- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.801
Selam kizlarr.
Pazar annemle babam geldiler. Babam gece geri dondu, calisiyor hala. Annem artik bende kalacak. Babamla kardesim dogum olunca gelecek. Bugun de annemle kiyafet vs duzenledik. Evde yapilacak isleri yaptik. Yani ben sadece yaninda oturup sorulara cevap verdim ya da ok dedim butun isi annem yapti sagolsun. Yarin da bavulu son haline getirip kapatacagiz artik :) sonra da suslemeler ikramliklar fln zevkli kisimlara bakariz.
gece uyaninca girmeyi Denedim ama site calismiyordu. Sonra da firsat olmadi simdi okudum hepsini tesekkur ederim :) iyiyiz cok şükür
Ben de bugun 1 paket 4, 1 paket 3 bu degisik ambalajlidan aldim 193 e.
Hbden de 2 paket 1 no aldim 231 e
Bio natural ve goon sonrasi Molfix sari stogu da yapmis oldum.
Hb nin fiyat farki ne zamana kadat bilmiyorum ben en fazla 1 hafta denedim geri almayi.
Iyim canim teşekkürler
Oy masallah ikiz tosuncuklar :)
Hah super. Burada bir ara ozellikle nescafe diye konusulmustu. Ben icemem midem bulanir nescafeden ne yapacagim diye dusunuyordum.Sus sus yeni dinyor heyecanım kalbim ağzımda
Anestezi uzmanı bugün ya Türk kahvesi yada filtre içeceksin Neskafe kahve değil dedi
Bugün uzman diyor kahve içeceksin en sevdiğim dedim ama neskafe kahve değil Türk kahvesi yada filtre dedi hepsini severim kahve olsun yeter dedim asistanı kıs kıs gülüyorduHah super. Burada bir ara ozellikle nescafe diye konusulmustu. Ben icemem midem bulanir nescafeden ne yapacagim diye dusunuyordum.
Oh canim filtrem, zevkle icerim :)
Hiç sorun değil
Ben oldum, sirt agrim filan olmadi. Anestezi doktorunun eli cok onemli. Allahtan sansim vardi. Ama epidural olup bas agrisi sirt agrisi yasayan arkadasim da var. Kismet isiEpidural olan vaaar mıııııı
Her şekilde zorluğu çar ya genel anestezinin bile var tabi kısmet işi allah vermesin kötülükler hepimiz en iyi şekilde yaşayıp geçirelimBen oldum, sirt agrim filan olmadi. Anestezi doktorunun eli cok onemli. Allahtan sansim vardi. Ama epidural olup bas agrisi sirt agrisi yasayan arkadasim da var. Kismet isi
Ben çayı hiç kismadim en başından beri içerim hemde demliben demli çay demir emilimini azaltıyor diye biliyorum ama herkes başka bir şey söylüyor
Bir önce ki sezeryan genel anestezi mi oldun? Nasıldı yani uyanınca zorlandın mı?Her şekilde zorluğu çar ya genel anestezinin bile var tabi kısmet işi allah vermesin kötülükler hepimiz en iyi şekilde yaşayıp geçirelim
Belli olmuyor ya sancım yoktu benim sancı çıktı şimdi hissediyorum o zaman hissetmiyordum. İlk kasılma oluyor sonra sancı çıkıyor zatenİnsallah canım vala haklisin düşün içimde tutan ben bile tutamıyorum artikin valaçok gidip gelmeye bağlıyorum bende kendimi yordugum gün ağrılarım dhaa çok zaten karnım falan hep taş yani benimd Ebu hafta kontrol var bakalım inşallah anı dogum falan bana da çıkmaz aryom korkarak doktora gidiyorum bı beş hafta daha sadece yani
Granül kahve olmaz mı yaSus sus yeni dinyor heyecanım kalbim ağzımda
Anestezi uzmanı bugün ya Türk kahvesi yada filtre içeceksin Neskafe kahve değil dedi
Evet genel oldum epidural den çok korkuttular beni o zaman e internet bilgisi az bir zamandı araştırma net yapamadımBir önce ki sezeryan genel anestezi mi oldun? Nasıldı yani uyanınca zorlandın mı?
