- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.161
Şaka olarak algılıyorum bunu kendimizi tehlikeye sokmayalım arkadaşlariletişim numarası mı bıraksak acaba sana ya.arar sorarız doğuma girenleri dkdkfllf
Aaa iyi yaa bakalım 40 olmuşmusunCumartesi
Ben de seni etiket yapacaktım dikkat et diyeBenim komşularımın ikisi de doğum yapmış arada kalmışım en riskli ben duruyorum şu an
40 olsa beni dogurtur orada ,Aaa iyi yaa bakalım 40 olmuşmusunay maşallah Allah nazarlardan saklasın onu da diyim de
2 hafta daha beklesin de 37den sonra istediği zaman gelsin bunca aylık hukukumuz var sözümü dinlesinBen de seni etiket yapacaktım dikkat et diye
Daha tanışma fırsatımiz olmadı da2 hafta daha beklesin de 37den sonra istediği zaman gelsin bunca aylık hukukumuz var sözümü dinlesin
Evet hem baş aşağıda hem de içe bakıyordu son gittiğimizde bi türlü göstermiyor yüzünü bir de ne zaman gitsek düşünen adam gibi bir eli alnında sanırsın azer bülbül dinletiyoruz tüm günYeaa ne güzelbaş aşağıda olunca yüzü göstermiyo bebekler yaa
Aha bu benKızlar bana bi bıkkınlık geldi anlatamamhemen doğsun istiyorum sonra da of erken doğma diye dua ediyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor doğduğumdan beri hamile gibiyim.
O hepimizin ruh haliKızlar bana bi bıkkınlık geldi anlatamamhemen doğsun istiyorum sonra da of erken doğma diye dua ediyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor doğduğumdan beri hamile gibiyim.
Ya ne zaman doğacağını bilsek bari yaAha bu ben
Of evet yaO hepimizin ruh hali
Aynı ben, sankı ondan önceki hayatım yokmuş gıbıKızlar bana bi bıkkınlık geldi anlatamamhemen doğsun istiyorum sonra da of erken doğma diye dua ediyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor doğduğumdan beri hamile gibiyim.
mesela yüzüstü yatmak nasıl bir şeydi acaba unuttumAynı ben, sankı ondan önceki hayatım yokmuş gıbı
Evet ya. O kadar uğraştım hamile kalayım diye ama şimdi bi bıkkınlık geldiAynı ben, sankı ondan önceki hayatım yokmuş gıbı
Ay sonrada yatılmıyormuş süt geliyormuş yüzüstü yatıncamesela yüzüstü yatmak nasıl bir şeydi acaba unuttum
Bugün rüyamda doğurduğumu ilk işimin de yüz üstü yatmak olduğunu gördüm sonra bir tane b.kluyla uğraşıyordummesela yüzüstü yatmak nasıl bir şeydi acaba unuttum
hadi sağlıkla doğur da zamanında sere serpe yatarsınBugün rüyamda doğurduğumu ilk işimin de yüz üstü yatmak olduğunu gördüm sonra bir tane b.kluyla uğraşıyordum
En azından Kasım sonunu beklesinler o zamana kadar 3.500 kiloyu geçer galibahadi sağlıkla doğur da zamanında sere serpe yatarsınben de ikiz Kızlarımın olduğunu gördüm daha da çok var kız doğurmamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?