- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.041
Canım kolaylıklar diliyorum hadi bakalım olsun bitsin sağlıkla kavuşun inşallah.Genel anestezide ihtiyacın yok konuşurken uyuyorsun hemen zaten
benim eşim kendisi direk böyle söylüyor annesineKV'ye bir havam var
Oğluna senden iyi bakıyorum dercesine bakış atıyorum
Benim kiloyu korumak degil kilo alamama problemim var. Su an 52 oldum. Ilk doguma 54 le girmistim. Sonrasinda 1 yil icinde 40 a dusmustum. O yuzden ben en gec 1 yil icinde yine eski kiloma gelirim diye dusunuyorum. Ilk dogumda hizla vucut seklim toparladi. Ama bunda kiloyu vermeme ragmen gobek kismimda bi gevseme olur mu acaba korkum varBen evlendim 2,5 yıl oldu bebişe kadar 45 Kg'yi korudum
kustum ettim derken 42'yi gördüm en son 49 civarıydım.,
Hedefim 1 ay sonra 50-52 arası doğuma bir koşu girip çıkmak
dun kac haftaliktin canimBen de dün doğum tarihi aldım 27-28 kasım inşallah. 38+5 oluyor o zaman da artık. Dün gittiğimde kızım 2720 gr olmuş idi.
Ne kadar birbirimize benziyoruz. Ben de yengec kadiniyim. Ne kv ne anne simdiye kadar hic yardimlarini gormedim. Cok zor zamanlar yasadik esimle. Esim kalp krizi gecirdi evlendigimiz yil. Kv, kp, gorumce filan geldiler. Ben esimi yogun bakimda birakip gidemezken dusundukleri tek sey gidip yemek yemek, gezip tozmak, evimi karistirip laf etmekti. Hatta gece kalp krizi gecirdi o telasla yatagi toplamayi mi dusunecegim, esimin pijamasini mi toplayacagim yatak odasindan. Eve bende once girip once yatak odama dalmislardi. Yillarca yatagini bile toplamamis diye lafimi ettiler. 3 yil once kp vefat etti. O zaman dedi bana kv ben seni hic anlamamisim, esin kalp krizi gecirirken yatagi toplamayi dusunemiyormussun diye.benim eşim kendisi direk böyle söylüyor annesinekv çocuklarına bakmıyor millete bakıyor ben böyle bir şey görmedim ailesindeki tüm lohusalara o bakmış bana bir ihtiyacın var mı kim bakacak diye sormadı bile. kızlarına da aynısını yapar eminim. bir akrabaları var doğumda bazı zorluklar yaşamış 15 gün hastanede yatmış 15 gün onunla hastanede kalmış, benim eşim çene ameliyatı olmuş üniversite okuduğu şehirde kaşıkla su içiyormuş o halde tek bırakmış ameliyattan sonraki gün istanbula dönmüş kızı bir dönem başka bir şehirde akademisyen olarak çalışıyordu tek yaşıyordu ve istifa etmesine sebep olacak kadar büyük bir mobinge uğramış ailesi de bunu biliyor, psikolojik olarak oldukça zor bir dönemden geçmiş annesini aramış yanıma gelir misin iyi değilim tek kalamıyorum panik ataklar geçiriyorum demiş ve annesi gitmemiş Allah eşleri birbirinin ihtiyacına göre gönderiyor herhalde, ben de tam yengeç kadınıyım sevgisini çok gösteren, pişireyim yedirip içireyim ne bileyim hastaysa sarıp sarmalayayım bir tipimdir. benim bu halim ona iyi geldi, sevildiğini hissetmeye ihtiyacı vardı.
