2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ücretli değildir sanırım demi. Yazayım numaramı

Bilmiyorum ki hic hissetmedim gercekten. Damar yolu acilirken benim de canim cok yaniyor. Cunku damarlarim cok ince, yenidogan katindaki hemsireler guzel aciyor

ben benimkinin atletleriyle geziyorum geçen diyor ki sen benim atletimi mi giydin dedimki benim atletim diye bir durum yok bizim atletimiz bizim tişörtümüz bizim pijamamız diyeceksin
Bende eşimin atletleri ile geziniyorum benim boyum 158 eşim 185 onun atleti bana tunik gibi oluyor oh mis
g.tüm başım göbeğim hepsi kapanıyor rahat rahat yaşıyorum bu parıltılı hayatı

Ayy cok tatli bunlarrrrr yahuu ayy geyikliye bayildim cok sagol kuzu
Diktirme kime yapilir bilmedigim icin o topa giremedim ne yazikki..
Zezigden gecen gun battaniye aldim. Nazli atac paylasmisti bayildim kargoda daha gelmedi
Globber bi an dusundum ama korkudan mama sandalyesi bile alamadimben. Ztn indirime de girmediler ama ev ztn ayakta bi de 2 yil son kullanacagi bisikleti alirsam bosanma sebebi
Hah ayse fatmayi bilmem gamze aliyor vallahi.
Ben trendyoldan cok aliyorm el aliskanligi. N11 i hic sevmioeum cok nadir bisey alioeum ordan. Hb ye de alismaya calisiyorum
Annem gecen nereden bilmiorum sorarim bgn yumos yumusatici almis sahte cikmis yapis yapis bisi cikmis icinden ve makinaya dokerken farketmis dedigin gibi baya sahte urunde var sanirim
Ama ben genelde biseye sardiysam akakce ve cimriden bakip nerede en ucuz ona bakip almaya calisiyorum artik
Ama yine %80 ty tercihim oluo tamamen aliskanlik
Bide orda kargo bedava fln var die
Anne yani icin alinmio galiba ya. Dun aksam baktim ama evat bulamadim. Almadim alamadim. ztn junoda yatar cogunlukla die de kendimi avuttum. Nevresim ms ve amazonda bi italya marka buldum annemde disney in sertifikalilarindan almis hepsi %100 pamuk
Ben markadan cok %100 pamuk ve organik sertf baktim tabi yalan solemiyolarsa

Bisey diim mi bana kalsa en az 3 ay daha hamile kalir icimde tutarim su kizi. Hic istemiyorum dogurmak

Bende eşimin atletleri ile geziniyorum benim boyum 158 eşim 185 onun atleti bana tunik gibi oluyor oh mis
g.tüm başım göbeğim hepsi kapanıyor rahat rahat yaşıyorum bu parıltılı hayatı
aynen benimde kıyafetlerim karnımı kapatmıyor öyle rahat ediyorum

Bu gidişimde sorucam doktora bende ameliyat sırasında bi sakinleştirici verebiliyorlar mı damardan o anda.
Ben oyle bi sey istemedim ama dogum sirasinda kafam bulanikti ya o heyecandan ya da gercekten sakinlestirici verdiler bilemiyorum

aynen benimde kıyafetlerim karnımı kapatmıyor öyle rahat ediyorum
Benim kıyafetlerim atletlerim XS
Artık bana olacaklarını sanmıyorum saklıyımda 2-3 yıla kızıma giydiririm zaten 1 parça kumaş

Winnie The Pooh gibiyim üst cukk diye oturuyor . Halen üst kısım XS ALLahtan​

Aşağısı full böyle eşim beni her gördüğünde gülme krizine giriyor. Hayrına kendi tişörtlerini tutuşturuyor elime sevaptır açığı giydirmek diyor bide utanmadan O ofsistimcidden

Eklentiler

• 110000049128105.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 28

Durumun varsa hiç riske atma canım benimki de 32 den sonra çalışma bebeklerin 32 den sinra ne yapacakları belli olmaz diyip rapor vermedi

Aynen kızlar cuma günü doktorum ne derse uyacağım artık yapacak bir şey yok inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla ve zamaninda gelirler

Benim kıyafetlerim atletlerim XS
Artık bana olacaklarını sanmıyorum saklıyımda 2-3 yıla kızıma giydiririm zaten 1 parça kumaş
Niye olmasin canim sana hamileyken aldigimiz kilolari veririz bence en gec 1 yila. Benimkiler de xs, croplarima bakip bakio ic cekiyorum bunlara bi daha girebilecek miyim acaba diye

Kızlar sizinde karnınız yamuluyomu benim göbeğim bazen sola doğru bakıyo düzelmiyorda çok komik oluyo yamuk karınlı dolanıyom öyle
Yamulma kısa anlık oluyor ama karnıma bakınca nereye gittiğini hareket ettiğini görebiliyorum. Bi de artık ya poposu ya karnı bir yere dayıyor. Acıtıyor. Kasılma sanıyorum ama diğer yerler yumuşak bu kasılma değil galiba. Kasılmalarım böyle olmuyordu çünkü

Ahahahh seninki Nirvana’ya çıkmış kızım maşallah daha bunun üstüne laf olmaz

Benim demin bahsetmeye çalıştığım çizgi film karakteri ektedir

Ya aynen kasıma da heryer sertleşiyo

Ücretli değildir sanırım demi. Yazayım numaramı

Kızlar gebe okulundaki hemşireye sordum.
Numraları iletince gruba eklerim dedi.
Katılmak isteyenler bana özelden dönüş yapsın öğleden sonra topluca iletirim numaraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…