2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gerçekten öyle burun ve ense kalınlığı ilk kriter ikili test tarama testi. Ben bu sitede okudum 10000 de 1 down sendromlu çocuğun olur şeklinde test sonucu gelmiş. Doktor da ense kalınlığı sınırda gitmesine rağmen test sonucuna göre risksiz demiş çocuk down sendromlu doğmuş tam tersi olan çok durum da okudum

Bugün kendi doktorum dan sonra sağlık ocağına gittim. Doktorunuza tayin edilen hemşire gebelik izlenimi takibini yapıyor.
Randevusuz gidiliyor. Kan tahlili sonuçlarım hastane de yapıldığı için e nabız dan bakıp not aldı. Tekrar kan almaya gerek yok dedi. Tetanos aşısı için ağustosa gün verdi. En son ki aşının üzerinden 5 sene geçti ise 2 doz.
Geçmedi ise tek doz yeterli dedi.
Benim geçtiği için ben iki doz olacam.
Daha sonra da Allahın izniyle sağlıklı gebelik oluşursa bebeklerimizin de takibini onlar yapıyor. Topuk kanı, aşılar vb.
O yüzden imkanınız olan bir günde girip hemşireniz ile tanışın.
Tek bisey istiyorlar kalp atışı duyulacak doktorda. Ondan sonra gelin diyolar.
Kalp atışı duyulduktan sonra süreç başlıyor.

.

Öyle inanın tersi sonuçlar çok çıkıyor. Down denilen bebeklerin mesela doğduğun da olmadığını gözlemleniyo.

Bayada büyümüş kuzum istersen 12 haftalıkjen nub teorisine göre bakalım. Bu şekilde kıza benziyor plesentası sagda bebek solda duruyor. Ama bu haftalarda yanışma oluyor canım net olarak 6 haftalık oldugu zaman daha rahat tahminde bulunabiliyoruz

Tamm canım o zaman o süreci bekleyelim.
Zaten eğlencesine bakıyoruz bebeğim.
Bekleriz sorun yok

Ay yeriiiimm çok tatlı hiç cesaretim yok kedi bakmaya yaa ama evde bi canlı da olsun istiyodum gittim balık aldım şimdide balıklarda tiksindim suyu kokuyo diye
ben de cesaret edemiyordum yazık sokaga atacaklardı bıraz mecburı aldım ama ıyıkı var.. hep çocuğum evcil bir arkadaşla büyüsün istemiştim

Kızlar selamlar ben Ocak ayı annelerinden geliyorum doktorum ikinci bi kese olduğundan şüphelendi yorumlarınızı alabilir miyim ben 1. Keseyi zor gördüm de siz az biraz daha tecrübelisiniz

Eklentiler

• 6A6AFC6C-F1C7-4C3C-8A91-96F653C62029.webp
    18 KB · Görüntüleme: 56
  • 7EA37025-CE25-4135-B94F-ADF005731AB5.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar selamlar ben Ocak ayı annelerinden geliyorum doktorum ikinci bi kese olduğundan şüphelendi yorumlarınızı alabilir miyim ben 1. Keseyi zor gördüm de siz az biraz daha tecrübelisiniz
HCG değeriniz kaç acaba

Merhaba bende 7+0 haftalık hamileyim düşük tehlikesi için 1 haftadir progestan kullanıyorum 3 gündür lekelenmem kesti acaba duş almamın bir sakıncası var mıdır bilgisi olan var mı doktoruma sormayı da unuttum

Bence hizlica ve sicak olmayan su ile bir sakincasi olmaz. Telefonu var mi doktorun icin rahat etmesi icin mesaj atabilirsin belki

Bence doktorunuza guvenin hepimiz icin en dogrusunu ayarlamaya calisiyolar. Hepimizin ihtiyaci farkli tedavisi farkli

İkili testin dogruluk payi %85 deniyor. Cok dusuk. Oyuzden bunlarla karsilasiliyor

merhaba nasıl lekelenmelerınız var.. ultrasonda da goruldu mu .. benım de lekelenmem var doktorum hıc onemlı degıl progestan kullanacakmıyız dedım hayır gerek yok dedı ama ıcım rahat degıl

merhaba nasıl lekelenmelerınız var.. ultrasonda da goruldu mu .. benım de lekelenmem var doktorum hıc onemlı degıl progestan kullanacakmıyız dedım hayır gerek yok dedı ama ıcım rahat degıl
Ultrasonda görünen herhangi bir kanama alanı yok lekelenmem baya kırmızıydı benim öncesinde 2 düşük geçmişim olduğu için hemen başlattı belki sizin doktorunuz önemli birsey görmediği için başlatmamıştır.Birde şöyle düşünün o bebek sağlıklıysa her türlü devam eder eğer değilse zaten ne progestan nede günlerce yatmak hiç bir işe yaramıyor o yüzden stres yapmayın sağlıkla devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…