2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Niye olmasin canim sana hamileyken aldigimiz kilolari veririz bence en gec 1 yila. Benimkiler de xs, croplarima bakip bakio ic cekiyorum bunlara bi daha girebilecek miyim acaba diye
ben evlenirken 53 kiloydum hamile kaldığımda 64 kiloydum şuan 72 geçen eşimle tanıştığımız zamanki fotoğraflarımıza baktım ikimizde üstüne 20 kilo koymuşuz o halimize göre. ağlayacaktım valla

Ben evlendim 2,5 yıl oldu bebişe kadar 45 Kg'yi korudum
kustum ettim derken 42'yi gördüm en son 49 civarıydım.,
Hedefim 1 ay sonra 50-52 arası doğuma bir koşu girip çıkmak

Ben de öyle diyorum ama an geliyor yeter bıktım yatmaktan ne olursa olsun diyorum. Duygular karışık

Merhaba kızlar pek giremediğim için aktif değilim burda. Bebişi doğanların gözü aydın darısı başımıza Bugün kontrol vardı 34+4 teyim. Bebiş geliş popodanmış önceki haftalarda sormuştum doğum şekli nasıl olur diye belli olmaz son haftalar belli olur demişlerdi bugünkü doktor sezeryan büyük ihtimalle, dönmez dedi. Çok moralim bozuldu normal doğum istiyordum. Sizce döner mi egzersiz yapmaya başladım dönmesi için. Gelişim olarak 35 görünüyor şuan bebek.

Benim de çok yakınım hastaneye gitti ağrısı vardı.
Açılması olmuş sadece ıkınması kalmış.
Doğurmak istemiyorum doğurmasam olur mu diye herkesi ikna etmeye çalıştım diyor.
Sağlık görevlisi olan olmayan kimi gördüyse abi beni buradan çıkarır mısınız falan diyormuş.
Doktor cesaretlensin diye kızmış.
Ya şimdi doğurursun yada bebeğine birsey olacak diye. O zaman cesaret gelmiş.
Oda panik atak hastası.
Ne zaman konu açılsa ben doğurmadım zorla doğurttular der hdhdhd
Allah yardımcısı olsun herkesin

Kızlar sizinde karnınız yamuluyomu benim göbeğim bazen sola doğru bakıyo düzelmiyorda çok komik oluyo yamuk karınlı dolanıyom öyle
Ben tombiş olduğum için çok belli olmuyor da.
Nst de bir kadın gördüm. Resmen ya kafası ya poposu.
Öyle bir çıkıntılı duruyordu ki.
Zayıf hamile kalanlarda gergin karında daha net belli oluyor.
Benim ki bıngıl bıngıl

Son hafta dönen varmış tatlım dönebilir bence neden olmasın

Ahahah kahkaha attım şimdi böyle gülüyorum ama içimde ki diyor ki özlem tüm hastaneye umarım rezil yada maskotu olmazsın dur bakalım neler yaşanacak.

Ahahah kahkaha attım şimdi böyle gülüyorum ama içimde ki diyor ki özlem tüm hastaneye umarım rezil yada maskotu olmazsın dur bakalım neler yaşanacak.
Yaaa sonuç olarak doğanın gereği olarak o çocuk bir şekilde doğacak. Şimdiye kadar tutan olmamış
Olaya böyle bakıyorum ben

Yaaa sonuç olarak doğanın gereği olarak o çocuk bir şekilde doğacak. Şimdiye kadar tutan olmamış
Olaya böyle bakıyorum ben
Çok mantıklı bakıyorsun da işte bende o korku olunca mantık devre dışı kalıyor. Yani mantığın esamesi kalmıyor,

Hamileliğe dair en özleyecek olduğum şey hareketlerini hissetmek muhtemelen çok komik oluyo bazen acıtıyo ama yine de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…