- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.861
Psikolojik olarak da biraz korkmuş olabilirsin çünkü ben de doğar eder dediğinde öyle oldum bir an sen ne olur ne olmaz bi nst çektir kendini sıcak tut bir de cenin pozisyonunda uzan eğer rahatlamazsan doktora görünevet hatırlıyorum. Dayanilmayacak gibi değil önceden hafifti ara sıraydi şimdi biraz sürekli gibi karnım ötüp duruyor karnım mi ağrıyor acaba ayırt edemiyorum eşimde işte çalışıyor
Onun da uyanınca ağrısı çok kötü oluyor diyorlarBen korktuğum için acaba genel anestezi mi istesem diye düşündüm açıkçası o yüzden sordum nasıl geçti diye, yani sezeryan olma durumu olursa.
Uyuyup uyandığında her şey bitmiş oldu yani ne güzel
Bunu bir türlü beceremedim. Şimdi al şubata ödeyi bir kaç üründe denedim ama çıkmadı o seçenek üstünde yazıyor olmasına rağmenHb coştu ya bir de şimdi al Şubat'ta öde mantığı.
Zaten yılbaşında maaşlara zam gelecek.
3 ay ötelemeli alışveriş olacak.
Doğum masrafımız zaten aralık da olacak.. Hastane şu bu.
Nasıl sabitleyemedin. Dünden bugüne fiyat artmaz ki.HAdi inşallah
Ya Doğumu yakın olan ben bile sabitleyemedimm maşallah sevindim
Globber neEvet cok cok iyi,alcak birsey kalmadi dogmamis cocuga Globber falan mi alsam diye dusunuyorum su an
Öyle düşünme belki zamanında gelirBenim 19 Ocak ama muhtemelen Ocak başına çekilir o maxoğlak burcuna oynuyorum şu anda
3 gün daha beklesin ameliyatı madem fiyat farkı yokSımdı al subatta öde olayını deniyim dedim, faizli fiyat canım, uzaklastım hemen
Yok kız kalmaz ocak ayına benımm, doktor 38 e kadar beklerım dedı, 38.hafta 29 aralık oluyor
Belki @sheilata kalabılır ocak ayına
Dogum paketı olayı cok ıyı, ılk basta ode, sımdı elımı kolumu sallaya sallaya gıdıp geliyorumdıyetısyen de beleş, persembe gunu emzırme egıtımı var, cok heyecanlıyım
Ziyaretçilerle takılsaydınBugun de herkesın uyuyacağı tuttu, 5ten berı uyuyamıyorum
Fazıl miymiş ya gerek yok o zaman.Bunu bir türlü beceremedim. Şimdi al şubata ödeyi bir kaç üründe denedim ama çıkmadı o seçenek üstünde yazıyor olmasına rağmen
Onlar o faizle 3 ayı çıkarırlar zaten gerek yok o zaman ya.Nasıl sabitleyemedin. Dünden bugüne fiyat artmaz ki.
Globber ne
Öyle düşünme belki zamanında gelir
3 gün daha beklesin ameliyatı madem fiyat farkı yok
Ziyaretçilerle takılsaydın
Fazıl miymiş ya gerek yok o zaman.
Ziraat kartın varsa peşin fiyatına dört taksit yapıyor . Bank mobilden gir. Alışveriş sonrası.
Kredi kartının hesap kesimi geçti benim. 5 inde idi hepsi. Şu an kartlar temiz. Zaten alacak aman aman bişey de kalmadı.Onlar o faizle 3 ayı çıkarırlar zaten gerek yok o zaman ya.
Benimde halam terzi annem ona dikim yaptıracakmış. Park yatak için bu iki modeli bğendim kumaşını belirleyip yaptırcazBen de nevresim bakıyorum aşağıdakileri tavsiye ederim ederim :)
Casadora %100 Pamuk Saten Bebek Lastikli Çarşaf Seti- 70 x 140 cm + 35 x 45 cm
Casadora Forest Amigos %100 Pamuk Saten Tek Kişilik Nevresim Takımı
Zezig Nevresim Takımları - Organik ve Özgün
Tıpkı Bebeğiniz Gibi! Doğal ve Yumuşacık Nevresim Takımları zezigkumas.com'da!zezigkumas.com
Şu zezig kumaştan beğendiğim kumaşlardan metrelik alıp sadece çarşaf diktiricem. Nasılsa yorgan kullanmicaz diye
Trednyol eskisi gibi değilArkandayımhiç doğru düzgün indirimleri yok hb n11 sağolsun herşeyi birbirimizden göre göre buralardan aldık
Hb ve n11 ürün ağını genişletse bence Trendyol iş yapmaz bence Trendyol da ne ararsan var ve en küçük desen detayına kadar koymuşlarTrednyol eskisi gibi değil
Gerçek indirim var mı yok mu insan anlayamıyor bile
Kargo ücreti desen zaten olay. İki farklı mağazadan alışveriş yaptığında toplam tutara bakmıyor birinden yinede kargo talep ediyor.
Dün aldığım 198'e bebek bezi trendyolda indirimde 500 küsüre paylaşmışlar bide kırmızı etiket 1 ayın en düşük fiyatı diye.
