- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.401
Hayırlısı olsun o zamanAy ne bilim annemde boyuna senin ikizin olcak diyip duruyo
var ailemde ikiz var aslında tek bence ama yine de olur mu olur belli olmaz
At bakim kuzum
Bendeee bide bişiler aldım ona bi hazırlık var daha bi heyecan geldi Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin varlığını bilmek bile çok kıymetliinşallah bu kez çok bağlandım ona varlığını kabul ettim.
Benim şuan tüp bebek değil ama tüp bebek süreci geçirdim bi kaç arkadaştan da takip ettim normal kalp atışı duyduktan sonra eğer bir sorun görünmüyorsa bıraktırabilir. Bide her doktorun tedavisi farklı.Tüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?
Toksoplazma testini sağlık ocağı yapıyor mu?canım merhaba benim anti toxoplazma igg 393 örneğin, ne kadar eskiden geçirildiyse değer o kadar yüksek oluyormuş diye okudum araştırırken.
Bakılıyor canımToksoplazma testini sağlık ocağı yapıyor mu?
Hayirlisi olsun diyelimAy ne bilim annemde boyuna senin ikizin olcak diyip duruyo
var ailemde ikiz var aslında tek bence ama yine de olur mu olur belli olmaz
Estrofermi ve kansulandirici igneyi 8. Hafta bitince kestik. Kanama olunca coraspini biraktik ama progesteron igne ve fitiller bende smdilik devam 9un icindeimTüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?
Hayırlısı olsun o zamanama betana çok takılma
Haftaya çarşamba gideceğim inşallah haber ederimHayirlisi olsun diyelimne zmn gitceksiniz usg ye
Et etHaftaya çarşamba gideceğim inşallah haber ederim
Benim ilacsiz transfer oldu. Yani estrofem ve progesteron kullanmadim. Yumurta kendi halinde gelisip catladiktan 5 gun sonra transfer oldum. Positifi gorunce kanda, 6+1 de perinatologa gittim bana progestan baslatti, her gebelige veriyoruz dedi ve yanlis duymadiysam 30. Haftaya kadar kullanacaksin dedi.Tüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?
Konuyla bağımsız Trabzonlu musunn:))Tek gördüm ama artık 10.haftada belli olur heralde tek mi çift mi iyice merak ettim haşimdi
Bakılıyor canım
Yanlışınız olabilir ben 12. Haftaya kadar kullanılıyor diyebiliyorum tabi farklı bir durum olursa biraz daha devam edilebilirBenim ilacsiz transfer oldu. Yani estrofem ve progesteron kullanmadim. Yumurta kendi halinde gelisip catladiktan 5 gun sonra transfer oldum. Positifi gorunce kanda, 6+1 de perinatologa gittim bana progestan baslatti, her gebelige veriyoruz dedi ve yanlis duymadiysam 30. Haftaya kadar kullanacaksin dedi.
Evet unutmazsam yarin soracagim. Dusuk riskini azalttigi yonde arastirmalar var ama henuz kesin degil dedi bu arada. Onlem icin yine de veriyoruz dedi.Yanlışınız olabilir ben 12. Haftaya kadar kullanılıyor diyebiliyorum tabi farklı bir durum olursa biraz daha devam edilebilir
Ablam ikizdi ilk kontrolde sordum ikiz mi diye tek kese var dedi ama sonradan da belli olabiliyormuş ikiz gebelik doğru mudur ?İkiz olursa şaşırmayın
Basıldı kalp atışını da duyduk doktor değere çok takılma sen dedi inanın hiç anlayamadimpeki ultrasonla bakıldı mı
İgg daha önce geçirdiğin ve bağışıklık kazandığın anlamına geliyor. Önemli olan igm pozitif olmaması. Daha önce geçirdiysen gebelikte o değerler için sıkıntı yaşamazmışsın. Bende de cmv igg pozitif çıktı uçuk virüsüne karşı bağışıklık geçirdiğim için.Evet seninde pozitif ama benimkiler 250,260 ya çok yüksek olmuyor mu?
Seninkiler 128,73
Değerlerin yüksek olması ne demek aceba?
EvetKonuyla bağımsız Trabzonlu musunn:))
evet hatta bana da bi ikiz şüphesi soktu doktor bugün içime 10gün sonra anlıcazAblam ikizdi ilk kontrolde sordum ikiz mi diye tek kese var dedi ama sonradan da belli olabiliyormuş ikiz gebelik doğru mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?