2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben pure & sot serisinde hiç bu ambalajlı olanlardan almadım.
Bizim hep bahsettiğimiz sarı ile içeriği aynı mı emin değilim açıkcası güzelce kullanıcı yorumlarına baksaydın

şimdi al şubatta öde bende oluyor globber alacaktım almadım keşke alsaydım peşin fiyatına 3 taksit ve şubatta ödemeye başlıyosun tabi kartta limit olması lazım ama taksidini şubatta ödüyorsun karttan karta değişiyor sanırım faiz şekli bende 3 taksite kadar yoktu

Amazonla çiçek sepetine alışamadık bir onların indirimleri nasıl aceba?
Hb ve n11 ağırlıklı gidiyoz hep.
Hatta kuponla genelde n11 ağır basıyor.
Geçen şeker stribini bile n11 kuponla aldım o derece.
Ben amazonu çok seviyorum iade süresi bile 1 ay ürünleri kendi satiyorsa çok uygun oluyor prime kuponları falan oluyor ama kendi satmiyorsa pahalı oluyor bir de çeşitliliği çok fazla yok ama yurtdışı kısmı çok iyi ben bir ara piyasada 80 TL olan sıvı deterjanları 35 TL alıyordum çamaşır suyu falan piyasanın yarısi kadardı deodorantlar öyleydi bir de üstüne % lik indirimleri vardı kitaplar oyleydi

Ya bence akıllılık etmişler. Sürümden kazanacaklar.
Hb reklam gideri de çok oldu ama illa çark döner büyük firma.
N11 kupon sağolsun çoğu kategoride veriyor artık. Ben artık zincir marketten bile çok daha uygun deterjan filan aldım kuponla o derece. Geçen bingo yumşatıcı şokta 85 lira haftaya indirimde 63 e gelecek aynı ürün. Hb de çoklu 50 ye geliyor tanesi. N11 den kupon vs ile 37 ye filan geldi bana. 1.5 kilosu konsantre yumşatıcı tanesi düşün.

Ay çok heyecanlı an ve an doğuma giriyor gibiyiz topluca

Ben de globberleri çok seviyorum ama arkadaşimin kızı var ona almışlar sonra o diğer çocuklarda hep böyle ayicikli globber tarzı varya önünde panda oluyor onu gördükçe o kadar ağlamış ki ondan istiyorum diye bir daha ondan aldılar

Merhaba kizlar 2-3 gun girmedim 80den fazla sayfa birikmis tabiki yetisemedim sona atladim herkes iyidir umarım? birminikask2020 bebeginden guzel havadisler vardir inşallah .
Benim dün kontrolüm vardı 28 kasima gun verdi doktorumuz. Tam 3haftamiz kaldi tahmin ediyordum tamda 27'28i gibi olur diye ama netlesince bir heyecan basmadi değil:))

Amazon prime pahalı geliyor her ay 40 lira. Oraya alışamadım bir. Kitap ucuz genelde. Onu bile n11 kuponla n11 den almaya başladım.
Çiçek sepetine dadanamadım henüz yeğeniöin eşi çok sever çok alışveriş yapar ordan.

Z zgenes canım doktorun ne dedi?
Ay ben akşam bunu yazmadım demi o kadar çok telefonla konuştum ki buraya da yazdm sanıyorum. Doktorum nst ye baktı düzenli sancın var iyi ki gelmissin dedi zaten gelmesem de gece artacağı için yine gelirmisim. Şuan alttan muayane yapmayacağım doğumu tetikleme durumu olabiliyor ama sabah hala sancı durumu devam ederse bakabilirim dedi. Bebek ve bebeğin kalp atışları rahim ağzm normalmiş içimi rahatlatti sağolsun yüzde 90 sanciyi keseriz dedi. Ciğer Gece ciğer geliştirici iki serum bir de adalat diye bir ilaç içtim. Nst ye bağladılar iki kez doktoruma gönderdiler resmini o da iyi demiş. Sabah tekrar Nst oldum ve yine adalat içtim şimdi doktorumu bekliyroum bakalım ne diyecek

