- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.961
Kaç tane almak lazım 3 ve 4 numara minimumBen de gidip bugün gördüklerimi alacam
Mebulizatör değilde hava nemlendiricisi aldım ben deerma f301. Güzel baya bak derimKIZLAR Nebulizatör alan var mı aramızda hiç
kaç gündür aklımda kasım indiriminde alsam mı acaba diyorum
Ben aldım canım kız kardeşim de almıştı onun çocuğu şu an 1 yaşında o bana tavsiye etti al diye çocuk hasta olduğunda kullanıyor ilerlemeden hemen hastalığı kontrol altına alıyor çok işe yarıyormuş bence kısmi indirimdeyken alKIZLAR Nebulizatör alan var mı aramızda hiç
3 numara 150 cıvarıKaç tane almak lazım 3 ve 4 numara minimum
dün akşam gördümde uykum vardı almadım.Ben aldım canım kız kardeşim de almıştı onun çocuğu şu an 1 yaşında o bana tavsiye etti al diye çocuk hasta olduğunda kullanıyor ilerlemeden hemen hastalığı kontrol altına alıyor çok işe yarıyormuş bence kısmi indirimdeyken al
Evet ben 750'ye mi ne almıştım 2 ay önce yanlış hatırlamıyorsam 560'ı gördüm dün ya da önceki gün takip et bu 11.11'de tekrar 560'ın altına bile düşebilirdün akşam gördümde uykum vardı almadım.
Direct Nexus 560 yada 580'e iniyordu.
650-700 bandındaydı hep. Bugün takip edeyim inerse tekrar fiyatı düşünüyorum
Helal sana. Ben şu durumda herkese duman attırıyor olurdum heraldeKızlar son karar eğer sancım yükselirse ameliyata erken gireceğim yükselmezse saat 1 de planlandığı gibi giderse olacak
Şuan az var bu çocuk hastaneleri çok seviyor anladım ben evde durmuyor burda tık yok
Neyse makyajımı saçımı yaptım Uzandım bekliyorum
Ben almadım. Sende ya da eşinde bronşit alerji varmı? Genelde anne babadan geçiyormuş bu hastalıklar anne babada varsa bebekte büyük ihtimalle oluyormuş. Bizede yeğenlerimin doktoru söylediydi çocuklar sürekli hasta sürekli hava alıyorlar. Eğer yoksa çok ihtiyacın olmayabilir varsa yüksek ihtimalle ihtiyacın olabilir.KIZLAR Nebulizatör alan var mı aramızda hiç
Canım başlasın hiç riske atma. Evde yat dinlen bebisin ne zaman gelecegi belli degil. Anne karnında bir hafta fazla kalsa bile kar sizin için. İse gidip ayakta kalip yoruldun diye dogum yaparsan bu konuda kendini kötü hissedebilirsin doktorun uygun görmediği noktada hic ikiletme bile bence. Bende erken izne ayrıldım yapacak bişey yok yeterki bebislerimiz iyi olsunTekrar Nst yapıldı doktor çıkış verdi çok şükür sancılarım düşmüş. Adalat diye bir ilacı kullanacakmisim sürekli ayrıca işe gitmeme izin vermedi daha geçen hafta çalışabilir raporu almıştım bugün zaten gitmicem cuma da kontrolum var o zaman karar verseniz diyerek zorla ikna ettim ama her olumsuz durumda kendisine haber verme şartıyla. Normalde doktorum çok sakin biridir olumsuz şeyleri falan çok çok önemli değilse dile getirmez çalışma konusunda böyle yapınca üzüldüm sanırım iznim erken başlayacak
Uyumuşum uyandım çarpıntım var panik atağım tuttu ilacı ameliyata yakın içip sakinleşeceğim düşüncelerim Sarpa sardı Şuan epidural iğnesinden korkuyorumHelal sana. Ben şu durumda herkese duman attırıyor olurdum heraldeyada salya sümük Allahım neden böyleyim yaa
Aynen bende takibe aldım.Evet ben 750'ye mi ne almıştım 2 ay önce yanlış hatırlamıyorsam 560'ı gördüm dün ya da önceki gün takip et bu 11.11'de tekrar 560'ın altına bile düşebilir
Annemde astım varBen almadım. Sende ya da eşinde bronşit alerji varmı? Genelde anne babadan geçiyormuş bu hastalıklar anne babada varsa bebekte büyük ihtimalle oluyormuş. Bizede yeğenlerimin doktoru söylediydi çocuklar sürekli hasta sürekli hava alıyorlar. Eğer yoksa çok ihtiyacın olmayabilir varsa yüksek ihtimalle ihtiyacın olabilir.
Aynen kaçırma zaten iki aparat geliyor bı yetişkin bir bebek için eşin yada sen de hasta olsan sizde kullanabiliyorsunuzAynen bende takibe aldım.
Geçen dolap gördüm sıfır ürün varmı bir bakayım ddim orada sıfırlar 700 civarıydı 2. el olanlar 600 civarı.
500 küsürde direkt alıcam fırsat bu fırsat
aynen birinizde olması yeterli alabiliyorsan al bencede. Zamanla kendi çocuğumuzun ilk doktoru kendimiz oluyoruzAnnemde astım var
bende astım başlangıcı kışın bende çok kitleniyorum.
acil durumlarda hava vermek için acil yolunu tutana kadar evde bulunması bana mantıklı geldi.
Sakin ol bebeğim inşirah oku içinden rahatlatır seniUyumuşum uyandım çarpıntım var panik atağım tuttu ilacı ameliyata yakın içip sakinleşeceğim düşüncelerim Sarpa sardı Şuan epidural iğnesinden korkuyorumhelal bana demi
Yerim ben o bireyi.Aynen kaçırma zaten iki aparat geliyor bı yetişkin bir bebek için eşin yada sen de hasta olsan sizde kullanabiliyorsunuzmalum artık evde hasta olmamaya dikkat etmemiz lazım minik bir birey olacak
Zamanında ilk yardım eğitimide almıştım.aynen birinizde olması yeterli alabiliyorsan al bencede. Zamanla kendi çocuğumuzun ilk doktoru kendimiz oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?