2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok kız bacağında menisküs başlangıcı var diye doktor kullan demiş ama ben de diyorum anne benden genç durursan bozusuruz diye

Trendyolda coğu üzünde krem gibi yanı bakanlık onayı yokmuş

Kızlar son karar eğer sancım yükselirse ameliyata erken gireceğim yükselmezse saat 1 de planlandığı gibi giderse olacak
Şuan az var bu çocuk hastaneleri çok seviyor anladım ben evde durmuyor burda tık yok
Neyse makyajımı saçımı yaptım Uzandım bekliyorum

Ben sakin değilim maalesef ama eşim de yay o benden daha sakin

Trendyoldan aldığım coğu ürünü iade edıyorum bende cok kalitesiz cıkıyo

Benım rahmetlı halam çok süslüydü, mısafırlıge gelırdı bıze krem cantası ayrı olurdu, sabah ayrı krem, aksam ayrı krem, hele dısarı cıkacak olsak kokos kabanlar, renklı kıyafetler, yasına hıc bakmazdı,hayatı yasıyordu..kız halaya ceker derler güya ama eser yok bende, ruhum 70 yasında suan

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cok heyecanli

Yaa bir puan veren yorumlar o kadar gerçek ki foto da paylaşmış. Ama bu tarafa bakıyorsun 3000 tane iyi yorum süper kaliteli filan Allah Allah diyosun nasıl olur hangileri akıllı hangileri deli bu kadar fark olmaz yani.
Yok kız bacağında menisküs başlangıcı var diye doktor kullan demiş ama ben de diyorum anne benden genç durursan bozusuruz diye
Kolajen zamanımız geldi de geçiyor ya
Maşallah size
Ayy benimki tamamen rahatlık tembellik umursamama. Güneş kremi bile o kadar solante filan aldım duruyor öyle göbeğime bile bişey sürmüyorum

Ne kadar bensin ya bu kirli diye bir karakter vardı ya ekmek teknesinde kendimi onun gibi hissediyorum

Şuna baksana aynı göbek aynı şekilde kıyafet olmama sorunu aynı agresiflik aynı tembellik aynı iştah

Eklentiler

• s-da84d383d2ebad67c4218d459763b2606858150d.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 34
Ayy hadi bakalım çok heyecanli sağ salim çıkın ikinizde inşallah hemen toparlanır toparlanmaz haber ver bizede dualarımız seninle

Ne kadar bensin ya bu kirli diye bir karakter vardı ya ekmek teknesinde kendimi onun gibi hissediyorum

Şuna baksana aynı göbek aynı şekilde kıyafet olmama sorunu aynı agresiflik aynı tembellik aynı iştah
Aha oğlum diyor anne göbeğin açılmış ört dedim örtülse örtücem eşimin pijamalarını giydim bir süre üstleri uzun olsun diye gecelik iyi oluyor anca göbeği örtüyor
Normalde kıçı örtmesi lazım

Kızlar normalde ben uykuyu çok seven bir insan değilim ama 33 haftadan sonra bir güncelleme geldi resmen bana hep uyuyasım var kalkasım yok hep yatasım var size de önden gidenler yaşandı mı bu olay

Ahhahahaha ben komple eşimin kıyafetlerini giyiyorum bir tek hamile pantolonu hariç eşim aşırı titiz o gün uyurken baktım telefonun feneri yanıyor ne yapıyorsun dedim sen benim dışarıya giydiğim tişörtle mi uyuyorsun dedi ama yüzü acıdan kıvranıyordu

Kızlar normalde ben uykuyu çok seven bir insan değilim ama 33 haftadan sonra bir güncelleme geldi resmen bana hep uyuyasım var kalkasım yok hep yatasım var size de önden gidenler yaşandı mı bu olay
Bence şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…