2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben gunde 3 adet demir hapı alıyorum benım 118 di hamile kalmadan once 46 ya düştü

Bana da yasak koydu doktor ama dinleyen kim

Kızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
Rabbım yardımcın olsun hayirlisiyla gelsin gelecekse kuzu merak ettme biraz kuvozde kalır kavuşursunuz Allahin izniyle iyi olun da stres yapma bisey mi tetikledi sancıniacaba

ıspanak attım buzluğa vitamini gitmiş midir acaba
Bende hiç kullanmadım öyle duruyordu kutu, en son doktor günde 2 ye çıkarıyorum dedi, bende diyemedim ki hiç kullanmadım diye
Bende süt için onemli diye duydum demir hapı o yuzden sonlara doğru cıkarıyo doktorlar demir hapını

Ya sağlıklı olsunlarda biz nasıl yetiştirirsek öyle insanlar olur. Çok şükür yaa bence çok güzel haber maşallah

Haha ben bile canta yaptim yahu hic oldumu

Hali yerine oyun mati baksana

Simdi baktim da fiyat soyleyemiyorum bnm aldigim modeller kalmamis sadece aton var suan sitede.
Kuzum şimdilik sadece bizim odamızda duracak olan yatağının altına soğuk gelmesin diye bir halı arıyorum. Oyun matı arayışım da var ama unigo nun indirime girmesini bekliyorum belki doğumdan sonraya da kalabilir mat tummy time zamanına.

Arkandayım hiç doğru düzgün indirimleri yok hb n11 sağolsun herşeyi birbirimizden göre göre buralardan aldık

Ya sağlıklı olsunlarda biz nasıl yetiştirirsek öyle insanlar olur. Çok şükür yaa bence çok güzel haber maşallah
Yani benım kv yay da ondan uzuldum cok fena kimseyı dınlemez kendı başına diktir gezmek tozmak düşünür hep hiç mantık arayamazsın canı ne isterse o valla yetiştirmekten cok burc etkilemez inşallah bende tam tersi cok derın dusunurum cok mantıklıyımdır ne bılım işte…

benimki ikizler ama ya gezer ya süslenir ya alışveriş yapar paranın nasıl kazanıldığıyla ilgilenmez istekleri olana kadar kocasını canından bezdirir mantıklı hareketini bulmak da zor biraz, burçla alakası yok onun yani

Benim kardeşim yay gayet akıllı zeki empati kuran bir çocuk, yetiştirmeyle de ilgisi var bence ama benim kv de yay burcu seninkinden fazlası var eksiği yok. Allah ne huyunu ne tipini benzetmesin amin

Daha doğurmadan başıma gelen işleri yazim elimden geldiğince alacak olduğum herşeyin içeriklerine bakıyorum zaten kendi okuduğum meslek alanıda kimya. Pudra kokusundan da midem bulanıyor bebek ürünlerinin hepsinde bana göre pudra kokusu geliyor. O yüzden farklı kokuyordur bende temiz içerikli diye yeşilmarka aldım. Allah yarabbiiii elli kere eleştirildim. Biri diyo incia al diğeri diyo sudokrem al başkası diyo bilmem ne al. Ya diyorum hani zaten aldım bakacam bebeğe ne iyi gelirse öyle devam edecek. Yok ben anlamıyormuşum nerden biliyormuşum temiz içerikli olduğunu daha önce çocukmu bakmışım. Diyorum ki bak mühendisin oğlu da tavsiye etti falan diyorlar ki he o zaman tamam. Adamlar bana güvenmiyor

Benim kardeşim yay gayet akıllı zeki empati kuran bir çocuk, yetiştirmeyle de ilgisi var bence ama benim kv de yay burcu seninkinden fazlası var eksiği yok. Allah ne huyunu ne tipini benzetmesin amin
Benim tanidim yaylar da hep akli bes karis havadaydi malesef insallah bizim bebeler de oyle olmaz, yetusturmeyle bazi seyleei degistirebiliriz

Ben senin tersinim çok iyi anlıyorum korkunu. Ya ne yaparsak yapalım dedim ya nasıl yetiştirirsek öyle olurlar. İnşallah doğru şekilde yetiştirmek nasip olur

Ikizlerde de oyle ozellikler var bence. Oglum ikizler gezmeye suslenmeye bayilir, bi seye heves eder 2 gune sıkılır filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…