah bugün durmadı hiç
İnşallah saol canım bebişler biraz aceleci davranıyorlar@maviiikelebekk
Canım sana da çok geçmiş olsun inşallah herşey gönlüne göre ilerler ismi bulayım derken iki saatir bakiniyom
Ay oynasın hareketleri azalınca da korkuyoruz ama karnımı sertleştiriyor işte bi süre sonra kapıyorsa artık içerdeBenimki de hiç durmadı, hala da durmuyor
Kendini çok yorma bende sürekli durmuyor evle uğraşıyordum kasılmalar oldu şimdi de sancı yerinde durSabah biraz iş yaptım alt tarafı ağrım sancım yok ama karnım çok sertleşti bugündu bakalım Allah hayr etsin. Bide bebem maşallah bugün durmadı hiç
Hahaaha ben de diyorum 'Allah Allah 2023 Aralık annelerine kim beni neden etiketler'yenGEnC napıyon kız?
Ya mecbur yapmam lazımdı biraz uyudum geçti ama sonra yine başladı değişik bi gün oldu bugün. Neyse haftaya kontrol var bişi olmaz yaa heralde dahaKendini çok yorma bende sürekli durmuyor evle uğraşıyordum kasılmalar oldu şimdi de sancı yerinde dur
Olsun yorma kendini ilk kasılmaya başlıyor sonra sancı çıkıyor ona göreYa mecbur yapmam lazımdı biraz uyudum geçti ama sonra yine başladı değişik bi gün oldu bugün. Neyse haftaya kontrol var bişi olmaz yaa heralde daha
Tuğba kuruyemiş trendyodla çok satış yapıyor@saskito hb de ay sonuna kadar mı ürün indirime girerse fiyat farkı yatıyor.
Tuğda da yüzde 25 indirim ayağına 225 den 177 ye aldım diye sevinirken aynı ürün trendyolda 154 oldu
Şimdi bana hb sonradan fiyatı düşürürse para yatırır mı?
K Kaskade bak e ticaret
Ben ürün normal fiyatını bilmediğim için tongaya düştümdoğumdan sonra yerim diye aldıydım sırf
Eki Görüntüle 3330795
Eki Görüntüle 3330796
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?