2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gozun aydin canım Rabbım size bağışladı. Neden yetemeyecekmissin bebeklerine neden öyle düşünüyorsun ki ? Allah dağına göre kar verir senin altından kalkabilecegini bildiği için sana iki tane birbirinden güzel nimet verdi bana veya baskasina neden vermedi? Böyle düşünme çok iyi bir annesin ki bebeklerin için böyle endişeleniyorsun zamanla alışırsın inan ki Allah yardımcın olsun

3-6 ay banada daha mantikli geldi ya öyle yapayim o zaman. Bu arada ben pijama takimini kendim icin sormustum bebege sormus gibi olmusum suan sen yazinca farkettim ahahahah
Bana 0-3'de uygun geldi.
Boyutu geniş 3-6 içinde kaybolabilir sanki bebek gibi

Çok şükür gözün aydın burdan da evinize inşallah Asla korkma şu an yardım alsanız da bebeklerine senden başka kimse yetemez. Onların en çok sana ihtiyacı var. Sen eksikmişsin fazlaymışsın onlar anlamaz. Birbirinizden karşılıklı öğreneceğiniz o kadar çok şey var ki… Sadece güçlü dur ve keyfini çıkar.

İşte ölçümü çok zor olduğu için tek sefer yapacak onu sanırım bizede ilk 16 haftadan sonra yapılmamıştı birdaha gidişimde göreceğim bende söylerim size

Son düzenleme:
Allah’ın izniyle sorunsuz atayacağız bu dönemi üstümüzden sabır şa tevekkülle dua ile kızlar ..
dün bestlak damla aldık süt için belki işe yarar diye sizde deneyin

Beni 1 saatte doktorum parmaklar sana haber veririm

S Seray94 kuşum baktım ama içeriğini göremedim sadece antioksidan olarak e vitamini kullanmışlar onu anladım iyi bişi kötü değil. Rossmanın bebek yağı markası da temiz içerikli ona da bakabilirsin eşin iki dk gidip alabilir hem aklında olsun.

S Seray94 hatta bende hala bebek yağı almadığım için bakıyodum bu markalar vardı mühendisin oğlunda

Eklentiler

• IMG_4484.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 50
birminikask2020 S Seray94 kalbim dualarim sizlerle. A Allmala ve KelebeksiRY gibi bebislerinizi kucaginiza alicaksiniz ama once bol sabir gerekiyor.. hepimizin bebislerini rabbim korusun hepimiz eve goturebilelim er yada gec onemli olan bu. Bugun zor olan hersey yarin mazi oluyor. Sabir…

Bebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…