- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.021
kupon50 canımKupon adı ne canim yazmıyor
Yani şöyle faydalı yağlar gözenekleri tıkamaz aslında zaten losyonda da yağlar var. Ama içeriğinde katkı varsa gözenek tıkama işi orda oluyo petrokimya ya da zararlı antioksidanlar kullananlar var. O yüzden temiz içerikli yağ kullanılabilir. İsteyen yağ isteyen losyon kullansın içeriği temiz yararlı olduğu sürece sıkıntı olmazBebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben
Harbi neyi bekliyorsunPijama almadım henüz kendime neyi bekliyorsam o yüzden bu soruya cevap veremeyeceğim
Temiz içerikli o da yaa iyi yapmışsın
Ay hiç bilmiyorum bu konuyu34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
Çok teşekkür ederim canımmSporda tutulan kaslar ıcın sıcak suyu havluya döker koyarlar. Deneye bılırsıngeçmiş olsun
ayy ben aldım çok teşekkür ederim canım ama 47tllik ürün alacaktım 25 lira kargo ekledi sonra 40 düşmüş oldum 31 liraya aldım yani, kargo ücretsiz az fiyatlı ürün ne alıyosunuzAlt limitsiz kod sarı40 saat tam 10.00'da aktif olacak n11'de kullanmak isteyen varsa haberiniz olsun kızlar
Vajinal probla bakıyor canım çünkü zaten kısa geçen hafta 17 mm çıkmıştı. Nst bitince muayene olucam söylerim kaç çıktığını. Açıklığıda elle bakıyor kontrol ediyorCanım serviks uzunluğunu vajinal propla mı bakıyor doktorun yoksa karından mı?
Bingo 8 LT sıvı deterjan aldım 178'e geldi. Yaşasın Yerli EkonomiAlt limitsiz kod sarı40 saat tam 10.00'da aktif olacak n11'de kullanmak isteyen varsa haberiniz olsun kızlar
Hadi inşallah güzel haberler alacaksınBu hafta sonuna kalmazmış en fazla cmtesi cıkacak. Mr sonucuda bugun söylenecek. Genel olarak yazıcam İnanın cok zor beklemek cocugu doğurup eve beraber saglıkla gitmek okadar büyük nimetki canınızı gram üzmeyin hıcbıseye en onemlısi eve gitmek saglıkla bir travma resmen oluyor insanda gidememek.
Aynen sepetini hazır tut mesela bugün 12 de alt limitsiz 50 TL kod var kupon50 onun için şimdiden at sepetine istediğiniönceden hazırda tutmak gerek, e bebekten bikini altı ekledim bir dahakine almak için kargo istemeyen :)
Canım tiroit ilacını doktorun bir kontorl etsin. Çok düşük olmasıda iyi değil.34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
e bebeğin 51tlye ıslak mendili var 50tl içinde onu hazırladım , sen ne aldınAynen sepetini hazır tut mesela bugün 12 de alt limitsiz 50 TL kod var kupon50 onun için şimdiden at sepetine istediğini
Gözünüz aydın hemen yazamadım kusura bakmayın. Allah tez zamanda eve saglıkla götürmeyi nasip etsin bebeklerinizi S Seray94 A Allmala güç kuvvet versin sizlere.Allah’ın izniyle sorunsuz atayacağız bu dönemi üstümüzden sabır şa tevekkülle dua ile kızlar ..
dün bestlak damla aldık süt için belki işe yarar diye sizde deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?