- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.041
Bebeğim yasak yasak ceza alırsın telegram falan filan olaylarını burda paylaşım yapmayın@Kumsari Telegram uygulaması varsa bu linkteki kanala ücretsiz abone ol canım seri fırsatlar kargo ücreti olmayan ürünleri paylaşıyor mesela ben az önce e bebeğin burun aspiratörunu aldım 10₺ ye normalde 50₺ ücretsiz kargo
Baby Plus Nazal Burun Aspiratörü ve Yedek Uç 3'lü Fiyatları ve Özelliklerie bebeğin 51tlye ıslak mendili var 50tl içinde onu hazırladım , sen ne aldın
ilaç almıyorum ben attım doktora zaten bakalım ne diyecekCanım tiroit ilacını doktorun bir kontorl etsin. Çok düşük olmasıda iyi değil.
Dozajını ayarlayıp belli bir sınırda tutuyor genelde benimde 1 altına düşünce dozunda düzenleme yapıyor ağır git hızlı düşmesin diyor.
Yanlış hatırlamıyorsam 3. Trimester dönemin 0.30 altına düşmemesi gerekiyordu
Hadi ya bilmiyordum sorryBebeğim yasak yasak ceza alırsın telegram falan filan olaylarını burda paylaşım yapmayın
Anladim. Bn yenidoganken hic kullanilmiyir saniyordum. Pureseed ı hic arastirdiniz mi ya ? Ben onu yapan kizi takip ediyorum instada. Aslinda bebek paylasimlari icin eklemistm sonra farkettim bunun sahibi oldugunu. Urunlerin icerikleri cok temiz diyo ama bilen var miYani şöyle faydalı yağlar gözenekleri tıkamaz aslında zaten losyonda da yağlar var. Ama içeriğinde katkı varsa gözenek tıkama işi orda oluyo petrokimya ya da zararlı antioksidanlar kullananlar var. O yüzden temiz içerikli yağ kullanılabilir. İsteyen yağ isteyen losyon kullansın içeriği temiz yararlı olduğu sürece sıkıntı olmaz
Muhendisinoglu incelemisti gecen gun onun urunlerinden, temiz icerikli demistiAnladim. Bn yenidoganken hic kullanilmiyir saniyordum. Pureseed ı hic arastirdiniz mi ya ? Ben onu yapan kizi takip ediyorum instada. Aslinda bebek paylasimlari icin eklemistm sonra farkettim bunun sahibi oldugunu. Urunlerin icerikleri cok temiz diyo ama bilen var mi
Ihlamur icebilirsin, balli limon yapabilirsin. Cok fazla bi sey yapamiyoruz. Bol su tuket dinlen canim. Insallah ilerlemezKızlar hasta oluyorumBurnum akıyor, hapşırıyorum ve tuhaf bir kırgınlık var vücudumda. Napabilirim ki ilerlememesi için?
İnşallah çok teşekkür ederim, dualarım sizinle sağ salim kavuşun inşallahgözünüz aydın eve çıkmışsınız bundan sonra hızlıca düzene girersiniz inşallah
Sürekli emmedi küvezde kaldı bebeğim 1 hafta ben sabah akşam gidip emzirdim birde kendim sağım yaptım ama pek becerememişim sanırımsurekli emdigi icin gogus bosalmaz mi aksine neden tikali oldu acaba
Amin kuzucum hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahAllah hepinizin yardımcısı olsun evlatlarınızı kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin @birminikask2020 @Allmala S Seray94KelebeksiRY
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim, dualarım sizinle inşallah sağ salim alın kucağınıza
Allah razı olsun canım benim dualarım da hepinizle@birminikask2020 @AllmalaKelebeksiRY S Seray94 dualarım sizinle kızlar Allah yardımınız olsun inşallah bu süreci çok güzel şekilde bir sorun olmadan atlatırsınız.
