- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.901
Büyük oğlanın mobilyayı hb den almıştı eşim. Uygundu baya. Şimdi hepsi zamlanmış tabi.Aa evet hiç bunu bilmiyordum ama Hb elektronik ve mobilyada çok Uygun oluyordu ben de tesadüf sanıyordum
HB o konuda daha titiz.Eee orjinallik sertifikaları yok mu sahte ürün nasıl gönderebiliyor.
Geçen ben bir ürün yakaladım. Ekotek sertifikalı vs yazmış tamamen yalan yani uyduruk firma o ürün de ekotek imkansız. Yazarken de utanmıyorlar yalanı.
Tok satıcı canım artık o 5-6 yılda piyasayı kasıp kavurdu.Bir ara Kasım'da Trendyolun 10 dakikalik şok indirimleri oluyordu biz o zaman yeni nisanlanmistik 3 lu valiz setini 10 dakikalık indirimden 165 TL almıştık o zaman ( hala hayiflaniyorum 3 4 set alsaydım diye) aynı seti markasi vb mağazada sorduk 1150 tlydi. Reklam oluyordu Tv'de kapabilirsen Nb spor ayakkabısi falan 100 TL geliyordu şimdi bakıyorum Trendyolda artık bunlar yok
Napacan kız o kadar valiziBir ara Kasım'da Trendyolun 10 dakikalik şok indirimleri oluyordu biz o zaman yeni nisanlanmistik 3 lu valiz setini 10 dakikalık indirimden 165 TL almıştık o zaman ( hala hayiflaniyorum 3 4 set alsaydım diye) aynı seti markasi vb mağazada sorduk 1150 tlydi. Reklam oluyordu Tv'de kapabilirsen Nb spor ayakkabısi falan 100 TL geliyordu şimdi bakıyorum Trendyolda artık bunlar yok
Bence şuan iyiyim tabucu eder diye düşünüyorum ama bakalımDinlendikce de sancı azalıyor inşallah seninki de geçer
2 tane erkek kardeşim var onlara kaldırırdi annem biz de hamam takımı diye bir adet var a dan Z ye alıyorsunNapacan kız o kadar valiziaraba olunca bagaja rahat sığsın diye küçük el bagajları filan daha kullanışlı oluyor. Arabadan beri ben çek çek valizi bıraktım. Toplu taşıma için ideal ama şahsi araç için elzem değil o kadar.
Canım gebelikten önce klamoks kullanmıştımMerhaba bende de idrar yolu enfeksiyonu var. 18+6. Klamoks verdi bana da ilaçlardan sonra düzeldiniz mi? Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mi? Nette çok korkutucu şeyler yazıyor enfeksiyon için korkutuyor.
Dermoaktif den aldığım takviye de bir tuhaflık var. İlk ikisini trendyol dermoaktif nden almıştım. Bunu n11 dermoaktif den. Hatta sen bskmıştın aynı firma diye. Kapsüllerin şekli farklı aralarındaki büyüklük ve şekil.HB o konuda daha titiz.
Trendyolda sahte ürün müşteri şikateyi yakalarsa yüksek ceza veriyor yada mağazayı kapatıyorlar.
Ama müşteri sahte ürünü fark etmezse piyasaya bende satış yapayımda kar edeyim diye giren bazı çakalların maduru olabiliyorlar
Ben aldim canim 2 tane. Biri bilekli olan kisliklardanElle bone nin ayakkabı gibi pratikleri var yeni doğandan itibaren siz hiç baktınız mı
Düzenli sancı dediği şeyi nasıl hissettin sadece sertleşme mjBence şuan iyiyim tabucu eder diye düşünüyorum ama bakalım
Kullanışlı oluyor de miBen aldim canim 2 tane. Biri bilekli olan kisliklardan
Güç zehirlenmesiTok satıcı canım artık o 5-6 yılda piyasayı kasıp kavurdu.
Şuan indirim yapma ihtiyacı bile hissetmiyor.
Mağazayı takipde etmiyor indirim gerçek mi değil mi diye.
Satışını yap ben komisyonuma bakarım diyor o kadar
Ben de anneme kolejen aldım eczanede 30 tanesi 800 TL amazonda 60 tanesi 909 tlydi ikisi arasında ambalaj farkı var dedi annem ben de nasıl anlayacağım bilmiyorum orijinal mi diyeDermoaktif den aldığım takviye de bir tuhaflık var. İlk ikisini trendyol dermoaktif nden almıştım. Bunu n11 dermoaktif den. Hatta sen bskmıştın aynı firma diye. Kapsüllerin şekli farklı aralarındaki büyüklük ve şekil.
Biri yana biri yukarı bakıyor.
İki kapsül arası mesafe de biribirinden farklı şimdi. Aynı firma bana gönderdiği hangi ürün gerçek hangisi sahte ben nasıl anlıycam?
Anne yanı için yatak alınıyo mu? Ben reflu yatagı aldım zaten onunla uyucak bi süre ama sonrası ne oluyor bılmıyorum. Benimde bi tek nevresim yatak alez gibi seyler kaldı onlarada yataşa gidip bakıcaz nerden bakmayı dusunuyosun? Sanki yataşın yatagı iyidir gibi geldiEksik cikmaz mi ya. Ben dun sunu farkettim bizim anne yani var odasina yatak var ikisijin de nevresimi ok. E bide salona portatif katlanir bir oark yatak almisiz? Ona nevresim vs hic bisey yok tamamen atlamisim
Smdi once butun gun girremedim die buraya bakiorum. Sonra da o isi halletcem
Asla bitmiyor eksik
Evet bazıları için serum iyi oluyo ama benım 3 e cıkarınca arttı biraz onu da süt ürünüyle almamak lazımmış ya bazen 2 alıyorum bazen 3 süt ürünü alırsam.Haa anlamamıştım kusura bakmakullanıyorum demir ilacını ama bana ilaç olarak yaramıyor maalesef, 2 sene önce serum olarak verdiler ondan beri çok iyiydim doğumdan sonra taktırmayı düşünüyorum çünkü ilaçla hiç düzelmiyor benim senelerdir.
Bende yay burcuyum ama senin kv bambaşkaymış
Yaa annene bayılıyorum nasıl bakımlı kadın öyleBen de anneme kolejen aldım eczanede 30 tanesi 800 TL amazonda 60 tanesi 909 tlydi ikisi arasında ambalaj farkı var dedi annem ben de nasıl anlayacağım bilmiyorum orijinal mi diye
Kesinlikle TY 1 ürünü 50 farklı satıcı satıyor eskiden fiyat indirmek için yarışırlardı.Kızlar günaydın gece kimse uyumamış ben miss gibi uyumuşum ilk defa ama O ofsistimcidden bende aynı sürekli ter atıyorum sıcak diyorum kimse inanmıyo
K Kaskade ty de sadece çeşit fazla başka hiç bi iyi tarafı yok n11 işbirliği çok fazla yapmıyor hb gibi yoksa artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?