- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.061
Allah herkesin kalbine göre verir sen endişe etme. bence yardımları reddetme kuzum annen gelip yemeğinizi yapsa arada sizi 2 saat uyutsa bile yeterBi de hayati riski hala devam ediyordubu kadar deger veriyorlar demek ki. Zaten dogumda gelemeyecekler rahatsiz kv. Dogum sonrasi daha hassas olacagiz zaten. Bu hamileligin son donemleri de oyle hassaslasiyoruz bence. Her seye oturup aglayasim var. Halbuki aylardir evde yatarak iyi idare etmistim simdiye kadar.annem de aslinda iyi insandir. Ama cok ince dusunemez. Kisliklarimi filan hep hazirladi. Ama.ondan da ince dusunce beklemiyorum. Hatta dogumdan sonra esim 10 gun babalik izni kullanacak o surecte kimse gelmesin. Izni bittiginde gelmek isterse annem gelir
O ofsistimcidden hamişiz her şeye ağlayabiliriz. Benim ennlerim:Ben de babalarına verildiği anı izleyip ağlıyorum yengeç burcu olmak
Benim en komiği yemek yapmıştım pismemisti ağladım sonra ağlamam bitince baktim yemek pismis iç çeke çeke yedimO ofsistimcidden hamişiz her şeye ağlayabiliriz. Benim ennlerim:
1. Oğlak burcunun anne babayla ilişkisini okurken ağlamıştım, aileye bağlı olurlar diye.
2. Doğduğunda karnımdaki hareketleri özlicem diye ağladım.
3. Sürekli uyuyakalıyorum eşim yalnız kalıyor, tvyi tek izliyor diye ağladım.
Ben de tam bir duygusal ponçik balık burcuyum30umdan sonra yükselen aslan bir tık toparladı ama hamilelik beni bitirdi.
Hayır benim sjdkfklf@Kaskade O ofsistimcidden ben kilomu söylemiyorum nazar falan olurum Allah korusun
(En kilolunuz benim çaktırmayın)
Genel anestezinin de bi rahatligi var gercekten. 3 e kadar sayiyorsun gerisi yokGenel anestezide ihtiyacın yok konuşurken uyuyorsun hemen zaten
Annemin maksimum kalabilecegi sure 1 hafta canim. O yuzden esim varken esim yapar bi seyleri ama o ise baslayinca ben tek kalacagim. En azindan 10 gun sonra gelirse 1 hafta kalir sezaryen dikisim iyilesmis olur biraz daha o gidene kadarAllah herkesin kalbine göre verir sen endişe etme. bence yardımları reddetme kuzum annen gelip yemeğinizi yapsa arada sizi 2 saat uyutsa bile yeter
canım inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursun bebeğine hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBir buçuk saatlik uyku kahvesizlik üstüne kafama vurdu galiba afresifimde hissediyorum kocama sarmama az kaldı tepkilerimi aynı bi vampir Eda’sıyla kontrol ediyorum
Neyse sakinim ben kaçasım yok Benim
İnşirah okuyayım da sabah abdest alıp geldim tabi abdest aldım ama Şuan yok ki
L Lmntbrdgi benim annemi düşününce bile ağlayasım geliyor ne alaka neden böyle bir ruh haline girdim hiç bilmiyorumO ofsistimcidden hamişiz her şeye ağlayabiliriz. Benim ennlerim:
1. Oğlak burcunun anne babayla ilişkisini okurken ağlamıştım, aileye bağlı olurlar diye.
2. Doğduğunda karnımdaki hareketleri özlicem diye ağladım.
3. Sürekli uyuyakalıyorum eşim yalnız kalıyor, tvyi tek izliyor diye ağladım.
Ben de tam bir duygusal ponçik balık burcuyum30umdan sonra yükselen aslan bir tık toparladı ama hamilelik beni bitirdi.