Biz eve geçtik canım şükür 1 haftaya falan kendi evime geçeceğim şehir değiştirmek için bekliyoruz biraz daha bir sorun olmasın diye@birminikask2020 S Seray94 kalbim dualarim sizlerle. @Allmala veKelebeksiRY gibi bebislerinizi kucaginiza alicaksiniz ama once bol sabir gerekiyor.. hepimizin bebislerini rabbim korusun hepimiz eve goturebilelim er yada gec onemli olan bu. Bugun zor olan hersey yarin mazi oluyor. Sabir…
Normal referans aralığında benim gebeliğin başından beri o civarda üç hafta bir üç aydır endokrin kontrolüm var benim bunun yanında t4 de düşük ilaç kullanıyorum tsh düşüklüğü çok önemli değil bana en son endokrinci sana belirgin bi hipotiroit yoktu zaten ama biz önlem amaçlı ilaç kullandık doğumdan sonra bırak ilaçları sonra bi ara kanda baktırırsın büyük ihtimalle normale döner dedi34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
Kazen gelirse ben şikayet etmedim ona göre tehlikeli kelimeler görünce geliyo çünküHadi ya bilmiyordum sorry
ay hiç bakmadım bakarım. Laboratuvar testleri yapılıyor mu onaylı mı değil mi bunlara bakmak lazım. Bu ara çok fazla doğal diye sağlık ürünleri çıkartanlar var onaysız testsiz piyasaya sürülüyor o yüzden. İncia badger falan filan bunlar laboratuvar testleri yapılıyo kesin o yüzden çok tehlikeye girmeden bilindik bişi alırım diyordumAnladim. Bn yenidoganken hic kullanilmiyir saniyordum. Pureseed ı hic arastirdiniz mi ya ? Ben onu yapan kizi takip ediyorum instada. Aslinda bebek paylasimlari icin eklemistm sonra farkettim bunun sahibi oldugunu. Urunlerin icerikleri cok temiz diyo ama bilen var mi
Yaaa ay az daha beklesinler inşallah 34geçeydi hayırlısıylaKızlar kontrolden çıktım rahim uzunluğum gayet iyiydi 22 mm olmuştu hatta açıklık baktı doktorum 2 cm açılmam olmuş maalesef. Şimdi tekrar nst ye girdim sonra eve geçicem. Ondan sonrada işte artık ne zaman sancım artarsa gelicem sezeryana alacaklar.
Kaç hafta oldu senin bebeklerin gelişimi nasıllar bence yatarsan en az 20 gün gidersinKızlar kontrolden çıktım rahim uzunluğum gayet iyiydi 22 mm olmuştu hatta açıklık baktı doktorum 2 cm açılmam olmuş maalesef. Şimdi tekrar nst ye girdim sonra eve geçicem. Ondan sonrada işte artık ne zaman sancım artarsa gelicem sezeryana alacaklar.
Benim Hipertiroit
Zor herhalde artık ya bugün 32+5 im en azından 33 küsür olalım inşallah yaYaaa ay az daha beklesinler inşallah 34geçeydi hayırlısıyla
canım normalde gayet iyiydi ama bu hafta alttaki bebek hiç kilo almamış üstteki almış aralarındaki farkta açılmış o yüzden. Alttaki bebek 2050 gram üstteki bebek 2300 civarında. 32+5 im bugünKaç hafta oldu senin bebeklerin gelişimi nasıllar bence yatarsan en az 20 gün gidersin
teşekkür ederim canım sana da şifalar diliyorum.Normal referans aralığında benim gebeliğin başından beri o civarda üç hafta bir üç aydır endokrin kontrolüm var benim bunun yanında t4 de düşük ilaç kullanıyorum tsh düşüklüğü çok önemli değil bana en son endokrinci sana belirgin bi hipotiroit yoktu zaten ama biz önlem amaçlı ilaç kullandık doğumdan sonra bırak ilaçları sonra bi ara kanda baktırırsın büyük ihtimalle normale döner dedi
benim annemde de tiroid problemi var inşallah gebelik sonrası geçer biraz zorlayıcı olabiliyor hayat kalitesi açısından ihmal etmeBenim Hipertiroit
İlk zamanlar TSH 4-5 arasıydı
Gebelik başından beri Eutrox 10mg 25mg ve 50mg olan dozajlarını dönüşümlü kullanıyorum.
Bir ara 0.40'lara kadar inmişti o dönem ara verdirdi doktor ilaca sonra tekrar başlantttı şuan genel 1-2 arası gidip geliyor.
T4 için 1-1.20 normal
T4 için ideal değerler = 0.70-1.50 arası
TSH için ideal Değerler = 0.48 - 4.2 arası
Magnezyum kullanıyormusun ?Günaydın kızlar sürekli kramp giriyor dedim ya galiba bu aralar su içmeyi çok azalttım ondan olmuş olabilir. Bol su içemeye tekrar başlayacağım bakalım geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?