- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.001
Kızlar geçen tuzla devlete gittiğimde hemşire numaramı almıştı.
Gebe okulu başlıyormuş.
Online olanına ben şimdilik katılacağım çarşamba günü.Zoom linki atacaklar.
Katılmak isteyen olursa hemşireye veririm numaranızı özelden yazarsınız .
Bilmiyorum ki hic hissetmedim gercekten. Damar yolu acilirken benim de canim cok yaniyor. Cunku damarlarim cok ince, yenidogan katindaki hemsireler guzel aciyorBen onun Şuan yan Çarı gibiyim
ince mi iğnesi ki
Koluma yapılanları kalın ve uzun öldürdü beni
Normalde acımaz ama hamilelikten herhalde alı tepki alıyorum bedenim kasılıyor iğne girince sıçrıyorum
Bende eşimin atletleri ile geziniyorum benim boyum 158 eşim 185 onun atleti bana tunik gibi oluyor oh misben benimkinin atletleriyle geziyorum geçen diyor ki sen benim atletimi mi giydin dedimki benim atletim diye bir durum yok bizim atletimiz bizim tişörtümüz bizim pijamamız diyeceksin
Cesaret verdi biraz söylediğin bide doktora sorayım iğnesiniBilmiyorum ki hic hissetmedim gercekten. Damar yolu acilirken benim de canim cok yaniyor. Cunku damarlarim cok ince, yenidogan katindaki hemsireler guzel aciyor
Insallah cok guzel gececek canimCesaret verdi biraz söylediğin bide doktora sorayım iğnesini
Bu gidişimde sorucam doktora bende ameliyat sırasında bi sakinleştirici verebiliyorlar mı damardan o anda.Sakinleşmek için dideral kullanıyorum ben yavrum kronik panik atak var bende
Yok canım değilÜcretli değildir sanırım demi. Yazayım numaramı
Ayy cok tatli bunlarrrrr yahuu ayy geyikliye bayildim cok sagol kuzuBen de nevresim bakıyorum aşağıdakileri tavsiye ederim ederim :)
Casadora %100 Pamuk Saten Bebek Lastikli Çarşaf Seti- 70 x 140 cm + 35 x 45 cm
Casadora Forest Amigos %100 Pamuk Saten Tek Kişilik Nevresim Takımı
Zezig Nevresim Takımları - Organik ve Özgün
Tıpkı Bebeğiniz Gibi! Doğal ve Yumuşacık Nevresim Takımları zezigkumas.com'da!zezigkumas.com
Şu zezig kumaştan beğendiğim kumaşlardan metrelik alıp sadece çarşaf diktiricem. Nasılsa yorgan kullanmicaz diye
Globber bi an dusundum ama korkudan mama sandalyesi bile alamadimben. Ztn indirime de girmediler ama ev ztn ayakta bi de 2 yil son kullanacagi bisikleti alirsam bosanma sebebiNasıl sabitleyemedin. Dünden bugüne fiyat artmaz ki.
Globber ne
Öyle düşünme belki zamanında gelir
3 gün daha beklesin ameliyatı madem fiyat farkı yok
Ziyaretçilerle takılsaydın
Fazıl miymiş ya gerek yok o zaman.
Ziraat kartın varsa peşin fiyatına dört taksit yapıyor . Bank mobilden gir. Alışveriş sonrası.
Hah ayse fatmayi bilmem gamze aliyor vallahi.Sektör Liderleri kendi aralarında piyasayı 2-3 yıl önce paylaştı
ELEKTRONİK = HB
TEKSTİL = TRENDYOL
NALBURİYE-HIRDAVAT = N11
şuan trenyol satıcı sayısı fazla biz almasak ayşe fatma illaki alıyor. Fiyat yüksek düşük bizim kadr araştıramıyor. Halen trendyolu iyi uygun ve kaliteli sanıyor. Dikkat edin artık satıcılar hep sahte ürün yolluyor şikyet dolu yorumlar
N11 ve HB site altyapıları ve tasarımları itibariyle tekstil grubuna göre tasarlanmadı görüntü kalitesinde fark ve filtrelemeler o yüzden bize farklı geliyor.
Ama kupon - ücretsiz kargo - indirim ve hızlı teslimat ile bu sene HB ve N11 trendyolu sollayacak her alanda
Anne yani icin alinmio galiba ya. Dun aksam baktim ama evat bulamadim. Almadim alamadim. ztn junoda yatar cogunlukla die de kendimi avuttum. Nevresim ms ve amazonda bi italya marka buldum annemde disney in sertifikalilarindan almis hepsi %100 pamukAnne yanı için yatak alınıyo mu? Ben reflu yatagı aldım zaten onunla uyucak bi süre ama sonrası ne oluyor bılmıyorum. Benimde bi tek nevresim yatak alez gibi seyler kaldı onlarada yataşa gidip bakıcaz nerden bakmayı dusunuyosun? Sanki yataşın yatagı iyidir gibi geldi
Bisey diim mi bana kalsa en az 3 ay daha hamile kalir icimde tutarim su kizi. Hic istemiyorum dogurmakBir arkadaşımın hiçbişeyi yokken doktoru hadi gel doğuma alıyorum seni diye mesaj atmıştı. O da aynı bizim gibi panik ki ne panik hastaneye gidene kadar ağladı.Hastsnede ben doğurmak istemiyorum diye ağladı gelen herkese aynı şeyi söylüyordu., Ebe dedi ki sonunda kızım sen iyi misin?
