2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İkizlerde fena ama bak yayda bu dediklerinin hepsi aynısı tıpkısı

Benim kardeşim yay gayet akıllı zeki empati kuran bir çocuk, yetiştirmeyle de ilgisi var bence ama benim kv de yay burcu seninkinden fazlası var eksiği yok. Allah ne huyunu ne tipini benzetmesin amin
Kardesının yükseleni belki de erkiliyordur genel yaylar hep oyle gezım tozim bugun girdim özelliklerne baktım ordada oyle diyo allahım yandım dedım hahshs amin amin cok amin hiç bişeyi benzemesin hahshs

Ben senin tersinim çok iyi anlıyorum korkunu. Ya ne yaparsak yapalım dedim ya nasıl yetiştirirsek öyle olurlar. İnşallah doğru şekilde yetiştirmek nasip olur
Ayyy beni deli edıyo hareketleri cocukların ikiside yay deliririm benzerlerse kv ye. Ya neden nasıl yetiştirirsene inanmıyorum biliyo musun kv kız kardesıde tam tersı kadın gezmekten nefret eder daha oturaklı daha insancıl ne bılım tam tersi yani bu kadar olur yani sonucta ikisinide aynı anne baba buyuttu hatta benım kv cok kıskanctır küçükken ablası ondan guzel olursa kıskancına kendını yerden yere atarmış elbisesini cıkarmak zorunda kalıyomuş zavallı kardesı hahshs

Ay ne güzel haber çok şükür sağlıklı olsunlar da ne zaman olursa olsunn

Ay sus asiri heyecanli (bnm cars ama olsundu)
O ofsistimcidden görüyon dimi şu kız evi tadilattan çıkartıp çantasını hazırladı
Ozmn sana hala gelmeyen dolaplara ragmen adli calismamin fotosunu atiyorumcamasir sepetim bile bir kolinin icinde kayip legen kullaniorum. Toz girmesin die hurclari cop posetiyle kapatiyoeum
Ama bavukumdaki göz tag lerim herseyden onemli

Aaa sorry anladimmantikli. Ben unigo yu %20 indirime girmisti citle beraber aldim takip et mutlaka yapar indirim
Benim tanidim yaylar da hep akli bes karis havadaydi malesef insallah bizim bebeler de oyle olmaz, yetusturmeyle bazi seyleei degistirebiliriz
Benim annem yay. Surekli bosveeeer amaaaaan modunda. İnsallah kizimda ole olur. Aman kafaya takip kuracigina hicbirseyi sallamasin daha mutlu olur

Ay töbee o ne be seninki bence kendine has bi huyu var burçla falan alakasız. Hani biraz kişisel gelişimle ilgili bi sorun gibi

Yaaa keşke yakın olsan gelirdim heee nolacak
canımsın
İkizlerde fena ama bak yayda bu dediklerinin hepsi aynısı tıpkısı
demeee bu saatten ben burçlara inanmıyorum arkadaşlar gökyüzünde ayın konumu yüzünden benim kızım kaynanama benzeyemez
kim onlar ya ay herkeste her şeyi biliyor haddi hariç

Yok emzirmek için onemli demir sütümüzün olması için demir cok onemli dıye duydum
Haa anlamamıştım kusura bakma kullanıyorum demir ilacını ama bana ilaç olarak yaramıyor maalesef, 2 sene önce serum olarak verdiler ondan beri çok iyiydim doğumdan sonra taktırmayı düşünüyorum çünkü ilaçla hiç düzelmiyor benim senelerdir.

Bende yay burcuyum ama senin kv bambaşkaymış

Ya bi yerleştirmesi kalmış işin şakası bu. Herşey yoluna girer Allah’ın izniyle. Bitti gibi görünse de inan bitmiyo bak. Benim baktığında herşey hazır ama saysam yine eksik çıkıyo bende anlamadım yani ne bilim fazla mı abartıyorum napıyorum

Smdi bi daha baktim otokoltugunu filan goremiyorum ama bebek arabasi icin konusym biz 36ya aldik priami 38400suan ama kac ay oldu yani bence acaip iyi bir indirim var. Ne zmn almistim ben haziranda mi detaylidan sonra mi bak hatirlamadim ama ozmnin fiyatlari gibi satmislar. Ztn takip ettigim influcerlar da hep link paylasti boyle bisey yok die dogruymus
Buarada demin kv ye gitmistim cok hizli baktim soledim. Sidmi inceledim tekrar ondan yaziyorum sudem34

Eksik cikmaz mi ya. Ben dun sunu farkettim bizim anne yani var odasina yatak var ikisijin de nevresimi ok. E bide salona portatif katlanir bir oark yatak almisiz? Ona nevresim vs hic bisey yok tamamen atlamisim
Smdi once butun gun girremedim die buraya bakiorum. Sonra da o isi halletcem
Asla bitmiyor eksik

Babyturco almak isteyenler için bende uyguna geliyor tanesi

Eklentiler

• F75538F0-275A-46CD-8641-B35327038D49.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 29
Canım bebişini sağlıkla al kucağına inşallah Allah'ın izinyle inşallah hemen kucağına verirler hiç kuveze falan da gerek kalamaz hayırlı ağrısız sancısız bı doğum olsun inşallah
Amiiin inşallah hepimize güzeli olsun inşallah
ıspanak attım buzluğa vitamini gitmiş midir acaba
Bende hiç kullanmadım öyle duruyordu kutu, en son doktor günde 2 ye çıkarıyorum dedi, bende diyemedim ki hiç kullanmadım diye
Buzunu çözdürmeden pişir gitmez vitamini şoklu ise .. sende bendensin
S Seray94 kaçta gidecen hastaneye? Direkt sezaryen mı olcak?
9da gidicekmis anestezi ile gorusucekmis 13de alicaklarmis allahin izniyle
yeni gördüm teşekkür ederim cevapladığın için yavrum
Yatış işlemleri hazırlıkları derken anca öğlen olur zaten
Gülben ergenin küt küt atıyor kalbim şarkısını kendime armağan ediyorum

Bu arada ne kadar bez aldınız ve kaç numara?

Ben şu an için

1/160 adet
2/126 adet
3/136 adet
4/86adet almışım

Islak mendili maşallah abartmışım 34 paket var

Şaka Maka Max 1 ay kaldı 38 de gelseler 16 gün

Öyle yapayım bari teşekkür ettim, buzluğa atmayı severim

Z zgenes canım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Çok teşekkür ederim
İnan bende öyleydim ya yanımda teselliye ihtiyaç olanlar benden daha Fazla olunca kendimi unutuyorum ama bugün ağlayan bendim
Ama bugün sen çok haklısın yarın inşallah sağlıklı bir şekilde kolaylıkla bebisine kavusursun
Rabbım yardımcın olsun hayirlisiyla gelsin gelecekse kuzu merak ettme biraz kuvozde kalır kavuşursunuz Allahin izniyle iyi olun da stres yapma bisey mi tetikledi sancıniacaba
Çalışıyorm yorgunluktan mi oldu bende anlamadım. Amin inşallah hepimizinki zamanında kolaylıkla gelsinler

Bu arada ne kadar bez aldınız ve kaç numara?

Ben şu an için

1/160 adet
2/126 adet
3/136 adet
4/86adet almışım

Islak mendili maşallah abartmışım 34 paket var
Sadece iki paket attın marka Aldım bi sleepy bide baby turco
Denemeden stok yapamazdım ya bebek kabul etmezse ya pişik yaparsa ya sızdırırsa göğsüne kadar olursa
Pişik kremi bile iki Tane aldım teni neyi kabul edecek bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…