- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.241
Yani şöyle sen ne giyiyorsan bebekte bi kat fazla giymiş olmalı öyle diyim. Bunun içine bende ayrıca bi kat koydumHastane çantası hazırlamaya çalışıyorumCahıllıgıme verırsenız bu kıyafetlerın ıcıne ekstra zıbın gıydırılıyor mu bunlar yeterli mi ? Cıtcıtlılar a giydirilmiyordur dıgerıne gıydırılıyordur diye düşündüm ama emın olamadım
Bizde de benzer bir durum var 2500 gr lik bir minik,yaklasik 10 gunluk bir gerilik var. Ben de ara ara endiselenip ara ara sadece minyon olabilir diyorum
Omega canımİlaç mı değişik kabı mı çokta anlaşılmıyor ne ilacı bu
Kuzum hiç moral bozmak yok, sen bu arada kırmızı ete, balığa yüklen bir de diyetisyenim bana kaşar peynir vermişti kahvaltıda 2 parmak yiyorum bebeğe güzel kilo yapıyormuş. Ama dikkat et tost peyniri olmasın normal bir kaşar peynir olsun. Büyüme atağındadır, kızların dediği gibi boyu uzuyordur. Haftan da kilosu da iyi sıkma canını. Umarım perinatologtan güzel haberler alıcanKızlar bugün doktor kontrolü vardı ama üzgün döndümbebişin kilo alımı yavaşlamış 2 haftalık süreçte 2067’den 2232’ye çıkmış sadece haftasına göre bir tık geride çıktı. (İlk kez geride çıkıyor hep önde çıkardı) arter direnci vardı zaten bende ama hiç büyümesini etkilememişti, doktorum Cuma günü perinatolog ile görüşmemi istedi, eğer böyle devam ederse sezaryen yapacaklar tek iyi yanı kızım kıpır kıpır ve nstde sancım çıkmadı, çok şükür sancılar kesilmiş. Daha doğrusu ilk nstde kalbi durağan ve hareketsizdi kahvaltı yapmadım diye sadece muz yemiştim, gidip kahvaltı yapıp tekrar nst çektik çok güzel çıktı (nstye girmeden karnınızı iyice doyurun kızlar) Cuma günü perinatolog ne diyecek içim içimi yiyor, bu zamana kadar düzenli kilo alan bebeğimin az kilo almış olması beni mahvetti ya
Geçen arkadaşımla konuşuyordum sen ne giyiyorsan bebek 1 kat fazlasını giymesi lazımmış ama ben yanıyorum o ne olacak dedimYani şöyle sen ne giyiyorsan bebekte bi kat fazla giymiş olmalı öyle diyim. Bunun içine bende ayrıca bi kat koydum
Sağlıkla gelmesine çooookkk sevindim canım, darısı ayrı ayrı hepimizin başına inşallahKızlaaaar ben geldim ama kalıcı değilim uyuyacağım öptüm hepinizi
Özet bıraktım size
13.20 de epidurali oldum 13.24 de dünyadaydı gözlerimin önünde
Çok göremedim fotoğraf çektiler Ama şükürler olsun
2buçuk kiloymuş ama gözüme daha iri gözüktü demin doktoruma dedim küçük ama çok iyi duruyor baban iki buçuk kiloyu beğenmiyor Musun dedi
Küçük olmasına rağmen çirkin değildi çok şaşırdım zayıf bebekler çirkin doğar normaldesanırım ya sarı ya kumral olacak
Tam zamanında almışlar bebeği iç dikişlerim çok incelmiş patlayıp kanama yapmak üzereymiş
Ciğerleri tam gelişmediği için küveze alındı orta derecedeymiş ama hayati riski yok şürkürler olsun yarın görebileceğim emziremeyeceğüm oksijen kesemeyeceklerini söylediler
Kendime gelip ayaklanınca sağma Makinesi getirecekler sağıp vereceğim gerekirse mama takviyesi verilecek
Ben nasılım ?
Ağrılar yavaş yavaş geliyor epidural uyuştuğunu yavaş yavaş atıyorum ağrı kesici vuruldum hafiflemeye başladı bi kaç saat sonra daha kuvvetlisini vuracaklar o zaman tamamen kesilecek
Her ağrıya değer bir mucize gördüm ben bugün ilk defa yaşadığım bu duyguyu anlatamam tarif edemem iyiki epidural olmuşum iyiki ilk anı görmek için sabır demişim
İlk etapta çok korktum ama korkulacak birşey olmadığını gördüm panik atağım bile tuttu bi ara ama sonrası öyle muhteşem geçti ki ebelerle doktorlarla makara sohbetle nasıl bitti ameliyat anladım...
