2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğim yasak yasak ceza alırsın telegram falan filan olaylarını burda paylaşım yapmayın

e bebeğin 51tlye ıslak mendili var 50tl içinde onu hazırladım , sen ne aldın
Baby Plus Nazal Burun Aspiratörü ve Yedek Uç 3'lü Fiyatları ve Özellikleri
Az önce bunu aldım

Öğlen 12 de de bu linktekini alacağım

ilaç almıyorum ben attım doktora zaten bakalım ne diyecek

Anladim. Bn yenidoganken hic kullanilmiyir saniyordum. Pureseed ı hic arastirdiniz mi ya ? Ben onu yapan kizi takip ediyorum instada. Aslinda bebek paylasimlari icin eklemistm sonra farkettim bunun sahibi oldugunu. Urunlerin icerikleri cok temiz diyo ama bilen var mi

serbest t4 1.20 tsh 0.55 çıkmış K Kaskade senin kaçtı değerlerin neden ilaca başlattılar son trimesterda düşmesi normalmiş ama inşallah sorun yaşamam

Muhendisinoglu incelemisti gecen gun onun urunlerinden, temiz icerikli demisti

Kızlar hasta oluyorum Burnum akıyor, hapşırıyorum ve tuhaf bir kırgınlık var vücudumda. Napabilirim ki ilerlememesi için?
Ihlamur icebilirsin, balli limon yapabilirsin. Cok fazla bi sey yapamiyoruz. Bol su tuket dinlen canim. Insallah ilerlemez

gözünüz aydın eve çıkmışsınız bundan sonra hızlıca düzene girersiniz inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim, dualarım sizinle sağ salim kavuşun inşallah
surekli emdigi icin gogus bosalmaz mi aksine neden tikali oldu acaba
Sürekli emmedi küvezde kaldı bebeğim 1 hafta ben sabah akşam gidip emzirdim birde kendim sağım yaptım ama pek becerememişim sanırım
Allah hepinizin yardımcısı olsun evlatlarınızı kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin @birminikask2020 @Allmala S Seray94 KelebeksiRY
Amin kuzucum hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim, dualarım sizinle inşallah sağ salim alın kucağınıza
@birminikask2020 @Allmala KelebeksiRY S Seray94 dualarım sizinle kızlar Allah yardımınız olsun inşallah bu süreci çok güzel şekilde bir sorun olmadan atlatırsınız.
Allah razı olsun canım benim dualarım da hepinizle
Biz eve geçtik canım şükür 1 haftaya falan kendi evime geçeceğim şehir değiştirmek için bekliyoruz biraz daha bir sorun olmasın diye Seray da mı doğum yaptı? S Seray94 Canım gözün aydın

34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
Normal referans aralığında benim gebeliğin başından beri o civarda üç hafta bir üç aydır endokrin kontrolüm var benim bunun yanında t4 de düşük ilaç kullanıyorum tsh düşüklüğü çok önemli değil bana en son endokrinci sana belirgin bi hipotiroit yoktu zaten ama biz önlem amaçlı ilaç kullandık doğumdan sonra bırak ilaçları sonra bi ara kanda baktırırsın büyük ihtimalle normale döner dedi

Hadi ya bilmiyordum sorry
Kazen gelirse ben şikayet etmedim ona göre tehlikeli kelimeler görünce geliyo çünkü
ay hiç bakmadım bakarım. Laboratuvar testleri yapılıyor mu onaylı mı değil mi bunlara bakmak lazım. Bu ara çok fazla doğal diye sağlık ürünleri çıkartanlar var onaysız testsiz piyasaya sürülüyor o yüzden. İncia badger falan filan bunlar laboratuvar testleri yapılıyo kesin o yüzden çok tehlikeye girmeden bilindik bişi alırım diyordum

Kızlar kontrolden çıktım rahim uzunluğum gayet iyiydi 22 mm olmuştu hatta açıklık baktı doktorum 2 cm açılmam olmuş maalesef. Şimdi tekrar nst ye girdim sonra eve geçicem. Ondan sonrada işte artık ne zaman sancım artarsa gelicem sezeryana alacaklar.

Yaaa ay az daha beklesinler inşallah 34geçeydi hayırlısıyla

Kaç hafta oldu senin bebeklerin gelişimi nasıllar bence yatarsan en az 20 gün gidersin

serbest t4 1.20 tsh 0.55 çıkmış K Kaskade senin kaçtı değerlerin neden ilaca başlattılar son trimesterda düşmesi normalmiş ama inşallah sorun yaşamam
Benim Hipertiroit
İlk zamanlar TSH 4-5 arasıydı
Gebelik başından beri Eutrox 10mg 25mg ve 50mg olan dozajlarını dönüşümlü kullanıyorum.
Bir ara 0.40'lara kadar inmişti o dönem ara verdirdi doktor ilaca sonra tekrar başlantttı şuan genel 1-2 arası gidip geliyor.
T4 için 1-1.20 normal

T4 için ideal değerler = 0.70-1.50 arası
TSH için ideal Değerler = 0.48 - 4.2 arası

Yaaa ay az daha beklesinler inşallah 34geçeydi hayırlısıyla
Zor herhalde artık ya bugün 32+5 im en azından 33 küsür olalım inşallah ya şöyle 4-5 gün daha dursalar yeter.
Kaç hafta oldu senin bebeklerin gelişimi nasıllar bence yatarsan en az 20 gün gidersin
canım normalde gayet iyiydi ama bu hafta alttaki bebek hiç kilo almamış üstteki almış aralarındaki farkta açılmış o yüzden. Alttaki bebek 2050 gram üstteki bebek 2300 civarında. 32+5 im bugün

teşekkür ederim canım sana da şifalar diliyorum.
benim annemde de tiroid problemi var inşallah gebelik sonrası geçer biraz zorlayıcı olabiliyor hayat kalitesi açısından ihmal etme

Günaydın kızlar sürekli kramp giriyor dedim ya galiba bu aralar su içmeyi çok azalttım ondan olmuş olabilir. Bol su içemeye tekrar başlayacağım bakalım geçer inşallah
Magnezyum kullanıyormusun ?
MAden suyuda tüket oda içerdiği mineraller ile mg depoları için faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…