2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya bende 3 haftdır evdeyım banada gelıyolar yandan yandan sonra dıyorum ki dısarıya cıksan ne yapcan hiç bişey yok ordada bi üşengeclik gelıyo ve evımk sevıyorum
Zaten çok zor 10 adım atıp oturmak istiyorsun belin ağrıyor deli gibi sırtını yaslamak felan istiyorsun. Gururumdan yoruldum eve dönelimde diyemedim bi tık alışverişe çıktığımıza pişman oldum o yüzden bir sonrakinde hakkımı pasta kahve yapmak üzere cafede kullanıcam

yani bebeğin gelişiminde sıkıntı yok aslında 1 hafta önden gidiyor hatta ama işte tansiyonun böyle yavaş yavaş yükselmesi protein kaçağının başlaması falan strese soktu beni elimde olmadan. ilkinde 38 de doğum yaptım bi şekilde o günlere kadar gelebilmiştik inşallah bunda da dediğin gibi hiç olmazsa 38i görürüz. seninde mi tansiyon sıkıntın var canım o yüzden mi ilaç kullandın bu hamileliğinde de oldu mu aynı sıkıntılar?

Kızlar sizinde karnınız yamuluyomu benim göbeğim bazen sola doğru bakıyo düzelmiyorda çok komik oluyo yamuk karınlı dolanıyom öyle
Valla uzun süredir bende sağda ortada bır tepe var bızımkı bas assagı donelı çok oldu gotunu karnıma dayalı duruyor. Her ultrasonda aynı pozisyon 4 D de bıle goremedık o yüzden ama çok keyıflı popısını sevdırıyor sımdıden annesıne

Ay benimde öyle sağ tarafta topak gibi kaldıı popodu diye düşünüyorum bende içerde hareketlerinden farklı bedeninde bi parçasını hissetmekte çok ayrı bişeymiş yaa

Bionaturel in ıslak mendili pamuk+ şu gibi çok aşırı doğal pamuktan bile iyi olabilir belki açmadım ama açan ya da kullanan varsa bizi aydınlatsın
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bir heves bez ıslak mendil araştırdım baya. Waterwipes %99.9 su olunca bunu alırım deyip favorilere almıştım alerji yapmaz heralde diye. Sonra fiyatlar uçtu uçtu uçtuuu sürekli almaya ne yürek ne de para dayanmaz. İçimde kaldı gibi oldu o biraz. Goon almıştım denemelik. Onu da çantayı hazırlarken açtım yapısına bakayım diye gözüme küçük geldi. Bi kollarıma falan sürdüm bana bir şey olmadı. molfix, sleepy, baby turco takılcaz artık üçer üçer.

İlk gebeliğimde kullandım canım.
Kullanmak gerekiyor çünkü.
Beslenmene dikkat et.
Bir sorun olmadan gebeliğimin sonuna kadar geldim.
Sık sık idrar tahlilinde protein kaçağına bakarlar.
Kendini üzme. Üzüntü de tansiyon yapar çünkü

Baby turco çok sulu demişlerdi

o kadar çok reflüm var ki yemek yemeye korkuyorum zaten canım tansiyonumu çıkaracak şekilde beslenmiyorum yani hatta bi hamile için yetersiz bile besleniyorum bence ilaca da başladım yapacak bişey yok doktoruma güvenmek zorundayım. 2 haftada bir çağırdı zaten artık bakar heralde inşallah sıkıntısız giderim canım çok sağol

Bır gunde ortalama 7-8 taneden hesap et
Günde 8 bezden iki popo 16 bez ayda 480 bez demekki gidecek.
Molfiks pure soft almayı düşünüyorum eğer bebeklerimede uyarsa tabi.
1 beden 80 li paket ort 240 TL desek ayda 1440 TL ediyor ne hesap ettim ha yavrularım doğduktan sonra daha tasarruflu olucak şimdiden ayda iki kez doktor muayene ücretini hiç söylemiyim

Benim 37’de bir anda tansiyonum çıktı. O gün idrar testinde protein de çıkınca (ama bebek büyümüyordu da) 3 gün sonra sezaryene girdim. Araya hafta sonu girdiği için pzt bekledi doktor.
Bu sefer 20. Haftada çapaya heyet raporu almaya gittiğimde damarlarda direnç ve çentik gördü ordaki uzman. Coraspin başla dedi. Kendi doktorum prof. O 26’dan sonra belli olur dedi. 22’dr bir taraftaki direnç gitmişti. 26’da da öteki gitti şükür. Bundan sonra bi daha olmaz dedi. Yani kendim yemeyi abartmazsam şimdilik tansiyon çıkmayacak gibi görünüyor. Ama bu sefer de şekerim sınırda, suyum sınırda. Ay hepimizde bişey var. Birimiz normal hamile değiliz.
Kızım 2,5 kilo doğdu. Bişey olmuyor aslında küçük de olsa. Sadece sarılık oluyor işte. Kış günü güneş ışığı da yok. Bu çocuk 3 kilo doğsa bari diye bakıyorum. Bi de 38’e gelirse ocakta doğar. Öncesi aralık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…