2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amin inşallah teşekkür ederim

Dualarımız senle. Rabbim önce herşeyin hayırlısını versin senle bebiş hakkında. Sağlıkla mutlulukla gelsin

Haha ben bile canta yaptim yahu hic oldumu
Hali yerine oyun mati baksana
her şeyi hazır arkadaşım çantaya girecek sadece acelemiz ne daha doğuma var

Simdi baktim da fiyat soyleyemiyorum bnm aldigim modeller kalmamis sadece aton var suan sitede.

Kizlar bu gün baya giremdim vala bende sonradan katıldım ama kriz geçirdim kendi kendime butun sayfalardan geri kaldım diye bağımlı olmuşum girdigimde 14 sayfa birikmisti anca okudum ağrısı sancısı olan varsa kacirdiysam kusra bakmasın inşallah herkeste iyidir bebişleriyle

Haha ben bile canta yaptim yahu hic oldumu

Hali yerine oyun mati baksana

Simdi baktim da fiyat soyleyemiyorum bnm aldigim modeller kalmamis sadece aton var suan sitede.
O ofsistimcidden görüyon dimi şu kız evi tadilattan çıkartıp çantasını hazırladı

Sabah biraz iş yaptım alt tarafı ağrım sancım yok ama karnım çok sertleşti bugün du bakalım Allah hayr etsin. Bide bebem maşallah bugün durmadı hiç
Kendini çok yorma bende sürekli durmuyor evle uğraşıyordum kasılmalar oldu şimdi de sancı yerinde dur

Kendini çok yorma bende sürekli durmuyor evle uğraşıyordum kasılmalar oldu şimdi de sancı yerinde dur
Ya mecbur yapmam lazımdı biraz uyudum geçti ama sonra yine başladı değişik bi gün oldu bugün. Neyse haftaya kontrol var bişi olmaz yaa heralde daha

Tuğba kuruyemiş trendyodla çok satış yapıyor
Komisyonu daha düşüktür o yüzden fiyat farkı olmuştur .

Ama hepsipay gelsiyse bırak iptale uğraşma

Trendyodla 1 yıldır adam akıllı indirim yapmadı kargo v.s hep bize ödetti bugün mü indirim yapası tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…