- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.741
Ben gunde 3 adet demir hapı alıyorumKan ilacında bir onluyy bitirmedim düzenli değil düzensiz içtim hatta içimden bi ses içme dedi iyiki içmemişim
Düştüyse seninde kullan Demir ilaçlarını ben olur ne olmaz ama beni dinle pekmez gibi kan yapıcı şeyler tüket yeşil yapraklı sebzeler sebze yemekleri salata bol tüket ıspanak kalmadı dimi piyasada en güzel Demir kaynağı oymuş
Bana da yasak koydu doktor ama dinleyen kimMaşallah sizebenim günlük bir çay bir kahve hakkım var Normalde günde büyük fincan ile iki Türk kahvesi içerdim. Yoksunluk çekiyorum valla. Doğum sonrası inş annemde gelir çayın kahvenin dibine vururum
Rabbım yardımcın olsun hayirlisiyla gelsin gelecekse kuzu merak ettme biraz kuvozde kalır kavuşursunuz Allahin izniyle iyi olun da stres yapma bisey mi tetikledi sancıniacabaKızlar devletin aciline gitmiştim düzenli sancım varmış tedavi istemiyorum diye imza atıp çıktım alttan bakacaklardi. Kendi hastaneme gidiyorum şimdi ne olur dua edin
Bende süt için onemli diye duydum demir hapı o yuzden sonlara doğru cıkarıyo doktorlar demir hapınııspanak attım buzluğa vitamini gitmiş midir acaba
Bende hiç kullanmadım öyle duruyordu kutu, en son doktor günde 2 ye çıkarıyorum dedi, bende diyemedim ki hiç kullanmadım diye
hayallerimin ertelendiği bir geceCanım emzırıırkende var o sınır cayda ve kahvedeama ben çay tüketıyorum kahvede canım cekınce içiyorum
Süt hiç tüketmiyorum, çocukluğumdan beri midemi rahatsız ediyorBende süt için onemli diye duydum demir hapı o yuzden sonlara doğru cıkarıyo doktorlar demir hapını
Ya sağlıklı olsunlarda biz nasıl yetiştirirsek öyle insanlar olur. Çok şükür yaa bence çok güzel haber maşallahKızlar bugun doktor kontrolum vardı bebişler artık 2 kg gecmiş 34+2 deyım. Doktor ne dese iyi peki ben erken doğum beklerken herşey yolunda haftaya nst ye gel ayın 25 26 27 si falan gibi de alalım dedi ben şok 38. Haftaya girmiş oluyorumbıraksalar 40 ta doğurcam akrep olsun istıyodum 22 si olmaz mı dedım bi olmaz dedi ona üzüldüm rahım agzım 22 23 mm cıkmış küvezde artık olmaz gibi gorunuyo dedi
Kuzum şimdilik sadece bizim odamızda duracak olan yatağının altına soğuk gelmesin diye bir halı arıyorum. Oyun matı arayışım da var ama unigo nun indirime girmesini bekliyorum belki doğumdan sonraya da kalabilir mat tummy time zamanına.Haha ben bile canta yaptim yahu hic oldumu
Hali yerine oyun mati baksana
Simdi baktim da fiyat soyleyemiyorum bnm aldigim modeller kalmamis sadece aton var suan sitede.
Yok emzirmek için onemli demir sütümüzün olması için demir cok onemli dıye duydumSüt hiç tüketmiyorum, çocukluğumdan beri midemi rahatsız ediyor
ArkandayımTuğba kuruyemiş trendyodla çok satış yapıyor
Komisyonu daha düşüktür o yüzden fiyat farkı olmuştur .
Ama hepsipay gelsiyse bırak iptale uğraşma
Trendyodla 1 yıldır adam akıllı indirim yapmadı kargo v.s hep bize ödetti bugün mü indirim yapası tutmuş
Kız varsa keşke hepberaber yapsak bu işleri ne güzel olur heekansızlığın yok dimi
amiin
az az içeriz ya
haklısınız valla hazırlıyorum artık 1 2 güne
Yani benım kv yay da ondan uzuldumYa sağlıklı olsunlarda biz nasıl yetiştirirsek öyle insanlar olur. Çok şükür yaa bence çok güzel haber maşallah
valla gelip bana yardım etsenizKız varsa keşke hepberaber yapsak bu işleri ne güzel olur hee
benimki ikizler ama ya gezer ya süslenir ya alışveriş yapar paranın nasıl kazanıldığıyla ilgilenmez istekleri olana kadar kocasını canından bezdirir mantıklı hareketini bulmak da zor biraz, burçla alakası yok onun yaniYani benım kv yay da ondan uzuldumcok fena kimseyı dınlemez kendı başına diktir gezmek tozmak düşünür hep hiç mantık arayamazsın canı ne isterse o valla yetiştirmekten cok burc etkilemez inşallah bende tam tersi cok derın dusunurum cok mantıklıyımdır ne bılım işte…
Benim kardeşim yay gayet akıllı zeki empati kuran bir çocuk, yetiştirmeyle de ilgisi var benceYani benım kv yay da ondan uzuldumcok fena kimseyı dınlemez kendı başına diktir gezmek tozmak düşünür hep hiç mantık arayamazsın canı ne isterse o valla yetiştirmekten cok burc etkilemez inşallah bende tam tersi cok derın dusunurum cok mantıklıyımdır ne bılım işte…
Benim tanidim yaylar da hep akli bes karis havadaydi malesefBenim kardeşim yay gayet akıllı zeki empati kuran bir çocuk, yetiştirmeyle de ilgisi var benceama benim kv de yay burcu seninkinden fazlası var eksiği yok. Allah ne huyunu ne tipini benzetmesin amin
Ben senin tersinimYani benım kv yay da ondan uzuldumcok fena kimseyı dınlemez kendı başına diktir gezmek tozmak düşünür hep hiç mantık arayamazsın canı ne isterse o valla yetiştirmekten cok burc etkilemez inşallah bende tam tersi cok derın dusunurum cok mantıklıyımdır ne bılım işte…
Ikizlerde de oyle ozellikler var bence. Oglum ikizler gezmeye suslenmeye bayilir, bi seye heves eder 2 gune sıkılır filanbenimki ikizler ama ya gezer ya süslenir ya alışveriş yapar paranın nasıl kazanıldığıyla ilgilenmez istekleri olana kadar kocasını canından bezdirir mantıklı hareketini bulmak da zor biraz, burçla alakası yok onun yani
Yaaa keşke yakın olsan gelirdim heee nolacakvalla gelip bana yardım etseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?