- Konu Sahibi sunshine__
-
- #54.981
Kupon adı ne canim yazmıyorKızlar alt limitsiz 50₺ kupon var öğlen 12 de ihtiyaci olan varsa kaçırmasın
Ben moms green ve babys green aldimBen hep bundan aldım başka deterjan almadım canım
Guzel kuzum benim.. hep dua ediyorum sana bence burdaki herkes ediyor… benim inancim sonsuz sonuc guzel gelicek bu kara gunler gecicek…Hergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Cok sey söylemek istiyorum ama konusasım da yok bebeği kucaga almama izin veriyorlar cok kısa oda sütüm gelsin die ama verim alamadım artma da olmadı. Ne genetık bilirdim hıc de duymadım bu imtihan zor hemde cok zor. Uyku da yok biraz kuran okudum bakayım dedim buraya. Bir süredir ne yerde ne gökte ole gecıo zaman. 3 haftadır kuvozdeyiz. Sonucu güzel gelse onada razıyım.
Hersey eksik kaldı gibi hissediyorum heveslerimiz. Öle işte. Zıbın harici pek bişeye ihtiyacımız olmadıbezle mama.
Sadece dua ederseniz sevinirim.
Baş-popo uzunluğuna göre yaş(CRLy)i Au değeri ulturasyona göre ( boy kilo beyin loblari mesafesi ve Kafa çapı) ve lmp ye göre ulturasyon kağıdında yazarzaten bebekte gelişim geriliği veya gelişimsel olarak önde olduğu oradan anlaşılır
gözünüz aydın eve çıkmışsınız bundan sonra hızlıca düzene girersiniz inşallahKızlar merhabalar daha yeni gelebildim çok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım lütfen kusura bakmayınpazartesi günü bebeğim çıktı eve geçtik 2 gündür sadece onunla ilgileniyorum. Birde maalesef sürekli emmediği için göğüs tıkanıklığı yaşadım, berbat bişey en son doktor inek sağar gibi göğsümü sıkınca kendine geldi merak eden herkese çok teşekkğr ederim, sizler nasılsınız?
Gecenin bu saatinde gözler kapalıyken sağım yapınca anladım ben anne oldum yeniden
Ben bu siteden gecelik aldım, pijama takımları da güzel gözüküyor.Kizlar dış kundak almayi unutmusum ben eksik listeme bakinca farkettim. Miggie miydi öyle birsey almistiniz sanki. Şimdi ben bunu kac ay alcam 0-3 mu yoksa 3-6 mi. Birde hastanede giymek icin alt üst pijama takimi aliyorum asla bulamıyorum ozellikle bel kismi lastikli olup sıkmayan model önerisi olan varsa atabilirse cok sevinirim. Hangisine baksam hepsinde kötü yorumlar var bir türlü bulamadim ya.
Canım inşallah sonuçlar güzel gelecek, biraz daha büyüsün, toparlansın elbet çıkacak hastaneden kavuşacaksınızHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Cok sey söylemek istiyorum ama konusasım da yok bebeği kucaga almama izin veriyorlar cok kısa oda sütüm gelsin die ama verim alamadım artma da olmadı. Ne genetık bilirdim hıc de duymadım bu imtihan zor hemde cok zor. Uyku da yok biraz kuran okudum bakayım dedim buraya. Bir süredir ne yerde ne gökte ole gecıo zaman. 3 haftadır kuvozdeyiz. Sonucu güzel gelse onada razıyım.
Hersey eksik kaldı gibi hissediyorum heveslerimiz. Öle işte. Zıbın harici pek bişeye ihtiyacımız olmadıbezle mama.
Bu hafta sonuna kalmazmış en fazla cmtesi cıkacak. Mr sonucuda bugun söylenecek. Genel olarak yazıcam İnanın cok zor beklemek cocugu doğurup eve beraber saglıkla gitmek okadar büyük nimetki canınızı gram üzmeyin hıcbıseye en onemlısi eve gitmek saglıkla bir travma resmen oluyor insanda gidememek.Canım inşallah sonuçlar güzel gelecek, biraz daha büyüsün, toparlansın elbet çıkacak hastaneden kavuşacaksınızsonuçların ne zaman çıkacağını söylediler mi?
surekli emdigi icin gogus bosalmaz mi aksine neden tikali oldu acabaBirde maalesef sürekli emmediği için göğüs tıkanıklığı yaşadım
0-6 ay canımKac aylık aldin canım
Rabbım sabır versin sıkıntılarınizi gidersin inşallah güzel haberlerle kucağında bebeğinle çıkarsın o hastaneden dualarımız da aklımız da sizinle
Genetik temiz geldi mesajını okumayı nasip etsin AllahHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Benim ulturasyon kağıdım da iki tane doğum tarihi var bir 4 özelliğe göre diğeri de de sat a göre biri 18 kasım gösteriyor biri 5 Aralık ama doktorum 25 Kasım'da gelir bu dedi normal doğum içinBaş-popo uzunluğuna göre yaş(CRLy)
Baş çevresine göre yaş (HCy)
Bi paryetal çapa göre yaş (BPDy)
Karın çevresine göre yaş (ACy)
Femur uzunluğuna göre yaş ( FLy)
Ayak uzunluğuna göre yaş ( FTLy)
Bunların altısının ortalaması en doğru fetal yaşı verirmiş (AU değeri ortalma yaş)
Usg kağıdında yazan üçünün ortalaması veya ikisinin ortalaması veya tek parametre de olabilir. Benim anladığım CRL 3. Trimester da çok ölçülmüyor doktorum heralde sonraki kontrolde butün bunların ortalamasını alacak en doğru fetal yaşı bulacak.
Doktorların hiç sevmediği hasta tipi sürekli herşeyi araştıran saçma sapan sorular soran hasta eşittir ben
Allah yardımcınız olsunHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
Rabbim yardımcın olsun cnmHergun hastanedeyiz cok bı değişiklik yok genetık cıkcakmıs Allahım yardım eyle güzel sonuclar alalım dua ediyoruz streslıyız bu işin içine girince bu başka bir dünya imiş üzgünüm sütümde artmadı gene şırınga ile götürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?