2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar dün 32. hafta raporumu almaya gittim nst de sancı çıkmadı çalışabilir olarak raporumu yazdı doktor. ama orda tansiyonum ölçüldü 14/8 çıktı ben evde de takip ediyorum zaten 13/9 civarlarında çıkıyor. zaten ilk hamileliğimden de preeklamsi riskim olduğundan tansiyon ilacı başlayalım dedi alfamed verdi sabah öğle akşam iç dedi. bu ilacı kullanan var mı canım çok sıkıldı ya. birde dün tahlil verdim idrarda protein de yükselmiş sabah doktor anlamlı değil dedi ama ne bilim kendime engel olamıyorum dün zaten ağla ağla içim çıktı eşimde kızdı niye en kötüsünü düşünüyorsun hem kendini hem bebeği üzüyorsun diye ama elimde değil ki

Coraspin kullanıyor musun?

Bende o yuzden yataşa bakım dedım daha guvenılırdır diye %100 pamuktur denetlenıyordur falan diye dusundum ama organik mi onu bılmıyorum

kullanıyorum canım onu da 34 de bırakıcam ama
Coraspin bebeği koruyor, tansiyon ilacı seni koruyor demişti doktor bana. İnşallah 36’ya kadar falan gelebilirsin. Bence ilaç içeceksin diye üzme kendini. Ben ilk hamileliğimde bir ilaç kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum. Bi de ağlarsan tansiyonun çıkar zaten. Dün ben de ota b.ka ağladım da, ağlamamak lazım.

htmcicegi canım bebişim de tersti dönmez dedim döndü suyu fazla olduğu hâlde döndü. 2 gün boyunca filan yerde bir şeye bakmak için sürekli secde pozisyonunda kaldım galiba ondan oldu sanıyorum merak etme son an bile dönüyor

Ya bende 3 haftdır evdeyım banada gelıyolar yandan yandan sonra dıyorum ki dısarıya cıksan ne yapcan hiç bişey yok ordada bi üşengeclik gelıyo ve evımk sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…