2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence şanslısın
Hahaha annem ve kız kardeşim de aynı şeyi diyor ama ben busefer kendimi hantal hissediyorum hamileliğin başında da kız kardeşim mesela çok uyku uyurdu ben de çok mide bulantısı vardı uykuyla aram hiç yok ama herkes diyor ki Bebek doğunca diyeceksin ki 2 dakika uyusam Of bilmiyorum annelik gerçekten zormuş daha doğmadan anladık tabii yine buna da şükür Rabbim nasip etti

Aynen bende yaa kendi bildiğim emin olduğum şeyleri almaya çalışıyorum elimden geldiğince yorumlar hep tırt

Ayy heyecanlandım hadi bakalım sonuçta bugün kavuşacaksınız

Firmanın kendi mağazası varsa ordan alcan başka çözümü yok maalesef

Çok şükür

Trendyolda link paylaşma gelir kazanma durumu nasıl onu biliyor musun?

T turuncuportakall sen mi yapabiliyordun onu biri güzel yapıyordu?
trendyolda normal kullanıcılara link paylaşma olayı yok diye biliyorum fenomenlere var sanki.
Trendyolun millada önceden çok iyi indirimler kuponlar oluyordu. Şimdi kendi pantolonları bile marka olanlarla yarışıyor ben artık hiç alışveriş yapmıyorum desem yeri ordan

Trendyoldan aldığım coğu ürünü iade edıyorum bende cok kalitesiz cıkıyo
TOPLANIN KIZLAR SİZE PİYSANIN KARA SIRRINI AÇIKLIYORUM.
HEPİNİZ BİLGİLENİN UYANIK OLUN BU KONULARDA NE DOLAPLAR DÖNÜYOR ARKA PLANLARDA

Dropshoping diye bir sistem var
XXX mağazasının elinde aslında hiç ürün yok. AAA firmaının ürünlerini -görsellerini ve ürün bilgilerini excel ile alıyor sanki kendi satıyormuş gibi Trenyola yüklüyor 100 TL ürüne kendi kaarını ekliyor 150 TL oluyor . Trendyol benden komisyon alacak diyor 100 TL olan ürünü 200-250 TL aralığına siteye yüklüyor.

Bu adamlar satış olduğunda ürün listesini satın aldıkları mağazaya sadece bilgi veriyor. Ürünü asla görmüyor.
*** Ürün defolumu
*** Ürün yırtık mı sahte mi dandirik mi hiçbir şekilde satıcı üründen haberdar değil

Ürün görseli şahane eve bir geliyor ürün LEŞ . ama biz alıcılar kimsenin umrunda değiliz.
Trendyolda durumdan şikayetci değil.Şikayetci olsa bu liste paylaşımına engel olur .
Ama aynı ürünü 20 farklı satıcı bu yöntem ile satınca Trendyol daha çok kazanıyor ( Komisyonlar genelde ürün başına %15-20 + her satış için işlem ücreti alıyor Trendyol)
** Kargodan ayrı - komisyondan ayrı- iptalden ayrı - iadeden ayrı para kazanıyor.
Gün sonunda kazanan hep trendyol o yüzden kalite yada kalitesizlik orjinallik aramıyor.

Aslında hak yemiyeyim şuan Bu liste ile ürün satışı HB-TRENDYOL-N11-AMAZON-ÇİÇEKSEPETİ-PAZARAMA v.s vs PAZARYERİ olarak geçen sanal AVM sitelerinin hepsinde bu uygulama serbest ve hepsinde sıkıntı olabiliyor.
Ben işin içeiğini iyi bildiğim için kim gerçek satıcı kim al-sat yapıyor anlayabiliyorum

KIZLAR Nebulizatör alan var mı aramızda hiç
kaç gündür aklımda kasım indiriminde alsam mı acaba diyorum

KIZLAR nebülizatör alan var mı aramızda hiç
Direct nexus aldim ben. Oglumda kullaniyorum. Sessiz calismasi ve ilaci cabucak bitirmesi guzel

KIZLAR Nebulizatör alan var mı aramızda hiç
Biz 8senedir falan buyuk kizimdan kalan omron markayi kullaniyoruz, memnunumda cok ne ariza yapti ne bsy oldu taş gibi ama fazla sesli bilgin olsun... Bebeklik caginda kokuyorlar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…