- 3 Temmuz 2022
- 569
- 466
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.421
Tüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?
aa o halde korkma.. ama bence sen ustune görmüşsün pekı ultrasona gore ne kadar gorunuyor bebek cunku 5 haftalık bebegın kalp atısının duyulması da bır tuhaf geldıBasıldı kalp atışını da duyduk doktor değere çok takılma sen dedi inanın hiç anlayamadim
ahh yaa bizi bizden başkası anlamıyor değil mi.. allahım çok şükürBendeee bide bişiler aldım ona bi hazırlık var daha bi heyecan geldi Allah sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin varlığını bilmek bile çok kıymetlimaşallah
oyy maşallah maşallah benımkıde aynısının beyazıEki Görüntüle 3244666
Kara bi tane oğlum var daUzun zamandır kumunu ben temizlemiyorum zaten bırakmıştım
ben şehir hast vermiştim ama yapılıyor diye biliyorumToksoplazma testini sağlık ocağı yapıyor mu?
hesaplıyorum canım ama progestan dex 9+4de, estrofem 11de kesilecek, lutinus da 11+4de bitiyor. Plasenta 12.haftada devralıyor tam anlamıyla deniyor o yüzden çok şaşkınım. tabi doktoru dinlemekten başka çarem yokzaten 12. haftaya denk gelecek canım ilaçları kaldırması.
benimde azalttı bayağ.
günde 1 estrofem bu hafta son. günde 1 duphaston. folik 1. oksapar coraspin hala devam onlara daha var demişti.
progestan fitil akşam 1 e düştü. başka da kalmadı bende. 11. hafta içindeyim
hesaplıyorum canım ama progestan dex 9+4de, estrofem 11de kesilecek, lutinus da 11+4de bitiyor. Plasenta 12.haftada devralıyor tam anlamıyla deniyor o yüzden çok şaşkınım. tabi doktoru dinlemekten başka çarem yokrabbim korusun evlatlarımızı
perinatalog randevumda onun da fikrini sorayım olmazsa. mesela perinatalog bana proluton depotu bıraktırdı, diğerleri doğal progesteron ama bu riskli dedi. hepsinin yaklaşımı farklı oluyor gerçekten.Benim şuan tüp bebek değil ama tüp bebek süreci geçirdim bi kaç arkadaştan da takip ettim normal kalp atışı duyduktan sonra eğer bir sorun görünmüyorsa bıraktırabilir. Bide her doktorun tedavisi farklı.
benimki biraz erken olacak gibi böyle bakınca. sıkıntı çıkmaz inşallahEstrofermi ve kansulandirici igneyi 8. Hafta bitince kestik. Kanama olunca coraspini biraktik ama progesteron igne ve fitiller bende smdilik devam 9un icindeim
Tamam tesekkurlerHayir, bahcesehir
ahah harikasın valla neşem yerine geldiyok canım ya o kdar stres yapma. makine değil ki bu tam 12. haftada devreye girsin adamlar işlerini biliyo bence.
hoş benimki 2. kesenin varlığından söz etmedi amalekelenmen kanaman yoksa endişe etme bence
Maşallah
Ay yeriiiimm çok tatlı hiç cesaretim yok kedi bakmaya yaa ama evde bi canlı da olsun istiyodum gittim balık aldım şimdide balıklarda tiksindim suyu kokuyo diye
Eki Görüntüle 3244666
Kara bi tane oğlum var daUzun zamandır kumunu ben temizlemiyorum zaten bırakmıştım
Kese görüldükten sonra HCG ile işleri olmuyor benim 5+4 Ken 30 bini geçmişti 187 450 1300 4300 şeklinde gitmisti 2 gün arayla doktor ya ikiz ya da çok sağlıklı bir gebelik işareti demişti ikiz olmadı ama çok şükür sağlıklı ilerliyoruz gidince büyük ihtimalle kalp atışı bile duyarsınızBasıldı kalp atışını da duyduk doktor değere çok takılma sen dedi inanın hiç anlayamadim
Benimki tüp bebek değil progesteron seviyemde iyi ama doktorum progesteron ve coraspin veriyor ilk gebeliğim düşük olduğu için pıhtılaşma vb sorunumda yok başka doktora da gittim o da devam et dedi. Bu doktorun tedbiriyle alakalı benceTüp bebek annelerine bir sorum olacaktı kızlar, bugün 7+4 doktorum hem estrofemi hem progesteronu azaltmaya başladı, 3 hafta içinde ikisini de kesecek şekilde doz ayarlandı. progesteron için erken değil mi, 12 hafta diye okumuştum hep, sizin nasıl dozlar azaltıldı mı?
Yaaa orada mı yaşıyorsun:) eşim trabzonlu evlendim bende trabzon gelini oldum 7 sene orada yaşadık şimdi eşimin tatini oldu tokata 1 senedir tokattayım :)Evet
evet hatta bana da bi ikiz şüphesi soktu doktor bugün içime 10gün sonra anlıcaz
Ramzi teorisine göre kız görünüyor sağlıkla gelsin gönlünüze göre gelsin inşallah
At bakim kuzum
Tedavisi olmayan birsey yani bebeğime faydası olmayacaksa kalsın canım hersey RabbimdenTriozmi 18 bilgisi de veriyor tedavi yok kesin sonuçta vermiyor. Bana da doktorum 12. Haftada gel yapalım dedi ben de istemedim her türlü kabulüm dedim ama doktorum gel sen yaparız dedi yaşın genç risk çıkma ihtimalini az görüyorum dedi açıkçası doktorumu sevip guvenmesem asla yaptıracağım bir şey değil. Sanırım o da ileriki haftalarda keşke yaptirsaydim diye kafamı kurcalmasini istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?