2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bende diyorum su gelirse öyle giderim bndeki rahatlık peki
Ben çık strese gir nede çok rahat ol
İnan insan gideceği zamanı hissediyor o sinyali alıyorsun bedeninden
Be dideral kullanıyorum kalp çarpıntısı nefes darlığı çeken titremeyi kesince düşünceler de normale dönüyor adrenalin düşüyor ilaç
Benim 19 Ocak ama muhtemelen Ocak başına çekilir o max oğlak burcuna oynuyorum şu anda
Kız mı erkek mi

Kız

Hayır benim kabızlık yok daha çok ishal var sürekli olmuyor ama ara sıra oluyor o yüzden dedim belki karnımdan dolayıdır diye
Bu yere oturup ayak ayak üstüne atıyorlar bı baksan yapabiliyor musun ? Doğuma 1 2 gün kala yapılmıyormuş. Doğumun bır belirtisi ishal diye okumuştum ama sen sanırım ara ara oluyorsun. Gene dıkkat etmekte fayda var Rabbım yardımcın olsun

Yaptım da çok zor oldu evet duymuştum bir de mide bulantısı bugün aniden midem bulandı kusacak gibi oldum geri hemen geçti eşim de diyor bu doğum belirtisi arasında

Kızlar ben ciğer geliştiriciyi vurulmaya gidiyorum bu gece bi daha girmem kuzular Allah’a emanetsiniz hakkınızı helal edin benim hakkımda helal olsun size yarın kendime gelince hayırlısıyla yazacağım sizlere

Hb coştu ya bir de şimdi al Şubat'ta öde mantığı.
Zaten yılbaşında maaşlara zam gelecek.
3 ay ötelemeli alışveriş olacak.
Doğum masrafımız zaten aralık da olacak.. Hastane şu bu.
Sımdı al subatta öde olayını deniyim dedim, faizli fiyat canım, uzaklastım hemen
Evet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.
Belki normal doğum olup 41 ı geçen olur belli de olmaz.
Sohrab hissediyorum ben ocakta doğuracak. Zaten fiyat da sabitlemiş yüzde 30 zam da yemez yılbaşına.
Yok kız kalmaz ocak ayına benımm, doktor 38 e kadar beklerım dedı, 38.hafta 29 aralık oluyor
Belki sheilata kalabılır ocak ayına
Dogum paketı olayı cok ıyı, ılk basta ode, sımdı elımı kolumu sallaya sallaya gıdıp geliyorum dıyetısyen de beleş, persembe gunu emzırme egıtımı var, cok heyecanlıyım

Kendıne gelınce yaz bize hemen nolur Rabbim yardımcın olsun, dualarım senınle

Doğum paketi vs hiç düşünmemiştim her gittiğimde hem diyetisyen hem doktora para ödüyorum ve zamlanmış bir de Ocak gelmeden geçen zamlı ödedim sinir bozucu

Her şey çok kolay ve güzel olur inşallah Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Kendıne gelınce yaz bize hemen nolur Rabbim yardımcın olsun, dualarım senınle

Her şey çok kolay ve güzel olur inşallah Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar nstdeyimmm dakikada bir vuran sancılarla hastaneye geldim şimdi hafif var şimdi sancı alttan yukarı vurdu can yaktı dedim normal doğuracağım galiba
Duşa girdim gerçekten rahatlattı şimdi dakikada bir değil en azından sancı
Büyük ihtimal sabah 10 a kadar hazırlanmış olurum ameliyata
Haberdar edeceğim sizi

Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz

Ay Çınar kuş sabirsizlandi heralde kavuşacaksniz diye bekliyoruz güzel haberlerini

Sus sus yeni dinyor heyecanım kalbim ağzımda
Anestezi uzmanı bugün ya Türk kahvesi yada filtre içeceksin Neskafe kahve değil dedi
Bol su iç en güzel su ile atılıyormus bir de arkadaşıma doktoru özellikle operasyondan sonra kafanı sağa sola çok fazla ve hızlı döndürme hep karşıya önüne bak baş ağrısı olmaz demiş arkadaşım hiç baş ağrısı falan çekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…