2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaaa gözlerim dola dola okudum biran önce küvezden çıkıp tam kavuşmayı nasip etsin rabbim inşallah bende bu küvez olayından dolayı epidural istiyorum ama kan sulandırıcı kullanılırken oluyormu bilmiyorum bu haftaki kontrolde doktora sorayım mutlaka.

Ne kadar güzel yazmissin
Darisi bir an once hastaneden cikmaniza
Dilerim hep böyle guzel anlariniz anilariniz olur Cinarla.Saglikla mutlulukla sevgiyle buyusun insallah

Canıım hadi gözün aydın maşallah bebeğine inşallah bir an önce de alırsınız kucağınıza emzirirsin sen de umarım en kısa zamanda toparlarsın

Kızlar bugün doktor kontrolü vardı ama üzgün döndüm bebişin kilo alımı yavaşlamış 2 haftalık süreçte 2067’den 2232’ye çıkmış sadece haftasına göre bir tık geride çıktı. (İlk kez geride çıkıyor hep önde çıkardı) arter direnci vardı zaten bende ama hiç büyümesini etkilememişti, doktorum Cuma günü perinatolog ile görüşmemi istedi, eğer böyle devam ederse sezaryen yapacaklar tek iyi yanı kızım kıpır kıpır ve nstde sancım çıkmadı, çok şükür sancılar kesilmiş. Daha doğrusu ilk nstde kalbi durağan ve hareketsizdi kahvaltı yapmadım diye sadece muz yemiştim, gidip kahvaltı yapıp tekrar nst çektik çok güzel çıktı (nstye girmeden karnınızı iyice doyurun kızlar) Cuma günü perinatolog ne diyecek içim içimi yiyor, bu zamana kadar düzenli kilo alan bebeğimin az kilo almış olması beni mahvetti ya

Boyu uzamistir belki doktorum öyle demişti 2 hafta boy 2 hafta kilo olarak ilerliyormus

Yaaa inşalalh iyi düşün kuşum güzel sonuçlar gelsin bence yaşam sınırını geçti doğsa da inşalalh sorun olmaz

Ne ultrason kağıdı verdi ne bir şey boyunu da sormadım fl söyledi hemşireye ama hatırlamıyorum. İnşallah öyledir

Ne ultrason kağıdı verdi ne bir şey boyunu da sormadım fl söyledi hemşireye ama hatırlamıyorum. İnşallah öyledir
Benim 2 haftada 1.5 cm boyu uzamisti o zaman öyle demişti büyük ihtimalle boyuna gitti

Yaaa inşalalh iyi düşün kuşum güzel sonuçlar gelsin bence yaşam sınırını geçti doğsa da inşalalh sorun olmaz

İnşallah kuzum keyifli keyifli gittim modum düşük çıktım aksine gibi 10 günde ben de 2.5 kilo almışım ayda 1.5 kilo alıyordum normalde. İlginç şeyler oluyor

Canım üzülme arkadaşımın da aynı şekilde belli haftadan sonra geriden geliyordu kızı 39da gayet sağlıkla doğdu bazı bebekler minyon oluyor

O kadar çok sevindim ki gözlerimden kalpler fışkırtarak okudum. Maşallah yavruya da sana da. En kısa zamanda ayaklanır yavrunu kucaklarsın inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda da kuvezden de çıkar

Canım üzülme arkadaşımın da aynı şekilde belli haftadan sonra geriden geliyordu kızı 39da gayet sağlıkla doğdu bazı bebekler minyon oluyor

Annem de öyle diyor, ben de 2800 doğmuşum 40. Haftada aslında ama panik yaptırdı doktorum inşallah minyondur kuzuşkom

Annem de öyle diyor, ben de 2800 doğmuşum 40. Haftada aslında ama panik yaptırdı doktorum inşallah minyondur kuzuşkom
Yani genetik sonuçta bebeklerimizin kilosu bile, sen üzme kendini kilosunun az olması sağlıksız olacağı anlamına gelmiyor kardeşim 2,5 kg doğdu mesela küvöze girmemişti kaldı ki girse bile artık risk haftalarını atlatıyoruz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…