- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.101
Valla eşimle kaynanam çok kınıyolar kızıyolar ama onlarada saldırınca iyi hadi çık diyolarOh sevindim disari cikip biraz rahatlamana
Bır gunde ortalama 7-8 taneden hesap etayda kaç bez giderki ortalama bir bebeğe
Bu yeni mi oldu? Kaçırdım ben. Birikti okuyamadım. Geçmiş olsun.Evde kalp krizi gecirmis bi koca olunca, onu uzmemem gerektigi icin olay cikaramadim malesef. Insan ogluna beni cekistirip o zaman bari uzmez yani onu
Eski canim cok oldu. Hamilelikte konu kv olunca aklim surekli eskilere gidiyorBu yeni mi oldu? Kaçırdım ben. Birikti okuyamadım. Geçmiş olsun.
Allah bir daha göstermesin.Eski canim cok oldu. Hamilelikte konu kv olunca aklim surekli eskilere gidiyor
İki parmağı ile bastırdı muSöylemedi ama açıklık baktı galiba sancı çıkınca kasılma var dedim
Coraspin kullanıyor musun?kızlar dün 32. hafta raporumu almaya gittim nst de sancı çıkmadı çalışabilir olarak raporumu yazdı doktor. ama orda tansiyonum ölçüldü 14/8 çıktı ben evde de takip ediyorum zaten 13/9 civarlarında çıkıyor. zaten ilk hamileliğimden de preeklamsi riskim olduğundan tansiyon ilacı başlayalım dedi alfamed verdi sabah öğle akşam iç dedi. bu ilacı kullanan var mı canım çok sıkıldı ya. birde dün tahlil verdim idrarda protein de yükselmiş sabah doktor anlamlı değil dedi ama ne bilim kendime engel olamıyorum dün zaten ağla ağla içim çıktı eşimde kızdı niye en kötüsünü düşünüyorsun hem kendini hem bebeği üzüyorsun diye ama elimde değil ki
Bende o yuzden yataşa bakım dedım daha guvenılırdır diye %100 pamuktur denetlenıyordur falan diye dusundum ama organik mi onu bılmıyorumAyy cok tatli bunlarrrrr yahuu ayy geyikliye bayildim cok sagol kuzu
Diktirme kime yapilir bilmedigim icin o topa giremedim ne yazikki..
Zezigden gecen gun battaniye aldim. Nazli atac paylasmisti bayildim kargoda daha gelmedi
Globber bi an dusundum ama korkudan mama sandalyesi bile alamadimben. Ztn indirime de girmediler ama ev ztn ayakta bi de 2 yil son kullanacagi bisikleti alirsam bosanma sebebi
Hah ayse fatmayi bilmem gamze aliyor vallahi.
Ben trendyoldan cok aliyorm el aliskanligi. N11 i hic sevmioeum cok nadir bisey alioeum ordan. Hb ye de alismaya calisiyorum
Annem gecen nereden bilmiorum sorarim bgn yumos yumusatici almis sahte cikmis yapis yapis bisi cikmis icinden ve makinaya dokerken farketmis dedigin gibi baya sahte urunde var sanirim
Ama ben genelde biseye sardiysam akakce ve cimriden bakip nerede en ucuz ona bakip almaya calisiyorum artik
Ama yine %80 ty tercihim oluo tamamen aliskanlik
Bide orda kargo bedava fln var die
Anne yani icin alinmio galiba ya. Dun aksam baktim ama evat bulamadim. Almadim alamadim. ztn junoda yatar cogunlukla die de kendimi avuttum. Nevresim ms ve amazonda bi italya marka buldum annemde disney in sertifikalilarindan almis hepsi %100 pamuk
Ben markadan cok %100 pamuk ve organik sertf baktim tabi yalan solemiyolarsa
Bisey diim mi bana kalsa en az 3 ay daha hamile kalir icimde tutarim su kizi. Hic istemiyorum dogurmak
kullanıyorum canım onu da 34 de bırakıcam amaCoraspin kullanıyor musun?
Ayyy kim o takip edeyimde fragman gibi olsun bana
Banada doktorum 25 26 27 gunleri için doğum dedi düşünün hangi gün istıyorsanız dediBen de dün doğum tarihi aldım 27-28 kasım inşallah. 38+5 oluyor o zaman da artık. Dün gittiğimde kızım 2720 gr olmuş idi.
Coraspin bebeği koruyor, tansiyon ilacı seni koruyor demişti doktor bana. İnşallah 36’ya kadar falan gelebilirsin. Bence ilaç içeceksin diye üzme kendini. Ben ilk hamileliğimde bir ilaç kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum. Bi de ağlarsan tansiyonun çıkar zaten. Dün ben de ota b.ka ağladım da, ağlamamak lazım.kullanıyorum canım onu da 34 de bırakıcam ama
Yok çok bastırmadi sadece ileriye doğru çok ittiİki parmağı ile bastırdı mu
Valla tek kız çocuk ama bizim ev daha dağınık
Ya bende 3 haftdır evdeyım banada gelıyolar yandan yandan sonra dıyorum ki dısarıya cıksan ne yapcan hiç bişey yok ordada bi üşengeclik gelıyo ve evımk sevıyorumKız napayım her hafta doğacak bunlar diyorum bakıyorum yok benimle oynuyorlar3 gün önce bi güncelleme geldi bana doğarsa doğsunlar artık modu yüklendi bide biraz daha dışarı çıkmazsam muhtemelen depresyona giricem artık. Her şeyi takıp her şeye sinir olmaya başladım , en doğrusu çıkayım herkes rahatlasın dedim. Kayınvalidemle kaç aydır kalmaktan kadının konuşması bile artık bana batıyor halbuki kadın bişeyde yapmıyor yemek ye diyor sadece
Ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?