- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.441
Yok istanbuldayım bendeYaaa orada mı yaşıyorsun:) eşim trabzonlu evlendim bende trabzon gelini oldum 7 sene orada yaşadık şimdi eşimin tatini oldu tokata 1 senedir tokattayım :)
Gerçekten öyle burun ve ense kalınlığı ilk kriter ikili test tarama testi. Ben bu sitede okudum 10000 de 1 down sendromlu çocuğun olur şeklinde test sonucu gelmiş. Doktor da ense kalınlığı sınırda gitmesine rağmen test sonucuna göre risksiz demiş çocuk down sendromlu doğmuş tam tersi olan çok durum da okudumTedavisi olmayan birsey yani bebeğime faydası olmayacaksa kalsın canım hersey Rabbimdenşöyle bir durum var ultrasondan bazı ölçümler yapılıyor doktor ihtimaller üzerinde de duruyor.
Hiçbir testin de yüzde yüz doğruluk olasılığı zaten yok.
Takdiri Rabbime bırakıp yolumuza devam edeceğiz
Öyle inanın tersi sonuçlar çok çıkıyor. Down denilen bebeklerin mesela doğduğun da olmadığını gözlemleniyo.Gerçekten öyle burun ve ense kalınlığı ilk kriter ikili test tarama testi. Ben bu sitede okudum 10000 de 1 down sendromlu çocuğun olur şeklinde test sonucu gelmiş. Doktor da ense kalınlığı sınırda gitmesine rağmen test sonucuna göre risksiz demiş çocuk down sendromlu doğmuş tam tersi olan çok durum da okudum
sorma ablası bayılıyorum beyefendiye şapşalım benimMaşallahçok tatlı pamuk şeker
Tamm canım o zaman o süreci bekleyelim.Bayada büyümüş kuzum istersen 12 haftalıkjen nub teorisine göre bakalım. Bu şekilde kıza benziyor plesentası sagda bebek solda duruyor. Ama bu haftalarda yanışma oluyor canım net olarak 6 haftalık oldugu zaman daha rahat tahminde bulunabiliyoruz
Aynen öyleÖyle inanın tersi sonuçlar çok çıkıyor. Down denilen bebeklerin mesela doğduğun da olmadığını gözlemleniyo.
ben de cesaret edemiyordum yazık sokaga atacaklardı bıraz mecburı aldım ama ıyıkı var.. hep çocuğum evcil bir arkadaşla büyüsün istemiştimAy yeriiiimm çok tatlı hiç cesaretim yok kedi bakmaya yaa ama evde bi canlı da olsun istiyodum gittim balık aldım şimdide balıklarda tiksindim suyu kokuyo diye
HCG değeriniz kaç acabaKızlar selamlarben Ocak ayı annelerinden geliyorum doktorum ikinci bi kese olduğundan şüphelendi yorumlarınızı alabilir miyim ben 1. Keseyi zor gördüm de siz az biraz daha tecrübelisiniz
1070 bugünHCG değeriniz kaç acaba
Bence hizlica ve sicak olmayan su ile bir sakincasi olmaz. Telefonu var mi doktorun icin rahat etmesi icin mesaj atabilirsin belkiMerhaba bende 7+0 haftalık hamileyim düşük tehlikesi için 1 haftadir progestan kullanıyorum 3 gündür lekelenmem kesti acaba duş almamın bir sakıncası var mıdır bilgisi olan var mı doktoruma sormayı da unuttum
Bence doktorunuza guvenin hepimiz icin en dogrusunu ayarlamaya calisiyolar. Hepimizin ihtiyaci farkli tedavisi farkliperinatalog randevumda onun da fikrini sorayım olmazsa. mesela perinatalog bana proluton depotu bıraktırdı, diğerleri doğal progesteron ama bu riskli dedi. hepsinin yaklaşımı farklı oluyor gerçekten.
benimki biraz erken olacak gibi böyle bakınca. sıkıntı çıkmaz inşallah
İkili testin dogruluk payi %85 deniyor. Cok dusuk. Oyuzden bunlarla karsilasiliyorGerçekten öyle burun ve ense kalınlığı ilk kriter ikili test tarama testi. Ben bu sitede okudum 10000 de 1 down sendromlu çocuğun olur şeklinde test sonucu gelmiş. Doktor da ense kalınlığı sınırda gitmesine rağmen test sonucuna göre risksiz demiş çocuk down sendromlu doğmuş tam tersi olan çok durum da okudum
merhaba nasıl lekelenmelerınız var.. ultrasonda da goruldu mu .. benım de lekelenmem var doktorum hıc onemlı degıl progestan kullanacakmıyız dedım hayır gerek yok dedı ama ıcım rahat degılMerhaba bende 7+0 haftalık hamileyim düşük tehlikesi için 1 haftadir progestan kullanıyorum 3 gündür lekelenmem kesti acaba duş almamın bir sakıncası var mıdır bilgisi olan var mı doktoruma sormayı da unuttum
Ultrasonda görünen herhangi bir kanama alanı yok lekelenmem baya kırmızıydı benim öncesinde 2 düşük geçmişim olduğu için hemen başlattı belki sizin doktorunuz önemli birsey görmediği için başlatmamıştır.Birde şöyle düşünün o bebek sağlıklıysa her türlü devam eder eğer değilse zaten ne progestan nede günlerce yatmak hiç bir işe yaramıyor o yüzden stres yapmayın sağlıkla devam etsin inşallahmerhaba nasıl lekelenmelerınız var.. ultrasonda da goruldu mu .. benım de lekelenmem var doktorum hıc onemlı degıl progestan kullanacakmıyız dedım hayır gerek yok dedı ama ıcım rahat degıl
O yüzden çok küçük 7 güne cok net belli olur1070 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?