2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
H hayaletcizgi canım merhaba benim için de tahmin yapabilir misin, 7+4 vajinal ultrason. plasenta neresi çözemedim ben

Eklentiler

• 8BE8B3A5-CCB0-492E-A086-3EF1EF21F137.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 49
çok teşekkürler inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. benimki sildikçe peçeteye gelen kahverengimsi lekelenme. kanama alanı görmedi ultrasonda rahmin genişliyor çok normal dedi 3 tüp bebek tutmadı bu kendılıgınden geldı 10yılsonra ondan bu endişem .. bakalım tabiki hayırlısı

doktorum bana sicak dus alma dedi buna dikkat edin

Bende bugun doktoruma gittim. 7 haftalik olmus yavrum, resmini koyacagim cinsiyet hakkinda yorumu olan varsa sevinirim :)

aa o halde korkma.. ama bence sen ustune görmüşsün pekı ultrasona gore ne kadar gorunuyor bebek cunku 5 haftalık bebegın kalp atısının duyulması da bır tuhaf geldı
5 hafta görünüyor başta boş kese gördük vajinal muayenede gözüktü kenarda küçük ozaman duyduk kalp atışını ama hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce 5-6 gün boyunca sabah akşam tarlusal kullandım korkuyorum şimdi bir şey olur mu diye doktor bir şey olur ya da olmaz birşey diyemem dedi ama

Evet duyduk kalp atışını bende sordum ikiz mi diye tek dedi ama sonradan fark edilen ikiz gebelikler de olabiliyormuş ondan da korkmuyor değilim

Evet duyduk kalp atışını bende sordum ikiz mi diye tek dedi ama sonradan fark edilen ikiz gebelikler de olabiliyormuş ondan da korkmuyor değilim
O durumlar çok nadir oluyor artık ulturasyon cihazı çok gelişti

Yok korkma.. ama bence doktorunu degistir mayacim cunku gercekten 5. Haftada kalp duyulmasi imkansiz izmirdesin sanirim hangi doktora gidiyorsun

Kızlar kızlar çok önemli bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Ben turşu suyuna düştüm, babannem kendi yaptığından vermiş lahana turşusu suyu içinde de pancar varmış ben büyük bir bardak içtim bundan soğuk soğuk çok güzel geldi ama şimdi tuvaletten çıkamıyorum maalesef ishal yaptı. Sizce tehlikeli bir durum var mı?

Lahana tursusu ve lahana pek onermiyorlar kuzum. Ama birkereden birsey olmaz

Yoo doğal prebiyotik işte ne güzel:) bir şey olmaz canım birden çok içince bağırsakların harekete geçmiş korkma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…