2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
evet hatırlıyorum. Dayanilmayacak gibi değil önceden hafifti ara sıraydi şimdi biraz sürekli gibi karnım ötüp duruyor karnım mi ağrıyor acaba ayırt edemiyorum eşimde işte çalışıyor
Psikolojik olarak da biraz korkmuş olabilirsin çünkü ben de doğar eder dediğinde öyle oldum bir an sen ne olur ne olmaz bi nst çektir kendini sıcak tut bir de cenin pozisyonunda uzan eğer rahatlamazsan doktora görün

Onun da uyanınca ağrısı çok kötü oluyor diyorlar

Hb coştu ya bir de şimdi al Şubat'ta öde mantığı.
Zaten yılbaşında maaşlara zam gelecek.
3 ay ötelemeli alışveriş olacak.
Doğum masrafımız zaten aralık da olacak.. Hastane şu bu.
Bunu bir türlü beceremedim. Şimdi al şubata ödeyi bir kaç üründe denedim ama çıkmadı o seçenek üstünde yazıyor olmasına rağmen

HAdi inşallah
Ya Doğumu yakın olan ben bile sabitleyemedimm maşallah sevindim
Nasıl sabitleyemedin. Dünden bugüne fiyat artmaz ki.
Evet cok cok iyi,alcak birsey kalmadi dogmamis cocuga Globber falan mi alsam diye dusunuyorum su an
Globber ne
Benim 19 Ocak ama muhtemelen Ocak başına çekilir o max oğlak burcuna oynuyorum şu anda
Öyle düşünme belki zamanında gelir
3 gün daha beklesin ameliyatı madem fiyat farkı yok
Bugun de herkesın uyuyacağı tuttu, 5ten berı uyuyamıyorum
Ziyaretçilerle takılsaydın
Bunu bir türlü beceremedim. Şimdi al şubata ödeyi bir kaç üründe denedim ama çıkmadı o seçenek üstünde yazıyor olmasına rağmen
Fazıl miymiş ya gerek yok o zaman.
Ziraat kartın varsa peşin fiyatına dört taksit yapıyor . Bank mobilden gir. Alışveriş sonrası.

Onlar o faizle 3 ayı çıkarırlar zaten gerek yok o zaman ya.

Elle bone nin ayakkabı gibi pratikleri var yeni doğandan itibaren siz hiç baktınız mı

Benimde halam terzi annem ona dikim yaptıracakmış. Park yatak için bu iki modeli bğendim kumaşını belirleyip yaptırcaz

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-02 at 22.03.01.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 47
  • WhatsApp Image 2023-11-02 at 22.02.58.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 44
Arkandayım hiç doğru düzgün indirimleri yok hb n11 sağolsun herşeyi birbirimizden göre göre buralardan aldık
Trednyol eskisi gibi değil
Gerçek indirim var mı yok mu insan anlayamıyor bile
Kargo ücreti desen zaten olay. İki farklı mağazadan alışveriş yaptığında toplam tutara bakmıyor birinden yinede kargo talep ediyor.
Dün aldığım 198'e bebek bezi trendyolda indirimde 500 küsüre paylaşmışlar bide kırmızı etiket 1 ayın en düşük fiyatı diye.
Eski cazibesi ve hesaplı oluşu yok artık trendyolun

Hb ve n11 ürün ağını genişletse bence Trendyol iş yapmaz bence Trendyol da ne ararsan var ve en küçük desen detayına kadar koymuşlar

Elle bone nin ayakkabı gibi pratikleri var yeni doğandan itibaren siz hiç baktınız mı
Balım o ne bilmiyorum da.
Ne sorcam sana siveno 3 tane yeter ki çamaşır deterjanı sence yaza kadar? Ya da eylüle kadar. İndirim devam ediyor ise Stok yapsam mı?
E bebek yine aynı fiyata düşürmüştü dün. Bende 119 a almıştım mağazadan.
Sen kaç tane Stok yaptın toplamda?
Benimde halam terzi annem ona dikim yaptıracakmış. Park yatak için bu iki modeli bğendim kumaşını belirleyip yaptırcaz
Linens de mı bir yerde yetişkin nevresimi vardı bu tarz indirimde idi fırfırlı komple kenarları hoş duruyordu. Kızçe olunca kokoş kokoş yaptır bakalım
Resmen kandırmaca.

Hb ve n11 ürün ağını genişletse bence Trendyol iş yapmaz bence Trendyol da ne ararsan var ve en küçük desen detayına kadar koymuşlar
Amazonla çiçek sepetine alışamadık bir onların indirimleri nasıl aceba?
Hb ve n11 ağırlıklı gidiyoz hep.
Hatta kuponla genelde n11 ağır basıyor.
Geçen şeker stribini bile n11 kuponla aldım o derece.

Canım HB ve N11 şirket mailime yazı göndermiş.
Komisyonlarda indirim yaptık.
Ürünlerinizi en uygun fiyatlara ekleyin demiş
Mağazadan aldığı kargo ücretine kadar indirmiş.
Kupon tanımlayın bir kısmını ücretinin biz karşılayalım yazmışlar.
Güzel fiyat yeterki verin bir kaarımızından kesmeye razıyız demeye getirmişler.
Bebek bezi - deterjan - Valiziçi düzenleyiciye kadar herşeyi çok hesaplı aldık.
Hadi yine iyiyiz N11 (9-10-11 KAsımda %10 Uçuç verecek) 11.11 kampanyasını başlatıyor
Ama trendyoldan 7-12 kasım arası kampanya yap dışında birşey gelmedi.

Trendyolda link paylaşma gelir kazanma durumu nasıl onu biliyor musun?

T turuncuportakall sen mi yapabiliyordun onu biri güzel yapıyordu?

Ben 3 tane aldım o zaman bebeğin kiyafetleri oyun halısı kangurusu vb derken birinin yarısından az kaldı 1 tanesini de anneme götürdüm orada aldığımız kıyafetleri yikasin diye evde 1 tane kaldı sürekli evde çamaşıri yıkanıyor demişti kuzenim o mantıkla yaza kadar yetmez gibi

Amazonla çiçek sepetine alışamadık bir onların indirimleri nasıl aceba?
Hb ve n11 ağırlıklı gidiyoz hep.
Hatta kuponla genelde n11 ağır basıyor.
Geçen şeker stribini bile n11 kuponla aldım o derece.
Canım amazon müşteri güvencesi daha iyi ( Prime üye isen hem TV hemde kargo ve ekstra indirimleri geliyor.)Ben halen kullanıyorum amazonu
Çiçek sepeti geçen sene Pazaryeri oldu . Ama satıcı yorumları v.s henüz oturadı.
ben hediye ve çiçek dışında alışveriş yapmıyorum. Alışmam için birkaç yılı var.
Komisyonları ilk 1-2 ay düşüktü yeni mağazalr indirimli fiyat yüklüyordu. Şuan piyasa yada piyasa üstüne çektiler fiyatları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…