- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.841
Canım eğer düzenliyse sancın araları da bayağı azaldıysa acile mi gitsen? Kaç dakikada birKızlar sancılarim giderek artıyor regl olursunuz ya başta sancı gelir şuan öyle önceden hafif hafif arada giriyordu şimdi sürekli var.
Evet bugün oldu o da anlamadımbugün makatta şişlik filan dedin ya ordan aklıma geldi. bağırsakla ilgilidir umarım beklesin bebiş daha
Şöyle durup durup vuran hani bu reglin çok ağrıyor bazen duruyor sonra vuruyor ya öyle değil hafif ama sürekli olmaya başladıCanım eğer düzenliyse sancın araları da bayağı azaldıysa acile mi gitsen? Kaç dakikada bir
Ben çık strese gir nede çok rahat olbende diyorum su gelirse öyle giderimbndeki rahatlık peki
Be dideral kullanıyorum kalp çarpıntısı nefes darlığı çeken titremeyi kesince düşünceler de normale dönüyor adrenalin düşüyor ilaçÇok iyi bence, bende de panik atak var o yüzden merak ettim. Normal istiyorum ama sezeryan olacaksın vs derse genel olmayı tercih ederim gibi. Veya ilaç veriyorlarsa biraz sakinleşmem için iyi olur en azından sıkıntı yaratmam
Kız mı erkek miBenim 19 Ocak ama muhtemelen Ocak başına çekilir o maxoğlak burcuna oynuyorum şu anda
KızBen çık strese gir nede çok rahat ol
İnan insan gideceği zamanı hissediyor o sinyali alıyorsun bedeninden
Be dideral kullanıyorum kalp çarpıntısı nefes darlığı çeken titremeyi kesince düşünceler de normale dönüyor adrenalin düşüyor ilaç
Kız mı erkek mi
Bu yere oturup ayak ayak üstüne atıyorlar bı baksan yapabiliyor musun ? Doğuma 1 2 gün kala yapılmıyormuş. Doğumun bır belirtisi ishal diye okumuştum ama sen sanırım ara ara oluyorsun. Gene dıkkat etmekte fayda varHayır benim kabızlık yok daha çok ishal varsürekli olmuyor ama ara sıra oluyor o yüzden dedim belki karnımdan dolayıdır diye
Yaptım da çok zor olduBu yere oturup ayak ayak üstüne atıyorlar bı baksan yapabiliyor musun ? Doğuma 1 2 gün kala yapılmıyormuş. Doğumun bır belirtisi ishal diye okumuştum ama sen sanırım ara ara oluyorsun. Gene dıkkat etmekte fayda varRabbım yardımcın olsun
O aman Korkmaz korkma erkeği fena oluyor kadını değil
Sımdı al subatta öde olayını deniyim dedim, faizli fiyat canım, uzaklastım hemenHb coştu ya bir de şimdi al Şubat'ta öde mantığı.
Zaten yılbaşında maaşlara zam gelecek.
3 ay ötelemeli alışveriş olacak.
Doğum masrafımız zaten aralık da olacak.. Hastane şu bu.
Yok kız kalmaz ocak ayına benımm, doktor 38 e kadar beklerım dedı, 38.hafta 29 aralık oluyorEvet evet ocaktan gelen 3-4 kişi var.
Belki normal doğum olup 41 ı geçen olur belli de olmaz.
Sohrab hissediyorum ben ocakta doğuracak. Zaten fiyat da sabitlemiş yüzde 30 zam da yemez yılbaşına.
Kendıne gelınce yaz bize hemen nolurKızlar ben ciğer geliştiriciyi vurulmaya gidiyorumbu gece bi daha girmem kuzular Allah’a emanetsiniz hakkınızı helal edin benim hakkımda helal olsun size yarın kendime gelince hayırlısıyla yazacağım sizlere
Doğum paketi vs hiç düşünmemiştim her gittiğimde hem diyetisyen hem doktora para ödüyorum ve zamlanmış bir de Ocak gelmeden geçen zamlı ödedim sinir bozucuSımdı al subatta öde olayını deniyim dedim, faizli fiyat canım, uzaklastım hemen
Yok kız kalmaz ocak ayına benımm, doktor 38 e kadar beklerım dedı, 38.hafta 29 aralık oluyor
Belkisheilata kalabılır ocak ayına
Dogum paketı olayı cok ıyı, ılk basta ode, sımdı elımı kolumu sallaya sallaya gıdıp geliyorumdıyetısyen de beleş, persembe gunu emzırme egıtımı var, cok heyecanlıyım
Her şey çok kolay ve güzel olur inşallah Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsinKızlar ben ciğer geliştiriciyi vurulmaya gidiyorumbu gece bi daha girmem kuzular Allah’a emanetsiniz hakkınızı helal edin benim hakkımda helal olsun size yarın kendime gelince hayırlısıyla yazacağım sizlere
Kendıne gelınce yaz bize hemen nolurRabbim yardımcın olsun, dualarım senınle
Her şey çok kolay ve güzel olur inşallah Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar nstdeyimmm dakikada bir vuran sancılarla hastaneye geldim şimdi hafif var şimdi sancı alttan yukarı vurdu can yaktı dedim normal doğuracağım galiba
Duşa girdim gerçekten rahatlattı şimdi dakikada bir değil en azından sancı
Büyük ihtimal sabah 10 a kadar hazırlanmış olurum ameliyata
Haberdar edeceğim sizi
Ay Çınar kuş sabirsizlandi heralde kavuşacaksniz diyeGünaydın kızlar nstdeyimmm dakikada bir vuran sancılarla hastaneye geldim şimdi hafif var şimdi sancı alttan yukarı vurdu can yaktı dedim normal doğuracağım galiba
Duşa girdim gerçekten rahatlattı şimdi dakikada bir değil en azından sancı
Büyük ihtimal sabah 10 a kadar hazırlanmış olurum ameliyata
Haberdar edeceğim sizi
Bol su iç en güzel su ile atılıyormusSus sus yeni dinyor heyecanım kalbim ağzımda
Anestezi uzmanı bugün ya Türk kahvesi yada filtre içeceksin Neskafe kahve değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?