2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende iki tane bir numara aldım ikizlere tüm bezlerim okadar Bana bez stoklamak mantıklı gelmiyo cildine belki uygun değil diye birde ben öyle satamam uğraşamam elimde patlar kesin
Ben de öyle düşünüyorum ama elim al da al deyip duruyo. Fiyatlar malum

Ben 27 paket ıslak mendil aldım. ama bez alasım gelmiyo

Bizde de benzer bir durum var 2500 gr lik bir minik,yaklasik 10 gunluk bir gerilik var. Ben de ara ara endiselenip ara ara sadece minyon olabilir diyorum

Kizlar doğum yaklaşınca bebekler bikini bölgesi dediğimiz yerde mi duruyor , rahim uzunluğu kısa olanlarin orada mi duruyor mesela

Firmanın kendi mağazası varsa ordan alcan başka çözümü yok maalesef
Bugün ilaç kıyaslaması için iki eczaneye gittim. Biri eski kullandığımı biri yeni aldığımı satıyor. Yeninin tarihi ve şekli yeni.
Şimdi neye nasıl güvencem

İlk resim ı mom omega 2026 tarih
İkinci ı mom omega 2025

İkisi de eczanede ikisinden de var bende

Ballar ya başım ağrıyor sabah beri geçmiş yapamıycam.Dışarda da işim çoktu. Saçma sapan bir gündü. Uyku yarım denge yok.
İnşallah bişey kaçırmamışımdır.
Rüyamda doktorumu gördüm baya sohbet ettik nerden çıktıysa
Tümay dan haber var mı?
Özet geçebilir mi biri?

Tumay dogurdu kuzum. Epiduralle 13:24de
Bebis kuveze gitti ama sorun yok bir tik cigerleri daha gelismesi beklenicek ama hayati sinirla ilgili bi sorun yok
Tumayda iyi dinleniyor

Hastane çantası hazırlamaya çalışıyorum Cahıllıgıme verırsenız bu kıyafetlerın ıcıne ekstra zıbın gıydırılıyor mu bunlar yeterli mi ? Cıtcıtlılar a giydirilmiyordur dıgerıne gıydırılıyordur diye düşündüm ama emın olamadım

Eklentiler

• IMG_3697.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_3696.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 53
sheilata sen de ı mom kullanıyordun elinde 2026 paket var mı?
İçi nasıl?

Eczacı bugün diyo ki sahtenin önüne geçmek için değiştiriyorlar kabını filan ama eczaneye de güvenemedim valla. Sonra dedi bunların saklama koşulu vs daha önemli. Eczaneye güneş vuruyor. İlaçlar rafta.

D
Dikişsiz iç zibinlar oluyor ben ondan koydum

Bende öyle düşündüm canım tulum gibi olana giydirilir ben don da giydiririm hata yani uzun pijama gibi var ya kat kat giydirmeyi seviyorum öbürüne de zıbın olmaz heralde gibi geldi ama ben yine de birşey giydiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…