- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.761
İkizlerde fena ama bakbenimki ikizler ama ya gezer ya süslenir ya alışveriş yapar paranın nasıl kazanıldığıyla ilgilenmez istekleri olana kadar kocasını canından bezdirir mantıklı hareketini bulmak da zor biraz, burçla alakası yok onun yani
Kardesının yükseleni belki de erkiliyordur genel yaylar hep oyle gezım tozim bugun girdim özelliklerne baktım ordada oyle diyo allahım yandım dedım hahshs amin amin cok amin hiç bişeyi benzemesin hahshsBenim kardeşim yay gayet akıllı zeki empati kuran bir çocuk, yetiştirmeyle de ilgisi var benceama benim kv de yay burcu seninkinden fazlası var eksiği yok. Allah ne huyunu ne tipini benzetmesin amin
Ayyy beni deli edıyo hareketleri cocukların ikiside yay deliririm benzerlerse kv ye. Ya neden nasıl yetiştirirsene inanmıyorum biliyo musun kv kız kardesıde tam tersı kadın gezmekten nefret eder daha oturaklı daha insancıl ne bılım tam tersi yani bu kadar olur yani sonucta ikisinide aynı anne baba buyuttu hatta benım kv cok kıskanctır küçükken ablası ondan guzel olursa kıskancına kendını yerden yere atarmış elbisesini cıkarmak zorunda kalıyomuş zavallı kardesı hahshsBen senin tersinimçok iyi anlıyorum korkunu. Ya ne yaparsak yapalım dedim ya nasıl yetiştirirsek öyle olurlar. İnşallah doğru şekilde yetiştirmek nasip olur
Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebişler artık 2 kg gecmiş 34+2 deyım. Doktor ne dese iyi peki ben erken doğum beklerken herşey yolunda haftaya nst ye gel ayın 25 26 27 si falan gibi de alalım dedi ben şok 38. Haftaya girmiş oluyorumbıraksalar 40 ta doğurcam akrep olsun istıyodum 22 si olmaz mı dedım bi olmaz dedi ona üzüldüm rahım agzım 22 23 mm cıkmış küvezde artık olmaz gibi gorunuyo dedi
Ay sus asiri heyecanli (bnm cars ama olsundu)Yarın 36+0
Ozmn sana hala gelmeyen dolaplara ragmen adli calismamin fotosunu atiyorum
Aaa sorry anladimmantikli. Ben unigo yu %20 indirime girmisti citle beraber aldim takip et mutlaka yapar indirimKuzum şimdilik sadece bizim odamızda duracak olan yatağının altına soğuk gelmesin diye bir halı arıyorum. Oyun matı arayışım da var ama unigo nun indirime girmesini bekliyorum belki doğumdan sonraya da kalabilir mat tummy time zamanına.
Benim annem yay. Surekli bosveeeer amaaaaan modunda. İnsallah kizimda ole olur. Aman kafaya takip kuracigina hicbirseyi sallamasin daha mutlu olurBenim tanidim yaylar da hep akli bes karis havadaydi malesefinsallah bizim bebeler de oyle olmaz, yetusturmeyle bazi seyleei degistirebiliriz
Ay töbee o ne beAyyy beni deli edıyo hareketleri cocukların ikiside yay deliririm benzerlerse kv ye. Ya neden nasıl yetiştirirsene inanmıyorum biliyo musun kv kız kardesıde tam tersı kadın gezmekten nefret eder daha oturaklı daha insancıl ne bılım tam tersi yani bu kadar olur yani sonucta ikisinide aynı anne baba buyuttu hatta benım kv cok kıskanctır küçükken ablası ondan guzel olursa kıskancına kendını yerden yere atarmış elbisesini cıkarmak zorunda kalıyomuş zavallı kardesı hahshs
canımsınYaaa keşke yakın olsan gelirdim heee nolacak
demeeeİkizlerde fena ama bakyayda bu dediklerinin hepsi aynısı tıpkısı
kim onlar yaDaha doğurmadan başıma gelen işleri yazimelimden geldiğince alacak olduğum herşeyin içeriklerine bakıyorum zaten kendi okuduğum meslek alanıda kimya. Pudra kokusundan da midem bulanıyor bebek ürünlerinin hepsinde bana göre pudra kokusu geliyor. O yüzden farklı kokuyordur bende temiz içerikli diye yeşilmarka aldım. Allah yarabbiiii elli kere eleştirildim. Biri diyo incia al diğeri diyo sudokrem al başkası diyo bilmem ne al. Ya diyorum hani zaten aldım bakacam bebeğe ne iyi gelirse öyle devam edecek. Yok ben anlamıyormuşum nerden biliyormuşum temiz içerikli olduğunu daha önce çocukmu bakmışım. Diyorum ki bak mühendisin oğlu da tavsiye etti falan diyorlar ki he o zaman tamam. Adamlar bana güvenmiyor
