- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.221
Ben de öyle düşünüyorum ama elim al da al deyip duruyo. Fiyatlar malumBende iki tane bir numara aldım ikizlere tüm bezlerim okadarBana bez stoklamak mantıklı gelmiyo cildine belki uygun değil diye birde ben öyle satamam uğraşamam elimde patlar kesin
Evet zaten fiyatlar yüzünden böyle oluyor kiAslında memnun kalıp kalmamak daha önemli de ona da işte 200 TL aldığımız bez şu an 400 e dayandı
Ben 27 paket ıslak mendil aldım.Ben de aynı indirim gördükçe ilk başlarda iki tane 1 numara 1 tane 2 numara aldım, öyle kaldım. Kendim alerjik olduğum için oğlanın cildini bir göreyim diyorum. Beze nasıl tepki verecek.Islak mendiller de çok iyi indirimde şu an güvenip stok yapamıyorum. Tamam pamuk kullancaz da o da ihtiyaç. Bir tane üçlü paket aldım şimdilik. Onu da deneme yanılma yapcam zamanla.
Kızlar bugün doktor kontrolü vardı ama üzgün döndümbebişin kilo alımı yavaşlamış 2 haftalık süreçte 2067’den 2232’ye çıkmış sadece haftasına göre bir tık geride çıktı. (İlk kez geride çıkıyor hep önde çıkardı) arter direnci vardı zaten bende ama hiç büyümesini etkilememişti, doktorum Cuma günü perinatolog ile görüşmemi istedi, eğer böyle devam ederse sezaryen yapacaklar tek iyi yanı kızım kıpır kıpır ve nstde sancım çıkmadı, çok şükür sancılar kesilmiş. Daha doğrusu ilk nstde kalbi durağan ve hareketsizdi kahvaltı yapmadım diye sadece muz yemiştim, gidip kahvaltı yapıp tekrar nst çektik çok güzel çıktı (nstye girmeden karnınızı iyice doyurun kızlar) Cuma günü perinatolog ne diyecek içim içimi yiyor, bu zamana kadar düzenli kilo alan bebeğimin az kilo almış olması beni mahvetti ya
Ne zamandı senin kontrol?Bizde de benzer bir durum var 2500 gr lik bir minik,yaklasik 10 gunluk bir gerilik var. Ben de ara ara endiselenip ara ara sadece minyon olabilir diyorum
Bunu duymamıştım. Bakalım biz bu hafta boya mı kiloya mı calısmısız. Ikısınede razıyım benBoyu uzamistir belki doktorum öyle demişti 2 hafta boy 2 hafta kilo olarak ilerliyormus
Bugün ilaç kıyaslaması için iki eczaneye gittim. Biri eski kullandığımı biri yeni aldığımı satıyor. Yeninin tarihi ve şekli yeni.Firmanın kendi mağazası varsa ordan alcan başka çözümü yok maalesef
İnsallah güzel büyümüştürBunu duymamıştım. Bakalım biz bu hafta boya mı kiloya mı calısmısız. Ikısınede razıyım benkaldı 2 gün görmeye
Tumay dogurdu kuzum. Epiduralle 13:24deBallar ya başım ağrıyor sabah beri geçmiş yapamıycam.Dışarda da işim çoktu. Saçma sapan bir gündü. Uyku yarım denge yok.
İnşallah bişey kaçırmamışımdır.
Rüyamda doktorumu gördüm baya sohbet ettik nerden çıktıysa
Tümay dan haber var mı?
Özet geçebilir mi biri?
Bence sen okdr poponun ustune oturamicaksin ki sipalardanAyyyyyben geri yatma işine dönsem iyi olacak galiba canım oğluşlarım içerde zamanınızı bekleyin bu nedir
Bugün ilaç kıyaslaması için iki eczaneye gittim. Biri eski kullandığımı biri yeni aldığımı satıyor. Yeninin tarihi ve şekli yeni.
Şimdi neye nasıl güvencem
Eki Görüntüle 3331260 Eki Görüntüle 3331262
İlk resim ı mom omega 2026 tarih
İkinci ı mom omega 2025
İkisi de eczanede ikisinden de var bende
İlaç mı değişik kabı mı çokta anlaşılmıyor ne ilacı buBugün ilaç kıyaslaması için iki eczaneye gittim. Biri eski kullandığımı biri yeni aldığımı satıyor. Yeninin tarihi ve şekli yeni.
Şimdi neye nasıl güvencem
Eki Görüntüle 3331260 Eki Görüntüle 3331262
İlk resim ı mom omega 2026 tarih
İkinci ı mom omega 2025
İkisi de eczanede ikisinden de var bende
Yok 2.5 kilo olduğunda ne zamandı3 gun sonra
DBallar ys başım ağrıyor sabah beri geçmiş yapamıycam.
İnşallah bişey kaçırmamışımdır.
Rüyamda doktorumu gördüm baya sohbet ettik nerden çıktıysa
Tümay dan haber var mı?
Özet geçebilir mi biri?
Dikişsiz iç zibinlar oluyor ben ondan koydumHastane çantası hazırlamaya çalışıyorumCahıllıgıme verırsenız bu kıyafetlerın ıcıne ekstra zıbın gıydırılıyor mu bunlar yeterli mi ? Cıtcıtlılar a giydirilmiyordur dıgerıne gıydırılıyordur diye düşündüm ama emın olamadım
kacinci haftada 2500 ciktiBizde de benzer bir durum var 2500 gr lik bir minik,yaklasik 10 gunluk bir gerilik var. Ben de ara ara endiselenip ara ara sadece minyon olabilir diyorum
Bende öyle düşündüm canım tulum gibi olana giydirilir ben don da giydiririm hataHastane çantası hazırlamaya çalışıyorumCahıllıgıme verırsenız bu kıyafetlerın ıcıne ekstra zıbın gıydırılıyor mu bunlar yeterli mi ? Cıtcıtlılar a giydirilmiyordur dıgerıne gıydırılıyordur diye düşündüm ama emın olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?