2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
en doğrusunu yapıyorsun kuzum haber ver
ay ama bakınca kocam harika bi insan demek ki bazı şeyleri doğru yapmış

Canım sakin ol zaten sancı varsa hemen durdurulur bak geçen Z zgenes de öyle oldu yatış verildi ertesi gün düzeldi
Aynen sanciya hemen müdahale ediyorlar doktorum iyi ki gelmişsin demişti. Şuan bile ben de gitsem mi diye düşünüyorum gün boyu sancı ağrı karışık bir durumum vardi hala da devam ediyor Neslihaann

Aynen sanciya hemen müdahale ediyorlar doktorum iyi ki gelmişsin demişti. Şuan bile ben de gitsem mi diye düşünüyorum gün boyu sancı ağrı karışık bir durumum vardi hala da devam ediyor Neslihaann
Durmuyorsa sende git bu haftalar hafife alınacak gibi değil çünkü durmayan sancın olursa gel dedi

Git bence en azından nstye girersin yoksa da için rahatlamış olur

Böyle sanki karin altında ishal sancısıyla adet sancısına benzer bi durum yani o sertleşip kasıldığında bi anda olan ağrıya benzemiyor

Selam kizlar, neslihandan okuyunca bende sormak istedim size, hissettiginiz sanciyi adet agrisi gibi tanimliyorsunuz ya benimde gunde 3 4 kere ishal olursunda karnin burkulur gibi olur ya öyle oluyor. Âdet sancisiyla.kiyaslayamiyorum cunku cok rahat geciririm ilk gun hafif bel agrim olur tamam baska sıkıntı yasamam döngümde. Benim hissettigimde sanci mi o zaman , ben kendi yanginimdan acaba usutuyormuyum diye düşünüyorum ama ishal vb tuvalet duzenimde hic bir değişiklik yok yani bilemedim de.

Kızlar 34+0 da ilk nstmi çekilebildim çok şükür. (Doktorum istemişti ilçede olduğum için sen ilk orda çekil gönder bana demişti) Sancının s si bile yok alt çizgiler 0 da hep Sizden gördükçe 20-40 bir şeyler çıkar heralde diye bekliyordum. Bir de devlet olunca ve acilden giriş yapınca herkes ne işin var burda gözümün içine diye bakıyordu resmen. Gebeyim Nst çekilmeye geldim dediğimde şikayetin ne diye soruyorlar. Ağrım kasılmam var diye azcık yalan atmış olabilirim. Eşim de baktı bi ne ara ağrın oldu bana niye söylemedin diye sordu sonra yanlarından gidince Özelde muayeneden önce nst istiyorlardı görüyordum hep. Burda kimsenin nst çekmeye de hevesi yok gibi. Bakalım beni üzecek gibi buralar biraz hâlâ suyum nişanım geldiğinde ya da açılmam olduğunda nasıl ilk muayeneyi olup doktoruma koşcam çok merak ediyorum.

Ebeler bu haftalarda enfeksiyondan geliyolar genelde enfeksiyonun olabilir istersen bir de ona baktır dedi. Gelmişken canıma minnet dedim ama yine sonuç beklemedim. Lökosit negatif olursa temiz demişti acildeki doktor. Bende 3+negatif yazıyor bu ne demek acaba bilen var mı?

Canım o ağrı bende de vardı tarif etigin şekilde ama ilişki de falan zorlanmadan sonra afedersin bı kaç haftadır yok acilmami oluyor bilmiyorum doktoruma sordum noraml dedi ama hep olursa gel dedi mutlaka benim de tuvalete otururken sanki birşey çikicak bide aykkata

Kaynanamı linkleyecembenim 4 kartım var ortak kullanıyoruz peş peşe okul maaş bankası değişti ben tayin istedim derken bir dünya kart oldu
Sudem sen bu kaynanana nasıl güvenip kart v.s kullanıyorsun . Kadın kalpazan gibi tek derdi senin kartlarını kullanmak kredi çektirmek ,gözün açık olsun tatlım

Trendyol indirimleri berbat sinirimi bozdu indirim diye gösterdiği ürünlerin hepsi satıcının kendi sitesinde daha ucuz baktıkça sinirleniyorummm
Satıcı trenyolw komisyon ödüyor %10-20 arası mecburen

Ürünü kendi sitesinde küçük kar ile satıyor
Çok normal

aynen bende de var o sanki bası var gibi bir his açılmaya falan yormadım açıkçası ağırlığa bağlı oluyor diye düşündüm

Sudem sen bu kaynanana nasıl güvenip kart v.s kullanıyorsun . Kadın kalpazan gibi tek derdi senin kartlarını kullanmak kredi çektirmek ,gözün açık olsun tatlım
benim gözüm niye hiç bunları görmüyor siz deyince fark ediyorum alışveriş yaptırıyor mesela ben alıyorum genelde göndereceğim diyor gönderme diyeceğimi biliyor zaten öyle yokluyor ama ısrar etmiyor göndermiyor ya da geliyor evden beğendiklerini istiyor veriyorum çeyizimi parça parça alıyor kullanmıyorum zaten diye gözüme gelmiyor belki bilmiyorum. anneme de aynı şekilde verirken hesaplamam o bana hesaplar kv bir kere alışveriş yaptım 2 sene önce 3bin tllik ben sana gönderirim dedi göndermedi ben eşime isteme dedim eşim kızdı istedi kple eşim kv kızmışlar neden bu kadar çok yapıyorsun diye beni aradılar ben hediye aldım üstüne gitmeyin dedim aramış kvdem diyor ki sen iste bileziklerimi bozar gönderirim (gece bile çıkarmaz hayatta kimseye vermez) diğerlerine bir tl vermem ne olacak ki yani ana baba sonuçta mutlu etmek lazım onlara bir verin bin bereket verir Allah. ben buna inanıyorum hiç de zararını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…