2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Can yanması değilde bi zararı olur mu alttan bakmanın diye korkuyorum
Canım olmaz olsa bana olurdu sancım çıktı nstde kızlar diyor doğum sancısı şuan aynı değişen bir şey yok kontrol edilince de aynıydı edilmeden öncede

Yaa bence git nolur nolmaz ağrın geçmiyo yalancı sancı olsa dinlenince geçer

düşünme bile direk git sadece ishal bile olsa büyük gebeliklerde ishal riskli hem doğum habercisi olabiliyor hem de normal ishal de olmuş olsun vücudun su tuz dengesi bozuluyor bu da hem senin için hem bebek için riskli hiçbir şeyin yoksa da serum takarlar elektrolit dengeni sağlar

biraz belimde ağırıyor sanki o Korkutuyor daha çok şimdi eşimi uyandırdım normalde bebek bu saatlerde çok oynardi oda ağrıdan dolayı çok oynamadı ama karnımın sertleşip kasılması düzenli degil ve sık degil takip ettim annemleri arayıp çocuğun yanına çağırıp gecicez acile bakalım bi doğum yapmış olsanda bilemiyor insan hemen panikleyince yine ellerim buz gibi oldu

Güzel haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka

Canım sakin ol zaten sancı varsa hemen durdurulur bak geçen Z zgenes de öyle oldu yatış verildi ertesi gün düzeldi

Bence de gitmelisiniz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…