Ay yok artıkNe kadar birbirimize benziyoruz. Ben de yengec kadiniyim. Ne kv ne anne simdiye kadar hic yardimlarini gormedim. Cok zor zamanlar yasadik esimle. Esim kalp krizi gecirdi evlendigimiz yil. Kv, kp, gorumce filan geldiler. Ben esimi yogun bakimda birakip gidemezken dusundukleri tek sey gidip yemek yemek, gezip tozmak, evimi karistirip laf etmekti. Hatta gece kalp krizi gecirdi o telasla yatagi toplamayi mi dusunecegim, esimin pijamasini mi toplayacagim yatak odasindan. Eve bende once girip once yatak odama dalmislardi. Yillarca yatagini bile toplamamis diye lafimi ettiler. 3 yil once kp vefat etti. O zaman dedi bana kv ben seni hic anlamamisim, esin kalp krizi gecirirken yatagi toplamayi dusunemiyormussun diye.
Allah gercekten de esleri birbirine gore veriyor. Esimin elinden her is gelir. Yoksa ben bu kadar problemli bi hamilelik gecirirken baska bi es olsa butun evin yukunu yuklenemezdi. Rabbim esletimiz basimizdan eksik etmesin. Kimseye ihtiyacimiz yok Allah a sukur...
3 numara 150 cıvarı
4 numara 1000 cıvarı
inşallah her şey kolaylıkla hallolur süreci çok kolay atlatırsınızAnnemin maksimum kalabilecegi sure 1 hafta canim. O yuzden esim varken esim yapar bi seyleri ama o ise baslayinca ben tek kalacagim. En azindan 10 gun sonra gelirse 1 hafta kalir sezaryen dikisim iyilesmis olur biraz daha o gidene kadar
Yaaa olsun kaderimizde tombiklikte varmış napalımHayır benim sjdkfklf
Amin canim insallah hepimiz icin surec cok rahat bir sekilde ilerlerinşallah her şey kolaylıkla hallolur süreci çok kolay atlatırsınızbenim annem herkes yanından gitse ve benimle baş başa kalsa diye gün saymış mesela kimse gelmeseydi daha kolay olurdu diyor belki senin içinde öyle olur. dua et hep Allahım işimi kolaylaştır diye
Ben biraz salmış olabilirimBen de öyle diyorum ama an geliyor yeter bıktım yatmaktan ne olursa olsun diyorum. Duygular karışık
Tombikliği de geçtim ben. Kendimi akaryakıt taşıyan tankerler gibi hissediyorumYaaa olsun kaderimizde tombiklikte varmış napalımparmaklarım falan davul gibi şiş
Ben de aynı indirim gördükçe ilk başlarda iki tane 1 numara 1 tane 2 numara aldım, öyle kaldım. Kendim alerjik olduğum için oğlanın cildini bir göreyim diyorum. Beze nasıl tepki verecek.Ben 2 tane 1 numara aldım yenidoğan. 1pakette 2numara aldım o kadar bütün bez20 gün falan anca yeter sanırım onlar da
İnsanın evladına içi yanar ya her şeyi geçtim oğlun kalp krizi geçirmiş seni eve yollayamamalari lazım insanın aklı cikarNe kadar birbirimize benziyoruz. Ben de yengec kadiniyim. Ne kv ne anne simdiye kadar hic yardimlarini gormedim. Cok zor zamanlar yasadik esimle. Esim kalp krizi gecirdi evlendigimiz yil. Kv, kp, gorumce filan geldiler. Ben esimi yogun bakimda birakip gidemezken dusundukleri tek sey gidip yemek yemek, gezip tozmak, evimi karistirip laf etmekti. Hatta gece kalp krizi gecirdi o telasla yatagi toplamayi mi dusunecegim, esimin pijamasini mi toplayacagim yatak odasindan. Eve bende once girip once yatak odama dalmislardi. Yillarca yatagini bile toplamamis diye lafimi ettiler. 3 yil once kp vefat etti. O zaman dedi bana kv ben seni hic anlamamisim, esin kalp krizi gecirirken yatagi toplamayi dusunemiyormussun diye.
Allah gercekten de esleri birbirine gore veriyor. Esimin elinden her is gelir. Yoksa ben bu kadar problemli bi hamilelik gecirirken baska bi es olsa butun evin yukunu yuklenemezdi. Rabbim esletimiz basimizdan eksik etmesin. Kimseye ihtiyacimiz yok Allah a sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?