2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Akadaşlar sizde CRL ( Bebeğin baş ve popo arasındaki mesafesinin kısaltması) değerini doktorunuz ölçtümü bana bir daha ki kontrolde ölçüp LMP (son adet tarihi baz alınarak tahmini doğum haftası) değeri ile kıyaslayıp reel haftanı bulup doğum için gün vericeğim dedi de bu kadar ayrıntıyı nasıl aklına tuttun derseniz ben muayeneleri ses kaydına alıyorum

Ben en son Ella bonne den patik ayakkabı aldım
At bakim nasıl bir şey merak ettim kaç gündür alsam almasam diyodun
Ben sleepy temızlık bezlerınden alıcaktım, 50 tl kupon bıtmıs, 100lu 61 e gelecektı
Geçen burda ben paylaştım ya 53 e geldi bana 100 lüsü. Uç uç un yüzde 10 olduğu gün. Ben uç uçu da hesaptan düşüyorum

Sezeryan günü mü

Ya ben bebeğin uyumlu olduğu haftayı mı baz alalım yoksa sat a göre mi diye sordum bana böyle cevap verdi aynen
Ya ben hani tamm bu çocuk doğabilir diye düşünüp gün veriyorlar diye düşünüyordum. Sata göre gelinen haftaya göre gelişimine göre falan

Azalma var canım dönmüşte olabilir ama şüphede kalıyorum bugün sağlık ocağında baktılar kalp atışı 140
Kuşum sana cevap yazmayı unutmuşum. Yani devam ederse yine de git doktora çünkü benimde hareketlerinde azalma oluyo olmuyo değil bi gün oluyo sadece sonra bi kaç gün normal

Kuşum sana cevap yazmayı unutmuşum. Yani devam ederse yine de git doktora çünkü benimde hareketlerinde azalma oluyo olmuyo değil bi gün oluyo sadece sonra bi kaç gün normal
Şimdi biraz oynuyor ama dün çok korktum bugün de kalp atışınj dinledim eğer böyle devam ederse doktora soyluyecem cuma günü tekrar çağırdı zaten

Kızlar akşamdan beri ishal sancısı gibi sancım var iki defa o ağrıyla tuvalete gittim tam ishal değilim karnımın altındaki o ağrı geçmiyor bi türlü arada kasılma da oluyor eşim oğlum uyuyor annemler şehir dışındaydı uçakları yeni indi eve geçiyorlar ne yapsam acile gitsek mi korkuyorum da orda alttan muayene ederler bişey olur diye 33+2 yim daha

Canım eğer sancın devam ediyorsa acile git gidince açıklık bakarlar nst de sancı çıkarsa korkulacak bir şey değil çok canın yanmıyor

Ben de iki gün önce emin olamayip acile gittim yatış verdiler sancım varmış. Bence şiddetli ise acile gitmelisin ancak kendi doktorun dışında kimseye alttan muayene ettirme ben ettirmedim. Doktorum da alttan muayene etmedi erken doğumu tetikleyebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…