2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben hep bundan aldım başka deterjan almadım canım
Ben moms green ve babys green aldim
Guzel kuzum benim.. hep dua ediyorum sana bence burdaki herkes ediyor… benim inancim sonsuz sonuc guzel gelicek bu kara gunler gecicek…

Baş-popo uzunluğuna göre yaş(CRLy)

Baş çevresine göre yaş (HCy)

Bi paryetal çapa göre yaş (BPDy)

Karın çevresine göre yaş (ACy)

Femur uzunluğuna göre yaş ( FLy)

Ayak uzunluğuna göre yaş ( FTLy)

Bunların altısının ortalaması en doğru fetal yaşı verirmiş (AU değeri ortalma yaş)

Usg kağıdında yazan üçünün ortalaması veya ikisinin ortalaması veya tek parametre de olabilir. Benim anladığım CRL 3. Trimester da çok ölçülmüyor doktorum heralde sonraki kontrolde butün bunların ortalamasını alacak en doğru fetal yaşı bulacak.
Doktorların hiç sevmediği hasta tipi sürekli herşeyi araştıran saçma sapan sorular soran hasta eşittir ben

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar daha yeni gelebildim çok fazla bildirim vardı hepsine bakamadım lütfen kusura bakmayın pazartesi günü bebeğim çıktı eve geçtik 2 gündür sadece onunla ilgileniyorum. Birde maalesef sürekli emmediği için göğüs tıkanıklığı yaşadım, berbat bişey en son doktor inek sağar gibi göğsümü sıkınca kendine geldi merak eden herkese çok teşekkğr ederim, sizler nasılsınız?

gözünüz aydın eve çıkmışsınız bundan sonra hızlıca düzene girersiniz inşallah

D d_g_g gamze kız niye yazmadın?
Akşam girmişsin

S Seray94 nerdesin balım?
Gecenin bu saatinde gözler kapalıyken sağım yapınca anladım ben anne oldum yeniden
Hastaneden yarın çıkış yapacağız Çınar küvezde balım ciğerleri gelişene kadar sindirim sistemi bağışıklığı yükselene kadar küvezde kalacak Doğumdan sonra göremedim sadece foto ve video getirdi hemşire Cuma günü ve Salı günü saat ikide görüş zamanları
Benim kah ağrım artıyor kah azalıyor korktuğum gibi olmadı ama şükürler olsun ikinci sezeryanda daha uzun sürer diye düşünmüştüm bazı şeyler
gerçi çok uğraştım kendimle tuvalete çıkabilmek için dün gece başardım bugünde yiyip içtiklerime dikkat ettim bol su içtim kahve sigaranın etkisini fazla fazla gördüm doktor bügün çıkabilirsin dedi ama çıkmadım ilaçlarla hala ayaktayım biliyorum
Eve çıkınca nasıl olacağımı yarın göreceğiz
Ruh Halimi yüksek tutmaya çalışıyorum Çınar’ı çok özlüyorum dokunamadım bile içim acıyor ama iyi olacağını bilmek teselli veriyor hastaneden gitmeyi hiç istemiyorum iki kat aşağıda bilmek bile iyi geliyor
Gidişat ve ne zaman çıkacağı belli değil sabır diyorum sadece
Bu arada sende sezeryan olacaksın yanında mutlaka polar peluş yada kalın sabahlık olsun hastane sıcak ama ben gaz olmamak için hiç çıkarmadım yürürken özellikle işe yaradı
Sıcak su torbası çok işe yaradı sırtım ağrıdı hala yanıyor ağrıyor
Aklında olsun

Ben bu siteden gecelik aldım, pijama takımları da güzel gözüküyor.

Canım inşallah sonuçlar güzel gelecek, biraz daha büyüsün, toparlansın elbet çıkacak hastaneden kavuşacaksınız sonuçların ne zaman çıkacağını söylediler mi?

Kızlar yedek pijama diye almıştım hastaneye çok sevdim kumaşıda Beli’de çok rahat emzirmek için düğmeli olması da çok rahat
Şimdi baktım indirime girmiş iki renk daha alacağım
Alırken bir beden büyük alın ben m almıştım çok kilo almadığım için rahat oldu Şuan her rengi 196 lira kaçırmayın

Bu arada güncel olarak şunu diyebilirim emzirme süttenlerini çöpe atıp dikişsiz yumuşak kumaş bralet , yarım atlet alın
En rahat onunla sağım yaptım emzirme atletiyle bile tam rahat değilim bebeği direk emzirmek daha zor olacaktır diye düşünüyorum aklınızda olsun

Dün hemşire bebek yağı istedi lazımlar listesinde vardı eczacı bunu önermiş ismi gibi %99 doğal içerik diye
İçerikten anlayanlar bi bakabilir mi
Elimin üstüne sürdüm getirince kokusuda dokusuda çok güzel yağ değil yapış yapış yapan bir krem değil içerik kısmında hep yağ isimleri yazıyor ama bilemedim market yağları gibi olmadığı kesin her yerde de yokmuş zaten

Eklentiler

• 3584F0BD-F80D-4AB8-9453-D934C76E0A4C.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 59
Canım inşallah sonuçlar güzel gelecek, biraz daha büyüsün, toparlansın elbet çıkacak hastaneden kavuşacaksınız sonuçların ne zaman çıkacağını söylediler mi?
Bu hafta sonuna kalmazmış en fazla cmtesi cıkacak. Mr sonucuda bugun söylenecek. Genel olarak yazıcam İnanın cok zor beklemek cocugu doğurup eve beraber saglıkla gitmek okadar büyük nimetki canınızı gram üzmeyin hıcbıseye en onemlısi eve gitmek saglıkla bir travma resmen oluyor insanda gidememek.

Genetik temiz geldi mesajını okumayı nasip etsin Allah

Benim ulturasyon kağıdım da iki tane doğum tarihi var bir 4 özelliğe göre diğeri de de sat a göre biri 18 kasım gösteriyor biri 5 Aralık ama doktorum 25 Kasım'da gelir bu dedi normal doğum için sanırım fiziksel gelişimi + 7 gün şeklinde Crl ölçümünü 20 den sonra bıraktık bebek cenin şekline geçtiği için cenin şeklindeki bir şeyi Crl si nasıl ölçülür ki

Allah yardımcınız olsun

Ki Rabbim yardımcın olsun cnm

Kızlar günaydın bebisler kuvozden çıktı ama henuz çok küçükler ve beslenme açısından yardıma ihtiyaçları oluyor anne yani diye hastaneye yattım. Öyle stresliyim ki bebeklerime yetemicek korkusu bni çok yordu lohusalık doğum kuvez şimdide gene hastane süreci insanı çok fazla yipratiyor o kdr dua ya ihtiyacımız var ki aklınıza geldikçe bizide dualarınıza katarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…