- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.921
Yok kız bacağında menisküs başlangıcı var diye doktor kullan demiş ama ben de diyorum anne benden genç durursan bozusuruz diyeYaa annene bayılıyorum nasıl bakımlı kadın öylebenimki elini yüzünü yıkasın yeter aynı ben
Yaa eczanede de sahte ürün çok diyolar kime neye nasıl güvenicez. Sektör öyle çok para kazandırıyor ki.
Baksana kara paracılar bile kozmetik vs ayağından madde ihracatı bile yapıyormuş.
Trendyolda coğu üzünde krem gibi yanı bakanlık onayı yokmuşYaa annene bayılıyorum nasıl bakımlı kadın öylebenimki elini yüzünü yıkasın yeter aynı ben
Yaa eczanede de sahte ürün çok diyolar kime neye nasıl güvenicez. Sektör öyle çok para kazandırıyor ki.
Baksana kara paracılar bile kozmetik vs ayağından madde ihracatı bile yapıyormuş.
Ben sakin değilim maalesef ama eşim de yay o benden daha sakinEvet bazıları için serum iyi oluyo ama benım 3 e cıkarınca arttı biraz onu da süt ürünüyle almamak lazımmış ya bazen 2 alıyorum bazen 3 süt ürünü alırsam.
Yay mısınbana lütfen yayların sakin oldugunu soyle kv burctan tiksindirdi hshshdh
Trendyoldan aldığım coğu ürünü iade edıyorum bende cok kalitesiz cıkıyoKesinlikle TY 1 ürünü 50 farklı satıcı satıyor eskiden fiyat indirmek için yarışırlardı.
Şimdi ücretli yorumcu satın alıyor satıcılar. Koşun stokyapın bayıldık diye yorum yapmaları için ücret ödüyorlar.
Yorumlara aldanıp alıyoruz ürün ya sahte yada LEŞ. Bu trendyolda çok var benim artık oradan birşey alasım gelmiyor
Aman allahımBen sakin değilim maalesef ama eşim de yay o benden daha sakin
Daha kullanmadik. Ama cok kullanan gordum. Hediye aldiklarim da oldu daha once. Bence kullanisli olurKullanışlı oluyor de miben de almak istiyorum emin olamadım
Benım rahmetlı halam çok süslüydü, mısafırlıge gelırdı bıze krem cantası ayrı olurdu, sabah ayrı krem, aksam ayrı krem, hele dısarı cıkacak olsak kokos kabanlar, renklı kıyafetler, yasına hıc bakmazdı,hayatı yasıyordu..kız halaya ceker derler güyaYaa annene bayılıyorum nasıl bakımlı kadın öylebenimki elini yüzünü yıkasın yeter aynı ben
Ben de alayım yaDaha kullanmadik. Ama cok kullanan gordum. Hediye aldiklarim da oldu daha once. Bence kullanisli olur
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimKızlar son karar eğer sancım yükselirse ameliyata erken gireceğim yükselmezse saat 1 de planlandığı gibi giderse olacak
Şuan az var bu çocuk hastaneleri çok seviyor anladım ben evde durmuyor burda tık yok
Neyse makyajımı saçımı yaptım Uzandım bekliyorum
Yaa bir puan veren yorumlar o kadar gerçek ki foto da paylaşmış. Ama bu tarafa bakıyorsun 3000 tane iyi yorum süper kaliteli filan Allah Allah diyosun nasıl olur hangileri akıllı hangileri deli bu kadar fark olmaz yani.Kesinlikle TY 1 ürünü 50 farklı satıcı satıyor eskiden fiyat indirmek için yarışırlardı.
Şimdi ücretli yorumcu satın alıyor satıcılar. Koşun stokyapın bayıldık diye yorum yapmaları için ücret ödüyorlar.
Yorumlara aldanıp alıyoruz ürün ya sahte yada LEŞ. Bu trendyolda çok var benim artık oradan birşey alasım gelmiyor
Kolajen zamanımız geldi de geçiyor yaYok kız bacağında menisküs başlangıcı var diye doktor kullan demiş ama ben de diyorum anne benden genç durursan bozusuruz diye
Maşallah sizeKızlar son karar eğer sancım yükselirse ameliyata erken gireceğim yükselmezse saat 1 de planlandığı gibi giderse olacak
Şuan az var bu çocuk hastaneleri çok seviyor anladım ben evde durmuyor burda tık yok
Ayy benimki tamamen rahatlık tembellik umursamama. Güneş kremi bile o kadar solante filan aldım duruyor öyleBenım rahmetlı halam çok süslüydü, mısafırlıge gelırdı bıze krem cantası ayrı olurdu, sabah ayrı krem, aksam ayrı krem, hele dısarı cıkacak olsak kokos kabanlar, renklı kıyafetler, yasına hıc bakmazdı,hayatı yasıyordu..kız halaya ceker derler güyaama eser yok bende, ruhum 70 yasında suan
Ne kadar bensin yaYaa bir puan veren yorumlar o kadar gerçek ki foto da paylaşmış. Ama bu tarafa bakıyorsun 3000 tane iyi yorum süper kaliteli filan Allah Allah diyosun nasıl olur hangileri akıllı hangileri deli bu kadar fark olmaz yani.
Kolajen zamanımız geldi de geçiyor ya
Maşallah size
Ayy benimki tamamen rahatlık tembellik umursamama. Güneş kremi bile o kadar solante filan aldım duruyor öylegöbeğime bile bişey sürmüyorum
Şuna baksana aynı göbek aynı şekilde kıyafet olmama sorunu aynı agresiflik aynı tembellik aynı iştahYaa bir puan veren yorumlar o kadar gerçek ki foto da paylaşmış. Ama bu tarafa bakıyorsun 3000 tane iyi yorum süper kaliteli filan Allah Allah diyosun nasıl olur hangileri akıllı hangileri deli bu kadar fark olmaz yani.
Kolajen zamanımız geldi de geçiyor ya
Maşallah size
Ayy benimki tamamen rahatlık tembellik umursamama. Güneş kremi bile o kadar solante filan aldım duruyor öylegöbeğime bile bişey sürmüyorum
Sepete atıp avcı gibi beklemek lazım o zaman şu son üç gün.
Ayy hadi bakalım çok heyecanli sağ salim çıkın ikinizde inşallahKızlar son karar eğer sancım yükselirse ameliyata erken gireceğim yükselmezse saat 1 de planlandığı gibi giderse olacak
Ne kadar bensin yabu kirli diye bir karakter vardı ya ekmek teknesinde kendimi onun gibi hissediyorum
AhaŞuna baksana aynı göbek aynı şekilde kıyafet olmama sorunu aynı agresiflik aynı tembellik aynı iştah
AhhahahahaAhaoğlum diyor anne göbeğin açılmış ört dedim örtülse örtücem eşimin pijamalarını giydim bir süre üstleri uzun olsun diye gecelik iyi oluyor anca göbeği örtüyor
Normalde kıçı örtmesi lazım
Bence şanslısınKızlar normalde ben uykuyu çok seven bir insan değilim ama 33 haftadan sonra bir güncelleme geldi resmen bana hep uyuyasım var kalkasım yok hep yatasım var size de önden gidenler yaşandı mı bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?