- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #53.981
Bir buçuk saatlik uyku kahvesizlik üstüne kafama vurdu galiba afresifimde hissediyorum kocama sarmama az kaldı tepkilerimi aynı bi vampir Eda’sıyla kontrol ediyorumSakin ol bebeğim inşirah oku içinden rahatlatır senisonunu düşün bak bebeğin senle olcak onu göreceksin artık
Olur öyle olur. Sürekli değil bak arada es veriyorsunUyumuşum uyandım çarpıntım var panik atağım tuttu ilacı ameliyata yakın içip sakinleşeceğim düşüncelerim Sarpa sardı Şuan epidural iğnesinden korkuyorumhelal bana demi
Bende aldıydım ehliyeti de yeni aldım konuların üstünden geçtim sayılır. Ama asıl önemli olanı başarmam lazım benim yaa sakin kalmak. En büyük temel sorunum buYerim ben o bireyi.
Zamanında ilk yardım eğitimide almıştım.
Kızım çok şanslı bu konuda anası her dk doktora götürmeyecek
Ben 2 almadım 3 numara 2 paket aldım 4 numarada 2 paket aldım sleepy kalıp olarak küçük o yüzden 4 de çok aşırı almamak lazım gibi geldi banaKaç tane almak lazım 3 ve 4 numara minimum
Bir arkadaşımın hiçbişeyi yokken doktoru hadi gel doğuma alıyorum seni diye mesaj atmıştı. O da aynı bizim gibi panik ki ne panik hastaneye gidene kadar ağladı.Bir buçuk saatlik uyku kahvesizlik üstüne kafama vurdu galiba afresifimde hissediyorum kocama sarmama az kaldı tepkilerimi aynı bi vampir Eda’sıyla kontrol ediyorum
Neyse sakinim ben kaçasım yok Benim
İnşirah okuyayım da sabah abdest alıp geldim tabi abdest aldım ama Şuan yok
Şuan durumun başka okuyabilirsin. Sığınman gerektiğinde vaktin yoksa napacaz mecbur okucaz. Allah kalbine ferahlık versin bebeğim dualarımız seninleBir buçuk saatlik uyku kahvesizlik üstüne kafama vurdu galiba afresifimde hissediyorum kocama sarmama az kaldı tepkilerimi aynı bi vampir Eda’sıyla kontrol ediyorum
Neyse sakinim ben kaçasım yok Benim
İnşirah okuyayım da sabah abdest alıp geldim tabi abdest aldım ama Şuan yok ki
Durumun varsa hiç riske atma canım benimki de 32 den sonra çalışma bebeklerin 32 den sinra ne yapacakları belli olmaz diyip rapor vermediTekrar Nst yapıldı doktor çıkış verdi çok şükür sancılarım düşmüş. Adalat diye bir ilacı kullanacakmisim sürekli ayrıca işe gitmeme izin vermedi daha geçen hafta çalışabilir raporu almıştım bugün zaten gitmicem cuma da kontrolum var o zaman karar verseniz diyerek zorla ikna ettim ama her olumsuz durumda kendisine haber verme şartıyla. Normalde doktorum çok sakin biridir olumsuz şeyleri falan çok çok önemli değilse dile getirmez çalışma konusunda böyle yapınca üzüldüm sanırım iznim erken başlayacak
ben benimkinin atletleriyle geziyorum geçen diyor ki sen benim atletimi mi giydin dedimki benim atletim diye bir durum yok bizim atletimiz bizim tişörtümüz bizim pijamamız diyeceksinAhhahahahaben komple eşimin kıyafetlerini giyiyorum bir tek hamile pantolonu hariç eşim aşırı titiz o gün uyurken baktım telefonun feneri yanıyor ne yapıyorsun dedim sen benim dışarıya giydiğim tişörtle mi uyuyorsun dedi ama yüzü acıdan kıvranıyordu
