2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu arada ne kadar bez aldınız ve kaç numara?

Ben şu an için

1/160 adet
2/126 adet
3/136 adet
4/86adet almışım

Islak mendili maşallah abartmışım 34 paket var
Bedenk yok nasilsa uzun vaade de kullanim.Bugun aldığın hep yarından ucuz olacak Gene aylar yıllar almaz biter heralde bir kaç aya kustu kaka çiş salya vs derken

Ben karışık aldım totoşuna şok etkisi yaratır belki pişik olmaz

Bedenk yok nasilsa uzun vaade de kullanim.Bugun aldığın hep yarından ucuz olacak Gene aylar yıllar almaz biter heralde bir kaç aya kustu kaka çiş salya vs derken
Doğru söylüyorsun, ben kendim de kullanıyorum az da olsa bittikçe acıyorum bir paket

Hahaaha ben de diyorum 'Allah Allah 2023 Aralık annelerine kim beni neden etiketler'
İyilik güzellik. Sizden ne haber? Nasıl geçiyor gebeliğin son ayi
İyi çok sükür
Aşağıda görünce seni şok oldum
Grupta tanıdığı mı var öylesine bakmaya mı geldi dedim.
Bayadır da görüşemedik.
İyi olmana sevindim.

Arkadaşlar iyi geceler 2 gündür giremiyordum biraz okumaya çalıştım. S Seray94 sabah doğuma galiba su gibi akıp geçsin inşallah heyecanlı olman normal ben olsam yerimde duramazdım stresten ama siz benim gibi olmayın doğar doğmaz bebişini kucağına versinler inşallah kilosu iyiyse verirler zaten inşallah. Başka bir arkadaşımız da acilde sanırım etiketle bulamadım. Okursa hiç telaş yapmasın durdururlar o sancıyı 33 den 34 geçerken neler. Çektim Allah biliyor ama çok şükür. Saat itibariyle 35+0 25lerden bu haftalar Allaha bin şükürler olsun. Bu haftayı da bitirirsek artık bitti gitti. Yürüyemiyorum kaskatı oluyor karnım ama oturcam inşallah yatmıcam. Eşime şu zamana kadar şu kadar kişi doğum yaptı vs. Diye söylüyorum bazen. Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar diyorsun öyle mi diyor :)) ben çok heyecanlıyım hepimiz adına.

Hepsipay yüzde üç veriyor. Ancak 4 lira kuruş verir.
3 saatlik flaş indirim yapmış tuba kendi sitesi daha pahalı. Fıstık ezmesi de aldım. 50 lira çok uygun tadını bilmiyorum ama. Markette bile 79 fıstık ezmesi. Hatta yarın bime gelecek bir tane de ordan alıcam. Çok seviyorum.
Tuğbadan hiç alışveriş yapmadım. Bir arkadaş tavsiye etmişti hep diyet var diye erteledim. Şimdi zaten kargonun gelmesi bir hafta. Doğuma da 5 hafta var. Tarihi o kadar kısa değildir sanırım.

Hb de güya tuğba 5 gündür yüzde 25 indirimde ama influenzerlar reklamını yapmadı hiç.
Bionatural aldım yenidoğan. Neyden devam edicem bilmiyorum ki hiç anlamıyorum hiçç siz ne aldıysanız ondan alıııım
Ne vereyim abime gibi olmuş ben neler aldım

Molfix sarı
Molfix mavi
Goon mavi
Slepy bio natural

Ama en çok molfix sarı stokladım.
Aralık değil Ekim Kasım Aralık anaları artık
Ayy bence ocak da olacak. 4 aya yapacaz doğumları.
Arkandayım hiç doğru düzgün indirimleri yok hb n11 sağolsun herşeyi birbirimizden göre göre buralardan aldık
Aynen ya. N11 çok iş gördü. Hb 5 gündür iyi fiyatları. Bir de kargo bedava premıum çok iş gördü.
Battaniye bitmiş.
Balım K Kaskade bu sene gerçek indirim olacak mı demişti ya. Sanki gerçek gibi geldi bana da. Aylar önceden aldığımız bezleri bile daha ucuza bulduk yani.
Yarından sonra deneme şansın olur. Kasım indirimleri bitmeden kafan rahat stok yaparsın.

Bence de fiyatlar cok cok iyi su anda.
Ben genelde bindirim indirim oluyor diye dusunup bu aya buyuk bisi birakmamistim bebek arabasi, next to me vs su an pahali aldigim seylere cok uzuluyorum

Ben genelde bindirim indirim oluyor diye dusunup bu aya buyuk bisi birakmamistim bebek arabasi, next to me vs su an pahali aldigim seylere cok uzuluyorum
Sanki geçen sene çok indirim olmamıştı yine öyle olur sandık. Ama şaşırttılar.
Çok mu zararın?
Uygun olsun diye aylar öncesinden başlayıp taksit taksit yavaş yavaş aldık halbuki.