Haa anlamamıştım kusura bakmaYok emzirmek için onemli demir sütümüzün olması için demir cok onemli dıye duydum
Ya bi yerleştirmesi kalmış işin şakası bu. Herşey yoluna girer Allah’ın izniyle. Bitti gibi görünse de inan bitmiyo bak. Benim baktığında herşey hazır ama saysam yine eksik çıkıyo bende anlamadımAy sus asiri heyecanli (bnm cars ama olsundu)
Ozmn sana hala gelmeyen dolaplara ragmen adli calismamin fotosunu atiyorumcamasir sepetim bile bir kolinin icinde kayip legen kullaniorum. Toz girmesin die hurclari cop posetiyle kapatiyoeum
Ama bavukumdaki göz tag lerim herseyden onemli
Eki Görüntüle 3330839
Aaa sorry anladimmantikli. Ben unigo yu %20 indirime girmisti citle beraber aldim takip et mutlaka yapar indirim
Benim annem yay. Surekli bosveeeer amaaaaan modunda. İnsallah kizimda ole olur. Aman kafaya takip kuracigina hicbirseyi sallamasin daha mutlu olur
Eksik cikmaz mi ya. Ben dun sunu farkettim bizim anne yani var odasina yatak var ikisijin de nevresimi ok. E bide salona portatif katlanir bir oark yatak almisiz? Ona nevresim vs hic bisey yok tamamen atlamisimYa bi yerleştirmesi kalmış işin şakası bu. Herşey yoluna girer Allah’ın izniyle. Bitti gibi görünse de inan bitmiyo bak. Benim baktığında herşey hazır ama saysam yine eksik çıkıyo bende anlamadımyani ne bilim fazla mı abartıyorum napıyorum
9da gidicekmis anestezi ile gorusucekmis 13de alicaklarmis allahin izniyle
Amiiin inşallah hepimize güzeli olsun inşallahCanım bebişini sağlıkla al kucağına inşallah Allah'ın izinyle inşallah hemen kucağına verirler hiç kuveze falan da gerek kalamaz hayırlı ağrısız sancısız bı doğum olsun inşallah
Buzunu çözdürmeden pişir gitmez vitamini şoklu ise .. sende bendensinıspanak attım buzluğa vitamini gitmiş midir acaba
Bende hiç kullanmadım öyle duruyordu kutu, en son doktor günde 2 ye çıkarıyorum dedi, bende diyemedim ki hiç kullanmadım diye
yeni gördüm teşekkür ederim cevapladığın için yavrum9da gidicekmis anestezi ile gorusucekmis 13de alicaklarmis allahin izniyle
Şaka Maka Max 1 ay kaldıAy sus asiri heyecanli (bnm cars ama olsundu)
Ozmn sana hala gelmeyen dolaplara ragmen adli calismamin fotosunu atiyorumcamasir sepetim bile bir kolinin icinde kayip legen kullaniorum. Toz girmesin die hurclari cop posetiyle kapatiyoeum
Ama bavukumdaki göz tag lerim herseyden onemli
Eki Görüntüle 3330839
Aaa sorry anladimmantikli. Ben unigo yu %20 indirime girmisti citle beraber aldim takip et mutlaka yapar indirim
Benim annem yay. Surekli bosveeeer amaaaaan modunda. İnsallah kizimda ole olur. Aman kafaya takip kuracigina hicbirseyi sallamasin daha mutlu olur
Öyle yapayım bari teşekkür ettim, buzluğa atmayı severimAmiiin inşallah hepimize güzeli olsun inşallah
Buzunu çözdürmeden pişir gitmez vitamini şoklu ise .. sende bendensin
yeni gördüm teşekkür ederim cevapladığın için yavrum
Yatış işlemleri hazırlıkları derken anca öğlen olur zaten
Gülben ergenin küt küt atıyor kalbim şarkısını kendime armağan ediyorum
Çok teşekkür ederim
Ama bugün sen çok haklısınİnan bende öyleydim ya yanımda teselliye ihtiyaç olanlar benden daha Fazla olunca kendimi unutuyorumama bugün ağlayan bendim
Çalışıyorm yorgunluktan mi oldu bende anlamadım. Amin inşallah hepimizinki zamanında kolaylıkla gelsinlerRabbım yardımcın olsun hayirlisiyla gelsin gelecekse kuzu merak ettme biraz kuvozde kalır kavuşursunuz Allahin izniyle iyi olun da stres yapma bisey mi tetikledi sancıniacaba
Sadece iki paket attın marka Aldım bi sleepy bide baby turcoBu arada ne kadar bez aldınız ve kaç numara?
Ben şu an için
1/160 adet
2/126 adet
3/136 adet
4/86adet almışım
Islak mendili maşallah abartmışım 34 paket var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?