- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.961
i Au değeri ulturasyona göre ( boy kilo beyin loblari mesafesi ve Kafa çapı) ve lmp ye göre ulturasyon kağıdında yazarAkadaşlar sizde CRL ( Bebeğin baş ve popo arasındaki mesafesinin kısaltması) değerini doktorunuz ölçtümü bana bir daha ki kontrolde ölçüp LMP (son adet tarihi baz alınarak tahmini doğum haftası) değeri ile kıyaslayıp reel haftanı bulup doğum için gün vericeğim dedi de bu kadar ayrıntıyı nasıl aklına tuttun derseniz ben muayeneleri ses kaydına alıyorum
kaç çıktı sancı canım geçmiş olsumKızlar nst de sancılar çıktı ama açılmam yok bebekte haftasıyla uyumlu sadece üç gün geride çıktı serum bitince tekrar nst bakıp ona göre söyleyecekler çıkıp çıkmayacağımı tahlilde aldılar idrar kan
İki tane 40 bitane 60 çıktı şimdi oynuyor sanki buraya gelince o semsert karnım gitti evde öyle sertti ki karnım zor yürüdümkaç çıktı sancı canım geçmiş olsum
düzenli miydi pekiİki tane 40 bitane 60 çıktı şimdi oynuyor sanki buraya gelince o semsert karnım gitti evde öyle sertti ki karnım zor yürüdüm
Hayırlı haberler alırsınız inşallah bir an önce dualarımız sizinleHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Cok sey söylemek istiyorum ama konusasım da yok bebeği kucaga almama izin veriyorlar cok kısa oda sütüm gelsin die ama verim alamadım artma da olmadı. Ne genetık bilirdim hıc de duymadım bu imtihan zor hemde cok zor. Uyku da yok biraz kuran okudum bakayım dedim buraya. Bir süredir ne yerde ne gökte ole gecıo zaman. 3 haftadır kuvozdeyiz. Sonucu güzel gelse onada razıyım.
Hersey eksik kaldı gibi hissediyorum heveslerimiz. Öle işte. Zıbın harici pek bişeye ihtiyacımız olmadıbezle mama.
Sadece dua ederseniz sevinirim.
Kac aylık aldin canım
Rabbım sabır versin sıkıntılarınizi gidersin inşallah güzel haberlerle kucağında bebeğinle çıkarsın o hastaneden dualarımız da aklımız da sizinleHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Cok sey söylemek istiyorum ama konusasım da yok bebeği kucaga almama izin veriyorlar cok kısa oda sütüm gelsin die ama verim alamadım artma da olmadı. Ne genetık bilirdim hıc de duymadım bu imtihan zor hemde cok zor. Uyku da yok biraz kuran okudum bakayım dedim buraya. Bir süredir ne yerde ne gökte ole gecıo zaman. 3 haftadır kuvozdeyiz. Sonucu güzel gelse onada razıyım.
Hersey eksik kaldı gibi hissediyorum heveslerimiz. Öle işte. Zıbın harici pek bişeye ihtiyacımız olmadıbezle mama.
Anam aşkım girdim ciktim. Yazliga gittik deepfreeze bosaltmaya fln. Yine yogun birgundu
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin saglıkla sıhhatle en kısa zamanda. Yıpratıcı bır başlangıç olmuş olsun gerisi güzel gelsin inşallah yavrunun hayatınınHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Canim inşallah güzel haberlerini alırız tüm sonuclariniz testleriniz güzel çıkar inşallah rabbim yardimciniz olsun hep aklimdasin dua ediyorum sana ve bebegineHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Ben şahsen 3-6 aldım büyük olması küçük olmasından iyidir hem çabuk büyüyorlar diye. Hastanesi cıkışı da a101e gelmişti çok güzel kumaşı lastiği felan ondan koydum benKizlar dış kundak almayi unutmusum ben eksik listeme bakinca farkettim. Miggie miydi öyle birsey almistiniz sanki. Şimdi ben bunu kac ay alcam 0-3 mu yoksa 3-6 mi. Birde hastanede giymek icin alt üst pijama takimi aliyorum asla bulamıyorum ozellikle bel kismi lastikli olup sıkmayan model önerisi olan varsa atabilirse cok sevinirim. Hangisine baksam hepsinde kötü yorumlar var bir türlü bulamadim ya.
3-6 ay banada daha mantikli geldi ya öyle yapayim o zaman. Bu arada ben pijama takimini kendim icin sormustum bebege sormus gibi olmusum suan sen yazinca farkettim ahahahahBen şahsen 3-6 aldım büyük olması küçük olmasından iyidir hem çabuk büyüyorlar diye. Hastanesi cıkışı da a101e gelmişti çok güzel kumaşı lastiği felan ondan koydum ben
Pijama almadım henüz kendime neyi bekliyorsam o yüzden bu soruya cevap veremeyeceğim3-6 ay banada daha mantikli geldi ya öyle yapayim o zaman. Bu arada ben pijama takimini kendim icin sormustum bebege sormus gibi olmusum suan sen yazinca farkettim ahahahah
Allah razı olsun bilmiyordum. Mutlaka dinlıcem.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin saglıkla sıhhatle en kısa zamanda. Yıpratıcı bır başlangıç olmuş olsun gerisi güzel gelsin inşallah yavrunun hayatınınbu linkte şifa duası var açıp okumak dinlemek isterseniz ben iyi geldiğine inanıyorum. İnş bir vesile olur en kısa zamanda hayırlı haberlerını ulaştırır mutluluk pozu paylaşırsın.
Ben giona miydi öyle bi markadan gecelik sabahlik aldim baya uygun fiyati kalitesi de guzel bence trendyoldan bakabilirsin. Birde daha kalin bisey lazim tabi bana iki parca insallah guzelinden bulursam onuda yazarimPijama almadım henüz kendime neyi bekliyorsam o yüzden bu soruya cevap veremeyeceğim
İnşallah bir an önce ordan çıkıp eve gitmek nasip olur, Sonuçlar da güzel gelir. Bu kadar beklemenize değecek güzel sonuç alırsınız dualarımız seninleAllah razı olsun bilmiyordum. Mutlaka dinlıcem.
Kızlar alıntı yapamıyorum yazan soran eden arkadaşlar hepiniz sağ olun.
Ya girdim ciktim yazamadan evden ciktim filan yukseida yazdim bizim sukur iyi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?