Oha3 numara 150 cıvarı
4 numara 1000 cıvarı
Ben 2 tane 1 numara aldım yenidoğan. 1pakette 2numara aldım o kadar bütün bezBen 2 almadım 3 numara 2 paket aldım 4 numarada 2 paket aldım sleepy kalıp olarak küçük o yüzden 4 de çok aşırı almamak lazım gibi geldi bana
ne güzel eşinle birbirinize yetiyorsanız kimseye ihtiyacınız yok. nasıl insan evladının hastalığında bunu düşünür aklım almıyor ya. Allah vicdan versin. hastalıktan bağımsız evin istediği kadar temiz olsun bal dök yala, geldiklerinde yüzünü astıktan sonra saray olsa rahat edemezler. ben annemle çok didişirim ama Allah başımızdan eksik etmesin eşim de ben de çok desteğini gördük hala görüyoruz. her konuda yanımızdadır destekçimizdir. eşimde kendi annesinden çok güvenir anneme. ben kvdemin gelmemesine sevindim daha rahat geçiririm o süreci dua ediyordum Allahım beni bunaltma diye özüm hakka doğru imiş duam kabul oldu. fakat hiçbir şey sormamasına eşim de ben de anlam veremedik. neyse gün gelir hesap döner acelemiz yokNe kadar birbirimize benziyoruz. Ben de yengec kadiniyim. Ne kv ne anne simdiye kadar hic yardimlarini gormedim. Cok zor zamanlar yasadik esimle. Esim kalp krizi gecirdi evlendigimiz yil. Kv, kp, gorumce filan geldiler. Ben esimi yogun bakimda birakip gidemezken dusundukleri tek sey gidip yemek yemek, gezip tozmak, evimi karistirip laf etmekti. Hatta gece kalp krizi gecirdi o telasla yatagi toplamayi mi dusunecegim, esimin pijamasini mi toplayacagim yatak odasindan. Eve bende once girip once yatak odama dalmislardi. Yillarca yatagini bile toplamamis diye lafimi ettiler. 3 yil once kp vefat etti. O zaman dedi bana kv ben seni hic anlamamisim, esin kalp krizi gecirirken yatagi toplamayi dusunemiyormussun diye.
Allah gercekten de esleri birbirine gore veriyor. Esimin elinden her is gelir. Yoksa ben bu kadar problemli bi hamilelik gecirirken baska bi es olsa butun evin yukunu yuklenemezdi. Rabbim esletimiz basimizdan eksik etmesin. Kimseye ihtiyacimiz yok Allah a sukur...
nasıl oldun kız kaşıntın geçti miOhaben tuvalet iletişimi yaparım erkenden muhtemelen
Bende iki tane bir numara aldım ikizlere tüm bezlerim okadarBen 2 tane 1 numara aldım yenidoğan. 1pakette 2numara aldım o kadar bütün bez20 gün falan anca yeter sanırım onlar da
Hahahahahahaben benimkinin atletleriyle geziyorum geçen diyor ki sen benim atletimi mi giydin dedimki benim atletim diye bir durum yok bizim atletimiz bizim tişörtümüz bizim pijamamız diyeceksin
Aslında memnun kalıp kalmamak daha önemli de ona da işte 200 TL aldığımız bez şu an 400 e dayandıBen 2 tane 1 numara aldım yenidoğan. 1pakette 2numara aldım o kadar bütün bez20 gün falan anca yeter sanırım onlar da
Ben de babalarına verildiği anı izleyip ağlıyorum yengeç burcu olmakanne bebek kavuşma videoları izleyip ağlayan tek manyak ben miyim
Ben 2 tane 1 numara aldım yenidoğan. 1pakette 2numara aldım o kadar bütün bez20 gün falan anca yeter sanırım onlar da
ay dur onları da izleyip ağlayayımBen de babalarına verildiği anı izleyip ağlıyorum yengeç burcu olmak
Bi de hayati riski hala devam ediyordune güzel eşinle birbirinize yetiyorsanız kimseye ihtiyacınız yok. nasıl insan evladının hastalığında bunu düşünür aklım almıyor ya. Allah vicdan versin. hastalıktan bağımsız evin istediği kadar temiz olsun bal dök yala, geldiklerinde yüzünü astıktan sonra saray olsa rahat edemezler. ben annemle çok didişirim ama Allah başımızdan eksik etmesin eşim de ben de çok desteğini gördük hala görüyoruz. her konuda yanımızdadır destekçimizdir. eşimde kendi annesinden çok güvenir anneme. ben kvdemin gelmemesine sevindim daha rahat geçiririm o süreci dua ediyordum Allahım beni bunaltma diye özüm hakka doğru imiş duam kabul oldu. fakat hiçbir şey sormamasına eşim de ben de anlam veremedik. neyse gün gelir hesap döner acelemiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?