2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?

Benim şuan tüp bebek değil ama tüp bebek süreci geçirdim bi kaç arkadaştan da takip ettim normal kalp atışı duyduktan sonra eğer bir sorun görünmüyorsa bıraktırabilir. Bide her doktorun tedavisi farklı.

Estrofermi ve kansulandirici igneyi 8. Hafta bitince kestik. Kanama olunca coraspini biraktik ama progesteron igne ve fitiller bende smdilik devam 9un icindeim

Benim ilacsiz transfer oldu. Yani estrofem ve progesteron kullanmadim. Yumurta kendi halinde gelisip catladiktan 5 gun sonra transfer oldum. Positifi gorunce kanda, 6+1 de perinatologa gittim bana progestan baslatti, her gebelige veriyoruz dedi ve yanlis duymadiysam 30. Haftaya kadar kullanacaksin dedi.

Yanlışınız olabilir ben 12. Haftaya kadar kullanılıyor diyebiliyorum tabi farklı bir durum olursa biraz daha devam edilebilir

Evet seninde pozitif ama benimkiler 250,260 ya çok yüksek olmuyor mu?
Seninkiler 128,73
Değerlerin yüksek olması ne demek aceba?
İgg daha önce geçirdiğin ve bağışıklık kazandığın anlamına geliyor. Önemli olan igm pozitif olmaması. Daha önce geçirdiysen gebelikte o değerler için sıkıntı yaşamazmışsın. Bende de cmv igg pozitif çıktı uçuk virüsüne karşı bağışıklık geçirdiğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…