- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.121
Zaten çok zor 10 adım atıp oturmak istiyorsunYa bende 3 haftdır evdeyım banada gelıyolar yandan yandan sonra dıyorum ki dısarıya cıksan ne yapcan hiç bişey yok ordada bi üşengeclik gelıyo ve evımk sevıyorum
Sağol canım aynen yöntemleri deneyim ben dehtmcicegi canım bebişim de tersti dönmez dedim döndü suyu fazla olduğu hâlde döndü. 2 gün boyunca filan yerde bir şeye bakmak için sürekli secde pozisyonunda kaldım galiba ondan oldu sanıyorum merak etme son an bile dönüyor
yani bebeğin gelişiminde sıkıntı yok aslında 1 hafta önden gidiyor hatta ama işte tansiyonun böyle yavaş yavaş yükselmesi protein kaçağının başlaması falan strese soktu beni elimde olmadan. ilkinde 38 de doğum yaptım bi şekilde o günlere kadar gelebilmiştik inşallah bunda da dediğin gibi hiç olmazsa 38i görürüz. seninde mi tansiyon sıkıntın var canım o yüzden mi ilaç kullandın bu hamileliğinde de oldu mu aynı sıkıntılar?Coraspin bebeği koruyor, tansiyon ilacı seni koruyor demişti doktor bana. İnşallah 36’ya kadar falan gelebilirsin. Bence ilaç içeceksin diye üzme kendini. Ben ilk hamileliğimde bir ilaç kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum. Bi de ağlarsan tansiyonun çıkar zaten. Dün ben de ota b.ka ağladım da, ağlamamak lazım.
Açıklık bakmışYok çok bastırmadi sadece ileriye doğru çok itti
Valla uzun süredir bende sağda ortada bır tepe varKızlar sizinde karnınız yamuluyomubenim göbeğim bazen sola doğru bakıyo düzelmiyorda çok komik oluyo yamuk karınlı dolanıyom öyle
Ay benimde öyle sağ tarafta topak gibi kaldıı popodu diye düşünüyorum bende içerde hareketlerinden farklı bedeninde bi parçasını hissetmekte çok ayrı bişeymiş yaaValla uzun süredir bende sağda ortada bır tepe varbızımkı bas assagı donelı çok oldu gotunu karnıma dayalı duruyor. Her ultrasonda aynı pozisyon 4 D de bıle goremedık o yüzden ama çok keyıflı popısını sevdırıyor sımdıden annesıne
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bir heves bez ıslak mendil araştırdım baya. Waterwipes %99.9 su olunca bunu alırım deyip favorilere almıştım alerji yapmaz heralde diye. Sonra fiyatlar uçtu uçtu uçtuuu sürekli almaya ne yürek ne de para dayanmaz. İçimde kaldı gibi oldu o biraz. Goon almıştım denemelik. Onu da çantayı hazırlarken açtım yapısına bakayım diye gözüme küçük geldi. Bi kollarıma falan sürdüm bana bir şey olmadı.Bionaturel in ıslak mendili pamuk+ şu gibi çok aşırı doğal pamuktan bile iyi olabilir belki açmadım ama açan ya da kullanan varsa bizi aydınlatsın
Bana da öyle söyledi, haftaya çatı muayenesini yapalım bakalım açıklık var mı dedi. İçim ürperdiAçıklık bakmış
İlk gebeliğimde kullandım canım.kızlar dün 32. hafta raporumu almaya gittim nst de sancı çıkmadı çalışabilir olarak raporumu yazdı doktor. ama orda tansiyonum ölçüldü 14/8 çıktı ben evde de takip ediyorum zaten 13/9 civarlarında çıkıyor. zaten ilk hamileliğimden de preeklamsi riskim olduğundan tansiyon ilacı başlayalım dedi alfamed verdi sabah öğle akşam iç dedi. bu ilacı kullanan var mı canım çok sıkıldı ya. birde dün tahlil verdim idrarda protein de yükselmiş sabah doktor anlamlı değil dedi ama ne bilim kendime engel olamıyorum dün zaten ağla ağla içim çıktı eşimde kızdı niye en kötüsünü düşünüyorsun hem kendini hem bebeği üzüyorsun diye ama elimde değil ki
Ansızın olunxa birden geçiyor gibiBana da öyle söyledi, haftaya çatı muayenesini yapalım bakalım açıklık var mı dedi. İçim ürperdi
Baby turco çok sulu demişlerdiHamile olduğumu ilk öğrendiğimde bir heves bez ıslak mendil araştırdım baya. Waterwipes %99.9 su olunca bunu alırım deyip favorilere almıştım alerji yapmaz heralde diye. Sonra fiyatlar uçtu uçtu uçtuuu sürekli almaya ne yürek ne de para dayanmaz. İçimde kaldı gibi oldu o biraz. Goon almıştım denemelik. Onu da çantayı hazırlarken açtım yapısına bakayım diye gözüme küçük geldi. Bi kollarıma falan sürdüm bana bir şey olmadı.molfix, sleepy, baby turco takılcaz artık üçer üçer.
Ayy keşke söylemeseler günü gelince hadi çatı muayenesi deseler en azından düşünme süresi yokAnsızın olunxa birden geçiyor gibiben 10 Gündur cumartesiyi düşünüyorum
Aynen baby turco cok sulu ve sleepy e gore daha kucuk mendil boyutuBaby turco çok sulu demişlerdi
o kadar çok reflüm var ki yemek yemeye korkuyorum zaten canım tansiyonumu çıkaracak şekilde beslenmiyorum yani hatta bi hamile için yetersiz bile besleniyorum benceİlk gebeliğimde kullandım canım.
Kullanmak gerekiyor çünkü.
Beslenmene dikkat et.
Bir sorun olmadan gebeliğimin sonuna kadar geldim.
Sık sık idrar tahlilinde protein kaçağına bakarlar.
Kendini üzme. Üzüntü de tansiyon yapar çünkü
Günde 8 bezden iki popo 16 bez ayda 480 bez demekki gidecek.Bır gunde ortalama 7-8 taneden hesap et
Peki sleepynin tam olarak hangisini almak lazım? Böyle bambu badem özü vs katkılılar da görüyorum. Onlara elim hiç gitmiyor. Bionaturel mi aldınız?Aynen baby turco cok sulu ve sleepy e gore daha kucuk mendil boyutu
Benim 37’de bir anda tansiyonum çıktı. O gün idrar testinde protein de çıkınca (ama bebek büyümüyordu da) 3 gün sonra sezaryene girdim. Araya hafta sonu girdiği için pzt bekledi doktor.yani bebeğin gelişiminde sıkıntı yok aslında 1 hafta önden gidiyor hatta ama işte tansiyonun böyle yavaş yavaş yükselmesi protein kaçağının başlaması falan strese soktu beni elimde olmadan. ilkinde 38 de doğum yaptım bi şekilde o günlere kadar gelebilmiştik inşallah bunda da dediğin gibi hiç olmazsa 38i görürüz. seninde mi tansiyon sıkıntın var canım o yüzden mi ilaç kullandın bu hamileliğinde de oldu mu aynı sıkıntılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?