- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.781
Bedenk yok nasilsaBu arada ne kadar bez aldınız ve kaç numara?
Ben şu an için
1/160 adet
2/126 adet
3/136 adet
4/86adet almışım
Islak mendili maşallah abartmışım 34 paket var
Ben karışık aldım totoşuna şok etkisi yaratır belki pişik olmazSadece iki paket attın marka Aldım bi sleepy bide baby turco
Denemeden stok yapamazdım ya bebek kabul etmezse ya pişik yaparsa ya sızdırırsa göğsüne kadarolursa
Pişik kremi bile iki Tane aldım teni neyi kabul edecek bilmiyorum ki
Doğru söylüyorsun, ben kendim de kullanıyorum az da olsa bittikçe acıyorum bir paketBedenk yok nasilsauzun vaade de kullanim.Bugun aldığın hep yarından ucuz olacak Gene aylar yıllar almaz biter heralde bir kaç aya kustu kaka çiş salya vs derken
Bionatural aldım yenidoğan. Neyden devam edicem bilmiyorum ki hiç anlamıyorum hiççsiz ne aldıysanız ondan alıııım
İyi çok sükürHahaaha ben de diyorum 'Allah Allah 2023 Aralık annelerine kim beni neden etiketler'
İyilik güzellik. Sizden ne haber? Nasıl geçiyor gebeliğin son ayi
Hepsipay yüzde üç veriyor. Ancak 4 lira kuruş verir.Tuğba kuruyemiş trendyodla çok satış yapıyor
Komisyonu daha düşüktür o yüzden fiyat farkı olmuştur .
Ama hepsipay gelsiyse bırak iptale uğraşma
Trendyodla 1 yıldır adam akıllı indirim yapmadı kargo v.s hep bize ödetti bugün mü indirim yapası tutmuş
Ne vereyim abime gibi olmuşBionatural aldım yenidoğan. Neyden devam edicem bilmiyorum ki hiç anlamıyorum hiççsiz ne aldıysanız ondan alıııım
Ayy bence ocak da olacak. 4 aya yapacaz doğumları.Aralık değil Ekim Kasım Aralık anaları artık
Aynen ya. N11 çok iş gördü. Hb 5 gündür iyi fiyatları. Bir de kargo bedava premıum çok iş gördü.Arkandayımhiç doğru düzgün indirimleri yok hb n11 sağolsun herşeyi birbirimizden göre göre buralardan aldık
Battaniye bitmiş.Ay sus asiri heyecanli (bnm cars ama olsundu)
Ozmn sana hala gelmeyen dolaplara ragmen adli calismamin fotosunu atiyorumcamasir sepetim bile bir kolinin icinde kayip legen kullaniorum. Toz girmesin die hurclari cop posetiyle kapatiyoeum
Ama bavukumdaki göz tag lerim herseyden onemli
Eki Görüntüle 3330839
Aaa sorry anladimmantikli. Ben unigo yu %20 indirime girmisti citle beraber aldim takip et mutlaka yapar indirim
Benim annem yay. Surekli bosveeeer amaaaaan modunda. İnsallah kizimda ole olur. Aman kafaya takip kuracigina hicbirseyi sallamasin daha mutlu olur
Balım K Kaskade bu sene gerçek indirim olacak mı demişti ya. Sanki gerçek gibi geldi bana da. Aylar önceden aldığımız bezleri bile daha ucuza bulduk yani.Smdi bi daha baktim otokoltugunu filan goremiyorum ama bebek arabasi icin konusym biz 36ya aldik priami 38400suan ama kac ay oldu yani bence acaip iyi bir indirim var. Ne zmn almistim ben haziranda mi detaylidan sonra mi bak hatirlamadim ama ozmnin fiyatlari gibi satmislar. Ztn takip ettigim influcerlar da hep link paylasti boyle bisey yok die dogruymus
Buarada demin kv ye gitmistim cok hizli baktim soledim. Sidmi inceledim tekrar ondan yaziyorumsudem34
Yarından sonra deneme şansın olur. Kasım indirimleri bitmeden kafan rahat stok yaparsın.Sadece iki paket attın marka Aldım bi sleepy bide baby turco
Denemeden stok yapamazdım ya bebek kabul etmezse ya pişik yaparsa ya sızdırırsa göğsüne kadarolursa
Pişik kremi bile iki Tane aldım teni neyi kabul edecek bilmiyorum ki
Smdi bi daha baktim otokoltugunu filan goremiyorum ama bebek arabasi icin konusym biz 36ya aldik priami 38400suan ama kac ay oldu yani bence acaip iyi bir indirim var. Ne zmn almistim ben haziranda mi detaylidan sonra mi bak hatirlamadim ama ozmnin fiyatlari gibi satmislar. Ztn takip ettigim influcerlar da hep link paylasti boyle bisey yok die dogruymus
Buarada demin kv ye gitmistim cok hizli baktim soledim. Sidmi inceledim tekrar ondan yaziyorumsudem34
Sanki geçen sene çok indirim olmamıştı yine öyle olur sandık. Ama şaşırttılar.Bence de fiyatlar cok cok iyi su anda.
