- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.941
en doğrusunu yapıyorsun kuzum haber verbiraz belimde ağırıyor sanki o Korkutuyor daha çok şimdi eşimi uyandırdım normalde bebek bu saatlerde çok oynardi oda ağrıdan dolayı çok oynamadı ama karnımın sertleşip kasılması düzenli degil ve sık degil takip ettim annemleri arayıp çocuğun yanına çağırıp gecicez acile bakalım bi doğum yapmış olsanda bilemiyor insan hemen panikleyince yine ellerim buz gibi oldu
ay
Aynen sanciya hemen müdahale ediyorlar doktorum iyi ki gelmişsin demişti. Şuan bile ben de gitsem mi diye düşünüyorum gün boyu sancı ağrı karışık bir durumum vardi hala da devam ediyor
Durmuyorsa sende git bu haftalar hafife alınacak gibi değil çünkü durmayan sancın olursa gel dediAynen sanciya hemen müdahale ediyorlar doktorum iyi ki gelmişsin demişti. Şuan bile ben de gitsem mi diye düşünüyorum gün boyu sancı ağrı karışık bir durumum vardi hala da devam ediyorNeslihaann
Git bence en azından nstye girersin yoksa da için rahatlamış olurAynen sanciya hemen müdahale ediyorlar doktorum iyi ki gelmişsin demişti. Şuan bile ben de gitsem mi diye düşünüyorum gün boyu sancı ağrı karışık bir durumum vardi hala da devam ediyorNeslihaann
Böyle sanki karin altında ishal sancısıyla adet sancısına benzer bi durum yani o sertleşip kasıldığında bi anda olan ağrıya benzemiyorAynen sanciya hemen müdahale ediyorlar doktorum iyi ki gelmişsin demişti. Şuan bile ben de gitsem mi diye düşünüyorum gün boyu sancı ağrı karışık bir durumum vardi hala da devam ediyorNeslihaann
Durmuyorsa sende git bu haftalar hafife alınacak gibi değil çünkü durmayan sancın olursa gel dedi
Bu durumumda normal mi acaba diye düşünmüştüm ama ben de kararsız kaldım doktoruma mesaj attım şimdi bakalım ne dicekGit bence en azından nstye girersin yoksa da için rahatlamış olur
Yok öyle değil zaten adet sancisi bence bu durumu güzel ifade ediyor için rahat etmiş olur gitmekte fayda varBöyle sanki karin altında ishal sancısıyla adet sancısına benzer bi durum yani o sertleşip kasıldığında bi anda olan ağrıya benzemiyor
Yarın 50 gorursen haber ver hemenAt bakim nasıl bir şey merak ettim kaç gündür alsam almasam diyodun
Geçen burda ben paylaştım ya 53 e geldi bana 100 lüsü. Uç uç un yüzde 10 olduğu gün. Ben uç uçu da hesaptan düşüyorum
Yarın 50 gorursen haber ver hemen
Sepete atayım bıseyler o zamanBu gece simdi 00.00 da buyuk kuponlar bekliyorum ben. Cok reklam verdiler
Kupon tamam da ne alacağımızı bilsek ahBu gece simdi 00.00 da buyuk kuponlar bekliyorum ben. Cok reklam verdiler
Canım o ağrı bende de vardı tarif etigin şekilde ama ilişki de falan zorlanmadan sonra afedersin bı kaç haftadır yok acilmami oluyor bilmiyorum doktoruma sordum noraml dedi ama hep olursa gel dedi mutlaka benim de tuvalete otururken sanki birşey çikicak bide aykkata@savascii benim de 2 gundur vajina sanki disari cikacak gibi bir degisik his var. Ayaktayken hissediyorum ama en cok wc de. Wc ye gitmeye korkar oldum. Sanirim acilma basladi. Yatinca rahatim o yuzden yatmaya devam. Cumartesi soyleyince yine aciklik bakacak kesin
Sudem sen bu kaynanana nasıl güvenip kart v.s kullanıyorsun . Kadın kalpazan gibi tek derdi senin kartlarını kullanmak kredi çektirmek ,gözün açık olsun tatlımKaynanamı linkleyecembenim 4 kartım var ortak kullanıyoruz peş peşe okul maaş bankası değişti ben tayin istedim derken bir dünya kart oldu
Satıcı trenyolw komisyon ödüyor %10-20 arası mecburenTrendyol indirimleri berbat sinirimi bozdu indirim diye gösterdiği ürünlerin hepsi satıcının kendi sitesinde daha ucuz baktıkça sinirleniyorummm
Bende merakımdan aldım kullanmaya fırsat olmadan haftasına gebeliği öğrenmiştimEvet kendi eş paketini kullanmışlar hatta
aynen bende de var o sanki bası var gibi bir his açılmaya falan yormadım açıkçası ağırlığa bağlı oluyor diye düşündümCanım o ağrı bende de vardı tarif etigin şekilde ama ilişki de falan zorlanmadan sonra afedersin bı kaç haftadır yok acilmami oluyor bilmiyorum doktoruma sordum noraml dedi ama hep olursa gel dedi mutlaka benim de tuvalete otururken sanki birşey çikicak bide aykkata
benim gözüm niye hiç bunları görmüyor siz deyince fark ediyorumSudem sen bu kaynanana nasıl güvenip kart v.s kullanıyorsun . Kadın kalpazan gibi tek derdi senin kartlarını kullanmak kredi çektirmek ,gözün açık olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?