- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.021
ben evlenirken 53 kiloydum hamile kaldığımda 64 kiloydum şuan 72Niye olmasin canim sanahamileyken aldigimiz kilolari veririz bence en gec 1 yila. Benimkiler de xs, croplarima bakip bakio ic cekiyorum bunlara bi daha girebilecek miyim acaba diye
KV'ye bir havam varAhahahhseninki Nirvana’ya çıkmış kızım maşallah daha bunun üstüne laf olmaz
Ben evlendim 2,5 yıl oldu bebişe kadar 45 Kg'yi korudumben evlenirken 53 kiloydum hamile kaldığımda 64 kiloydum şuan 72geçen eşimle tanıştığımız zamanki fotoğraflarımıza baktım ikimizde üstüne 20 kilo koymuşuz o halimize göre. ağlayacaktım valla
Genel anestezide ihtiyacın yok konuşurken uyuyorsun hemen zatenBu gidişimde sorucam doktora bende ameliyat sırasında bi sakinleştirici verebiliyorlar mı damardan o anda.
hadi inşallahBen evlendim 2,5 yıl oldu bebişe kadar 45 Kg'yi korudum
kustum ettim derken 42'yi gördüm en son 49 civarıydım.,
Hedefim 1 ay sonra 50-52 arası doğuma bir koşu girip çıkmak
Ha yok epidural için dedimGenel anestezide ihtiyacın yok konuşurken uyuyorsun hemen zaten
Ben de öyle diyorum ama an geliyor yeter bıktım yatmaktan ne olursa olsun diyorum. Duygular karışıkAyy cok tatli bunlarrrrr yahuu ayy geyikliye bayildim cok sagol kuzu
Diktirme kime yapilir bilmedigim icin o topa giremedim ne yazikki..
Zezigden gecen gun battaniye aldim. Nazli atac paylasmisti bayildim kargoda daha gelmedi
Globber bi an dusundum ama korkudan mama sandalyesi bile alamadimben. Ztn indirime de girmediler ama ev ztn ayakta bi de 2 yil son kullanacagi bisikleti alirsam bosanma sebebi
Hah ayse fatmayi bilmem gamze aliyor vallahi.
Ben trendyoldan cok aliyorm el aliskanligi. N11 i hic sevmioeum cok nadir bisey alioeum ordan. Hb ye de alismaya calisiyorum
Annem gecen nereden bilmiorum sorarim bgn yumos yumusatici almis sahte cikmis yapis yapis bisi cikmis icinden ve makinaya dokerken farketmis dedigin gibi baya sahte urunde var sanirim
Ama ben genelde biseye sardiysam akakce ve cimriden bakip nerede en ucuz ona bakip almaya calisiyorum artik
Ama yine %80 ty tercihim oluo tamamen aliskanlik
Bide orda kargo bedava fln var die
Anne yani icin alinmio galiba ya. Dun aksam baktim ama evat bulamadim. Almadim alamadim. ztn junoda yatar cogunlukla die de kendimi avuttum. Nevresim ms ve amazonda bi italya marka buldum annemde disney in sertifikalilarindan almis hepsi %100 pamuk
Ben markadan cok %100 pamuk ve organik sertf baktim tabi yalan solemiyolarsa
Bisey diim mi bana kalsa en az 3 ay daha hamile kalir icimde tutarim su kizi. Hic istemiyorum dogurmak
Benim de çok yakınım hastaneye gitti ağrısı vardı.Bir arkadaşımın hiçbişeyi yokken doktoru hadi gel doğuma alıyorum seni diye mesaj atmıştı. O da aynı bizim gibi panik ki ne panik hastaneye gidene kadar ağladı.Hastsnede ben doğurmak istemiyorum diye ağladı gelen herkese aynı şeyi söylüyordu., Ebe dedi ki sonunda kızım sen iyi misin?
Ben tombiş olduğum için çok belli olmuyor da.Kızlar sizinde karnınız yamuluyomubenim göbeğim bazen sola doğru bakıyo düzelmiyorda çok komik oluyo yamuk karınlı dolanıyom öyle
Son hafta dönen varmış tatlım dönebilir bence neden olmasınMerhaba kızlar pek giremediğim için aktif değilim burda. Bebişi doğanların gözü aydın darısı başımızaBugün kontrol vardı 34+4 teyim. Bebiş geliş popodanmış önceki haftalarda sormuştum doğum şekli nasıl olur diye belli olmaz son haftalar belli olur demişlerdi bugünkü doktor sezeryan büyük ihtimalle, dönmez dedi. Çok moralim bozuldu normal doğum istiyordum. Sizce döner mi egzersiz yapmaya başladım dönmesi için. Gelişim olarak 35 görünüyor şuan bebek.
Ahahah kahkaha attımBenim de çok yakınım hastaneye gitti ağrısı vardı.
Açılması olmuş sadece ıkınması kalmış.
Doğurmak istemiyorum doğurmasam olur mu diye herkesi ikna etmeye çalıştım diyor.
Sağlık görevlisi olan olmayan kimi gördüyse abi beni buradan çıkarır mısınız falan diyormuş.
Doktor cesaretlensin diye kızmış.
Ya şimdi doğurursun yada bebeğine birsey olacak diye. O zaman cesaret gelmiş.
Oda panik atak hastası.
Ne zaman konu açılsa ben doğurmadım zorla doğurttular der hdhdhd
Allah yardımcısı olsun herkesin
Bizde var kız sünger mermisi uyuyan Türk kocaları totosu hissetmez bileKızlar hastane çantasına koymayı unutmayalım:
İnşallah canım çok moralim bozuldu açıkçasıSon hafta dönen varmış tatlım dönebilir bence neden olmasın
Yaaa sonuç olarak doğanın gereği olarak o çocuk bir şekilde doğacak. Şimdiye kadar tutan olmamışAhahah kahkaha attımşimdi böyle gülüyorum ama içimde ki diyor ki özlem tüm hastaneye umarım rezil yada maskotu olmazsın dur bakalım neler yaşanacak.
Tatlım Rabbim ol der olur.İnşallah canım çok moralim bozuldu açıkçası
Çok mantıklı bakıyorsun da işte bende o korku olunca mantık devre dışı kalıyor. Yani mantığın esamesi kalmıyor,Yaaa sonuç olarak doğanın gereği olarak o çocuk bir şekilde doğacak. Şimdiye kadar tutan olmamış
Olaya böyle bakıyorum ben
Hamileliğe dair en özleyecek olduğum şey hareketlerini hissetmek muhtemelenBen tombiş olduğum için çok belli olmuyor da.
Nst de bir kadın gördüm. Resmen ya kafası ya poposu.
Öyle bir çıkıntılı duruyordu ki.
Zayıf hamile kalanlarda gergin karında daha net belli oluyor.
Benim ki bıngıl bıngıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?