- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.001
Gozun aydin canım Rabbım size bağışladı. Neden yetemeyecekmissin bebeklerine neden öyle düşünüyorsun ki ? Allah dağına göre kar verir senin altından kalkabilecegini bildiği için sana iki tane birbirinden güzel nimet verdi bana veya baskasina neden vermedi? Böyle düşünme çok iyi bir annesin ki bebeklerin için böyle endişeleniyorsun zamanla alışırsın inan ki Allah yardımcın olsunKızlar günaydın bebisler kuvozden çıktı ama henuz çok küçükler ve beslenme açısından yardıma ihtiyaçları oluyor anne yani diye hastaneye yattım. Öyle stresliyim ki bebeklerime yetemicek korkusu bni çok yordu lohusalık doğum kuvez şimdide gene hastane süreci insanı çok fazla yipratiyor o kdr dua ya ihtiyacımız var ki aklınıza geldikçe bizide dualarınıza katarsanız çok sevinirim.
Bana 0-3'de uygun geldi.3-6 ay banada daha mantikli geldi ya öyle yapayim o zaman. Bu arada ben pijama takimini kendim icin sormustum bebege sormus gibi olmusum suan sen yazinca farkettim ahahahah
Çok şükür gözün aydın burdan da evinize inşallahKızlar günaydın bebisler kuvozden çıktı ama henuz çok küçükler ve beslenme açısından yardıma ihtiyaçları oluyor anne yani diye hastaneye yattım. Öyle stresliyim ki bebeklerime yetemicek korkusu bni çok yordu lohusalık doğum kuvez şimdide gene hastane süreci insanı çok fazla yipratiyor o kdr dua ya ihtiyacımız var ki aklınıza geldikçe bizide dualarınıza katarsanız çok sevinirim.
kupon50Kupon adı ne canim yazmıyor
İşte ölçümü çok zor olduğu için tek sefer yapacak onu sanırım bizede ilk 16 haftadan sonra yapılmamıştı birdaha gidişimde göreceğim bende söylerim sizeBenim ulturasyon kağıdım da iki tane doğum tarihi var bir 4 özelliğe göre diğeri de de sat a göre biri 18 kasım gösteriyor biri 5 Aralık ama doktorum 25 Kasım'da gelir bu dedi normal doğum içinsanırım fiziksel gelişimi + 7 gün şeklinde Crl ölçümünü 20 den sonra bıraktık bebek cenin şekline geçtiği için cenin şeklindeki bir şeyi Crl si nasıl ölçülür ki
Bu hafta sonuna kalmazmış en fazla cmtesi cıkacak. Mr sonucuda bugun söylenecek. Genel olarak yazıcam İnanın cok zor beklemek cocugu doğurup eve beraber saglıkla gitmek okadar büyük nimetki canınızı gram üzmeyin hıcbıseye en onemlısi eve gitmek saglıkla bir travma resmen oluyor insanda gidememek.
Allah’ın izniyle sorunsuz atayacağız bu dönemi üstümüzden sabır şa tevekkülle dua ile kızlar ..Kızlar günaydın bebisler kuvozden çıktı ama henuz çok küçükler ve beslenme açısından yardıma ihtiyaçları oluyor anne yani diye hastaneye yattım. Öyle stresliyim ki bebeklerime yetemicek korkusu bni çok yordu lohusalık doğum kuvez şimdide gene hastane süreci insanı çok fazla yipratiyor o kdr dua ya ihtiyacımız var ki aklınıza geldikçe bizide dualarınıza katarsanız çok sevinirim.
Canım şekerim yokda ben dut hiç sevmiyorum yaCanım senin şekerin var mıydı şekerin yoksa dut suyu enfeksiyona çok iyi geliyor düşürüyor
Beni 1 saatte doktorum parmaklar sana haber veririmsavascii benim de 2 gundur vajina sanki disari cikacak gibi bir degisik his var. Ayaktayken hissediyorum ama en cok wc de. Wc ye gitmeye korkar oldum. Sanirim acilma basladi. Yatinca rahatim o yuzden yatmaya devam. Cumartesi soyleyince yine aciklik bakacak kesin
Kızlar dualarımız sizinle. Bebişleriniz de siz de çok iyi olup evinize birbirinize kavuşacaksınız inş tez zamanda
Canım serviks uzunluğunu vajinal propla mı bakıyor doktorun yoksa karından mı?Beni 1 saatte doktorum parmaklar sana haber veririm
Bebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim benDün hemşire bebek yağı istedi lazımlar listesinde vardı eczacı bunu önermiş ismi gibi %99 doğal içerik diye
İçerikten anlayanlar bi bakabilir mi
Elimin üstüne sürdüm getirince kokusuda dokusuda çok güzel yağ değil yapış yapış yapan bir krem değil içerik kısmında hep yağ isimleri yazıyor ama bilemedim market yağları gibi olmadığı kesin her yerde de yokmuş zaten
Ben de almadim ayni sebeptenBebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?