2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben hala prograf kullanıyorum ilk 3 ay kullancakmısın bagısıklık için. Dınlendım zaten canım 2 gundur kanamam yok cok şükür progestan iğne vuruyolar hemen gecıyo aklında bulunsun canım

Benimde tüp bebekle iki kez gebeliğim oldu düştü kalp atışını duyamadan bu kez tedavisiz oldu insan korkuyor hem de merak ediyor. Kalp atışını gümbür gümbür duysam derin bir oh çeksem kalp atışını duymakla bitmeyecek ama en azından şuanki sıkıntıdan kurtulmuş olacağım

Kızımda tüp bebek benim ah endişelerini çok iyi anlıyorum kocaman sarılıyorum sana Allah’ın izniyle duyarsın annesi randevu al git bekleme

Sağlık ocağına gittim.
Kan ve idrar verdim.
Hepatitlere, açlık kan şekerine filan bakılacak.
Antirubella ve anti cmv için pozitif olması bağışıklığın yüksek olması, antikorun olması iyi bir şey dedi. Yarın çıkacakmış sonuçlar.

D d_g_g kendi doktorum sorun yok diye mesaj atmış.

Bende bugün aldım sonuçları cuma yaptırmıştım tsh 0.25 çıktı gerisi normal sayılır dedi. Bide beta değeri için çok yüksek tek kese olduğuna eminmisin dedi şüphe düşürdü içime

Bende bugün aldım sonuçları cuma yaptırmıştım tsh 0.25 çıktı gerisi normal sayılır dedi. Bide beta değeri için çok yüksek tek kese olduğuna eminmisin dedi şüphe düşürdü içime
İkiz de olur kabulüm deseydin

Triozmi 18 bilgisi de veriyor tedavi yok kesin sonuçta vermiyor. Bana da doktorum 12. Haftada gel yapalım dedi ben de istemedim her türlü kabulüm dedim ama doktorum gel sen yaparız dedi yaşın genç risk çıkma ihtimalini az görüyorum dedi açıkçası doktorumu sevip guvenmesem asla yaptıracağım bir şey değil. Sanırım o da ileriki haftalarda keşke yaptirsaydim diye kafamı kurcalmasini istemiyor

Tek gördüm ama artık 10.haftada belli olur heralde tek mi çift mi iyice merak ettim haşimdi
Beta değeri ikiz gebelik hakkında fikir vermiyormuş canım yüksek olması çoklu gebelik belirtis değilmiş. Benimde yüksekti iki embriyo transfer edilmişti hatta doktorum yok öyle bişey uydurma o dedi ama ikiz gebelikse felan zaten 6. Haftadan itibaren gözüküyormuş 10 a kadar beklemiyormuşsun yani

İhtimal var mi ki?

Ay ne bilim annemde boyuna senin ikizin olcak diyip duruyo
İhtimal var mi ki?
var ailemde ikiz var aslında tek bence ama yine de olur mu olur belli olmaz

Evet seninde pozitif ama benimkiler 250,260 ya çok yüksek olmuyor mu?
Seninkiler 128,73
Değerlerin yüksek olması ne demek aceba?
canım merhaba benim anti toxoplazma igg 393 örneğin, ne kadar eskiden geçirildiyse değer o kadar yüksek oluyormuş diye okudum araştırırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…