2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben
Yani şöyle faydalı yağlar gözenekleri tıkamaz aslında zaten losyonda da yağlar var. Ama içeriğinde katkı varsa gözenek tıkama işi orda oluyo petrokimya ya da zararlı antioksidanlar kullananlar var. O yüzden temiz içerikli yağ kullanılabilir. İsteyen yağ isteyen losyon kullansın içeriği temiz yararlı olduğu sürece sıkıntı olmaz

Pijama almadım henüz kendime neyi bekliyorsam o yüzden bu soruya cevap veremeyeceğim
Harbi neyi bekliyorsun? Benim agzım yandı ilkinde o yüzden almayanları hep uyarmak istiyorum . Ben de almamıştım 32 de henüz. Kendime layık bir pijama takimı bulamamıştım. Sonra 32 de sanccı gelip acil hastaneye yatınca eşinin alelacele gidip aldığı pijama takimıma mecbur kalmıştım. O da L istemiştim M almış. Gozüme cok büyük goründü diye. Öyle giymiştim. Bence bugün ilk iş pijamayı halledin. Ben stres oldum burdan.

Alt limitsiz kod sarı40 saat tam 10.00'da aktif olacak n11'de kullanmak isteyen varsa haberiniz olsun kızlar
ayy ben aldım çok teşekkür ederim canım ama 47tllik ürün alacaktım 25 lira kargo ekledi sonra 40 düşmüş oldum 31 liraya aldım yani, kargo ücretsiz az fiyatlı ürün ne alıyosunuz

önceden hazırda tutmak gerek, e bebekten bikini altı ekledim bir dahakine almak için kargo istemeyen :)

Canım serviks uzunluğunu vajinal propla mı bakıyor doktorun yoksa karından mı?
Vajinal probla bakıyor canım çünkü zaten kısa geçen hafta 17 mm çıkmıştı. Nst bitince muayene olucam söylerim kaç çıktığını. Açıklığıda elle bakıyor kontrol ediyor

Hadi inşallah güzel haberler alacaksın en azından ne olduğunu öğreneceksin ve gerekiyorsa tedavi başlayacak, bilinmezlik daha kötü. Allah yardımcın olsun, dualarım seninle

34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
Canım tiroit ilacını doktorun bir kontorl etsin. Çok düşük olmasıda iyi değil.
Dozajını ayarlayıp belli bir sınırda tutuyor genelde benimde 1 altına düşünce dozunda düzenleme yapıyor ağır git hızlı düşmesin diyor.

Yanlış hatırlamıyorsam 3. Trimester dönemin 0.30 altına düşmemesi gerekiyordu

Allah’ın izniyle sorunsuz atayacağız bu dönemi üstümüzden sabır şa tevekkülle dua ile kızlar ..
dün bestlak damla aldık süt için belki işe yarar diye sizde deneyin
Gözünüz aydın hemen yazamadım kusura bakmayın. Allah tez zamanda eve saglıkla götürmeyi nasip etsin bebeklerinizi S Seray94 A Allmala güç kuvvet versin sizlere.
Burda çırpınıp duruyorum bende de süt cok az gelıo oda sırıngaya bari süt gelse oda yok, kuvoz ve sağlık olayı da benı cok yordu lohusa bıle olamadım ev baya uzak hastaneye 5 dk görüyoruz 2 saat git gel 4 saat yolda geçiyor. Kimseyle konusmayım die eve geliyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…