- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.381
Demi öyle oluyor AhahahaAy kızlar siz şimdi 9+ yazınca dedim bebekleri de büyükmüş sonra farkettimki bende 8+5im
Ay zaman hızlı geçiyormuş aslında çok farkında değildim açıkçasıDemi öyle oluyor Ahahaha
Ben hala prograf kullanıyorumEvet evet. Cok arasturdim doktirumda anlattigi tam da sizin yazdiklariniz.. okdr prednolu fln bosuna icmedik :/
Bnmde gecen hafta kanamam oldu aklimiz cikti hastaneye gidene kdrsizi cok iyi anliyorum oyuzden.. cok cok gecmis olsun
Ama yine de 2-3 gun yatin dinlenin kalkmayin ayaga cok
Benimde tüp bebekle iki kez gebeliğim oldu düştü kalp atışını duyamadan bu kez tedavisiz oldu insan korkuyor hem de merak ediyor. Kalp atışını gümbür gümbür duysam derin bir oh çeksemKötü giden birşeyler olduğunda belli oluyor canım kanama vs sebepsiz olmuyor ilk gebeliğim değil belki ondankızımda herhafta doktordaydım bazen olacakların önüne geçemiyorsun yiyecek ekmeği varsa derler ya o misal kızımda bitmek bilmeyen kanamalarım vardı yüreğim ağzımda busefer gitti dediğim çok oldu ama doğdu şimdi abla olacak stres iyi gelmiyor hem bize hem bebeğe sonra kolik falan oluyor bunlar
Kızımda tüp bebek benimBenimde tüp bebekle iki kez gebeliğim oldu düştü kalp atışını duyamadan bu kez tedavisiz oldu insan korkuyor hem de merak ediyor. Kalp atışını gümbür gümbür duysam derin bir oh çeksemkalp atışını duymakla bitmeyecek ama en azından şuanki sıkıntıdan kurtulmuş olacağım
Kızımda tüp bebek benimah endişelerini çok iyi anlıyorum kocaman sarılıyorum sana Allah’ın izniyle duyarsın annesi randevu al git bekleme
Transferiniz ne zamandıAy kızlar siz şimdi 9+ yazınca dedim bebekleri de büyükmüş sonra farkettimki bende 8+5im
Tüp bebek değil doğal gebelik oldu. Tüp bebek geçen sene nisanın başında transfer olmuştum kimyasal oldu tam bir sene sonra kendiliğinden oldu şükürTransferiniz ne zamandı
Bende bugün aldım sonuçları cuma yaptırmıştım tsh 0.25 çıktı gerisi normal sayılır dedi. Bide beta değeri için çok yüksek tek kese olduğuna eminmisin dedi şüphe düşürdü içime
İkiz de olur kabulüm deseydinBende bugün aldım sonuçları cuma yaptırmıştım tsh 0.25 çıktı gerisi normal sayılır dedi. Bide beta değeri için çok yüksek tek kese olduğuna eminmisin dedi şüphe düşürdü içime
Tek gördüm ama artık 10.haftada belli olur heralde tek mi çift mi iyice merak ettim haşimdiİkiz de olur kabulüm deseydin
Triozmi 18 bilgisi de veriyor tedavi yok kesin sonuçta vermiyor. Bana da doktorum 12. Haftada gel yapalım dedi ben de istemedim her türlü kabulüm dedim ama doktorum gel sen yaparız dedi yaşın genç risk çıkma ihtimalini az görüyorum dedi açıkçası doktorumu sevip guvenmesem asla yaptıracağım bir şey değil. Sanırım o da ileriki haftalarda keşke yaptirsaydim diye kafamı kurcalmasini istemiyorKızlar 9+4 den selamlar.
Kalp atışını duyduk sağlığımız yerinde çok şükür.
12. Hafta için tekrar çağırdı ense kalınlığına bakacam dedi.
Form falan verdi de daha onlara bakamadım.
Sanırım ikili tarama testi.
Bu testler down durumu dışında her hangi bir bilgi veriyor mu ilaçla tedavi edilebilir.
Eğer vermiyorsa yaptırmıycam.
Beta değeri ikiz gebelik hakkında fikir vermiyormuş canımTek gördüm ama artık 10.haftada belli olur heralde tek mi çift mi iyice merak ettim haşimdi
İhtimal var mi ki?Bende bugün aldım sonuçları cuma yaptırmıştım tsh 0.25 çıktı gerisi normal sayılır dedi. Bide beta değeri için çok yüksek tek kese olduğuna eminmisin dedi şüphe düşürdü içime
Ay ne bilim annemde boyuna senin ikizin olcak diyip duruyoBeta değeri ikiz gebelik hakkında fikir vermiyormuş canımyüksek olması çoklu gebelik belirtis değilmiş. Benimde yüksekti iki embriyo transfer edilmişti hatta doktorum yok öyle bişey uydurma o dedi ama ikiz gebelikse felan zaten 6. Haftadan itibaren gözüküyormuş 10 a kadar beklemiyormuşsun yani
var ailemde ikiz var aslında tek bence ama yine de olur mu olur belli olmazİhtimal var mi ki?
Duycaksıııınn inşallah bi praoblem yok niye duymayasınben de kalbini bir duysam büyük rahatlayacağım Allahım yüreğimi ferahlat
canım merhaba benim anti toxoplazma igg 393 örneğin, ne kadar eskiden geçirildiyse değer o kadar yüksek oluyormuş diye okudum araştırırken.Evet seninde pozitif ama benimkiler 250,260 ya çok yüksek olmuyor mu?
Seninkiler 128,73
Değerlerin yüksek olması ne demek aceba?
inşallah bu kez çok bağlandım ona varlığını kabul ettim.Duycaksıııınn inşallah bi praoblem yok niye duymayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?