2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah herkesin kalbine göre verir sen endişe etme. bence yardımları reddetme kuzum annen gelip yemeğinizi yapsa arada sizi 2 saat uyutsa bile yeter

Ben de babalarına verildiği anı izleyip ağlıyorum yengeç burcu olmak
O ofsistimcidden hamişiz her şeye ağlayabiliriz. Benim ennlerim:
1. Oğlak burcunun anne babayla ilişkisini okurken ağlamıştım, aileye bağlı olurlar diye.
2. Doğduğunda karnımdaki hareketleri özlicem diye ağladım.
3. Sürekli uyuyakalıyorum eşim yalnız kalıyor, tvyi tek izliyor diye ağladım.
Ben de tam bir duygusal ponçik balık burcuyum 30umdan sonra yükselen aslan bir tık toparladı ama hamilelik beni bitirdi.

Benim en komiği yemek yapmıştım pismemisti ağladım sonra ağlamam bitince baktim yemek pismis iç çeke çeke yedim

Genel anestezide ihtiyacın yok konuşurken uyuyorsun hemen zaten
Genel anestezinin de bi rahatligi var gercekten. 3 e kadar sayiyorsun gerisi yok basina bi agirlik cokuyor ya da agzina anestezinin tadi geliyor. Sonraki hatirladigim sey odadaki yataga gecis anim oluyor

Allah herkesin kalbine göre verir sen endişe etme. bence yardımları reddetme kuzum annen gelip yemeğinizi yapsa arada sizi 2 saat uyutsa bile yeter
Annemin maksimum kalabilecegi sure 1 hafta canim. O yuzden esim varken esim yapar bi seyleri ama o ise baslayinca ben tek kalacagim. En azindan 10 gun sonra gelirse 1 hafta kalir sezaryen dikisim iyilesmis olur biraz daha o gidene kadar

canım inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursun bebeğine hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

L Lmntbrdgi benim annemi düşününce bile ağlayasım geliyor ne alaka neden böyle bir ruh haline girdim hiç bilmiyorum

Ay yok artık ne saçma sapan insanlar yaa

Annemin maksimum kalabilecegi sure 1 hafta canim. O yuzden esim varken esim yapar bi seyleri ama o ise baslayinca ben tek kalacagim. En azindan 10 gun sonra gelirse 1 hafta kalir sezaryen dikisim iyilesmis olur biraz daha o gidene kadar
inşallah her şey kolaylıkla hallolur süreci çok kolay atlatırsınız benim annem herkes yanından gitse ve benimle baş başa kalsa diye gün saymış mesela kimse gelmeseydi daha kolay olurdu diyor belki senin içinde öyle olur. dua et hep Allahım işimi kolaylaştır diye

Amin canim insallah hepimiz icin surec cok rahat bir sekilde ilerler

Ben de öyle diyorum ama an geliyor yeter bıktım yatmaktan ne olursa olsun diyorum. Duygular karışık
Ben biraz salmış olabilirim mesela yarın taksiyle misafirliğe gidip dönücem 3 gün öncede eşimle avm ye gittik o alışveriş yaptı bende oturup fikir verdim haftaya olan kontrolden sonrada yemeğe gitmeyi planlıyorum eşimle

Ben 2 tane 1 numara aldım yenidoğan. 1pakette 2numara aldım o kadar bütün bez 20 gün falan anca yeter sanırım onlar da
Ben de aynı indirim gördükçe ilk başlarda iki tane 1 numara 1 tane 2 numara aldım, öyle kaldım. Kendim alerjik olduğum için oğlanın cildini bir göreyim diyorum. Beze nasıl tepki verecek. Islak mendiller de çok iyi indirimde şu an güvenip stok yapamıyorum. Tamam pamuk kullancaz da o da ihtiyaç. Bir tane üçlü paket aldım şimdilik. Onu da deneme yanılma yapcam zamanla.

İnsanın evladına içi yanar ya her şeyi geçtim oğlun kalp krizi geçirmiş seni eve yollayamamalari lazım insanın aklı cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…