Ben nasıl bir şey bilemediğimden almadım ambalajı bilen varsa ona göre alıcamSelam kizlarr.
Pazar annemle babam geldiler. Babam gece geri dondu, calisiyor hala. Annem artik bende kalacak. Babamla kardesim dogum olunca gelecek. Bugun de annemle kiyafet vs duzenledik. Evde yapilacak isleri yaptik. Yani ben sadece yaninda oturup sorulara cevap verdim ya da ok dedim butun isi annem yapti sagolsun. Yarin da bavulu son haline getirip kapatacagiz artik :) sonra da suslemeler ikramliklar fln zevkli kisimlara bakariz.
gece uyaninca girmeyi Denedim ama site calismiyordu. Sonra da firsat olmadi simdi okudum hepsini tesekkur ederim :) iyiyiz cok şükür
Ben de bugun 1 paket 4, 1 paket 3 bu degisik ambalajlidan aldim 193 e.
Hbden de 2 paket 1 no aldim 231 e
Bio natural ve goon sonrasi Molfix sari stogu da yapmis oldum.
Hb nin fiyat farki ne zamana kadat bilmiyorum ben en fazla 1 hafta denedim geri almayi.
Iyim canim teşekkürler
Oy masallah ikiz tosuncuklar :)
maşallah maşallah ben de içiyorum ama kafein alımını kontrollü yapmakta fayda varBen çayı hiç kismadim en başından beri içerim hemde demlidoktorlar kanıma maşallah diyor şükür kansızlığım olmadı hiç
Genel sanki daha iyi gibi geldi ya öyle bir anlattın ki hemen gidip yatasın geldi bıcak altınaEvet genel oldum epidural den çok korkuttular beni o zaman e internet bilgisi az bir zamandı araştırma net yapamadım
Şimdi keşke diyorum işte
İkinci gün normal dolaşıyordum hastane odasında sezeryan ağrısı çok çekmedim zaten iki gün ilaç serum veriyorlar
Anesteziden de uyanınca odaya aldılar beni
Hiç unutmam herkes saçmalayacağım diye beklemişti Ablam fena etkisinde kalıp çıkmıştı odaya ona çok gülmüştük bende öyle olacağım sanmışlar video falan açmışlar
Gözlerimi açarken kuzenim e dediğim cümle şu oldu
Hiç bekleme boşuna kendimdeyim saçmalamayacağım
Eve çıkınca da yarım gece ağrı çektim uyuyup uyanınca hiç birşeyim yoktu
Bi kaç güne tamamen ayaklanmıştım normal oturup kalkıyordum
Korse kullandım onun faydasını çok gördüm karnımdaki dikiş yerlerini sıkıştırınca acı minimuma düşmüştü
Şimdi yine aldım korse Eve çıktıktan bi kaç gün sonra takmaya başlayacağım
He aynı hafta dışarılara bile normal çıkıp eğilip doğruldum hep
Şimdi kendimden yine aynı performansı bekliyorum inşallah öyle olurum
İki gün önce bende aynı olmuştum uykumdan uyandırmıştı beni hatırla hatta ütü yaptım hazırlanayım dedim ertesi günde hastaneye gittim zaten açılmam yok hala yok hatta yarın git bi kontrole sende ne olur ne olmazKızlar sancılarim giderek artıyor regl olursunuz ya başta sancı gelir şuan öyle önceden hafif hafif arada giriyordu şimdi sürekli var.
evet hatırlıyorum. Dayanilmayacak gibi değil önceden hafifti ara sıraydi şimdi biraz sürekli gibi karnım ötüp duruyor karnım mi ağrıyor acaba ayırt edemiyorum eşimde işte çalışıyorİki gün önce bende aynı olmuştum uykumdan uyandırmıştı beni hatırla hatta ütü yaptım hazırlanayım dedim ertesi günde hastaneye gittim zaten açılmam yok hala yok hatta yarın git bi kontrole sende ne olur ne olmaz
Ama şimdi dayanılmayacak hale gelirde koştur doktoruna emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?