Eski cazibesi ve hesaplı oluşu yok artık trendyolun
Balım o ne bilmiyorum da.Elle bone nin ayakkabı gibi pratikleri var yeni doğandan itibaren siz hiç baktınız mı
Linens de mı bir yerde yetişkin nevresimi vardı bu tarz indirimde idi fırfırlı komple kenarları hoş duruyordu. Kızçe olunca kokoş kokoş yaptır bakalımBenimde halam terzi annem ona dikim yaptıracakmış. Park yatak için bu iki modeli bğendim kumaşını belirleyip yaptırcaz
Resmen kandırmaca.Trednyol eskisi gibi değil
Gerçek indirim var mı yok mu insan anlayamıyor bile
Kargo ücreti desen zaten olay. İki farklı mağazadan alışveriş yaptığında toplam tutara bakmıyor birinden yinede kargo talep ediyor.
Dün aldığım 198'e bebek bezi trendyolda indirimde 500 küsüre paylaşmışlar bide kırmızı etiket 1 ayın en düşük fiyatı diye.
Eski cazibesi ve hesaplı oluşu yok artık trendyolun
Ayın 11 inde olacak deniyor o zaman bakarız inşallah tekrarKredi kartının hesap kesimi geçti benim. 5 inde idi hepsi. Şu an kartlar temiz. Zaten alacak aman aman bişey de kalmadı.
Amazonla çiçek sepetine alışamadık bir onların indirimleri nasıl aceba?Hb ve n11 ürün ağını genişletse bence Trendyol iş yapmaz bence Trendyol da ne ararsan var ve en küçük desen detayına kadar koymuşlar
Sepete atıp avcı gibi beklemek lazım o zaman şu son üç gün.Ayın 11 inde olacak deniyor o zaman bakarız inşallah tekrar
Canım HB ve N11 şirket mailime yazı göndermiş.Hepsipay yüzde üç veriyor. Ancak 4 lira kuruş verir.
3 saatlik flaş indirim yapmış tuba kendi sitesi daha pahalı. Fıstık ezmesi de aldım. 50 lira çok uygun tadını bilmiyorum ama. Markette bile 79 fıstık ezmesi. Hatta yarın bime gelecek bir tane de ordan alıcam. Çok seviyorum.
Tuğbadan hiç alışveriş yapmadım. Bir arkadaş tavsiye etmişti hep diyet var diye erteledim. Şimdi zaten kargonun gelmesi bir hafta. Doğuma da 5 hafta var. Tarihi o kadar kısa değildir sanırım.
Hb de güya tuğba 5 gündür yüzde 25 indirimde ama influenzerlar reklamını yapmadı hiç.
Ne vereyim abime gibi olmuşben neler aldım
Molfix sarı
Molfix mavi
Goon mavi
Slepy bio natural
Ama en çok molfix sarı stokladım.
Ayy bence ocak da olacak. 4 aya yapacaz doğumları.
Aynen ya. N11 çok iş gördü. Hb 5 gündür iyi fiyatları. Bir de kargo bedava premıum çok iş gördü.
Battaniye bitmiş.
Balım K Kaskade bu sene gerçek indirim olacak mı demişti ya. Sanki gerçek gibi geldi bana da. Aylar önceden aldığımız bezleri bile daha ucuza bulduk yani.
Yarından sonra deneme şansın olur. Kasım indirimleri bitmeden kafan rahat stok yaparsın.
Trendyolda link paylaşma gelir kazanma durumu nasıl onu biliyor musun?Hb ve n11 ürün ağını genişletse bence Trendyol iş yapmaz bence Trendyol da ne ararsan var ve en küçük desen detayına kadar koymuşlar
Ben 3 tane aldım o zaman bebeğin kiyafetleri oyun halısı kangurusu vb derken birinin yarısından az kaldı 1 tanesini de anneme götürdüm orada aldığımız kıyafetleri yikasin diye evde 1 tane kaldı sürekli evde çamaşıri yıkanıyor demişti kuzenim o mantıkla yaza kadar yetmez gibiBalım o ne bilmiyorum da.
Ne sorcam sana siveno 3 tane yeter ki çamaşır deterjanı sence yaza kadar? Ya da eylüle kadar. İndirim devam ediyor ise Stok yapsam mı?
E bebek yine aynı fiyata düşürmüştü dün. Bende 119 a almıştım mağazadan.
Sen kaç tane Stok yaptın toplamda?
Linens de mı bir yerde yetişkin nevresimi vardı bu tarz indirimde idi fırfırlı komple kenarları hoş duruyordu. Kızçe olunca kokoş kokoş yaptır bakalım
Resmen kandırmaca.
Canım amazon müşteri güvencesi daha iyi ( Prime üye isen hem TV hemde kargo ve ekstra indirimleri geliyor.)Ben halen kullanıyorum amazonuAmazonla çiçek sepetine alışamadık bir onların indirimleri nasıl aceba?
Hb ve n11 ağırlıklı gidiyoz hep.
Hatta kuponla genelde n11 ağır basıyor.
Geçen şeker stribini bile n11 kuponla aldım o derece.
Ben hiç yapmadımTrendyolda link paylaşma gelir kazanma durumu nasıl onu biliyor musun?
T turuncuportakall sen mi yapabiliyordun onu biri güzel yapıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?