Çınar’ı gözümün önünde temizlediler izlerken hep ağladım ben ağladım o ağladı
Darısı en güzel vakitte size olsun inşallah ikinci kez tattığım duyguda olsa bambaşka muhteşem her biri ayrı güzel
Doğumdan korkmayın emi herşey öyle güzel ilerleyip değer oluyor ki onu görünce Şuan yanımda olmasa da emin ellerde gönlüm o kadar rahatki
Ya şöyle ben oksapar kullanıyorum ya mesela kutu farkı normal aynı seri üretim değildir. Oksaparda da oluyo. Ama içi farklıysa olabilir vitaminde olsaOmega canım
I mom omega
Gıda takviyesi.
4 aydır filan kullanıyorum.
Fark şu eski yeni kutular her şey aynı.
Ama dikkat et kapsüller biri yukarı bakıyor. aradaki mesafe dar
Biri yan yan duruyor mesafe çok
Ya aynen ben de sürekli yanıyorum ter basıyo emzirince bilmiyorum nasıl olacakGeçen arkadaşımla konuşuyordum sen ne giyiyorsan bebek 1 kat fazlasını giymesi lazımmış ama ben yanıyorum o ne olacak dedimbana sen kendini baz alma kocanı baz al dedi. Lohusayken emzirirken de bu ateş basmaları, terlemeler olurmuş.
Bilemedim balım. Dışı içi her şey aynı işte tek fark son kullanma tarihi ve ilacın tasarımı, şekli.Ya şöyle ben oksapar kullanıyorum ya mesela kutu farkı normal aynı seri üretim değildir. Oksaparda da oluyo. Ama içi farklıysa olabilir vitaminde olsa
Parti no falan filan var mı acaba orijinal olduğunu anlamak içinBilemedim balım. Dışı içi her şey aynı işte tek fark son kullanma tarihi ve ilacın tasarımı, şekli.
Ben normal zıbın koydum o iç zıbın var ya onu koymadım hemşireye alt üst takım vereceğim sanki beli açılır gibiYani şöyle sen ne giyiyorsan bebekte bi kat fazla giymiş olmalı öyle diyim. Bunun içine bende ayrıca bi kat koydum
Yarın başka yerlere daha sorarım.Parti no falan filan var mı acaba orijinal olduğunu anlamak için
Ya aynen ben de sürekli yanıyorum ter basıyo emzirince bilmiyorum nasıl olacak
Ben çok araştırdım sleepy çeşitlerini ve bio naturel e karar verdim onu aldım canımPeki sleepynin tam olarak hangisini almak lazım? Böyle bambu badem özü vs katkılılar da görüyorum. Onlara elim hiç gitmiyor. Bionaturel mi aldınız?
Bende hastane çantası hazırlarken aynı tepkiyi verdim bu çok küçük değil mi bu kadar küçük mü olacak dedimHah iste cevabım ben yaz kış. Askılı gıyerımhastane işini çözsem sonrasını cozerım heralde bı ekstra zıbın atıyım o zaman ben ıclerıne bez çorap eldıven zıbın set seklınde yapıp koycam bir 2 hastane çıkışı 3 tane min 2 gün kalıyormuşuz sorun yoksa ole çıkıyormuşuz fazla olsun eksik olmasın nasılsa avuç ıcı kadar yer kaplıyorlar şaka gibi bezi açtım bı gördüm avuç ıcı kadar
Bende hastane çıkışındaki uzun kollu zıbını koydum bide alt üst takımı battaniyesi de varBen normal zıbın koydum o iç zıbın var ya onu koymadım hemşireye alt üst takım vereceğim sanki beli açılır gibi
Evet yaa minnacık insan yavrusuHah iste cevabım ben yaz kış. Askılı gıyerımhastane işini çözsem sonrasını cozerım heralde bı ekstra zıbın atıyım o zaman ben ıclerıne bez çorap eldıven zıbın set seklınde yapıp koycam bir 2 hastane çıkışı 3 tane min 2 gün kalıyormuşuz sorun yoksa ole çıkıyormuşuz fazla olsun eksik olmasın nasılsa avuç ıcı kadar yer kaplıyorlar şaka gibi bezi açtım bı gördüm avuç ıcı kadar
Aşko resmini çeker misin? D vitaminli nesquick ne oluyorS Seray94 Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim her şeyin güzel geçmesine
B Babydustt kuzum benimde geriden geliyor haftasına göre 200gr daha az dedi doktorum, kan akımı vs iyiyse korkma. Bugün gittim D vitaminli nesquik aldım kilo aldırıyor demişti bir kaç arkadaş diğer her şeyi tüketiyorum zaten bir de bunu deneyeceğim bakalım haftaya Salı doktor ne diyecek. Bana da doktorum belki de artık içerde kalmak istemiyor dedi, senlik bir durum yok merak etme dedi
Bende diyordum nasıl bir şey diye bugün markette gözüme çarptı aldımAşko resmini çeker misin? D vitaminli nesquick ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?