Ben genelde bindirim indirim oluyor diye dusunup bu aya buyuk bisi birakmamistim bebek arabasi, next to me vs su an pahali aldigim seylere cok uzuluyorum
Amiiin hepimize su gibi geçsin inşallah Harika Doğum olsunArkadaşlar iyi geceler 2 gündür giremiyordum biraz okumaya çalıştım. S Seray94 sabah doğuma galiba su gibi akıp geçsin inşallahheyecanlı olman normal ben olsam yerimde duramazdım stresten ama siz benim gibi olmayın doğar doğmaz bebişini kucağına versinler inşallah kilosu iyiyse verirler zaten inşallah. Başka bir arkadaşımız da acilde sanırım etiketle bulamadım. Okursa hiç telaş yapmasın durdururlar o sancıyı 33 den 34 geçerken neler. Çektim Allah biliyor ama çok şükür. Saat itibariyle 35+0 25lerden bu haftalar Allaha bin şükürler olsun. Bu haftayı da bitirirsek artık bitti gitti. Yürüyemiyorum kaskatı oluyor karnım ama oturcam inşallah yatmıcam. Eşime şu zamana kadar şu kadar kişi doğum yaptı vs. Diye söylüyorum bazen. Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar diyorsun öyle mi diyor :)) ben çok heyecanlıyım hepimiz adına.
Ayy bence ocak da olacak. 4 aya yapacaz doğumla
O nasıl olacak ki iki kişi var aramızda aslında dimi Ocak’tan gelen ondan mı öyle dedinYarından sonra deneme şansın olur. Kasım indirimleri bitmeden kafan rahat stok yaparsın.
Evet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.O nasıl olacak ki iki kişi var aramızda aslında dimi Ocak’tan gelen ondan mı öyle dedin
Ya bez inşallah çabuk belli olur da yapayım çok istiyorum
Benim tanidim yaylar da hep akli bes karis havadaydi malesefinsallah bizim bebeler de oyle olmaz, yetusturmeyle bazi seyleei degistirebiliriz
HAdi inşallahEvet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.
Belki normal doğum olup 41 ı geçen olur belli de olmaz.
Sohrab hissediyorum ben ocakta doğuracak. Zaten fiyat da sabitlemiş yüzde 30 zam da yemez yılbaşına.
AminAmiiin hepimize su gibi geçsin inşallah Harika Doğum olsun
Maşallah halimize zaten tehlikeli zamanı atlattık gönlüm rahat elhamdulillah
Bu arada az önce o şarkıyı beynim söylüyordu
Ya bende secimden sonra dolar firlamadan aldim hep. Herkes cok erken dedi bende kullanmak nasip olmayacaksa 9. Ayda alsan da nafile karismayin isime dedimBence de fiyatlar cok cok iyi su anda.
Ben genelde bindirim indirim oluyor diye dusunup bu aya buyuk bisi birakmamistim bebek arabasi, next to me vs su an pahali aldigim seylere cok uzuluyorum
Hb coştu ya bir de şimdi al Şubat'ta öde mantığı.
Zaten yılbaşında maaşlara zam gelecek.
3 ay ötelemeli alışveriş olacak.
Doğum masrafımız zaten aralık da olacak.. Hastane şu bu.
Pazar annemle babam geldiler. Babam gece geri dondu, calisiyor hala. Annem artik bende kalacak. Babamla kardesim dogum olunca gelecek. Bugun de annemle kiyafet vs duzenledik. Evde yapilacak isleri yaptik. Yani ben sadece yaninda oturup sorulara cevap verdim ya da ok dedim butun isi annem yapti sagolsun. Yarin da bavulu son haline getirip kapatacagiz artik :) sonra da suslemeler ikramliklar fln zevkli kisimlara bakariz.
Ben de bugun 1 paket 4, 1 paket 3 bu degisik ambalajlidan aldim 193 e.Molfix Pure&Soft Bebek Bezi 3 Numara Midi Ultra Avantaj Paketi 98 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Molfix Pure&Soft Bebek Bezi 3 Numara Midi Ultra Avantaj Paketi 98 Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kızlar bu bizim aldığımız sarı pure softla aynı mı? Mavi detayı da var kafam karıştı
Hb nin fiyat farki ne zamana kadat bilmiyorum ben en fazla 1 hafta denedim geri almayi.S saskito hb de ay sonuna kadar mı ürün indirime girerse fiyat farkı yatıyor.
Tuğda da yüzde 25 indirim ayağına 225 den 177 ye aldım diye sevinirken aynı ürün trendyolda 154 oldu
Şimdi bana hb sonradan fiyatı düşürürse para yatırır mı?
K Kaskade bak e ticaret
Ben ürün normal fiyatını bilmediğim için tongaya düştümdoğumdan sonra yerim diye aldıydım sırf
Eki Görüntüle 3330796
Iyim canim teşekkürler
Kızlar bugun doktor kontrolum vardı bebişler artık 2 kg gecmiş 34+2 deyım. Doktor ne dese iyi peki ben erken doğum beklerken herşey yolunda haftaya nst ye gel ayın 25 26 27 si falan gibi de alalım dedi ben şok 38. Haftaya girmiş oluyorumbıraksalar 40 ta doğurcam akrep olsun istıyodum 22 si olmaz mı dedım bi olmaz dedi ona üzüldüm rahım agzım 22 23 mm cıkmış küvezde artık olmaz gibi gorunuyo dedi
Sus sus yeni dinyor heyecanım kalbim ağzımdaAminyarın gece Allahın izniyle karnında ki bebek yanında olacak çok heyecanlı ya çok heyecanlı epidural olacaksa bi arkadaşım valize sek kahve koymamı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?