- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.941
Hahaha annem ve kız kardeşim de aynı şeyi diyor ama ben busefer kendimi hantal hissediyorumBence şanslısın
Aynen bende yaa kendi bildiğim emin olduğum şeyleri almaya çalışıyorum elimden geldiğince yorumlar hep tırtKesinlikle TY 1 ürünü 50 farklı satıcı satıyor eskiden fiyat indirmek için yarışırlardı.
Şimdi ücretli yorumcu satın alıyor satıcılar. Koşun stokyapın bayıldık diye yorum yapmaları için ücret ödüyorlar.
Yorumlara aldanıp alıyoruz ürün ya sahte yada LEŞ. Bu trendyolda çok var benim artık oradan birşey alasım gelmiyor
Benim uygulamaya geçen hafta geldiydi dedim heralde vardı ben yeni gördümUygulamaya bakayım dedim altına güncelleme gelmiş bebek doğdu mu diye
Ayy heyecanlandım hadi bakalım sonuçta bugün kavuşacaksınızKızlar son karar eğer sancım yükselirse ameliyata erken gireceğim yükselmezse saat 1 de planlandığı gibi giderse olacak
Şuan az var bu çocuk hastaneleri çok seviyor anladım ben evde durmuyor burda tık yok
Neyse makyajımı saçımı yaptım Uzandım bekliyorum
Firmanın kendi mağazası varsa ordan alcan başka çözümü yok maalesefYaa annene bayılıyorum nasıl bakımlı kadın öylebenimki elini yüzünü yıkasın yeter aynı ben
Yaa eczanede de sahte ürün çok diyolar kime neye nasıl güvenicez. Sektör öyle çok para kazandırıyor ki.
Baksana kara paracılar bile kozmetik vs ayağından madde ihracatı bile yapıyormuş.
Duş almaya çalış açılırsın belki o zamanKızlar benim de 1 saat sonra nst var, deli gibi de uykum var. Kalkıp karnımı doyurmaya üşeniyorum resmen
Bi çizgi film karakterleri varsa ayı mı ne bütün üstler aynı duruyo bende de emin olŞuna baksana aynı göbek aynı şekilde kıyafet olmama sorunu aynı agresiflik aynı tembellik aynı iştah
Aaa ben bunu kaçırmışım sancin mi vardı nasılsın M maviiikelebekkkM maviiikelebekkk canım nasıl oldun? Hala sancın var mı?
Zor da olsa kalktımDuş almaya çalış açılırsın belki o zaman
AhahhaBi çizgi film karakterleri varsa ayı mı ne bütün üstler aynı duruyo bende de emin ol
Seninki daha hızlıBenim uygulamaya geçen hafta geldiydi dedim heralde vardı ben yeni gördüm
Çok şükürHahaha annem ve kız kardeşim de aynı şeyi diyor ama ben busefer kendimi hantal hissediyorumhamileliğin başında da kız kardeşim mesela çok uyku uyurdu ben de çok mide bulantısı vardı uykuyla aram hiç yok ama herkes diyor ki Bebek doğunca diyeceksin ki 2 dakika uyusam Of bilmiyorum annelik gerçekten zormuş daha doğmadan anladık tabii yine buna da şükür Rabbim nasip etti
trendyolda normal kullanıcılara link paylaşma olayı yok diye biliyorum fenomenlere var sanki.Trendyolda link paylaşma gelir kazanma durumu nasıl onu biliyor musun?
T turuncuportakall sen mi yapabiliyordun onu biri güzel yapıyordu?
Bu çok iyiymiş ya ben de bir bakayım depo a101 var burda bi taneBdn de bionaturel aldım bugün a101 de 82 li 4 numarayı 165 e gördüm
TOPLANIN KIZLAR SİZE PİYSANIN KARA SIRRINI AÇIKLIYORUM.Trendyoldan aldığım coğu ürünü iade edıyorum bende cok kalitesiz cıkıyo
Ben de gidip bugün gördüklerimi alacamBu çok iyiymiş ya ben de bir bakayım depo a101 var burda bi tane
Direct nexus aldim ben. Oglumda kullaniyorum. Sessiz calismasi ve ilaci cabucak bitirmesi guzelKIZLAR nebülizatör alan var mı aramızda hiç
kaç gündür aklımda kasım indiriminde alsam mı acaba diyorum
Biz 8senedir falan buyuk kizimdan kalan omron markayi kullaniyoruz, memnunumda cok ne ariza yapti ne bsy oldu taş gibi ama fazla sesli bilgin olsun... Bebeklik caginda kokuyorlar birazKIZLAR Nebulizatör alan var mı aramızda hiç
kaç gündür aklımda kasım indiriminde alsam mı acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?