2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yeaa ne güzel baş aşağıda olunca yüzü göstermiyo bebekler yaa
Evet hem baş aşağıda hem de içe bakıyordu son gittiğimizde bi türlü göstermiyor yüzünü bir de ne zaman gitsek düşünen adam gibi bir eli alnında sanırsın azer bülbül dinletiyoruz tüm gün

Bugün rüyamda doğurduğumu ilk işimin de yüz üstü yatmak olduğunu gördüm sonra bir tane b.kluyla uğraşıyordum
hadi sağlıkla doğur da zamanında sere serpe yatarsın ben de ikiz Kızlarımın olduğunu gördüm daha da çok var kız doğurmamıza

Kızlaaaar ben geldim ama kalıcı değilim uyuyacağım öptüm hepinizi
Özet bıraktım size

13.20 de epidurali oldum 13.24 de dünyadaydı gözlerimin önünde
Çok göremedim fotoğraf çektiler Ama şükürler olsun
2buçuk kiloymuş ama gözüme daha iri gözüktü demin doktoruma dedim küçük ama çok iyi duruyor baban iki buçuk kiloyu beğenmiyor Musun dedi
Küçük olmasına rağmen çirkin değildi çok şaşırdım zayıf bebekler çirkin doğar normalde sanırım ya sarı ya kumral olacak
Tam zamanında almışlar bebeği iç dikişlerim çok incelmiş patlayıp kanama yapmak üzereymiş
Ciğerleri tam gelişmediği için küveze alındı orta derecedeymiş ama hayati riski yok şürkürler olsun yarın görebileceğim emziremeyeceğüm oksijen kesemeyeceklerini söylediler
Kendime gelip ayaklanınca sağma Makinesi getirecekler sağıp vereceğim gerekirse mama takviyesi verilecek
Ben nasılım ?
Ağrılar yavaş yavaş geliyor epidural uyuştuğunu yavaş yavaş atıyorum ağrı kesici vuruldum hafiflemeye başladı bi kaç saat sonra daha kuvvetlisini vuracaklar o zaman tamamen kesilecek
Her ağrıya değer bir mucize gördüm ben bugün ilk defa yaşadığım bu duyguyu anlatamam tarif edemem iyiki epidural olmuşum iyiki ilk anı görmek için sabır demişim
İlk etapta çok korktum ama korkulacak birşey olmadığını gördüm panik atağım bile tuttu bi ara ama sonrası öyle muhteşem geçti ki ebelerle doktorlarla makara sohbetle nasıl bitti ameliyat anladım...
Çınar’ı gözümün önünde temizlediler izlerken hep ağladım ben ağladım o ağladı
Darısı en güzel vakitte size olsun inşallah ikinci kez tattığım duyguda olsa bambaşka muhteşem her biri ayrı güzel
Doğumdan korkmayın emi herşey öyle güzel ilerleyip değer oluyor ki onu görünce Şuan yanımda olmasa da emin ellerde gönlüm o kadar rahatki

hadi sağlıkla doğur da zamanında sere serpe yatarsın ben de ikiz Kızlarımın olduğunu gördüm daha da çok var kız doğurmamıza
En azından Kasım sonunu beklesinler o zamana kadar 3.500 kiloyu geçer galiba kuvoz ihtimali düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…