- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.481
Ben de 5+4 gördüm kalp atışını HCG seviyesi ile ilgili ben gittiğimde de 30 binin üzerindeydi HCGYok korkma.. ama bence doktorunu degistir mayacim cunku gercekten 5. Haftada kalp duyulmasi imkansiz izmirdesin sanirim hangi doktora gidiyorsun
Yaa bunu bilmiyordum araştırayım, teşekkür ederimmLahana tursusu ve lahana pek onermiyorlar kuzum. Ama birkereden birsey olmaz
Bana da yorum yapabilir misiniz :)Yok kuzum sag sol ile alakası yok. Kesenin içindeki konumuna göre bakılıyor plesentası beebgin ne tarfında diye
Ay inşallah öyledirYoo doğal prebiyotik işte ne güzel:) bir şey olmaz canım birden çok içince bağırsakların harekete geçmiş korkma:)
Tabiki canım resmi atarmısınBana da yorum yapabilir misiniz :)
Ne demek rica ederimYaa bunu bilmiyordum araştırayım, teşekkür ederimm
Aaa gercekten mi vallahi o kadar okudum arastirdim bilmiyordumBen de 5+4 gördüm kalp atışını HCG seviyesi ile ilgili ben gittiğimde de 30 binin üzerindeydi HCG
Yok o doktoru çok ovuyorlar.. sevindim o halde icini ferah tutBucada özel Tınaztepe hastanesine gittim Aylindi doktorumuzun adı
Evet canım ben de giderken 2 hafta sonra kalp atışı için çağırır kesin dedim ama çok şükür gittiğimizde kalp atışı oluşmus gösterdi bize eşimle ben zararlı olduğu için kalp atışı dinlemek istemedik ekranda izledikAaa gercekten mi vallahi o kadar okudum arastirdim bilmiyordum
Böyle mi canım? Bu ultrasonda 6+6 yız bir daha ki ultrason 12ci haftamdaBayada büyümüş kuzum istersen 12 haftalıkjen nub teorisine göre bakalım. Bu şekilde kıza benziyor plesentası sagda bebek solda duruyor. Ama bu haftalarda yanışma oluyor canım net olarak 6 haftalık oldugu zaman daha rahat tahminde bulunabiliyoruz
Kız gibi hissettim anlamıyorum amaBöyle mi canım? Bu ultrasonda 6+6 yız bir daha ki ultrason 12ci haftamda
Herkes rüyasında erkek görüyor bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler yeter kiKız gibi hissettim anlamıyorum ama
Aynen öyle inşallahHerkes rüyasında erkek görüyor bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler yeter ki
Karından ultrason degil mi kuzum. Kız bebiş geliyor saglıkla gelsinBöyle mi canım? Bu ultrasonda 6+6 yız bir daha ki ultrason 12ci haftamda
İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olurYok o doktoru çok ovuyorlar.. sevindim o halde icini ferah tut
Yaa bunu bilmiyordum araştırayım, teşekkür ederimm
tam olarak neden onermiyorlarLahana tursusu ve lahana pek onermiyorlar kuzum. Ama birkereden birsey olmaz
Çok fazla gaz yapıyor lahana büyük ihtimalle o yuzdentam olarak neden onermiyorlar
ha o sebepten ben bebek icin sıkıntı mi yapiyor acaba dedim.cunku ben de tuketiyorumÇok fazla gaz yapıyor lahana büyük ihtimalle o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?