- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.921
Canım olmaz olsa bana olurdu sancım çıktı nstde kızlar diyor doğum sancısı şuan aynı değişen bir şey yok kontrol edilince de aynıydı edilmeden öncedeCan yanması değilde bi zararı olur mu alttan bakmanın diye korkuyorum
Yok olmaz canım zaten ilk önce nstye sokarlarCan yanması değilde bi zararı olur mu alttan bakmanın diye korkuyorum
Yaa bence git nolur nolmazKızlar akşamdan beri ishal sancısı gibi sancım var iki defa o ağrıyla tuvalete gittim tam ishal değilim karnımın altındaki o ağrı geçmiyor bi türlü arada kasılma da oluyor eşim oğlum uyuyor annemler şehir dışındaydı uçakları yeni indi eve geçiyorlar ne yapsam acile gitsek mi korkuyorum da orda alttan muayene ederler bişey olur diye 33+2 yim daha
Ya kendini dinle sürekli cumaya da iki gün varŞimdi biraz oynuyor ama dün çok korktum bugün de kalp atışınj dinledim eğer böyle devam ederse doktora soyluyecem cuma günü tekrar çağırdı zaten
Hiç görmedim…
Sürekli takip ediyorum hareketlerini sancı geliyor mu acaba diye dediğin gibi kendimi dinliyorumYa kendini dinle sürekli cumaya da iki gün var
Pazartesiden beri girmemişler balım
Canım Bencede git bi karından ultrason baksınlar en azından istemiyorsan alttan baktırmazsın . Kâğıt imzalarsınCan yanması değilde bi zararı olur mu alttan bakmanın diye korkuyorum
Canım Bencede git bi karından ultrason baksınlar en azından istemiyorsan alttan baktırmazsın . Kâğıt imzalarsın
düşünme bile direk git sadece ishal bile olsa büyük gebeliklerde ishal riskli hem doğum habercisi olabiliyor hem de normal ishal de olmuş olsun vücudun su tuz dengesi bozuluyor bu da hem senin için hem bebek için riskli hiçbir şeyin yoksa da serum takarlar elektrolit dengeni sağlarKızlar akşamdan beri ishal sancısı gibi sancım var iki defa o ağrıyla tuvalete gittim tam ishal değilim karnımın altındaki o ağrı geçmiyor bi türlü arada kasılma da oluyor eşim oğlum uyuyor annemler şehir dışındaydı uçakları yeni indi eve geçiyorlar ne yapsam acile gitsek mi korkuyorum da orda alttan muayene ederler bişey olur diye 33+2 yim daha
Evet yaaa kızlar keşke arada yazsalar.
Evet kendi eş paketini kullanmışlar hattaKızlar mfk' nında bebeği oluyormuş
Güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlakabiraz belimde ağırıyor sanki o Korkutuyor daha çok şimdi eşimi uyandırdım normalde bebek bu saatlerde çok oynardi oda ağrıdan dolayı çok oynamadı ama karnımın sertleşip kasılması düzenli degil ve sık degil takip ettim annemleri arayıp çocuğun yanına çağırıp gecicez acile bakalım bi doğum yapmış olsanda bilemiyor insan hemen panikleyince yine ellerim buz gibi oldu
Canım sakin ol zaten sancı varsa hemen durdurulur bak geçen Z zgenes de öyle oldu yatış verildi ertesi gün düzeldibiraz belimde ağırıyor sanki o Korkutuyor daha çok şimdi eşimi uyandırdım normalde bebek bu saatlerde çok oynardi oda ağrıdan dolayı çok oynamadı ama karnımın sertleşip kasılması düzenli degil ve sık degil takip ettim annemleri arayıp çocuğun yanına çağırıp gecicez acile bakalım bi doğum yapmış olsanda bilemiyor insan hemen panikleyince yine ellerim buz gibi oldu
Bence de gitmelisiniz tatlımbiraz belimde ağırıyor sanki o Korkutuyor daha çok şimdi eşimi uyandırdım normalde bebek bu saatlerde çok oynardi oda ağrıdan dolayı çok oynamadı ama karnımın sertleşip kasılması düzenli degil ve sık degil takip ettim annemleri arayıp çocuğun yanına çağırıp gecicez acile bakalım bi doğum yapmış olsanda bilemiyor insan hemen panikleyince yine ellerim buz gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?