2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
…geçmiş olsun canım, parol
Günde 3 e kadar kullanabilirsin, bebeğe hiç geçmiyormuş…. Her doktor aynısını söyledi bana… ben de almak zorunda kalmadıkça almıyorum ama 2-3 haftada bi bas ağrısı başladığı an bi tane mecbur alıyorum ilerleyince hiç geçmiyor yoksa…

Olsun yorma kendini ilk kasılmaya başlıyor sonra sancı çıkıyor ona göre
Ay bişi olmaz inşallah daha anca herşeyi toparladım sayılır bitti işlerim biraz dinleneyim yaa zaten nefes alamıyorum bak tutacak kendimizi 22sinden önce doğurmayacaz ona göre çıkışlar yasak bize bide tam 22sinde doğuruyormuşuz ay çok gülerim

Bionatural aldım yenidoğan. Neyden devam edicem bilmiyorum ki hiç anlamıyorum hiçç siz ne aldıysanız ondan alıııım

Ben diyorum inşallah 2 3 hafta daha durur eşim de diyor ki Perşembe sabah doğabilir o zaman 56 saat izne çıkıyor oğlum o zaman doğabilirsin üstüne babalık izni alırım oh mis diyor ben ne düşünüyorum adam ne düşünüyor

Ahahahh kız o nerden bilsin adamlar anca o işlere bakıyo işte

Aynen haklısın her şeyin hayırlısı olsun çok şükür kendimi sakinlestirdim hatta telefonda ağlayan annemi bile sakinlestirdim
İnan bende öyleydim ya yanımda teselliye ihtiyaç olanlar benden daha Fazla olunca kendimi unutuyorum ama bugün ağlayan bendim

ONU DUYMADIM CANIM AMA benim çok şiddeti ve agır geçiyordu
Başlangıç dönemlerinde tek içimlik MONUROL
Daha ağır ve uzun enfeksiyonlarda Amoklavin yada aynı eşdeğerde Augmentin kullandırdı hepp doktorum
Merhaba bende de idrar yolu enfeksiyonu var. 18+6. Klamoks verdi bana da ilaçlardan sonra düzeldiniz mi? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mi? Nette çok korkutucu şeyler yazıyor enfeksiyon için korkutuyor.

Hahaaha ben de diyorum 'Allah Allah 2023 Aralık annelerine kim beni neden etiketler'
İyilik güzellik. Sizden ne haber? Nasıl geçiyor gebeliğin son ayi
Aralık değil Ekim Kasım Aralık anaları artık

Var kansızlık ama çoğu doktor çayla alakası yok diyor. Ne kadar doğru bilmiyorum
Ben kahveni çayımı pek kesmedim bugün anestezi uzmanı kanın yüksek çıkmış ilaç mı kullandın dedi nerdeyse hiç kullanmadım

Ben kahveni çayımı pek kesmedim bugün anestezi uzmanı kanın yüksek çıkmış ilaç mı kullandın dedi nerdeyse hiç kullanmadım
Benim yeni yeni başladı kansızlık, en başından beri çok çay içiyorum tiryakiyim çünkü kahve de günde 1-2 tane yani kafein baya tüketiyorum
Maşallah gerçekten

İnşallah saol canım bebişler biraz aceleci davranıyorlar
İnsallah canım vala haklisin düşün içimde tutan ben bile tutamıyorum artikin vala çok gidip gelmeye bağlıyorum bende kendimi yordugum gün ağrılarım dhaa çok zaten karnım falan hep taş yani benimd Ebu hafta kontrol var bakalım inşallah anı dogum falan bana da çıkmaz aryom korkarak doktora gidiyorum bı beş hafta daha sadece yani

Benim yeni yeni başladı kansızlık, en başından beri çok çay içiyorum tiryakiyim çünkü kahve de günde 1-2 tane yani kafein baya tüketiyorum
Maşallah gerçekten
Kan ilacında bir onluyy bitirmedim düzenli değil düzensiz içtim hatta içimden bi ses içme dedi iyiki içmemişim
Düştüyse seninde kullan Demir ilaçlarını ben olur ne olmaz ama beni dinle pekmez gibi kan yapıcı şeyler tüket yeşil yapraklı sebzeler sebze yemekleri salata bol tüket ıspanak kalmadı dimi piyasada en güzel Demir kaynağı oymuş

Maşallah gerçekten
Maşallah size benim günlük bir çay bir kahve hakkım var Normalde günde büyük fincan ile iki Türk kahvesi içerdim. Yoksunluk çekiyorum valla. Doğum sonrası inş annemde gelir çayın kahvenin dibine vururum

Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebişler artık 2 kg gecmiş 34+2 deyım. Doktor ne dese iyi peki ben erken doğum beklerken herşey yolunda haftaya nst ye gel ayın 25 26 27 si falan gibi de alalım dedi ben şok 38. Haftaya girmiş oluyorumbıraksalar 40 ta doğurcam akrep olsun istıyodum 22 si olmaz mı dedım bi olmaz dedi ona üzüldüm rahım agzım 22 23 mm cıkmış küvezde artık olmaz gibi gorunuyo dedi

Canım emzırıırkende var o sınır cayda ve kahvede ama ben çay tüketıyorum kahvede canım cekınce içiyorum

ıspanak attım buzluğa vitamini gitmiş midir acaba
Bende hiç kullanmadım öyle duruyordu kutu, en son doktor günde 2 ye çıkarıyorum dedi, bende diyemedim ki hiç kullanmadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…