- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.461
Doktoruma ulaşamadım görüp geri dönüş yapar bana inşallahBence hizlica ve sicak olmayan su ile bir sakincasi olmaz. Telefonu var mi doktorun icin rahat etmesi icin mesaj atabilirsin belki
çok teşekkürler inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. benimki sildikçe peçeteye gelen kahverengimsi lekelenme. kanama alanı görmedi ultrasonda rahmin genişliyor çok normal dedi 3 tüp bebek tutmadı bu kendılıgınden geldı 10yılsonra ondan bu endişem .. bakalım tabiki hayırlısıUltrasonda görünen herhangi bir kanama alanı yok lekelenmem baya kırmızıydı benim öncesinde 2 düşük geçmişim olduğu için hemen başlattı belki sizin doktorunuz önemli birsey görmediği için başlatmamıştır.Birde şöyle düşünün o bebek sağlıklıysa her türlü devam eder eğer değilse zaten ne progestan nede günlerce yatmak hiç bir işe yaramıyor o yüzden stres yapmayın sağlıkla devam etsin inşallah
doktorum bana sicak dus alma dedi buna dikkat edinMerhaba bende 7+0 haftalık hamileyim düşük tehlikesi için 1 haftadir progestan kullanıyorum 3 gündür lekelenmem kesti acaba duş almamın bir sakıncası var mıdır bilgisi olan var mı doktoruma sormayı da unuttum
Beni de 7+4 te çağırdı acaba kalp atışları duyuldu mu yoksa bi sonraki randevuda mı duyulur diye merak ediyorumH hayaletcizgi canım merhaba benim için de tahmin yapabilir misin, 7+4 vajinal ultrason. plasenta neresi çözemedim ben
Bakalım tatlım aklımda tutim öğrenince etiketlerim
Buyuk ihtimalle duyulurBeni de 7+4 te çağırdı acaba kalp atışları duyuldu mu yoksa bi sonraki randevuda mı duyulur diye merak ediyorum
duyuldu canım çok şükür. vajinal baktı.Beni de 7+4 te çağırdı acaba kalp atışları duyuldu mu yoksa bi sonraki randevuda mı duyulur diye merak ediyorum
5 hafta görünüyor başta boş kese gördük vajinal muayenede gözüktü kenarda küçük ozaman duyduk kalp atışını ama hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce 5-6 gün boyunca sabah akşam tarlusal kullandım korkuyorum şimdi bir şey olur mu diye doktor bir şey olur ya da olmaz birşey diyemem dedi amaaa o halde korkma.. ama bence sen ustune görmüşsün pekı ultrasona gore ne kadar gorunuyor bebek cunku 5 haftalık bebegın kalp atısının duyulması da bır tuhaf geldı
Evet duyduk kalp atışını bende sordum ikiz mi diye tek dedi ama sonradan fark edilen ikiz gebelikler de olabiliyormuş ondan da korkmuyor değilimKese görüldükten sonra HCG ile işleri olmuyor benim 5+4 Ken 30 bini geçmişti 187 450 1300 4300 şeklinde gitmisti 2 gün arayla doktor ya ikiz ya da çok sağlıklı bir gebelik işareti demişti ikiz olmadı ama çok şükür sağlıklı ilerliyoruz gidince büyük ihtimalle kalp atışı bile duyarsınız
O durumlar çok nadir oluyor artık ulturasyon cihazı çok geliştiEvet duyduk kalp atışını bende sordum ikiz mi diye tek dedi ama sonradan fark edilen ikiz gebelikler de olabiliyormuş ondan da korkmuyor değilim
Yok kuzum sag sol ile alakası yok. Kesenin içindeki konumuna göre bakılıyor plesentası beebgin ne tarfında diyemelegim can Cinsiyet yorumu neye göre oluyor canım benim karından bakınca sağda, vajinal bakınca soldaydı kız mı oluyor
Yok korkma.. ama bence doktorunu degistir mayacim cunku gercekten 5. Haftada kalp duyulmasi imkansiz izmirdesin sanirim hangi doktora gidiyorsun5 hafta görünüyor başta boş kese gördük vajinal muayenede gözüktü kenarda küçük ozaman duyduk kalp atışını ama hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce 5-6 gün boyunca sabah akşam tarlusal kullandım korkuyorum şimdi bir şey olur mu diye doktor bir şey olur ya da olmaz birşey diyemem dedi ama
Lahana tursusu ve lahana pek onermiyorlar kuzum. Ama birkereden birsey olmazKızlar kızlar çok önemli bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Ben turşu suyuna düştüm, babannem kendi yaptığından vermiş lahana turşusu suyu içinde de pancar varmış ben büyük bir bardak içtim bundan soğuk soğuk çok güzel geldi ama şimdi tuvaletten çıkamıyorum maalesef ishal yaptı. Sizce tehlikeli bir durum var mı?
Bucada özel Tınaztepe hastanesine gittim Aylindi doktorumuzun adıYok korkma.. ama bence doktorunu degistir mayacim cunku gercekten 5. Haftada kalp duyulmasi imkansiz izmirdesin sanirim hangi doktora gidiyorsun
Yoo doğal prebiyotik işte ne güzel:) bir şey olmaz canım birden çok içince bağırsakların harekete geçmiş korkma:)Kızlar kızlar çok önemli bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Ben turşu suyuna düştüm, babannem kendi yaptığından vermiş lahana turşusu suyu içinde de pancar varmış ben büyük bir bardak içtim bundan soğuk soğuk çok güzel geldi ama şimdi tuvaletten çıkamıyorum maalesef ishal yaptı. Sizce tehlikeli bir durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?