2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Peki sleepynin tam olarak hangisini almak lazım? Böyle bambu badem özü vs katkılılar da görüyorum. Onlara elim hiç gitmiyor. Bionaturel mi aldınız?
Bebek icin bionatural aldim. Natural olani da guzel. Buyuk oglum icin ve evde sleepy nin sirkeli, limonlu,kekikli bir islak mendili var onu kullaniyorum o da temiz icerikli ama bebelere ilk basta kullanamayiz onu yine de.

L Lunoxays
Canım kardesin için çok uzldum Allah kimseyi sevdigkleriyle sinamasin inşallah rabim şafi ismiyle şifa versin
Çok sağol canım Allah razı olsun sevdiklerimize sağlık sıhhat nasip etsin rabbim bizi onlarla sınamasın

Yeaa ne güzel baş aşağıda olunca yüzü göstermiyo bebekler yaa

Valla eşimle kaynanam çok kınıyolar kızıyolar ama onlarada saldırınca iyi hadi çık diyolar
Valla benimde gözüm dönüyor çıkıyorum ama ıkı sokak öteye kadar araba ıle anca güdüyoruz. Sancı ıle eve dönüyoruz eşim dıyor pes et oğlan arabayı gördükçe dogası geliyor. Az daha dayan diyor ama haftada bı ıkı şansımı denıyorum başarılı olamadım daha

Son düzenleme:
benim detaylıda yine tek taraflı çentik çıktı canım ama minimal düzeyde dedi doktor sonra kendi doktorumda kontrollerde bakıyordu artık yok bile diyebiliriz dedi tansiyonumda normal gidiyordu rahatlamıştım bende bu sefer sıkıntı olmayacak diye ama yok son zamanlara geldikçe başladı yine
inşallah seninde şeker ve suyunda sıkıntı çıkarmaz canım 3 kilo miss zaten keşke 3 kilo doğsalar :)

Bende böyle hesap yaptım sonra dedim neyse boşver hesaplamayalım bereketi kaçar o zaman yüzleşiriz

Kız ben gururumdan diyemiyorumda çünkü ayağa kalkmam yasak zaten bide sancım var desem eşim yatağa bağlar sen yinede şansını bi dene belki senin bebişte oyuncudur şaka yapıyordur

Yeaa ne güzel baş aşağıda olunca yüzü göstermiyo bebekler yaa
Biz yaklaşık bir aydır baş geliş pozisyondayız. 32+3 de ultrasonda bakarken güzel bir poz verir inşallah demiştim. Doktorum şu saatten sonra güzel poz vermesin kanala yerleşsin güzel güzel demişti. O da mantıklı gelmişti o an ama görüyorum ara ara paylaşıyor 35-36. haftalarda ne güzel gülümseyerek poz veriyor bebişler. Bizimkinin dudaklarını görebiliyoz anca.

Kız ben gururumdan diyemiyorumda çünkü ayağa kalkmam yasak zaten bide sancım var desem eşim yatağa bağlar sen yinede şansını bi dene belki senin bebişte oyuncudur şaka yapıyordur
Valla hiç şakası yok. Anası gibi tez canlı çıkayım geleyim istiyor Ama iki dk da olsa kapıya çıkmak bıle mutlu ediyor. Benımde yatış başından beri sonuna geldik ama 4 duvar arası benı çok yordu. İş yapabilsek zaman geçecek ama oda yok. Beyin hücrelerim bile terk etti o kadar boşkukta bir zaman ki inş doğumdan sonra dönerler hoş burayı buldum bulalı bir haftadır biraz keyfim yerinde eşimde diyor tek olmadığımı bilmek ojjj danısabılmek sohbet edebılmek. bır ağlayıp geliyorum

Bizimki görünen kısmada elini koyuyor tek burnu oda babası gıbı uzaydan görünür engellenemez oluşundan tek burnu benzemesın diyerek sevdım esımı hamılelıkte ılk ora benzedıgını gördük bakalım gerisini tutturabılmısmıyız doğunca ogrenecegız.

Insallah mama olayı cıkmaz, dun annemle onu konustuk, bı de ordan gırmesın dedık, beze razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…