- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.721
…geçmiş olsun canım, parolKızlar bu lodos beni fena çarptı heralde hadi dün bilmiyordum da bugün dikkat de ettim üstelik. Baş ağrısından kurtulamadım. Doktorum ilaçları yavaş yavaş bıraktırırken parol içsem mi içmesem mi bilemedim. Sizler kullanıyor musunuz bu haftalarınızda? Bu zamana kadar dediğim gibi sadece bir kez içtim. Zararlı değil biliyorum ama danışayım istedim.
kansızlığın yok dimi2 demlik çay içen ben şok
amiinAfiyet bal olsun sana bebeişe de et kemık can olsun ıns
Son haftalar tabi tadını çıkarın
haklısınız valla hazırlıyorum artık 1 2 güne
Ay bişi olmaz inşallahOlsun yorma kendini ilk kasılmaya başlıyor sonra sancı çıkıyor ona göre
Bionatural aldım yenidoğan. Neyden devam edicem bilmiyorum ki hiç anlamıyorum hiççBir numarayı ne aldın hangi marka hangi renk?
Neyden devam edeceksin karar verdin mı?
İndirim sürekli var. Goon, mavı molfix, Sleepy vs. Haber ederim tabi ama ne istediğini bilmek lazım. Bir de n11 kuponları ile dene her gün onlar uyguna geliyor
Maşşallah balım sana
Ya bir arkadaşım aradı uyardı onu dinlemedim ne kadar salağım halbuki ddoktorla da limoni idik o ara ozilliye nasıl güvendim tek doktor. Şimdi üç beş doktora sormadan güvenmiyorum o zaman nasıl saf aptal acemi imişim yaşım da küçük değildi 25 di. 2 yıllık memurdum yani bu kadar da salak olunmaz.
Eylül anneleri mı ekim anneleri mı ne onlarda a aşırı fazlaydı erken doğuran hatta burda sayılarını bile konulmuştuk
Belden uyuşmalı demi
Ben oldum acı eşiğim olmadıgı için öyle şeyler olmadı ama sonrası baş dönmesi nefes alamama filan oldu suyu az içmişim vs. Daha çnde bir kaç kez anlatmıştım.
Ben diyorum inşallah 2 3 hafta daha durur eşim de diyor ki Perşembe sabah doğabilirAy bişi olmaz inşallahdaha anca herşeyi toparladım sayılır bitti işlerim biraz dinleneyim yaa zaten nefes alamıyorum bak tutacak kendimizi 22sinden önce doğurmayacaz ona göre çıkışlar yasak bize bide tam 22sinde doğuruyormuşuz ay çok gülerim
AhahahhBen diyorum inşallah 2 3 hafta daha durur eşim de diyor ki Perşembe sabah doğabiliro zaman 56 saat izne çıkıyor oğlum o zaman doğabilirsin üstüne babalık izni alırım oh mis diyor ben ne düşünüyorum adam ne düşünüyor
İnan bende öyleydim ya yanımda teselliye ihtiyaç olanlar benden daha Fazla olunca kendimi unutuyorumAynen haklısın her şeyin hayırlısı olsun çok şükür kendimi sakinlestirdim hatta telefonda ağlayan annemi bile sakinlestirdim
Var kansızlık ama çoğu doktor çayla alakası yok diyor. Ne kadar doğru bilmiyorumkansızlığın yok dimi
amiin
az az içeriz ya
haklısınız valla hazırlıyorum artık 1 2 güne
Merhaba bende de idrar yolu enfeksiyonu var. 18+6. Klamoks verdi bana da ilaçlardan sonra düzeldiniz mi? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mi? Nette çok korkutucu şeyler yazıyor enfeksiyon için korkutuyor.ONU DUYMADIM CANIM AMA benim çok şiddeti ve agır geçiyordu
Başlangıç dönemlerinde tek içimlik MONUROL
Daha ağır ve uzun enfeksiyonlarda Amoklavin yada aynı eşdeğerde Augmentin kullandırdı hepp doktorum
ben demli çay demir emilimini azaltıyor diye biliyorum ama herkes başka bir şey söylüyorVar kansızlık ama çoğu doktor çayla alakası yok diyor. Ne kadar doğru bilmiyorum
Aralık değil Ekim Kasım Aralık anaları artıkHahaaha ben de diyorum 'Allah Allah 2023 Aralık annelerine kim beni neden etiketler'
İyilik güzellik. Sizden ne haber? Nasıl geçiyor gebeliğin son ayi
Ben kahveni çayımı pek kesmedim bugün anestezi uzmanı kanın yüksek çıkmış ilaç mı kullandın dedi nerdeyse hiç kullanmadımVar kansızlık ama çoğu doktor çayla alakası yok diyor. Ne kadar doğru bilmiyorum
Benim yeni yeni başladı kansızlık, en başından beri çok çay içiyorum tiryakiyim çünkü kahve de günde 1-2 tane yani kafein baya tüketiyorumBen kahveni çayımı pek kesmedim bugün anestezi uzmanı kanın yüksek çıkmış ilaç mı kullandın dedi nerdeyse hiç kullanmadım
İnsallah canım vala haklisin düşün içimde tutan ben bile tutamıyorum artikin valaİnşallah saol canım bebişler biraz aceleci davranıyorlar
Kan ilacında bir onluyy bitirmedim düzenli değil düzensiz içtim hatta içimden bi ses içme dedi iyiki içmemişimBenim yeni yeni başladı kansızlık, en başından beri çok çay içiyorum tiryakiyim çünkü kahve de günde 1-2 tane yani kafein baya tüketiyorum
Maşallah gerçekten
Maşallah sizeBenim yeni yeni başladı kansızlık, en başından beri çok çay içiyorum tiryakiyim çünkü kahve de günde 1-2 tane yani kafein baya tüketiyorum
Maşallah gerçekten
Canım emzırıırkende var o sınır cayda ve kahvedeMaşallah sizebenim günlük bir çay bir kahve hakkım var Normalde günde büyük fincan ile iki Türk kahvesi içerdim. Yoksunluk çekiyorum valla. Doğum sonrası inş annemde gelir çayın kahvenin dibine vururum
ıspanak attım buzluğa vitamini gitmiş midir acabaKan ilacında bir onluyy bitirmedim düzenli değil düzensiz içtim hatta içimden bi ses içme dedi iyiki içmemişim
Düştüyse seninde kullan Demir ilaçlarını ben olur ne olmaz ama beni dinle pekmez gibi kan yapıcı şeyler tüket yeşil yapraklı sebzeler sebze yemekleri salata bol tüket ıspanak kalmadı dimi piyasada en güzel Demir kaynağı oymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?