2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ay balım inşallah beklerler biraz daha Allah yardımcınız olsun sizin için 99 Ya Mübdi çekelim

teşekkür ederim canım sana da şifalar diliyorum.

benim annemde de tiroid problemi var inşallah gebelik sonrası geçer biraz zorlayıcı olabiliyor hayat kalitesi açısından ihmal etme
Gebelik tiroidi dedi doktor kadınların %90'ında sadece gebelik döneminde başlayıp gebelik sonrası bite biliyormuş.
İnş. gebelikten sonra ilaçlara devam etmem gerekmez. Ömür boyu bir ilaca bağımlı olmak çok zorr

benim annemin başka problemleri de vardı aldırmak durumunda kaldı gerçekten çok zor ilaçla dengesini tutturmak ama gebelikte oluşan genelde geçiyormuş evet

Magnezyum kullanıyormusun ?
MAden suyuda tüket oda içerdiği mineraller ile mg depoları için faydalı
Magnimore kullanıyorum 2 defa 1 kere de maden suyu içiyorum ama su nerdeyse 1,5 lt falan içiyorum normalde 3 lt yakın içiyordum ondan mı oldu bilemedim

Durur durur canım en az 34 ü görürsün bence canını sıkma

Evet evet seray da dogurdu. Kuvozde onunki de. Saha ne kdr kalicagini solememisler
Varmis lab testleri ama elim varip da arastirmadim bile yani
Bnm hep bi tiroid sorunum vardi 2-3 yil ilac kullanir ara verirdim duzelirdi sonra tekrar cikardi vs. Hamilelikte 4.40 mi ne cikti smdi eutrox 25 hafta ici 50 haftasonu kullaniyorum. Bakalim dogurunca duzelicek mi

Magnimore kullanıyorum 2 defa 1 kere de maden suyu içiyorum ama su nerdeyse 1,5 lt falan içiyorum normalde 3 lt yakın içiyordum ondan mı oldu bilemedim
suyu kesinlikle az içmeyin ya ben de suyu az içtiğim an rahatsız hissediyorum zaten içim yanıyor yemekten sonra acayip su içesim geliyor

Kızlar Seray erken doğum mu yaptı? Merak ettim yoktum buralarda
Evet sancilari artti sonra doktor dediki onceki sezeryanin dikisleri riske girmeye basladi patlayabilir ertesi gun gitti epidural oldu. Cigerleri tam gelismemis demislerdi ama
Bgn daha bile iyiymis deneme yapiolardi oksijensiz nefes alabiliyor mu die. Smdi de eve cikti eve gidio seray bebis ne zmn cikicak belli degil daha

Bebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben

1,5mu? Duzenli okdr az iciosan sıkıntı ya. İkinize de lazim su cunku. Bikere qsiri sisersin bide bebek de suyu degistiryo bikac kere. 2lt nin altina inme N nimolik

Benim ilk gebeliğimde olmuştu sonra HCG düştüğünde eski haline geldi şimdi de var ilaç kullanıyorum en başından beri dahiliye doktoru troid bazı gebelerde HCG hormonun taklit eder dedi vücutta HCG hormonu kalmayınca troid de eski halini alırmış

Ben 15 inde geleceklerine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…