aynen benimde kıyafetlerim karnımı kapatmıyor öyle rahat ediyorumBende eşimin atletleri ile geziniyorum benim boyum 158 eşim 185 onun atleti bana tunik gibi oluyor oh mis
g.tüm başım göbeğim hepsi kapanıyor rahat rahat yaşıyorum bu parıltılı hayatı
Ben oyle bi sey istemedim ama dogum sirasinda kafam bulaniktiBu gidişimde sorucam doktora bende ameliyat sırasında bi sakinleştirici verebiliyorlar mı damardan o anda.
Benim kıyafetlerim atletlerim XSaynen benimde kıyafetlerim karnımı kapatmıyor öyle rahat ediyorum
Sorma ya bu aralar çok kesilmeye başladı sular.Yaa şansa bak bi de bu iş var başımızda yaa inşallah yağmurlar yağar yoksa yakında hep kesilecek sular
ben benimkilere hala giriyorum ama karnımı kapatmıyorBenim kıyafetlerim atletlerim XS
Artık bana olacaklarını sanmıyorum saklıyımda 2-3 yıla kızıma giydiririm zaten 1 parça kumaş
Canım başlasın hiç riske atma. Evde yat dinlen bebisin ne zaman gelecegi belli degil. Anne karnında bir hafta fazla kalsa bile kar sizin için. İse gidip ayakta kalip yoruldun diye dogum yaparsan bu konuda kendini kötü hissedebilirsin doktorun uygun görmediği noktada hic ikiletme bile bence. Bende erken izne ayrıldım yapacak bişey yok yeterki bebislerimiz iyi olsunsonrasinda rapor olur ucretsiz izin olur bir sekilde halledilir önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri
Durumun varsa hiç riske atma canım benimki de 32 den sonra çalışma bebeklerin 32 den sinra ne yapacakları belli olmaz diyip rapor vermedi
Aynen kızlar cuma günü doktorum ne derse uyacağım artık yapacak bir şey yokCok sevindim canim iyi olmana. Ben adalati 21. Haftadan beri kullaniyorum. 36 da birakacagim. Cok etkili bir ilac. Benim de sancidan sonra calismama izin vermedi doktorum. 3 aydir evdeyim o yuzden. Bol bol dinlen. Is filan yapma sanciyi tetikliyor. Stresten uzak durmaya calis. Insallah bekleyecek miniklerimiz
Niye olmasin canim sanaBenim kıyafetlerim atletlerim XS
Artık bana olacaklarını sanmıyorum saklıyımda 2-3 yıla kızıma giydiririm zaten 1 parça kumaş
Yamulma kısa anlık oluyor ama karnıma bakınca nereye gittiğini hareket ettiğini görebiliyorum.Kızlar sizinde karnınız yamuluyomubenim göbeğim bazen sola doğru bakıyo düzelmiyorda çok komik oluyo yamuk karınlı dolanıyom öyle
AhahahhBen hastanede biyolog olarak çalıştığım dönemde acilde kan alımı v.s 'de yapıyordum.
Bir yerden sonra çok soğuk kanlı ve sakin olmaya başlamıştım ona güveniyorum.
Geçen eşim hastalıktan pert olmuştu bir günlük pro bakıma aldım onu diğer gün turp gibiydi.KV'ye anlatıyor beni çok hızlı toparladı anne evdeyken daha çok hasta sürünüyordum dedi
Benim demin bahsetmeye çalıştığım çizgi film karakteri ektedirBenim kıyafetlerim atletlerim XS
Winnie The Pooh gibiyim üst cukk diye oturuyor . Halen üst kısım XS ALLahtan
Aşağısı full böyle eşim beni her gördüğünde gülme krizine giriyor. Hayrına kendi tişörtlerini tutuşturuyor elime sevaptır açığı giydirmek diyor bide utanmadan O ofsistimcidden
Ya aynen kasıma da heryer sertleşiyoYamulma kısa anlık oluyor ama karnıma bakınca nereye gittiğini hareket ettiğini görebiliyorum.Bi de artık ya poposu ya karnı bir yere dayıyor. Acıtıyor. Kasılma sanıyorum ama diğer yerler yumuşak bu kasılma değil galiba. Kasılmalarım böyle olmuyordu çünkü
Ücretli değildir sanırım demi. Yazayım numaramı
Kızlar geçen tuzla devlete gittiğimde hemşire numaramı almıştı.
Gebe okulu başlıyormuş.
Online olanına ben şimdilik katılacağım çarşamba günü.Zoom linki atacaklar.
Katılmak isteyen olursa hemşireye veririm numaranızı özelden yazarsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?