- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.821
Bana güncelleme geldi uykudan kalkmadan rüya görüyorum rüya bitiyor uyanıyorumuykudan kan ter içinde kalkıyorum kızlar ya yeni geldi bu güncelleme
Ameliyathaneye güle oynaya gittim ben ebeler bile şaşkındı ağrı yok korku yok ah cahillik işteGenel sanki daha iyi gibi geldi ya öyle bir anlattın ki hemen gidip yatasın geldi bıcak altına
geliyor mu kız yoksa yarın kontrole git bakalımKızlar sancılarim giderek artıyor regl olursunuz ya başta sancı gelir şuan öyle önceden hafif hafif arada giriyordu şimdi sürekli var.
Ben korktuğum için acaba genel anestezi mi istesem diye düşündüm açıkçası o yüzden sordum nasıl geçti diye, yani sezeryan olma durumu olursa.Ameliyathaneye güle oynaya gittim ben ebeler bile şaşkındı ağrı yok korku yok ah cahillik işteneyse sedyeye yattım beni hazırladılar
Doktorla konuşurken bana ona kadar saymamı söylediler
10 ü görene aşk olsun beşi söyledim mi hatırlamıyorum bile gözümü açtığımda odadayım oğlum yanımdaydı
Sakin ol dakika tut minimum beş dakikada bir şiddetleniyor mu ? Şiddetli hali kaç sn veya dakika sürüyor önemli olan buevet hatırlıyorum. Dayanilmayacak gibi değil önceden hafifti ara sıraydi şimdi biraz sürekli gibi karnım ötüp duruyor karnım mi ağrıyor acaba ayırt edemiyorum eşimde işte çalışıyor
umarım güzel rüyalardırBana güncelleme geldi uykudan kalkmadan rüya görüyorum rüya bitiyor uyanıyorum2 saatte olan bir şey
Doktorum bana epidurali heyecanın korkun varsa yaptırma dediBen korktuğum için acaba genel anestezi mi istesem diye düşündüm açıkçası o yüzden sordum nasıl geçti diye, yani sezeryan olma durumu olursa.
Uyuyup uyandığında her şey bitmiş oldu yani ne güzel
Şuan sadece belli bir seviyeye geldi durdu şiddetlenmiyor ama sürekli ufak bir sancı var karnım ağrıyor olabilir mi onunla karıştırıyor olabilir miyim diye düşünüyorum su gelmedikçe sorun olmaz herhaldeSakin ol dakika tut minimum beş dakikada bir şiddetleniyor mu ? Şiddetli hali kaç sn veya dakika sürüyor önemli olan bu
Günlük hayatta ne yaşıyorsam onu görüyorum bari güzel bir şey olsaumarım güzel rüyalardırşu an ter içinde uyandım mesela üstümü değiştirdim tekrar yattım birazdan tekrar dalarım uykuya
kötü rüya görme deGünlük hayatta ne yaşıyorsam onu görüyorum bari güzel bir şey olsa
Ne güzel ben hamile olalı Dallas gibi rüyalarımGünlük hayatta ne yaşıyorsam onu görüyorum bari güzel bir şey olsa
Bazen kötü görüyorumKötü rüya görme deben ilk üç aylık dönemde korkunç rüyalar görüyordum ya travmalarımla ya bebekle ilgili, dışarıda soğukta kaldığımızı görüyordum, kadınların doğmuşnu, hatta dişinin ucunda bir diş daha görmüştüm. bir 20 gün falan süren olağanüstü dünyalar perde oynansa koku yayılıyor gibi geliş vs vardı çok sinirli sinirli kaygılı ben bu bebekten emin olabilirim falan diyen bir tipe dönmüştüm ki çok istediğim bir bebek olmasına rağmen
İyi güzel çok telaş edeceğin derece değil merak etmeŞuan sadece belli bir seviyeye geldi durdu şiddetlenmiyor ama sürekli ufak bir sancı var karnım ağrıyor olabilir mi onunla karıştırıyor olabilir miyim diye düşünüyorum su gelmedikçe sorun olmaz herhalde
Ben de nevresim bakıyorum aşağıdakileri tavsiye ederim ederim :)Eksik cikmaz mi ya. Ben dun sunu farkettim bizim anne yani var odasina yatak var ikisijin de nevresimi ok. E bide salona portatif katlanir bir oark yatak almisiz? Ona nevresim vs hic bisey yok tamamen atlamisim
Smdi once butun gun girremedim die buraya bakiorum. Sonra da o isi halletcem
Asla bitmiyor eksik
bende diyorum su gelirse öyle giderimİyi güzel çok bekleyişin sunulması derece değil merak etme
Normal Doğum çok nadir anında olur, açılmaz olur onun dışında sık gelen sancılarda bile saatler sürebiliyormuş hele ilk Doğumda
Su herkeste gelmez ama onu bekleyip durmanişan bile herkeste gelmez gels de nişan aynı gün Doğuma giden belki az benim bir hafta önce vardı mesela nişanım ilkinde şimdiyse kasılma sancı dışında belirti yok açılma bile yok
Çok iyi bence, bende de panik atak var o yüzden merak ettim. Normal istiyorum ama sezeryan olacaksın vs derse genel olmayı tercih ederim gibi. Veya ilaç veriyorlarsa biraz sakinleşmem için iyi olur en azından sıkıntı yaratmamDoktorum bana epidurali heyecanın korkun varsa yaptırma dedi
Acı yok ama tamamen hissizde olunmuyor dedi ama fazla heyecan durumunda epidural de olsa hemen bayıltıyorlarmış
Bende panik atak var ameliyattan önce ilaç alabilirsin dedi anestezi uzmanı şansıma çok sevindim ya
Benim 19 Ocak ama muhtemelen Ocak başına çekilir o maxEvet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.
Belki normal doğum olup 41 ı geçen olur belli de olmaz.
@Sohrab hissediyorum ben ocakta doğuracak. Zaten fiyat da sabitlemiş yüzde 30 zam da yemez yılbaşına.
balım wcye çıkma sorunu yaşıyor musun kabızsan gazın varsa o da çok sancı yapıyor benim dün öyle oldu mesela çok ağrım vardı çok şiştim felaket kötü hissediyordum ağlayarak uyudumBazen kötü görüyorumuyanıyorum ki ter içinde kalmışım sürekli 6 aylıkken doğum yaptığımı görüyorum en güzeli 30 Kasım'da doğum yapmıştım oydu
Hayır benim kabızlık yok daha çok ishal varbalım wcye çıkma sorunu yaşıyor musun kabızsan gazın varsa o da çok sancı yapıyor benim dün öyle oldu mesela çok ağrım vardı çok şiştim felaket kötü hissediyordum ağlayarak uyudum
bugün makatta şişlik filan dedin ya ordan aklıma geldi. bağırsakla ilgilidir umarım beklesin bebiş dahaHayır benim kabızlık yok daha çok ishal varsürekli olmuyor ama ara sıra oluyor o yüzden dedim belki karnımdan dolayıdır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?