Hb ve n11 ürün ağını genişletse bence Trendyol iş yapmaz bence Trendyol da ne ararsan var ve en küçük desen detayına kadar koymuşlar
Sektör Liderleri kendi aralarında piyasayı 2-3 yıl önce paylaştı

ELEKTRONİK = HB
TEKSTİL = TRENDYOL
NALBURİYE-HIRDAVAT = N11

şuan trenyol satıcı sayısı fazla biz almasak ayşe fatma illaki alıyor. Fiyat yüksek düşük bizim kadr araştıramıyor. Halen trendyolu iyi uygun ve kaliteli sanıyor. Dikkat edin artık satıcılar hep sahte ürün yolluyor şikyet dolu yorumlar

N11 ve HB site altyapıları ve tasarımları itibariyle tekstil grubuna göre tasarlanmadı görüntü kalitesinde fark ve filtrelemeler o yüzden bize farklı geliyor.
Ama kupon - ücretsiz kargo - indirim ve hızlı teslimat ile bu sene HB ve N11 trendyolu sollayacak her alanda

Dinlendikce de sancı azalıyor inşallah seninki de geçer

Aa evet hiç bunu bilmiyordum ama Hb elektronik ve mobilyada çok Uygun oluyordu ben de tesadüf sanıyordum

Ben pure & sot serisinde hiç bu ambalajlı olanlardan almadım.
Bizim hep bahsettiğimiz sarı ile içeriği aynı mı emin değilim açıkcası güzelce kullanıcı yorumlarına baksaydın
Bence aynıdır ya eski model muhtemelen dışı. Pure soft yazıyor zaten. İçerik aynı olmalı.
Ziraatin o huyunu seviyorum. Genelde peşin fiyata 4 e kadar taksit yapıyor.
Sayenizde alışıciz efenim ✌
Ama artık yerli malı tüketince yerli üründe de o kadar indirim olcak mı ona bakmak lazım.
Aslında deterjan uzun gidiyor ya ben acaip derecede temizlik malzemesi stoğu yaptım.

Temizlik malzemesine bir şey olmuyor ben de 1 ay önce tarım krediden tuvalet kağıdı kağıt havlu stoğu yapmıştım şimdi indirimli hali bile TK di den pahalı

Adamlar kampnnya bitince tüm türikye bizi tercih etti diye 1 tane reklam çıkacaklar
Seneye herkes KAsımda yine onlardan alacak. Taktikleri çok iyi ve 1-1,5 aydır bu kampanyalara satıcıları yoğun şekilde teşvik ediyorlardı. Ben korkuyordum indirim yerine bindirim sunarlar bize diye ama KASIM gibi KASIM indirimi yapıtlar. Son eksikleri tamamlamak için çok iyi oldu bu fiyatlar

Eee orjinallik sertifikaları yok mu sahte ürün nasıl gönderebiliyor.
Geçen ben bir ürün yakaladım. Ekotek sertifikalı vs yazmış tamamen yalan yani uyduruk firma o ürün de ekotek imkansız. Yazarken de utanmıyorlar yalanı.

Doğum paketi vs hiç düşünmemiştim her gittiğimde hem diyetisyen hem doktora para ödüyorum ve zamlanmış bir de Ocak gelmeden geçen zamlı ödedim sinir bozucu
Ben kese gordugumde alıcakgım dogum paketını, hoca ıkılı teste kadar beklettı, hanı bısey olursa dıye.. Sonuc cıktıgı gun paletı aldık, kendı de dedı temmuz maaslarından once halledın dıye artık

Bir ara Kasım'da Trendyolun 10 dakikalik şok indirimleri oluyordu biz o zaman yeni nisanlanmistik 3 lu valiz setini 10 dakikalık indirimden 165 TL almıştık o zaman ( hala hayiflaniyorum 3 4 set alsaydım diye) aynı seti markasi vb mağazada sorduk 1150 tlydi. Reklam oluyordu Tv'de kapabilirsen Nb spor ayakkabısi falan 100 TL geliyordu şimdi bakıyorum Trendyolda artık bunlar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…