Amiiin hepimize su gibi geçsin inşallah Harika Doğum olsun
Maşallah halimize zaten tehlikeli zamanı atlattık gönlüm rahat elhamdulillah
Bu arada az önce o şarkıyı beynim söylüyordu

Hb coştu ya bir de şimdi al Şubat'ta öde mantığı.
Zaten yılbaşında maaşlara zam gelecek.
3 ay ötelemeli alışveriş olacak.
Doğum masrafımız zaten aralık da olacak.. Hastane şu bu.

O nasıl olacak ki iki kişi var aramızda aslında dimi Ocak’tan gelen ondan mı öyle dedin
Ya bez inşallah çabuk belli olur da yapayım çok istiyorum
Evet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.
Belki normal doğum olup 41 ı geçen olur belli de olmaz.
Sohrab hissediyorum ben ocakta doğuracak. Zaten fiyat da sabitlemiş yüzde 30 zam da yemez yılbaşına.

Benim tanidim yaylar da hep akli bes karis havadaydi malesef insallah bizim bebeler de oyle olmaz, yetusturmeyle bazi seyleei degistirebiliriz

Ben yaylari cok severim.Çok özgür ruhlu,kendine güvenen,kafasina gore yasayan,eglenceli insanlar benim tanidiklarim.Ama arkadas olarak sevmek ayri boyle bi ruhun ebeveyni olmak ayri,gorecegiz

Evet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.
Belki normal doğum olup 41 ı geçen olur belli de olmaz.
Sohrab hissediyorum ben ocakta doğuracak. Zaten fiyat da sabitlemiş yüzde 30 zam da yemez yılbaşına.
HAdi inşallah
Ya Doğumu yakın olan ben bile sabitleyemedimm maşallah sevindim

Amiiin hepimize su gibi geçsin inşallah Harika Doğum olsun
Maşallah halimize zaten tehlikeli zamanı atlattık gönlüm rahat elhamdulillah
Bu arada az önce o şarkıyı beynim söylüyordu
Amin yarın gece Allahın izniyle karnında ki bebek yanında olacak çok heyecanlı ya çok heyecanlı epidural olacaksa bi arkadaşım valize sek kahve koymamı söyledi

Ya bende secimden sonra dolar firlamadan aldim hep. Herkes cok erken dedi bende kullanmak nasip olmayacaksa 9. Ayda alsan da nafile karismayin isime dedim
Oyuzden fiyatlarda hic patlamadim buyuk olanlarda
Ama ivir zivirda patladim o ayri. Cop kutusu yari yariya dusmus mesela uzdu bugun gordum

Hb coştu ya bir de şimdi al Şubat'ta öde mantığı.
Zaten yılbaşında maaşlara zam gelecek.
3 ay ötelemeli alışveriş olacak.
Doğum masrafımız zaten aralık da olacak.. Hastane şu bu.

Evet cok cok iyi,alcak birsey kalmadi dogmamis cocuga Globber falan mi alsam diye dusunuyorum su an

Selam kizlarr.
S saskito su kesesinden sonra bir daha yazmamışsın Cumartesi’den beri aklım sende kaldı doğurmadın inşallahhh
Pazar annemle babam geldiler. Babam gece geri dondu, calisiyor hala. Annem artik bende kalacak. Babamla kardesim dogum olunca gelecek. Bugun de annemle kiyafet vs duzenledik. Evde yapilacak isleri yaptik. Yani ben sadece yaninda oturup sorulara cevap verdim ya da ok dedim butun isi annem yapti sagolsun. Yarin da bavulu son haline getirip kapatacagiz artik :) sonra da suslemeler ikramliklar fln zevkli kisimlara bakariz.

gece uyaninca girmeyi Denedim ama site calismiyordu. Sonra da firsat olmadi simdi okudum hepsini tesekkur ederim :) iyiyiz cok şükür

Ben de bugun 1 paket 4, 1 paket 3 bu degisik ambalajlidan aldim 193 e.
Hbden de 2 paket 1 no aldim 231 e
Bio natural ve goon sonrasi Molfix sari stogu da yapmis oldum.

Hb nin fiyat farki ne zamana kadat bilmiyorum ben en fazla 1 hafta denedim geri almayi.
S saskito dan da ses yok. Insallah iyidir
Iyim canim teşekkürler

Oy masallah ikiz tosuncuklar :)

Amin yarın gece Allahın izniyle karnında ki bebek yanında olacak çok heyecanlı ya çok heyecanlı epidural olacaksa bi arkadaşım valize sek kahve koymamı söyledi
Sus sus yeni dinyor heyecanım kalbim ağzımda
Anestezi uzmanı bugün ya Türk kahvesi yada filtre içeceksin Neskafe kahve değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…