2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Genel sanki daha iyi gibi geldi ya öyle bir anlattın ki hemen gidip yatasın geldi bıcak altına
Ameliyathaneye güle oynaya gittim ben ebeler bile şaşkındı ağrı yok korku yok ah cahillik işte neyse sedyeye yattım beni hazırladılar
Doktorla konuşurken bana ona kadar saymamı söylediler
10 ü görene aşk olsun beşi söyledim mi hatırlamıyorum bile gözümü açtığımda odadayım oğlum yanımdaydı

Ben korktuğum için acaba genel anestezi mi istesem diye düşündüm açıkçası o yüzden sordum nasıl geçti diye, yani sezeryan olma durumu olursa.
Uyuyup uyandığında her şey bitmiş oldu yani ne güzel

evet hatırlıyorum. Dayanilmayacak gibi değil önceden hafifti ara sıraydi şimdi biraz sürekli gibi karnım ötüp duruyor karnım mi ağrıyor acaba ayırt edemiyorum eşimde işte çalışıyor
Sakin ol dakika tut minimum beş dakikada bir şiddetleniyor mu ? Şiddetli hali kaç sn veya dakika sürüyor önemli olan bu

Doktorum bana epidurali heyecanın korkun varsa yaptırma dedi
Acı yok ama tamamen hissizde olunmuyor dedi ama fazla heyecan durumunda epidural de olsa hemen bayıltıyorlarmış
Bende panik atak var ameliyattan önce ilaç alabilirsin dedi anestezi uzmanı şansıma çok sevindim ya

Sakin ol dakika tut minimum beş dakikada bir şiddetleniyor mu ? Şiddetli hali kaç sn veya dakika sürüyor önemli olan bu
Şuan sadece belli bir seviyeye geldi durdu şiddetlenmiyor ama sürekli ufak bir sancı var karnım ağrıyor olabilir mi onunla karıştırıyor olabilir miyim diye düşünüyorum su gelmedikçe sorun olmaz herhalde

Günlük hayatta ne yaşıyorsam onu görüyorum bari güzel bir şey olsa
kötü rüya görme de ben ilk trimesterda korkunç rüyalar görüyordum ya travmalarımla ya bebekle alakalı, dışarıda soğukta kaldığımızı görüyordum, dişli doğduğunu hatta dişinin ucunda bir diş daha olduğunu görmüştüm. bir 20 gün falan süren korkunç bulantılar perde oynasa koku yayılıyor gibi gelmesi vs vardı çok sinirli ağlamaklı kaygılı ben bu bebekten emin miyim falan diyen bir tipe dönmüştüm ki çok istediğim bir bebek olmasına rağmen

Bazen kötü görüyorum uyanıyorum ki ter içinde kalmışım sürekli 6 aylıkken doğum yaptığımı görüyorum en güzeli 30 Kasım'da doğum yapmıştım oydu

İyi güzel çok telaş edeceğin derece değil merak etme
Normal Doğum çok nadir birden olur ağrısız açılma olur onun dışında sık gelen sancılarda bile saatler sürebiliyormuş hele ilk Doğumda
Su herkeste gelmez ama onu bekleyip durma nişan bile herkeste gelmez gels de nişan aynı gün Doğuma giden sanırım azdır benim bir hafta önce gelmişti mesela nişanım ilkinde şimdiyse kasılma sancı dışında belirti yok açılma bile yok

Ben de nevresim bakıyorum aşağıdakileri tavsiye ederim ederim :)

Casadora %100 Pamuk Saten Bebek Lastikli Çarşaf Seti- 70 x 140 cm + 35 x 45 cm

Casadora Forest Amigos %100 Pamuk Saten Tek Kişilik Nevresim Takımı

Şu zezig kumaştan beğendiğim kumaşlardan metrelik alıp sadece çarşaf diktiricem. Nasılsa yorgan kullanmicaz diye

bende diyorum su gelirse öyle giderim bndeki rahatlık peki

Çok iyi bence, bende de panik atak var o yüzden merak ettim. Normal istiyorum ama sezeryan olacaksın vs derse genel olmayı tercih ederim gibi. Veya ilaç veriyorlarsa biraz sakinleşmem için iyi olur en azından sıkıntı yaratmam

Evet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.
Belki normal doğum olup 41 ı geçen olur belli de olmaz.
@Sohrab hissediyorum ben ocakta doğuracak. Zaten fiyat da sabitlemiş yüzde 30 zam da yemez yılbaşına.
Benim 19 Ocak ama muhtemelen Ocak başına çekilir o max oğlak burcuna oynuyorum şu anda

Bazen kötü görüyorum uyanıyorum ki ter içinde kalmışım sürekli 6 aylıkken doğum yaptığımı görüyorum en güzeli 30 Kasım'da doğum yapmıştım oydu
balım wcye çıkma sorunu yaşıyor musun kabızsan gazın varsa o da çok sancı yapıyor benim dün öyle oldu mesela çok ağrım vardı çok şiştim felaket kötü hissediyordum ağlayarak uyudum

balım wcye çıkma sorunu yaşıyor musun kabızsan gazın varsa o da çok sancı yapıyor benim dün öyle oldu mesela çok ağrım vardı çok şiştim felaket kötü hissediyordum ağlayarak uyudum
Hayır benim kabızlık yok daha çok ishal var sürekli olmuyor ama ara sıra oluyor o yüzden dedim belki karnımdan dolayıdır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…