2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
HB o konuda daha titiz.
Trendyolda sahte ürün müşteri şikateyi yakalarsa yüksek ceza veriyor yada mağazayı kapatıyorlar.
Ama müşteri sahte ürünü fark etmezse piyasaya bende satış yapayımda kar edeyim diye giren bazı çakalların maduru olabiliyorlar

Tok satıcı canım artık o 5-6 yılda piyasayı kasıp kavurdu.
Şuan indirim yapma ihtiyacı bile hissetmiyor.
Mağazayı takipde etmiyor indirim gerçek mi değil mi diye.
Satışını yap ben komisyonuma bakarım diyor o kadar

Napacan kız o kadar valiziaraba olunca bagaja rahat sığsın diye küçük el bagajları filan daha kullanışlı oluyor. Arabadan beri ben çek çek valizi bıraktım. Toplu taşıma için ideal ama şahsi araç için elzem değil o kadar.

2 tane erkek kardeşim var onlara kaldırırdi annem biz de hamam takımı diye bir adet var a dan Z ye alıyorsun şimdi aynı set 6.500 olmuş

Canım gebelikten önce klamoks kullanmıştım
Amoklavin ve agumentin gibi Beta-laktam grupda gebelikte doktor uygun gördüyse kullanırsın.
benim yaklaşık 2 haftada temizlenmişti enfeksiyon Amoklavin ile böbreğime çok ağrı yapıyordu.
Ama 1 hafta sonra tekrar idrar yolu başlayabiliyor. Doğuma kadar çaresi yok malesef ki

Dermoaktif den aldığım takviye de bir tuhaflık var. İlk ikisini trendyol dermoaktif nden almıştım. Bunu n11 dermoaktif den. Hatta sen bskmıştın aynı firma diye. Kapsüllerin şekli farklı aralarındaki büyüklük ve şekil.
Biri yana biri yukarı bakıyor.
İki kapsül arası mesafe de biribirinden farklı şimdi. Aynı firma bana gönderdiği hangi ürün gerçek hangisi sahte ben nasıl anlıycam?

Güç zehirlenmesi

Ben de anneme kolejen aldım eczanede 30 tanesi 800 TL amazonda 60 tanesi 909 tlydi ikisi arasında ambalaj farkı var dedi annem ben de nasıl anlayacağım bilmiyorum orijinal mi diye

Anne yanı için yatak alınıyo mu? Ben reflu yatagı aldım zaten onunla uyucak bi süre ama sonrası ne oluyor bılmıyorum. Benimde bi tek nevresim yatak alez gibi seyler kaldı onlarada yataşa gidip bakıcaz nerden bakmayı dusunuyosun? Sanki yataşın yatagı iyidir gibi geldi

Kızlar günaydın gece kimse uyumamış ben miss gibi uyumuşum ilk defa ama O ofsistimcidden bende aynı sürekli ter atıyorum sıcak diyorum kimse inanmıyo
K Kaskade ty de sadece çeşit fazla başka hiç bi iyi tarafı yok n11 işbirliği çok fazla yapmıyor hb gibi yoksa artar

S Seray94 dualarım seninle bebeğim inşallah sağ Salim hayırlısıyla kucağına alırsın oğlunu
D d_g_g hemen sipariş verirsin yaa nolacak. Erken doğum belirtin yok gibi inşallah zamanında gelir

Evet bazıları için serum iyi oluyo ama benım 3 e cıkarınca arttı biraz onu da süt ürünüyle almamak lazımmış ya bazen 2 alıyorum bazen 3 süt ürünü alırsam.
Yay mısın bana lütfen yayların sakin oldugunu soyle kv burctan tiksindirdi hshshdh

Ben de anneme kolejen aldım eczanede 30 tanesi 800 TL amazonda 60 tanesi 909 tlydi ikisi arasında ambalaj farkı var dedi annem ben de nasıl anlayacağım bilmiyorum orijinal mi diye
Yaa annene bayılıyorum nasıl bakımlı kadın öyle benimki elini yüzünü yıkasın yeter aynı ben

Yaa eczanede de sahte ürün çok diyolar kime neye nasıl güvenicez. Sektör öyle çok para kazandırıyor ki.

Baksana kara paracılar bile kozmetik vs ayağından madde ihracatı bile yapıyormuş.

Kesinlikle TY 1 ürünü 50 farklı satıcı satıyor eskiden fiyat indirmek için yarışırlardı.
Şimdi ücretli yorumcu satın alıyor satıcılar. Koşun stokyapın bayıldık diye yorum yapmaları için ücret ödüyorlar.
Yorumlara aldanıp alıyoruz ürün ya sahte yada LEŞ. Bu trendyolda çok var benim artık oradan birşey alasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…