- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #55.061
ay balım inşallah beklerler biraz daha Allah yardımcınız olsun sizin için 99 Ya Mübdi çekelimZor herhalde artık ya bugün 32+5 im en azından 33 küsür olalım inşallah yaşöyle 4-5 gün daha dursalar yeter.
canım normalde gayet iyiydi ama bu hafta alttaki bebek hiç kilo almamış üstteki almış aralarındaki farkta açılmış o yüzden. Alttaki bebek 2050 gram üstteki bebek 2300 civarında. 32+5 im bugün
Gebelik tiroidi dedi doktor kadınların %90'ında sadece gebelik döneminde başlayıp gebelik sonrası bite biliyormuş.teşekkür ederim canım sana da şifalar diliyorum.
benim annemde de tiroid problemi var inşallah gebelik sonrası geçer biraz zorlayıcı olabiliyor hayat kalitesi açısından ihmal etme
benim annemin başka problemleri de vardı aldırmak durumunda kaldı gerçekten çok zor ilaçla dengesini tutturmak ama gebelikte oluşan genelde geçiyormuş evetGebelik tiroidi dedi doktor kadınların %90'ında sadece gebelik döneminde başlayıp gebelik sonrası bite biliyormuş.
İnş. gebelikten sonra ilaçlara devam etmem gerekmez. Ömür boyu bir ilaca bağımlı olmak çok zorr
Normal normal onemli olan yukselmemesi canım. Tiroid hapi kullanıyor muydun34+0dan selamlar 4 ekimde tsh 0.90 çıkmış dün yaptırdığım testte 0.55 çıkmış normal mi?
hayır kullanmıyorum ilk kez bu kadar düşük çıktı zatenNormal normal onemli olan yukselmemesi canım. Tiroid hapi kullanıyor muydun
Magnimore kullanıyorum 2 defa 1 kere de maden suyu içiyorum ama su nerdeyse 1,5 lt falan içiyorum normalde 3 lt yakın içiyordum ondan mı oldu bilemedimMagnezyum kullanıyormusun ?
MAden suyuda tüket oda içerdiği mineraller ile mg depoları için faydalı
Durur durur canım en az 34 ü görürsün bence canını sıkmaZor herhalde artık ya bugün 32+5 im en azından 33 küsür olalım inşallah yaşöyle 4-5 gün daha dursalar yeter.
canım normalde gayet iyiydi ama bu hafta alttaki bebek hiç kilo almamış üstteki almış aralarındaki farkta açılmış o yüzden. Alttaki bebek 2050 gram üstteki bebek 2300 civarında. 32+5 im bugün
Evet evet seray da dogurdu. Kuvozde onunki de. Saha ne kdr kalicagini solememislerİnşallah çok teşekkür ederim, dualarım sizinle sağ salim kavuşun inşallah
Sürekli emmedi küvezde kaldı bebeğim 1 hafta ben sabah akşam gidip emzirdim birde kendim sağım yaptım ama pek becerememişim sanırım
Amin kuzucum hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim, dualarım sizinle inşallah sağ salim alın kucağınıza
Allah razı olsun canım benim dualarım da hepinizle
Biz eve geçtik canım şükür 1 haftaya falan kendi evime geçeceğim şehir değiştirmek için bekliyoruz biraz daha bir sorun olmasın diyeSeray da mı doğum yaptı? @Seray94 Canım gözün aydın
Varmis lab testleri ama elim varip da arastirmadim bile yaniKazen gelirse ben şikayet etmedim ona göre tehlikeli kelimeler görünce geliyo çünkü
ay hiç bakmadım bakarım. Laboratuvar testleri yapılıyor mu onaylı mı değil mi bunlara bakmak lazım. Bu ara çok fazla doğal diye sağlık ürünleri çıkartanlar var onaysız testsiz piyasaya sürülüyor o yüzden. İncia badger falan filan bunlar laboratuvar testleri yapılıyo kesin o yüzden çok tehlikeye girmeden bilindik bişi alırım diyordum
Bnm hep bi tiroid sorunum vardi 2-3 yil ilac kullanir ara verirdim duzelirdi sonra tekrar cikardi vs. Hamilelikte 4.40 mi ne cikti smdi eutrox 25 hafta ici 50 haftasonu kullaniyorum. Bakalim dogurunca duzelicek miBenim Hipertiroit
İlk zamanlar TSH 4-5 arasıydı
Gebelik başından beri Eutrox 10mg 25mg ve 50mg olan dozajlarını dönüşümlü kullanıyorum.
Bir ara 0.40'lara kadar inmişti o dönem ara verdirdi doktor ilaca sonra tekrar başlantttı şuan genel 1-2 arası gidip geliyor.
T4 için 1-1.20 normal
T4 için ideal değerler = 0.70-1.50 arası
TSH için ideal Değerler = 0.48 - 4.2 arası
suyu kesinlikle az içmeyin ya ben de suyu az içtiğim an rahatsız hissediyorum zaten içim yanıyor yemekten sonra acayip su içesim geliyorMagnimore kullanıyorum 2 defa 1 kere de maden suyu içiyorum ama su nerdeyse 1,5 lt falan içiyorum normalde 3 lt yakın içiyordum ondan mı oldu bilemedim
Evet sancilari artti sonra doktor dediki onceki sezeryanin dikisleri riske girmeye basladi patlayabilir ertesi gun gitti epidural oldu. Cigerleri tam gelismemis demislerdi amaKızlar Seray erken doğum mu yaptı? Merak ettim yoktum buralarda
Bebek yagi hani surulmuyodu gozenekleri tikiyor die krem surucektik anlamadim ben
Gebelik tiroidi dedi doktor kadınların %90'ında sadece gebelik döneminde başlayıp gebelik sonrası bite biliyormuş.
İnş. gebelikten sonra ilaçlara devam etmem gerekmez. Ömür boyu bir ilaca bağımlı olmak çok zorr
Benim 0.2 cikmisti dahiliye doktorum sıkıntı yok ilaca devam et demisti 0.2 ciktigindahayır kullanmıyorum ilk kez bu kadar düşük çıktı zaten
Bence ondan bende bir kaç gün suyu azalttin hemen kasilmam olduMagnimore kullanıyorum 2 defa 1 kere de maden suyu içiyorum ama su nerdeyse 1,5 lt falan içiyorum normalde 3 lt yakın içiyordum ondan mı oldu bilemedim
Benim ilk gebeliğimde olmuştu sonra HCG düştüğünde eski haline geldi şimdi de var ilaç kullanıyorum en başından beri dahiliye doktoru troid bazı gebelerde HCG hormonun taklit eder dedi vücutta HCG hormonu kalmayınca troid de eski halini alırmışGebelik tiroidi dedi doktor kadınların %90'ında sadece gebelik döneminde başlayıp gebelik sonrası bite biliyormuş.
ilaca başladığında kaçtı? doktor da dönmedi bir türlü.Benim 0.2 cikmisti dahiliye doktorum sıkıntı yok ilaca devam et demisti 0.2 ciktiginda
Ben 15 inde geleceklerine inanıyorumZor herhalde artık ya bugün 32+5 im en azından 33 küsür olalım inşallah yaşöyle 4-5 gün daha dursalar yeter.
evet canım doğurduKızlar Seray erken doğum mu yaptı? Merak ettim yoktum buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?