2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yani şöyle sen ne giyiyorsan bebekte bi kat fazla giymiş olmalı öyle diyim. Bunun içine bende ayrıca bi kat koydum

İlaç mı değişik kabı mı çokta anlaşılmıyor ne ilacı bu
Omega canım
I mom omega

Gıda takviyesi.
4 aydır filan kullanıyorum.
Fark şu eski yeni kutular her şey aynı.

Ama dikkat et kapsüller biri yukarı bakıyor. aradaki mesafe dar

Biri yan yan duruyor mesafe çok

Kuzum hiç moral bozmak yok, sen bu arada kırmızı ete, balığa yüklen bir de diyetisyenim bana kaşar peynir vermişti kahvaltıda 2 parmak yiyorum bebeğe güzel kilo yapıyormuş. Ama dikkat et tost peyniri olmasın normal bir kaşar peynir olsun. Büyüme atağındadır, kızların dediği gibi boyu uzuyordur. Haftan da kilosu da iyi sıkma canını. Umarım perinatologtan güzel haberler alıcan

Yani şöyle sen ne giyiyorsan bebekte bi kat fazla giymiş olmalı öyle diyim. Bunun içine bende ayrıca bi kat koydum
Geçen arkadaşımla konuşuyordum sen ne giyiyorsan bebek 1 kat fazlasını giymesi lazımmış ama ben yanıyorum o ne olacak dedim bana sen kendini baz alma kocanı baz al dedi. Lohusayken emzirirken de bu ateş basmaları, terlemeler olurmuş.

Sağlıkla gelmesine çooookkk sevindim canım, darısı ayrı ayrı hepimizin başına inşallah

Omega canım
I mom omega

Gıda takviyesi.
4 aydır filan kullanıyorum.
Fark şu eski yeni kutular her şey aynı.

Ama dikkat et kapsüller biri yukarı bakıyor. aradaki mesafe dar

Biri yan yan duruyor mesafe çok
Ya şöyle ben oksapar kullanıyorum ya mesela kutu farkı normal aynı seri üretim değildir. Oksaparda da oluyo. Ama içi farklıysa olabilir vitaminde olsa

Ya aynen ben de sürekli yanıyorum ter basıyo emzirince bilmiyorum nasıl olacak

Ya şöyle ben oksapar kullanıyorum ya mesela kutu farkı normal aynı seri üretim değildir. Oksaparda da oluyo. Ama içi farklıysa olabilir vitaminde olsa
Bilemedim balım. Dışı içi her şey aynı işte tek fark son kullanma tarihi ve ilacın tasarımı, şekli.

Ben normal zıbın koydum o iç zıbın var ya onu koymadım hemşireye alt üst takım vereceğim sanki beli açılır gibi

Hah iste cevabım ben yaz kış. Askılı gıyerım hastane işini çözsem sonrasını cozerım heralde bı ekstra zıbın atıyım o zaman ben ıclerıne bez çorap eldıven zıbın set seklınde yapıp koycam bir 2 hastane çıkışı 3 tane min 2 gün kalıyormuşuz sorun yoksa ole çıkıyormuşuz fazla olsun eksik olmasın nasılsa avuç ıcı kadar yer kaplıyorlar şaka gibi bezi açtım bı gördüm avuç ıcı kadar
Ya aynen ben de sürekli yanıyorum ter basıyo emzirince bilmiyorum nasıl olacak

Eklentiler

• B05DD47D-3728-423C-8EDA-FED7BAB54ED2.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 60
S Seray94 Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim her şeyin güzel geçmesine

B Babydustt kuzum benimde geriden geliyor haftasına göre 200gr daha az dedi doktorum, kan akımı vs iyiyse korkma. Bugün gittim D vitaminli nesquik aldım kilo aldırıyor demişti bir kaç arkadaş diğer her şeyi tüketiyorum zaten bir de bunu deneyeceğim bakalım haftaya Salı doktor ne diyecek. Bana da doktorum belki de artık içerde kalmak istemiyor dedi, senlik bir durum yok merak etme dedi

Bende hastane çantası hazırlarken aynı tepkiyi verdim bu çok küçük değil mi bu kadar küçük mü olacak dedim

Ben normal zıbın koydum o iç zıbın var ya onu koymadım hemşireye alt üst takım vereceğim sanki beli açılır gibi
Bende hastane çıkışındaki uzun kollu zıbını koydum bide alt üst takımı battaniyesi de var

Evet yaa minnacık insan yavrusu

Aşko resmini çeker misin? D vitaminli nesquick ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…