2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sakin ol bebeğim inşirah oku içinden rahatlatır seni sonunu düşün bak bebeğin senle olcak onu göreceksin artık
Bir buçuk saatlik uyku kahvesizlik üstüne kafama vurdu galiba afresifimde hissediyorum kocama sarmama az kaldı tepkilerimi aynı bi vampir Eda’sıyla kontrol ediyorum
Neyse sakinim ben kaçasım yok Benim
İnşirah okuyayım da sabah abdest alıp geldim tabi abdest aldım ama Şuan yok ki

Uyumuşum uyandım çarpıntım var panik atağım tuttu ilacı ameliyata yakın içip sakinleşeceğim düşüncelerim Sarpa sardı Şuan epidural iğnesinden korkuyorum helal bana demi
Olur öyle olur. Sürekli değil bak arada es veriyorsun helal tabiiii. Ne ilacı ya bende alayım

Yerim ben o bireyi.

Zamanında ilk yardım eğitimide almıştım.
Kızım çok şanslı bu konuda anası her dk doktora götürmeyecek
Bende aldıydım ehliyeti de yeni aldım konuların üstünden geçtim sayılır. Ama asıl önemli olanı başarmam lazım benim yaa sakin kalmak. En büyük temel sorunum bu

Bir arkadaşımın hiçbişeyi yokken doktoru hadi gel doğuma alıyorum seni diye mesaj atmıştı. O da aynı bizim gibi panik ki ne panik hastaneye gidene kadar ağladı. Hastsnede ben doğurmak istemiyorum diye ağladı gelen herkese aynı şeyi söylüyordu., Ebe dedi ki sonunda kızım sen iyi misin?

Şuan durumun başka okuyabilirsin. Sığınman gerektiğinde vaktin yoksa napacaz mecbur okucaz. Allah kalbine ferahlık versin bebeğim dualarımız seninle

Durumun varsa hiç riske atma canım benimki de 32 den sonra çalışma bebeklerin 32 den sinra ne yapacakları belli olmaz diyip rapor vermedi

ben benimkinin atletleriyle geziyorum geçen diyor ki sen benim atletimi mi giydin dedimki benim atletim diye bir durum yok bizim atletimiz bizim tişörtümüz bizim pijamamız diyeceksin

Cok sevindim canim iyi olmana. Ben adalati 21. Haftadan beri kullaniyorum. 36 da birakacagim. Cok etkili bir ilac. Benim de sancidan sonra calismama izin vermedi doktorum. 3 aydir evdeyim o yuzden. Bol bol dinlen. Is filan yapma sanciyi tetikliyor. Stresten uzak durmaya calis. Insallah bekleyecek miniklerimiz

ben hamile olduğumu bilmiyordum bir tatlı uykuya düşüyordum anlatamam iftar saati gelmiş ezan okunuyor gözümü açamıyorum ki kalkıp iftar yapayım öyle kaç kere geç iftar yaptım ilk aylarda durduğum yerde kafam yana düşüyordu bayramda kalabalık bir ortamda oturduk sohbet ediyorduk tık kafam düşüyordu uyuyordum otururken 24 saatin 16 17 saati uyuyarak geçiyordu

Gunaydin kizçeler
Cok güzel bir gün olsun herkes için S Seray94 bugün çınar bey geliyor sağlıkla gelsin insallah
Ben sabahın 9unda üst katın matkap sesleriyle uyandım neyse dedim uyanmisken kış temizliğine başlamıştım ona devam edeyim perdeleri çıkardım makineye attim baktim sular yok
Yani benim için pek iyi bir gün olduğu söylenemez şimdi yatakta yuvarlaniyorum gece uykuları zaten haram
Kasilmalarim arttı sürekli karnım sert arada adet ağrısı gibi ağrı giriyor alt karnıma temizlik biterse bebisin kıyafetlerini yikicam insallah her an gelecekmiş gibi hissediyorum nedense
Uzun bir aradan sonra bugün kontrolüm var insallah hersey yolundadır çok heyecanlıyım insallah yuzunu gosterir sipa

Uyumuşum uyandım çarpıntım var panik atağım tuttu ilacı ameliyata yakın içip sakinleşeceğim düşüncelerim Sarpa sardı Şuan epidural iğnesinden korkuyorum helal bana demi
Canim epidural ignesindennkorkmana hic gerek yok. Ben doguma girdigimde oturdum ignenin yapilmasini bekliyorum. Doktor uzanabilirsin dedi. Yapmis bile igneyi ben farkinda degilim hic hissetmedim yani. Daha yapacak diye bekliyordum

Yaa şansa bak bi de bu iş var başımızda yaa inşallah yağmurlar yağar yoksa yakında hep kesilecek sular

Kızlar geçen tuzla devlete gittiğimde hemşire numaramı almıştı.
Gebe okulu başlıyormuş.
Online olanına ben şimdilik katılacağım çarşamba günü.Zoom linki atacaklar.
Katılmak isteyen olursa hemşireye veririm numaranızı özelden yazarsınız .

Eklentiler

• ggü.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 40
Ben onun Şuan yan Çarı gibiyim
Canim epidural ignesindennkorkmana hic gerek yok. Ben doguma girdigimde oturdum ignenin yapilmasini bekliyorum. Doktor uzanabilirsin dedi. Yapmis bile igneyi ben farkinda degilim hic hissetmedim yani. Daha yapacak diye bekliyordum
ince mi iğnesi ki
Koluma yapılanları kalın ve uzun öldürdü beni
Normalde acımaz ama hamilelikten herhalde alı tepki alıyorum bedenim kasılıyor iğne girince sıçrıyorum

Bende aldıydım ehliyeti de yeni aldım konuların üstünden geçtim sayılır. Ama asıl önemli olanı başarmam lazım benim yaa sakin kalmak. En büyük temel sorunum bu
Ben hastanede biyolog olarak çalıştığım dönemde acilde kan alımı v.s 'de yapıyordum.
Bir yerden sonra çok soğuk kanlı ve sakin olmaya başlamıştım ona güveniyorum.
Geçen eşim hastalıktan pert olmuştu bir günlük pro bakıma aldım onu diğer gün turp gibiydi.KV'ye anlatıyor beni çok hızlı toparladı anne evdeyken daha çok hasta sürünüyordum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…