2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cesaret yükleniyor

Cesaret yükleniyor
Kız napayım her hafta doğacak bunlar diyorum bakıyorum yok benimle oynuyorlar 3 gün önce bi güncelleme geldi bana doğarsa doğsunlar artık modu yüklendi bide biraz daha dışarı çıkmazsam muhtemelen depresyona giricem artık. Her şeyi takıp her şeye sinir olmaya başladım , en doğrusu çıkayım herkes rahatlasın dedim. Kayınvalidemle kaç aydır kalmaktan kadının konuşması bile artık bana batıyor halbuki kadın bişeyde yapmıyor yemek ye diyor sadece

Bionaturel in ıslak mendili pamuk+ şu gibi çok aşırı doğal pamuktan bile iyi olabilir belki açmadım ama açan ya da kullanan varsa bizi aydınlatsın

İnsanın evladına içi yanar ya her şeyi geçtim oğlun kalp krizi geçirmiş seni eve yollayamamalari lazım insanın aklı cikar
Ben aglamaktan helak oldum. Ilcede bizi taniyan tanimayan ogretmenler geldi hep. Herkes beni teselli edecegim diye ugrasiyordu. Kv ne dese begenirsin esim eve gectiinde. Elbise dolabimda milyon tane gomlek varmis. O kadar insani tisortle karsilamisim hastanede asla uzulmedi. Bir damla goz yasi dokmedi gercekten annenin icinin daha cok yanmasi lazim. Bogazindan hic bi sey gecmemesi lazim

Oh sevindim disari cikip biraz rahatlamana

İnsan yatmaktan perişan oluyor da Instagram'da ikiz oğulları olan bir kadın var videolari düşüyor önüme diyorum savascinin 7 8 ay sonraki hali merak etme bugünleri aratacaklar

Çıldırmadin mi sen ya

Z Zecmel B bayanmuhtar kızlar merak etmişsiniz bugün iyiyim sancım ağrım yok çatı ağrısı azaldı. Dün muhtemelen alttan muayene edince zaten çatı ağrısı da vardı ondan dolayı sancı yükseldi diye düşünüyorum sabah vardı ama çok azdı ya da L Lmntbrdgi dediği gibi biraz psikolojik olarak da etkilenmiş olabilirim ama şuan iyiyim çok şükür

Evde kalp krizi gecirmis bi koca olunca, onu uzmemem gerektigi icin olay cikaramadim malesef. Insan ogluna beni cekistirip o zaman bari uzmez yani onu
Maşallah iyi sabirliymissin Allah bir daha öyle günler yaşatmasın

Kızlar bundan aldım kuponla güzel çıktı beğendim ben. Bedeninizi alın. Ama geçen hafta aldım te Nazilli den geldi anca bugün elime geçti

Eklentiler

• IMG_4416.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar kasim doneminde decathlon indirim yapiyor mu biliyor musunuz? Ogluma bot almak istiyorum bu ara. Indirim olacaksa onu bekleyecegim biraz

Senin kemiğine mi baktı yoksa açıklık mi baktı

Çok sevindim iyi olmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…