2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözün aydın canım çınar aceleci çıktı ama kavuşmanız yakınmış inşallah çok sürmez kuvozde kalması da eve çabuk giderseniz

Maşallah size rabbim hemencecik kavustursun, cok sevındım iyi olmanıza

Ben ayağa kalkamıyorum ya kalktığım an karnım taş nefes alıp adım atamıyorum. Yani bunlar Benim için çok lüks şeyler sen de dikkat et

Insallah mama olayı cıkmaz, dun annemle onu konustuk, bı de ordan gırmesın dedık, beze razıyız
Yinede bukadar harcamamız olmaz doktor muayene ücretleri almış başını gidiyor canım bebeklerim şimdiden onlar iyi olsun herşeyleri güzel olsun demeye başladım anne fedakarlığı yükleniyor heralde hamama giren terler ben okullarını düşünüyorum sadece neyse daha var ozamana ben bebeklerin riskleri ile geldiği lafına inanmazdım ama gerçekten öyle

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım. Bir an önce sütün gelir, Çınar kuş küvözden çıkar, ağrısız sızısız eve gidersiniz kilosu da güzelmiş

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Maşallah her şeyin yolunda gitmesi, ikinizin de iyi olması harika üstüne bir de bizi motive etmeye calisman inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun Allah güzel gönlüne göre versin

gözün aydın Allah tez vakitte kavuştursun inşallah sen anlatırken ben duygulandım dualarım sizinle

S Seray94
Canım gözün aydın çok sevindim senin için güzel bi süreç olamsina inşallah minik cinarini da hemencecik toparlar kucağına verirler kilosuda gayet iyi maşallah inşallah emzirmeye falan başladığında daha güzel toparlar senin içinde ağrıların biran önce diner inşallah bol bol dinlen

Canim hayirli ugurlu olsun masallah saglikla buyutun insallah.

Yaaa her şerde bir hayır vardır erken geldi diye üzülme sakın yoksa tehlikeye girecekmiş bak. Allah analı babalı büyütsün hemencecik iyi olup evinize gidersiniz hepberaber inşallah

Ay ne güzel anlattın ne güzel bir kavuşma olmuş senin de çınarın da iyi olmanıza çok sevindim inşallah emzireceğin zaman da yakın 2,5 kg da haftasına göre gayet iyi maşallah hemen toparlasın bebiş

Ay gözlerim doldu sanki ben doğurdum gibi geldi. Gözün aydın canım inşallah bir an önce evinize gidersiniz

Bir an önce kucağına al inşallah

Cok sevindim canim iyi olmaniza en kisa surede toparlayip evinize gecersiniz insallah

Yaa ne güzell duygular
Bir an doğurasım geldi sonra kendime geldim. İnsanda doğurmaya bu kadar özendirmez canım
İkinizinde iyi olmasına çok çok sevindim
2,5 kilo olması önemli değil ben 39. haftamda 2700 doğmuşum turp gibiyim. Çıtı pıtıyım oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…