Cok sevindim canim iyi olmana. Ben adalati 21. Haftadan beri kullaniyorum. 36 da birakacagim. Cok etkili bir ilac. Benim de sancidan sonra calismama izin vermedi doktorum. 3 aydir evdeyim o yuzden. Bol bol dinlen. Is filan yapma sanciyi tetikliyor. Stresten uzak durmaya calis. Insallah bekleyecek miniklerimizTekrar Nst yapıldı doktor çıkış verdi çok şükür sancılarım düşmüş. Adalat diye bir ilacı kullanacakmisim sürekli ayrıca işe gitmeme izin vermedi daha geçen hafta çalışabilir raporu almıştım bugün zaten gitmicem cuma da kontrolum var o zaman karar verseniz diyerek zorla ikna ettim ama her olumsuz durumda kendisine haber verme şartıyla. Normalde doktorum çok sakin biridir olumsuz şeyleri falan çok çok önemli değilse dile getirmez çalışma konusunda böyle yapınca üzüldüm sanırım iznim erken başlayacak
Sakinleşmek için dideral kullanıyorum ben yavrum kronik panik atak var bendeOlur öyle olur. Sürekli değil bak arada es veriyorsunhelal tabiiii. Ne ilacı ya bende alayım
ben hamile olduğumu bilmiyordum bir tatlı uykuya düşüyordum anlatamam iftar saati gelmiş ezan okunuyor gözümü açamıyorum ki kalkıp iftar yapayım öyle kaç kere geç iftar yaptımHahaha annem ve kız kardeşim de aynı şeyi diyor ama ben busefer kendimi hantal hissediyorumhamileliğin başında da kız kardeşim mesela çok uyku uyurdu ben de çok mide bulantısı vardı uykuyla aram hiç yok ama herkes diyor ki Bebek doğunca diyeceksin ki 2 dakika uyusam Of bilmiyorum annelik gerçekten zormuş daha doğmadan anladık tabii yine buna da şükür Rabbim nasip etti
Canim epidural ignesindennkorkmana hic gerek yok. Ben doguma girdigimde oturdum ignenin yapilmasini bekliyorum. Doktor uzanabilirsin dedi. Yapmis bile igneyi ben farkinda degilim hic hissetmedim yani. Daha yapacak diye bekliyordumUyumuşum uyandım çarpıntım var panik atağım tuttu ilacı ameliyata yakın içip sakinleşeceğim düşüncelerim Sarpa sardı Şuan epidural iğnesinden korkuyorumhelal bana demi
Yaa şansa bak bi de bu iş var başımızda yaa inşallah yağmurlar yağar yoksa yakında hep kesilecek sularGunaydin kizçeler
Cok güzel bir gün olsun herkes için S Seray94 bugün çınar bey geliyor sağlıkla gelsin insallah
Ben sabahın 9unda üst katın matkap sesleriyle uyandımneyse dedim uyanmisken kış temizliğine başlamıştım ona devam edeyim perdeleri çıkardım makineye attim baktim sular yok ☹
Yani benim için pek iyi bir gün olduğu söylenemez şimdi yatakta yuvarlaniyorum gece uykuları zaten haram
Kasilmalarim arttı sürekli karnım sert arada adet ağrısı gibi ağrı giriyor alt karnıma temizlik biterse bebisin kıyafetlerini yikicam insallah her an gelecekmiş gibi hissediyorum nedense
Uzun bir aradan sonra bugün kontrolüm var insallah hersey yolundadır çok heyecanlıyım insallah yuzunu gosterir sipa
Ben onun Şuan yan Çarı gibiyimBir arkadaşımın hiçbişeyi yokken doktoru hadi gel doğuma alıyorum seni diye mesaj atmıştı. O da aynı bizim gibi panik ki ne panik hastaneye gidene kadar ağladı.Hastsnede ben doğurmak istemiyorum diye ağladı gelen herkese aynı şeyi söylüyordu., Ebe dedi ki sonunda kızım sen iyi misin?
ince mi iğnesi kiCanim epidural ignesindennkorkmana hic gerek yok. Ben doguma girdigimde oturdum ignenin yapilmasini bekliyorum. Doktor uzanabilirsin dedi. Yapmis bile igneyi ben farkinda degilim hic hissetmedim yani. Daha yapacak diye bekliyordum
Ben hastanede biyolog olarak çalıştığım dönemde acilde kan alımı v.s 'de yapıyordum.Bende aldıydım ehliyeti de yeni aldım konuların üstünden geçtim sayılır. Ama asıl önemli olanı başarmam lazım benim yaa sakin kalmak. En büyük temel sorunum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?